OTP számlacsomagok 2024

Vajon melyik OTP bankszámla a legjobb? Segítünk kideríteni és a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk. A végén pedig ügyfélértékeléseket is olvashatsz.

Ismerd meg az OTP bankszámláit! A bankszámla-kalkulátorral a költségeket is megmutatjuk és kiválaszthatod a legolcsóbb csomagot. Képekkel bemutatjuk a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is.

Mennyire jók az OTP számlacsomagjai a többi bankhoz képest?

Bezár
Havonta
számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
Részletes kalkuláció
Bezár
Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  Rendezés:
  • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 450 Ft Kezdetben 304 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Bajnok bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   3,9
   Mi ez?
   Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   3,9
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • 40 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
  • ECO bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 015 Ft Kezdetben 722 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 206 Ft Kezdetben 693 Ft
   Számlanyitási akció 35 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Mi ez?
   Havi összköltség 3 309 Ft Kezdetben 806 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • Digitalizáld Visa betéti kártyádat és 5 000 Ft díjkedvezményt kapsz
  • MBH Kedvezmény Számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   2,7
   Mi ez?
   Havi összköltség 3 582 Ft Kezdetben 3 032 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   2,7
   Megnézem Részletek

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése
  Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évben, tehát:
  - a bankszámla havi számlavezetési díja
  - a bankkártya éves díja
  - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
  - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
  Minden kedvezményt figyelembe vettünk. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.
  Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évet követően, tehát:
  - a bankszámla havi számlavezetési díja
  - a bankkártya éves díja
  - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
  - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
  Minden kedvezményt figyelembe vettünk. A ma ismert díjakkal számoltunk, mely az inflációval nőhet évente. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.

  Miért válasszam az OTP számlacsomagjait?

  Az OTP Banknál egyetlen szelfivel is nyithatsz bankszámlát, anélkül, hogy bemennél egy bankfiókba vagy videóbankos számlanyitást kérnél. Ehhez az szükséges, hogy a személyi igazolványod 2016. január 1-je óta kiadott legyen és a mobilodban is legyen NFC áramkör, azaz alkalmas legyen a bolti mobilfizetésre. Ezek hiányában böngészőn keresztüli videóhívással nyithatsz bankszámlát.

  A bankszámla-kalkulátorunkkal lejjebb megmutatjuk a pontos költségeit a számlacsomagoknak.

  A legnagyobb hazai bank kínálatában kiemelendő, hogy a Bázis számlára épülő Aktív és Klasszikus számlacsomagokban egy csekély havi átalánydíjért korlátlan elektronikus átutalás indítható havonta 100 000 forintig majdnem annyiért, mint maga a pénzügyi tranzakciós illeték.

  Ugyanez a helyzet az ATM készpénzfelvételeknél is, ahol havi átalánydíjért havonta 150 000 forint készpénz nem havi két, hanem korlátlan számban vehető fel, igaz, csak az OTP ATM hálózatában – mely viszont országosan a legnagyobb. Az SMS-ekre és a csoportos beszedésekre nézve is él egy hasonló átalánydíjas kedvezmény.

  Ilyen kedvezmények még több variációban vonatkoznak magára a Bázis számlára, de a számlavezetés kedvezményes havi díjáért a bank rendszeres jövedelem-jóváírást és legalább két bankkártyás tranzakciót vagy egy csoportos beszedés teljesülését várja el.

  A mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk lejjebb.

  Az OTP Smart számlacsomag kedved szerint alakítható

  Az OTP Bank alapvetően olyan számlakonstrukciókat kínál az új ügyfeleknek, melyek közt tartósan ingyenes számlavezetés csak a Smart számlacsomagban, a fizetésed bankhoz utalásával érhető el.

  Jövedelem esetén viszont automatikusan ad folyószámlahitelt a bank, illetve egy megtakarításra szolgáló ingyenes takarékszámla is az ajánlat részét képezi.

  Havi díjért külön számla is nyitható, melyhez csak az interneten használható bankkártya tartozik. Ennek előnye, hogy ha nincs pénz a számlán, akkor a bank minden tranzakciót visszautasít.

  Tehát még internetes adatlopás esetén sem kell negatív egyenlegtől tartani, elég mindössze a használat előtt néhány másodperccel átvezetni a netes vásárláshoz szükséges pénzt a netkártya számlára internetbankon vagy mobilapplikáción keresztül.

  A Smart számlacsomagban is élnek az átalánydíjas darabszámkorlátos tranzakciós csomagok, sőt ezek még további csomagokban egymással is kombinálhatók. Azoknak is érdemes a Smart számlacsomagot választaniuk, akik kedvelik az elektronikus szolgáltatásokat, hiszen ezek havi díja feltétel nélkül ingyenes.

  Férfi mobillal és OTP-s bankkártyával vásárol az interneten

  Az OTP Bank többféle bankkártyás érdekességet is kínál

  Magyarországon ma már csak az OTP Bank kínál olyan lehetőséget, hogy a bankkártyádon egy általad kiválasztott kép szerepeljen. Ha gyorsan kell a kártya, az OTP Bank felár ellenében két munkanapon belül legyártja az igényelt kártyát, az pedig korlátozható, hogy a bankkártyát Magyarországon, vagy az Európai Unión kívül lehessen használni – alapvetően a bankkártyás visszaélések elkerülése érdekében.

