Kuponkód OTP Egészségpénztárhoz Biztos döntés

Ha az OTP Egészségpénztárnál új ügyfélként nyitsz számlát online és a BIZTOSDONT kuponkódot használod, akkor elengedik a 2 900 forintos kártyadíjat.

A kártya, amit így díjmentesen kapsz, olyan, mint egy bankkártya, amiről majd könnyen tudsz vásárolni az egészségpénztárad terhére. Érdemes mindig ezzel fizetni, mert így nem kell számlákat bekérned és postázni, vagy feltölteni az OTP rendszerébe.

Részletesen bemutatjuk az OTP Egészségpénztárat, és lépésről lépésre megtudhatod:

 • Hogyan tudsz évente akár 150 000 forintot visszaigényelni az adódból
 • Mennyi mindent ki tudsz innen fizetni
 • Hogyan kaphatsz 1 milliós szülési támogatást, ha gyermeketek születik
 • Hogyan tudsz akár egy havi lakáshitel-törlesztőt megspórolni
OTP Egészségpénztár
 • Akár 150 000 forint adó-visszaigénylés
 • Biztos banki háttér, online számlanyitás
 • Az első kártya ingyenes a BiztosDöntésen keresztül új ügyfeleknek
 • Automatikusan járó alap egészségbiztosítás
Belépek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Iskolakezdési támogatást igénylő család gyerekekkel
  Egészségpénztár

  Iskolakezdés egészségpénztárral – Így lehet olcsóbb

  Nyár vége felé a gyerekek még gondtalanul élvezik a szünidőt, egyetlen gondolatot sem vesztegetve a közelgő óvodára, iskolára vagy új szemeszterre. A szüleik már aggódva figyelik a naptárat, tudva, hogy hamarosan itt az idő, amikor hosszú listával a kezükben bevetik magukat a füzetek, könyvek és más tanszerek közé. Az évkezdés sok szülő számára komoly anyagi megterhelést jelent. Ilyenkor érdemes keresni azokat a lehetőségeket, amelyekkel olcsóbb lehet az évkezdés. Ebben az útmutatóban egy ilyet mutatunk be, az egészségpénztárak nevelési év kezdési és tanévkezdési támogatás szolgáltatását.

  frissítve: 2024. január 3.
 • Az egészségpénztárral spórolhatsz az egészségügyi kiadásaidon
  Egészségpénztár

  Neked is jól jönne plusz 150.000 forint?

  Egészségpénztárral akár meg is kaphatod. A pénztárhoz állami támogatás kapcsolódik, egész pontosan egy adóvisszatérítés. Ha te is jársz valaha magánorvoshoz, a költségét zsebből fizeted, és nincs egészségpénztárad, akkor elveszíted ezt az adóvisszatérítést.

  frissítve: 2024. június 24.
 • Házaspár a Vitamin Egészségpénztár képviselőjével tárgyal
  Egészségpénztár

  Vitamin Egészségpénztár - ezért válaszd őket

  Egyre gyakrabban jársz magánrendelésekre és érzed, hogy hosszú távon milyen megterhelő lehet ez anyagilag? Zavar, hogy egy téli megfázást sem tudsz megúszni a patikában tízezer forint alatt? Az egészségpénztárral mindez olcsóbb lehet, de ezen felül más szolgáltatásokat is igénybe vehetsz rajta keresztül. Segít, ha gyermeked születik, kezdődik a tanév vagy lakáshitelt törlesztesz. Mutatjuk, hogyan működik a Vitamin Egészségpénztár, és miért jársz jól vele.

  frissítve: 2024. január 3.