KÁRTYAPIAC Nyár 2022 - Kártya Aktualitások Fóruma (X)

Budapest, 2022. június 9., csütörtök (szponzorált tartalom)

KÁRTYAPIAC Nyár 2022 - Kártya Aktualitások Fóruma (X) KÁRTYAPIAC Nyár 2022 - Kártya Aktualitások Fóruma (X)
KÁRTYAPIAC Nyár 2022 - Kártya Aktualitások Fóruma (X) KÁRTYAPIAC Nyár 2022 - Kártya Aktualitások Fóruma (X)

Tartson velünk ezúttal nyáron is a Kártyapiac konferenciánkon, ahol rövid felvezető, vitaindító előadásokat követően, szakértőink panelbeszélgetések keretében vitatják meg a szektort érintő aktuális témákat.

A program egy vitaindító előadással kezdődik, a szakemberek a pandémia okozta változásokról fognak beszélni, többek között arról, hogyan befolyásolta a pénzintézeti szektort és az ügyfeleket, hogyan alakultak a készpénzes és az online tranzakciók, milyen újításokkal készülnek a bankok és hogyan vannak felkészülve a rendkívüli helyzetekre.

A kerekasztal moderátora Nagy László Nándor, a money.hu kommunikációs vezetője, a beszélgetőpartnerek pedig Bakonyi András, az Ingenico Hungary-tól, Fabók György az OTP Bank Nyrt.-től, Paragi Zoltán az MKB Bank Nyrt.-től, Sütő Ágnes a Magyar Bankszövetségtől és Szeip Attila a K&H Bank Zrt.-től.

A RowanHill Digital Kft. partnere Horváth Balázs a banki mobilappok jelenlegi hazai helyzetét fogja bemutatni. Előadása során banki appokba integrált fintechekeket, illetve a bankok saját fejlesztéseiből és egyéb együttműködésekből létrejövő megoldásokat ismerhetünk meg, melyek előrevetítik a következő évek trendjeit is.

A fórumon további kerekasztal beszélgetéseket hallhatnak a résztvevők az alábbi témákról:

  • Kihívók a kártyapiacon – AFR, mobil app, QR kód, kripto
  • ATM: Múlt? Nyűg? Lehetőség?
  • Insource vagy outsource a POS és ATM piacon?
  • A KKV költségmenedzsment jövője
  • Kártyás lehetőségek a vállalati banki termékpalettán

A fent felsorolt előadók mellett szerepelni fognak az Excellence Pay Kft., a Raiffeisen Bank Zrt., a Magyar Nemzeti Bank, a Bank of China, a Magyar Bankholding Zrt., a Peak Financial Services, valamint a BENKER szakemberei is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a konferencia, látogasson el a rendezvény honlapjára, ahol bővebb információt kaphat a programról és a jelentkezés módjáról.

Tartalomjegyzék