  Egy másik külföldi egyediség a külföldi OTP ATM-ek ingyenes használati díja OTP bankkártyával, melynél még pénzügyi tranzakciós illetéket sem kell fizetni Albániában, Bulgáriában, Horvátországban, Moldovában, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában és Ukrajnában.

  Az OTP Bank élenjáró az azonnali jóváírós ATM-ek telepítésében is, melyekkel a gépbe befizetett készpénzt azonnal jóváírják, még hétvégén vagy éjszaka is. De arra is lehetőséget ad, hogy nyitvatartási időben ne kelljen sorban állni a fióki befizetéshez.

  Magyarországon az OTP Banknál is elérhető a nyugaton elterjedt vásárlás készpénzfelvétellel – külföldön cashback nevű – szolgáltatás, melynek keretében az OTP-vel szerződött helyeken pár ezer forint készpénzt ad neked a kereskedő a boltban, melyet hozzácsap a vásárlásod összegéhez a bankkártyás fizetéskor, így kedvezményesen juthatsz készpénzhez és nem kell külön elmenned az ATM-ig.

  Az OTP Bank bankkártyái között van egy unikum, az ISIC kártya. Ez egy bankkártyával egybekötött fényképes nemzetközi diákigazolvány, mely a világ számtalan helyén kínál kedvezményeket 14 év feletti nappali tagozatos hallgatóknak.

  Az OTP Banknál 1 millió forintig is megemelhető a napi készpénzfelvételi limit a lakossági betéti kártyáknál, míg az euró alapú lakossági betéti kártyáknál ez az összeghatár napi legfeljebb 2 600 euró.

  Speciális kedvezményprogram

  Az OTP Banknál mindenki igénybe veheti a Kedvezményprogramot, akinek bankszámlája, bankkártyája (hitelkártya is) és OTPdirekt internetes szolgáltatása van a banknál és regisztrál a Kedvezményprogramra. Mintegy 100 kedvezményt adó partner kedvezményes ajánlatai közül választhatsz.

  Jelenleg többek közt a következő cégeknél kaphatsz visszatérítést: Játéksziget, Istyle, Líra, Starbucks, Praktiker, book24.hu, Buddha Original, Smartfit, Thália Színház, Aranykor wellness. A konkrét kedvezmények az internetbank Kedvezmények menüpontjában láthatók, melyeket ugyanitt - vagy a mobilapplikációban belépés nélkül is - díjmentesen lehet - egyenként vagy egyben - aktiválni.

  A vásárlások után járó kedvezményeket a következő hónap elején kapod meg jóváírásként a bankszámlán. A kedvezmények gyűjtésének nincs felső összeghatára, továbbá minden más kedvezménnyel és akcióval is összevonhatók.

  Az OTP-nél van a legtöbb digitális szolgáltatás

  SMS-ben nemcsak a bankszámla- és bankkártyahasználatról kaphatsz rövid szöveges üzeneteket, illetve automatikus egyenlegértesítéseket, hanem az automatikusan terhelődő csoportos beszedéseket is kontroll alatt tarthatod a segítségével.

  A rendszer interaktív lekérdezési lehetőségeket is képes kezelni, így például számlatörténetet, bankkártyalimit-lekérdezést, devizaárfolyamokat és befektetési, tőzsdei lekérdezéseket is végrehajthatsz vele.

  Az OTP Bank rendkívül sokoldalú internetbankot kínál, mely a magyar piacon az egyik legtöbb funkcionalitást biztosítja.

  Fontos tudnod, hogy az OTP Bank fokozatosan kivezetik a régi internetbankot, melyet OTPdirekt internetes szolgáltatásnak hív. A régi internetbankban 2024. január 24. óta legfeljebb napi 1 millió forint összegű átutalást lehet indítani, de a saját számlák közötti átvezetés egyelőre korlátlan marad. Ha a régi internetbankot használod és 1 millió forintnál nagyobb összeget szeretnél utalni egy napon belül, akkor regisztrálj az új OTP InternetBankba vagy az OTP Bank mobilapplikációjába, mert ott nincs ilyen korlátozás. Ezeket ma már mintegy 2 millió ügyfél használja.

  OTP mobilbankot használja egy nő egy kávé mellett

  Még okosabb lett a legújabb mobilbankjuk

  Az OTP Mobilalkalmazás, mely az internetbank okostelefonokon futó, könnyített változata, szintén sokat tud, így a megszokott funkciók mellett képes ingyenes push üzenetek küldésére a beérkezett pénzekről vagy a kártyás vásárlásokról.

  QR-kódos sárga vagy fehér csekk kifizetést, bankfiókok és ATM-ek térképes keresését, fizetési kérelem kezelést, bankkártya limitkezelést és bankkártyaletiltást is kínál, továbbá QR kódos internetes fizetésre is felkészítették az OTP Bank internetes elfogadóhelyein.

