Kuponkód OTP Egészségpénztárhoz Biztos döntés

Ha az OTP Egészségpénztárnál új ügyfélként nyitsz számlát online és a BIZTOSDONT kuponkódot használod, akkor elengedik a 2 900 forintos kártyadíjat.

A kártya, amit így díjmentesen kapsz, olyan, mint egy bankkártya, amiről majd könnyen tudsz vásárolni az egészségpénztárad terhére. Érdemes mindig ezzel fizetni, mert így nem kell számlákat bekérned és postázni, vagy feltölteni az OTP rendszerébe.

Részletesen bemutatjuk az OTP Egészségpénztárat, és lépésről lépésre megtudhatod:

 • Hogyan tudsz évente akár 150 000 forintot visszaigényelni az adódból
 • Mennyi mindent ki tudsz innen fizetni
 • Hogyan kaphatsz 1 milliós szülési támogatást, ha gyermeketek születik
 • Hogyan tudsz akár egy havi lakáshitel-törlesztőt megspórolni
OTP Egészségpénztár
 • Akár 150 000 forint adó-visszaigénylés
 • Biztos banki háttér, online számlanyitás
 • Az első kártya ingyenes a BiztosDöntésen keresztül új ügyfeleknek
 • Automatikusan járó alap egészségbiztosítás
Belépek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Az OTP egészségpénztár segítségével támogatott kisbaba
  Egészségpénztár

  OTP Egészségpénztár - ezért éri meg ezt választani

  Szívesen jársz magánrendelésre az állami helyett, de drágának találod a magánorvosokat? Különösen télen sokat költesz vitaminokra és gyógyszerekre? Emellé egészségbiztosítást is szeretnél? Van lakáshiteled vagy családot tervezel? Nem vagy egyedül. Az OTP Egészségpénztár komplex megoldást kínál az egészségmegőrzéssel, az életminőséged javításával kapcsolatban. Az egészségpénztári és önsegélyező szolgáltatások révén sokat spórolhatsz az ilyen jellegű kiadásaidon. Megmutatjuk, miben tud neked segíteni az OTP Egészségpénztár, és hogyan igényelhetsz vissza pénztári számlád használatával a befizetett személyi jövedelemadódból akár 150 000 forintot.

  frissítve: 2024. február 27.
 • Az egészségpénztári akciók az egészségünket is szolgálják
  Egészségpénztár

  Akciókkal tarolnak az egészségpénztárak

  Bankszámlát vagy lakáshitelt már el sem tudunk képzelni jóváírási vagy egyéb akciók nélkül, és ehhez az akciózási lendülethez felzárkózni látszanak az egészségpénztárak. A legnagyobb pénztárak gyakorlatilag folyton kedveskednek valamilyen kedvezménnyel új és leendő tagjaik számára, és Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint ezt jól is teszik.

  frissítve: 2024. június 9.
 • Izys egészségpénztárból kifizethető orvosi kezelés
  Egészségpénztár

  IZYS Egészségpénztár - Így hozd ki belőle a legtöbbet!

  Szeretnél gondoskodni az egészségedről, és az állami rendszer helyett inkább magánrendelésre mennél? Szerinted is drágák a gyógyszerek és a fogorvosok? Lakáshiteled van és jó lenne, ha 1-2 havi törlesztőrészletet az állam fizetne helyetted? Esetleg szeretnél egy komplett menedzserszűrést? Az IZYS egészségpénztár még ennél is több mindenre kínál megoldást, legyen az az egészséged, egy egészségbiztosítás vagy lakáshitel-törlesztés. Megmutatjuk mennyi mindenre használhatod, és azt is hogy hogyan igényelhetsz vele vissza évente 150 000 forintot az adódból. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. április 2.