  Emellett költségek tag-elésére és kimutatások készítésére is alkalmas. Az alkalmazás a számlamúltban megmutatja a kereskedők logóit és GPS koordinátáit is, amely segít beazonosítani a vásárlás helyét. Ez főleg a webáruházakban segít a költés helyének felkutatásában a cég nevének feltüntetésével összehasonlítva, továbbá csökkenti a kártyareklamációkat is, hiszen a vásárló be tudja azonosítani a vásárlás helyét.

  Egy fontos funkcióról is érdemes tudnod: kitilthatod magad (és mindenki mást, így a csalókat is) a netbankodból és a mobilalkalmazásodból, ha adathalászatra vonatkozó tevékenységet észlelsz vagy ilyentől tartasz az online banki fiókodban. Ezt a Beállítások menüpontban az OTP internet- és mobilbank belépés letiltása menüben tudod elvégezni. Ezután nem fogsz tudni te sem belépni, de vissza tudod állítani a belépést telefonos ügyfélszolgálaton vagy bankfiókban.

  Simple mobilalkalmazás

  Nem kifejezetten az OTP Bank fejlesztése, hanem az OTP Mobil névre hallgató leányvállalatáé, mégis meg kell említeni a Simple mobilalkalmazást is, amelyet nem csak OTP-s ügyfelek használhatnak.

  Alapvetően bolti és internetes vásárlásokra tervezték (így taxis és közösségi közlekedési díjfizetés, autópálya-matrica, parkolás, étel, mozi, színház, biztosítás, könyv), de emellett alkalmas sárga és fehér csekk QR-kódos befizetésére és hűségkártyák elektronikus tárolására is.

  A Simple az egyetlen, ennyire átfogó mobilfizetéses applikáció Magyarországon.

  Virtuális OTP kártya az internetes vásárlásokhoz

  Az OTP Banknál egy külön internetes kártya is igényelhető. A neve: webKÁRTYA. Ez egy elkülönített kártyaszámlához kapcsolódik, melyet csak a webKÁRTYA ér el. A védelem logikája abban rejlik, hogy ezen a számlán nem kell pénzt tartanod, így ha ki is tudódik ez a kártyaszám, nem tudják megterhelni a bűnözők, hisz nincs rajta pénz.

  Amikor szeretnéd használni ezt a kártyát, akkor elég átvezetned a pénzt erre az elkülönített számládra és miután elköltötted, már el is fogyott a pénz ismét.

  A webKÁRTYÁT nem tudod használni a boltokban, kizárólag az interneten, webshopokban.

  Az OTP Bank online felületeinek értékelése

  • Szerintünk
   5,0
   *****
  • AppStrore
   4,7
   *****
  • Google Play
   4,4
   *****

  Melyik OTP számlacsomag illik hozzám a legjobban?    

  Bezár
  Havonta
  számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
  Részletes kalkuláció
  Bezár
  Életkorod
  év

  Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

  Utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Automatikus beszedések
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Rendszeres utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

  Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Kp felvétel másik bank ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Bankkártyás vásárlás
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

  
  					
  Bezár

  Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

  Most kalkuláljuk a(z)
   bankszámláit...
   Mit szeretnél mobilról elintézni?
   Rendezés:
   • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 450 Ft Kezdetben 304 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • Bázis számla S számlacsomag
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 2 436 Ft Kezdetben 2 107 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • Bázis számla S számlacsomag
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 2 582 Ft Kezdetben 2 217 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • Bázis számla Prémium Next szolgáltatással
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 10 000 Ft Kezdetben 9 238 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   4 / 4 találat

   A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
   Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

   További szöveg megjelenítése
   Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évben, tehát:
   - a bankszámla havi számlavezetési díja
   - a bankkártya éves díja
   - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
   - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
   Minden kedvezményt figyelembe vettünk. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.
   Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évet követően, tehát:
   - a bankszámla havi számlavezetési díja
   - a bankkártya éves díja
   - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
   - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
   Minden kedvezményt figyelembe vettünk. A ma ismert díjakkal számoltunk, mely az inflációval nőhet évente. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.

   Megújult Prémium szolgáltatás

   A magasabb jövedelmű ügyfelei számára az OTP Bank 2023. októberében megújította a Bázis Számlához kapcsolódó Prémium szolgáltatásait, Prémium Next néven.

   A számlacsomaghoz díjmentes Gold kártya tartozik, exkluzív előnyökkel: kiemelkedő utasbiztosítással és asszisztencia szolgáltatással.

   A Prémium Next csomagban havi 1 millió forintig díjmentes bármennyi elektronikus utalás és 300 000 forintig díjmentes minden csoportos beszedési megbízás. A díjmentes törvényi 150 000 forintos készpénzfelvételi lehetőség összegben megduplázva vehető igénybe.

   Az OTPdirekt, Korlátlan számú SMS kontroll értesítés számlacsomag elem és a Digitális szolgáltatások - az OTPdirekt Bróker kivételével - havidíj-mentesek. Az Árfolyam+ kedvezményes számlacsomag elem ugyancsak díjmentes és nem kell fizetni egy lakossági devizaszámla vezetéséért sem.

   A számlacsomag része a lakáshitel kedvezmény is, melynek keretében a kedvezményes elő- és végtörlesztés, rövidebb hiteligénylési folyamat és kedvező árazás várja a prémium ügyfeleket.

   Az érintettek a személyes tanácsadói szolgáltatás és megkülönböztetett fióki kiszolgálás mellett kedvezményesen érhetnek el átfogó pénzügyi megoldásokat és egyedileg, számukra kialakított befektetési szolgáltatásokat. Széles körű, dedikált befektetési lehetőségek, értékpapír számlavezetési díjkedvezmény és a bankfiókokban egyedi devizaárfolyam várja a prémium ügyfeleket. A bankfiókokban prémium ügyfélhívó fogadja őket, de időpontfoglalás is lehetséges a saját tanácsadóhoz.

   Banki szinten 10 millió forintot meghaladó megtakarítással vagy a mindenkori nettó minimálbér ötszörösét meghaladó havi jövedelem jóváírással - mely akciósan lehet kevesebb - a havi számlavezetés ingyenes.

   A feltételek nem teljesülése esetén a Prémium Next szolgáltatás havi díja a szerződéskötést követő 4. hónaptól havi 10 000 forint.

   Nézzük meg a bankszámla-kalkulátorban az OTP Prémium Next számlacsomagját.

   Bezár
   Havonta
   számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
   Részletes kalkuláció
   Bezár
   Életkorod
   év

   Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

   Utalások
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Automatikus beszedések
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Rendszeres utalások
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft

   Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

   Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Kp felvétel másik bank ATM-jéből
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Bankkártyás vásárlás
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft

   Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

   
   					
   Bezár

   Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

   Most kalkuláljuk a(z)
    bankszámláit...
    Mit szeretnél mobilról elintézni?
    Rendezés:
    • Bázis számla Prémium Next szolgáltatással
     Mobilbanki ügyintézés
     5,0
     Mi ez?
     Havi összköltség 3 900 Ft
     Számlanyitási akció 0 Ft
     Mobilbanki ügyintézés
     5,0
     Megnézem
     a bank oldalán
     Részletek
    1 / 1 találat

    A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
    Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

    További szöveg megjelenítése
    Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évben, tehát:
    - a bankszámla havi számlavezetési díja
    - a bankkártya éves díja
    - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
    - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
    Minden kedvezményt figyelembe vettünk. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.
    Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évet követően, tehát:
    - a bankszámla havi számlavezetési díja
    - a bankkártya éves díja
    - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
    - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
    Minden kedvezményt figyelembe vettünk. A ma ismert díjakkal számoltunk, mely az inflációval nőhet évente. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.

    Árfolyamkedvezmény szolgáltatás

    A Lakossági Bázis Számla, Smart számlacsomag, Junior számla, Prémium Next számlacsomag, Net számlacsomag és Jump számlacsomag mellé - havidíj vagy akciós havidíj ellenében - kérhető Árfolyam+ kedvezményes számlacsomagelem.

    Ennek igénylését követő hónaptól - akciós jelleggel - a következő limitösszegekkel az OTP Bank középárfolyamán intézheted az elektronikus devizaátutalásaidat a forint fizetési számládról összesen havi 300 000 forintig (valamennyi, az OTP Bank által jegyzett devizanemben).

    Emellett továbbá külföldön a fizikai kártyás vásárlásaidat forint betéti kártyáddal devizában összesen havi 300 000 forintig (EUR, GBP, USD, HRK és CHF devizanemekben).

    A kedvezmény sem az internetes kártyás vásárlásokra, sem a hitelkártyával végzett vásárlásokra nem érvényes.

    Kedvező bankszámla konstrukció a diákhiteleseknek

    A diákhitelesek speciális bankszámla konstrukciót használhatnak, ez a Diákhitel Számla. 2023 július elsejétől csak ilyen bankszámlára kérhető a szabad felhasználású Diákhitel1 konstrukció folyósítása, míg a más diákhitelt igénylők és a 2023. június 30-ig bármilyen diákhitelt igénylők szabadon dönthetnek a Diákhitel Számla megnyitásáról. A Diákhitel Számla az OTP Banknál is igényelhető.

    A Diákhitel Számlára államilag kötelező díjkedvezmények járnak, így nem kell fizetni havi számlavezetési díjat, bankkártya éves díjat, internetbank, mobilapplikáció és telefonbank havi díjat, a személyes megjelenés nélküli ügyintézés díját és a folyószámla megszüntetéséért sem kell fizetni. Maguk az átutalások (eseti, rendszeres) és a csoportos beszedések is ingyenesek elektronikus csatorna választása esetén.

    A Diákhitel Számlát a diákhitel törlesztési szakaszáig nyithatod meg és a diákhitel folyósítására való jogosultság megszűnését követő egy évig még élhetsz a kedvezményekkel. Diákhitel nélkül nem nyithatsz ilyen kedvező számlát.

    Az OTP Bank Diákhitel Számlájának speciális kedvezményeiről részletesen tájékozódhatsz itt.

    10 legérdekesebb funkció az OTP Bank mobilalkalmazásában

    1. Belépést követően az alábbi képernyő fogad. A számlaegyenleg (legfeljebb három számláról) már a belépés előtt is megtekinthető, ha engedélyezed. Egy digitális fiókot hozhatsz létre a mobilapplikációba történő regisztrációkor, amellyel az összes, OTP Banknál vezetett számlád látszik.

    OTP mobilbank főképernyő

    Ezek között ezen a képernyőn balra-jobbra lehet lapozni. A számlatörténet és a diagram ezen a képernyőn mindig az összes számlára együttesen látszik. Az egyes számlák tranzakciói a számla nevére kattintva kérdezhetők le külön-külön.

    2. A Tranzakciók képernyőn láthatók a tranzakciók, minden számlára értve együttesen. Egy-egy tranzakciót kiválasztva megtekinthetők a részletek, benne a tranzakcióhoz rendelt tag (címke) is, mely megváltoztatható.

    OTP számlacsomag tranzakciótörténete

    3. Sokféle feltétel alapján szűrhetsz a tranzakciók között a számlamúltból, beleértve az előbb említett tag-ekre is.

    OTP számlacsomag tranzakciói közötti szűrések

    4. Az átutalási képernyőről lehet állandó vagy későbbi időpontra szóló átutalást is indítani. Itt láthatók a korábban rögzített átutalási partnerek, akiknek név és számlaszám megadása nélkül utalhatsz. A korábbi átutalások listájából partner rögzítése nélkül is utalhatsz, egyszerűen megismételve az átutalási tranzakciót.

    OTP mobilbank bankszámla utalási képernyő

    5. A Kártyáim főmenüpontban a limitállítás mellett a kártya földrajzi használata is korlátozható, mely elsősorban a kártyacsalások miatt fontos. Ebben megadható, hogy a kártyát csak Európában vagy csak Magyarországon lehessen használni és kikapcsolható az internetes használat lehetősége is. A kártya letiltása is kezdeményezhető annak elvesztése vagy ellopása esetén.

    OTP mobilbankban a bankkártyát itt lehet korlátozni

    6. A főmenü képe. Itt találhatók olyan funkciók is, mint például árfolyamkalkulátor, külföldön érvényes utasbiztosítás kötése, OTP Szép kártya egyenleginformáció, megtakarítási portfólió kimutatása diagrammal, ahol - értékpapírszámla-szerződés esetén - állampapír vásárlása is kezdeményezhető.

    A Kedvezmények menüpontban az OTP Bank bankkártyás vásárlások nyomán elérhető pénzvisszatérítős kedvezményprogramjába lehet regisztrálni. A főmenüpontból kezelhetők az átutalási partnerek is, a Számlabefizetés, rezsi funkció pedig a csekkes befizetéseket teszi lehetővé, kimutatva azt is, hogy milyen típusú rezsire mennyit fizettünk. A bank fiók- és ATM-keresője is itt található.

    OTP mobilbank oldalsó menü képernyő

    7. A főmenü Számláim almenüjében látható az összes számlád az OTP Banknál, ezekre kattintva további részletek jönnek elő, ahonnan szintén kezdeményezhető átutalás az adott számláról és láthatók a számlához kapcsolt kártyák, továbbá egy apró diagram is, mely az eddigi havi költéseket is megmutatja.

    OTP mobilbank számlaáttekintő nézet

    8. A Számlabefizetés, rezsi almenüpontja. Innen lehet sárga csekket QR-kóddal befizetni. A Rezsikimutatás alképernyőre váltva pedig az eddigi rezsiköltések láthatók az egyes kategóriákból. Ezen egyetlen áttekintéssel látható például, ha valamelyik rezsiszámlát elfelejtetted befizetni.

    OTP számlacsomaghoz tartozó költések csoportosítása képernyő

    9. Az oldalmenüből érhető el a Beállítások, ahol pár fontosabb dolgot állíthatsz be. Kezelheted a PIN kódot, a profilokat és a bankszámlákat, bekapcsolhatod a biometrikus azonosítást, az Értesítések közt bekapcsolhatod a tranzakciókról érkező ingyenes push értesítéseket.

    Beállíthatod, hogy mely - legfeljebb három - számláról lehessen belépés nélkül is leolvasni az egyenleget, az app elindításával. A költési ábrák, grafikonok, diagramok is testre szabhatók itt.

    OTP mobilbank beállítások képernyő

    10. Az alkalmazásnak van bankfiók- és ATM-keresője is.

    OTP mobilbank ATM kereső

    Ha valamiért mégse szimpatikus a legnagyobb magyar bank, akkor a bankszámla kalkulátorban megmutatjuk, hogy más bankoknál milyen díjakra számíthatsz. Jobb online szolgáltatásokat nem nagyon fogsz máshol találni.

    Összefoglalva

    • legnagyobb hazai lakossági bank, jelentős méretű, országos bankfiókhálózattal
    • számlavezetés kedvező díjakkal, akár átalánydíjas tranzakciókkal
    • szelfis számlanyitás
    • ingyenes számlavezetés is elérhető
    • kedvezményes ATM használat külföldön, a bankcsoporti ATM-ekben
    • fejlett mobilapplikáció sokféle szolgáltatással, köztük ingyenes push üzenettel a tranzakciókról
    • egyes csomagokban az elektronikus szolgáltatások használatáért havi díjat kell fizetni
    • bolti érintéses mobilfizetés a Simple mobilapplikációban, csak külön feltöltős és korlátokkal rendelkező bankkártyával érhető el

    Maradtak kérdéseid?

    • Mennyibe kerül az OTP ATM használata?

     Ha nem jó számlacsomagban vagy, akkor elég drága. Viszont az OTP ATM-jeinél is érvényes a havi 2 törvényi ingyenes készpénzfelvétel.
    • Hogyan tudok az OTP-nél számlát nyitni?

     Online is tudsz szelfivel és a bankfiókban is. Ha időpontot foglalsz a közeli bankfiókba, akkor az ügyintéző már várni fog. Így gyorsabb és kényelmesebb is az ügyintézés.

    Ügyfélértékelések az OTP számlacsomagjairól

    Megkérdeztük azokat, akiknek az OTP-nél van bankszámlájuk, hogy mit gondolnak róla.

    4.1
    223 vélemény
    • 93 (42%)
    • 83 (37%)
    • 36 (16%)
    • 7 (3%)
    • 4 (2%)

    Olvasd el tájékoztatónkat az összehasonlítás jellegéről és a termékek megjelenítésének sorrendjéről! Kattints a fenti sávokra az ügyfélvélemények szűréséhez!

    • H. Teodóra
     2021.12.13

     Napi rendszeressdéggel használom a bankom direkt bankját, ami nekem megfelelően gyors, érthető, kezelhető.

    • S. Nóra
     2021.12.12

     Havonta használom a mobil bankot. Az applikáció átlátható, egy

    • M. Károly
     2021.12.12

     Gyakran használom a mobilbankot! OTP direkt elèg jól kezelhető!

    • K. Adrienn
     2021.12.12

     Csak mobilbankot használok. Szeretem mert átlátható és könyenn kezelhető. Szinte bármit el tudok intézni.

    • H. Gyöngyi
     2021.12.12

     Gyakran használom a mobilbankot. A számítógépről egyre ritkábban lépek be.

    • M. Péter
     2021.12.12

     Mindn új funkciónál számíthatok arra, hogy az OTP az elsők között vezeti azt be, és mindennel kompatibilis lesz a kártyájuk. Az új mobilbank felületén még nem találok pár opciót, amit a régin tudtam intézni (pl megtakarítások feltörése, ami nagyon fontos lenne), de ettől eltekintve jól működik minden más.

    • D. Ágnes
     2021.12.12

     Nem volt eddig semmi probléma mindenbe segíteni szoktak

    • M. Tatjána
     2021.12.12

     Teljesen elégedett vagyok. Régóta használom,soha semmi gond nem volt.

    • T. Katalin
     2021.12.12

     A bizonylatok nyomtathatósága miatt többnyire a netbankot használom, de majdnem minden funkció működik mobilbankon is.

    • A. Katalin
     2021.12.12

     A mobil aplikáció nagyon jól működi és a NET Bank felület is könnyen használható. Nagyon ritákán kell a bankba személyesen bemennem, aminek örülök.

    • B. Balog
     2021.12.12

     Napi szinten netbankolok, szeretem az OTP felületét, kert gyorsan elintézem a pénzügyeimet, de van még mit fejleszteni rajta. Pl.jó lenne telefonon keresztül is letölteni a számlakivonatot, illetve nem csak 1 hónapos intervallumban keresni a számlatörténetben.

    • M. Vargáné
     2021.12.12

     Csak nagyon ritkán használom a mobil bankot. Számomra nehezen kezelhető és bizalmatlan vagyok a mobilbank alkalmazásával.

    • S. Erika
     2021.12.11

     Igen gyakran használom a mobilbankot. Készpénzt szinte egyáltalán nem használok, mindent utalással vagy bankkártyás fizetéssel intézek. Meg vagyok elégedve az OTP mobilbankjaval. Eddig nem volt olyan tranzakció amit ne tudtam volna elintézni rajta.

    • F. Katalin
     2021.12.11

     Egyenlőre nem használok mobilbankot. Még nem éreztem, hogy szükségem lenne rá.

    • M. József
     2021.12.11

     Napi szinten használom a mobilbankot. Van hozzá telefonos alkalmazás is, amivel maximálisan elégedett vagyok. Amire kell azt mindent el tudtam a telefonomról intézni.

    • M. Mariann
     2021.12.11

     Gyakrsn hasznalom elegedett vagyok vele. Nincs problemam

    • P. Judit
     2021.12.11

     Nem használom a mobilbankot. A személyes megbeszélés híve vagyok, mivel nem vagyok jártas a pénzügyi lehetőségek területén.

    • C. Judit
     2021.12.11

     Gyakran használom. Nagyon jó, részletesen látom a bevételeimet és kiadásaimat költségcsoportonként

    • N. Alida
     2021.12.11

     Havi szinten rendszeresen használom a mobilbank nyújtotta lehetőségeket, utalás, megtakarítás, stb.

    • G. Gábor
     2021.12.11

     A Mobilbankot nem használom gyakran. A banki kapcsolattartás lehetne intenzívebb a bank részéről.

    • B. Géza
     2021.12.11

     használom a mobil bankot. QR-kodos számla fizetésnél az ütemezést hiányolom ( pl: szolgáltatótól egyszerre kapok 3 számlát amit havonta kell befizetnem és nem tudom mindet egyszerre rendezni későbbi teljesítés időpontal).

    • Á. László
     2021.12.11

     Ha az én pénzemet kell használniuk, akkor azt szivesen teszik. Viszont mikor viszonozni kell a cégcsoportnak valamit, akkor már kevésbé állnak rendelkezésre.

    • P. Lilla
     2021.12.11

     Minden nap használpm az alkalmazást, jól működik. Elégedett vagyok vele.

    • U. Máté
     2021.12.11

     A mobilbank jól működik .

    • P. Kevin
     2021.12.11

     Napi szinten használom az OTP bank appját, és a legújabb frissítése óta mégjobban imádom. Tulajdonképpen 4 éve nem kellett bankba mennem, mindent el tudok intézni otthon amire szükségem lehet. Ha utalni szeretnék vagy bármi hétköznapi tranzakciót szeretnék csinálni mindenre alkalmas. Számlacsomagot akarok váltani, jó lenne ha ezt is lehetne az appban.

    • B. Attila
     2021.12.11

     A pandémia óta egyre többet utalok és kártyával fizetek. Előtte pedig online tőzsdei kereskedéssel is foglalkoztam.Szolgáltatás zökkenő mentes.

    • S. Krisztián
     2021.12.11

     20 éve OTP-nél vagyok, elégedett vagyok vele....

    • Z. ZSUZSANNA
     2021.12.11

     Találtam számomra megfelelő díjcsomagot a banknál, így elégedett vagyok a szolgáltatásokkal. Az új internetes applikáció fejlesztése folyamatban van, ezért kapott csak négy csillagot.

    • L. László
     2021.12.11

     A szolgaltatas színvonala megfelel, az ára kevésbé.

    • I. Bacsa
     2021.12.11

     Szuper. Utalás jó áron van. Külföldi vásárláshoz ott a virtuális kártya. Kártyás fizetésekre kedvezmènyek…

    • M. Adrián
     2021.12.11

     Gyakaran hasznélom a mobil bankot.Laptopról egyre kevesebbet lépek be,

    • K. Zsolt
     2021.12.11

     Szinte csak a mobil applikációt használom. Fizetés, utalás. számla kezelés stb. Elégedett vagyok a bankom szolgátatásaival

    • D. Ágnes
     2021.12.11

     Magasak a banki díjaim! Gyakran használom az online szolgáltatásokat

    • K. János
     2021.12.11

     Rendszeresen használom a mobilbankot. Nem ismerek sok más mobilbankot, de azok között ez a legjobb. Számlatörténet mobilról csak korlátozottan elérhető.

    • T. Gyuláné
     2021.12.11

     Két heti rendszerességgel.Elégedett vagyok a mobilbankkal

    • P. Péter
     2021.12.11

     Naponta használom a mobilalkalmazást. Egész jól használható.

    • B. Mónika
     2021.12.11

     Ami elintézni valóm van, azt mindent el tudok rendezni a mobilbankon keresztül.

    • B. Pozsonyiné
     2021.12.11

     Ritkán, de valamikor elkerülhetetlen. A mobilbankot csak annyira ismerem amennyire az egyes funkciókat használom.

    • V. Tibor
     2021.12.11

     Gyakran. Nagyon megvagyok elégedve a mobil bankommal

    • I. Kui
     2021.12.11

     A mobilbank hasznos, mindig használom, csekkbefizeteshez is. A bankom kiválló appot biztosít. Mindent meg tudok oldani a jelenlegi mobil alkalmazással.

    • A. Orsolya
     2021.12.11

     Sokszor használom, meg vagyok elégedve vele. Általában eltudok intézni mindent online a mobilbankon keresztül.

    • H. Judit
     2021.12.11

     Gyakran használom. Az új alkalmazás jó, a smart bank nem volt túl informatìv

    • R. Ferenc
     2021.12.11

     Gyakran használom a netbankot. Jól kezelhető a felület. A hitelkártya adatok viszont gyakran nem érhetők el.

    • S. Balázs
     2021.12.11

     Kicsit magasnak találom a költségeket, viszont prémium ügyfél vagyok, így ha bankfiókba kell mennem, rövid időn belül fogadnak.

    • T. Zsuzsanna
     2021.12.11

     Teljesen elégedett vagyok a bankommal. Nagyon jól működik az appjuk is.

    • G. Györgyi
     2021.12.10

     A mobilbankot biztonsági okokból egyáltalán nem használom

    • S. Erika
     2021.12.10

     Egyszerű és érthető felület. Biztonságos. Könnyű kezelhetőség.

    • F. Sándor
     2021.12.10

     Minden nap hasznalom a mobil bankot. Megbízható pontos. Biztonságos.

    • J. Zsuzsanna
     2021.12.10

     Elégedett vagyok,amikor szükséges ,tudom használni.

    • K. Géza
     2021.12.10

     A mobil applikációt egyre gyakrabban használom. Az új verzió próbálja másolni a Revolut és társai hazsnos funkcióit, azonban sokminden nem elérhető még, ami a régi applikációban igen, illetve a régi még mindig megbízhatóbban működik, így azt még nem is töröltem le, hogy tartalékba például ott tudjam a fizetést engedélyezni, mert az új applikációban ez nem mindig működik.

    • A. Marcella
     2021.12.10

     Majdnem napi szinten használom a bankom mobilbankját. Váltani szeretnék lassan, mert soknak találom a járulékos összegeket, és mert a Revolut számlámat nem engedi feltölteni, illetve gyakran az online fizetések sem gördülékenyek.

    • P. Bernadett
     2021.12.10

     Nem használok mobilbankot, nincs állandó mobilinternetem, így nem éri meg. Amúgy is készpénzes ember vagyok.

    • N. István
     2021.12.10

     Mióta megvan a lehetőség digitális / online ügyintézésre, azóta használom teljes körűen, minden közmű, biztosítási díjat mobilbankon keresztül fizetek. Mondhatni technikai innovátorként évek óta telefonnal, órával fizetek mindenhol, készpénzt csak végszükség esetén használok.

    • M. Zsolt
     2021.12.10

     Gyakran használom a mobilbankot, elég jó, limit beállításokat nem tudok elintézni.

    • M. Réka
     2021.12.10

     Szinte csak a mobil a köt használom, nagyjából elégedett vagyok. Egy-két dolgot hiányolok, pl. a számlatörténet nehezen visszakereshető, állandó utalásokat sem lehet egyelőre egyszerűen beállítani.

    • G. Tibor
     2021.12.10

     A mobilbankot gyakran használom, de mint az OTP minden szolgáltatása, drága.

    • K. Eszéné
     2021.12.10

     Elég gyakran használom a mobilbankot. Mivel másik bank mobilbankját nem ismerem,így összehasonlítási alapom nincs.

    • T. Jánosné
     2021.12.10

     Havonta egyszer használom a mobilbankot, többször az internetes bankot. Teljesen elégedett vagyok, gyorsan el tudom intézni amit akarok.

    • G. Gabriella
     2021.12.10

     Nem kedvelem az OTP-t,azon igyekszem,h.megszabaduljak tőlük.

    • S. Gábor
     2021.12.10

     Nagyon magas költségekkel dolgoznak. A mobil aplikáció fejlődik és használható, de ettől függetlenül magasak a díjaik

    • V. Ildikó
     2021.12.10

     Mindent amire van lehetőség, mobil bankon keresztül intézek. Szeretem az alkalmazást, telefonon is könnyű a használata.

    • T. Bonifác
     2021.12.10

     Folyamatosan használom az internet bankot és a mobilbankot is, kényelmes és jól használható. Átlátható.

    • I. Katalin
     2021.12.10

     Hetente használom, elégedett vagyok. Amire szükségem van azt el tudom intézni.

    • T. Orsolya
     2021.12.10

     A férjem használja a mobilbankot, én személyesen szoktam ügyeket intézni a bankban, nekem az biztonságosabb.

    • F. Stella
     2021.12.10

     Rendszeresen, főleg hogy a laptopomat már kevésbé használom és így nem kell emiatt külön belépni. Könnyen használható, áttekinthető. Amire szükségem van azt jelenleg eltudom intézni.

    • P. Zoltán
     2021.12.10

     Gyakran használom a mobilbankot.Sok mindent online intézek.

    • K. Zsuzsanna
     2021.12.10

     Most kezdtem csak nézegetni a mobilbankot, mivel az online banki felületen értesítést kaptam az új szolgáltatásról. Eddig nem használtam.

    • C. Norbert
     2021.12.10

     Heti rendszerességgel. Rendben van. Jobb szeretem a személyes ügyintézést, főleg, hogy egy adott kedves hölgy ügyintézőhöz megyek mindig, aki készségesen segít nekem mindenben.

    • V. Péter
     2021.12.10

     Sűrűn használom, elég jól működik, bár nemrég elég körülményes lett a netes vásárlás (minden vásárlásnál be kell lépni a netbankba, és engedélyeztetni kell a tranzakciot) Egyszerű a kezelhetősége. Most nem jut eszembe ilyen

    • P. Éva
     2021.12.10

     A mobilbankkal elégedett vagyok de magával a bankkal nem - sok költséget elvonnak.

    • J. András
     2021.12.10

     Alapvetően nincs panaszom, de váltás sem lenne ellenemre ha a hitelfevétel úgy kívánja.

    • D. Ádám
     2021.12.09

     -Napi szinten. -Sokszor hibàt ir ki.

    • H. Valentina
     2021.12.09

     Naponta-kétnaponta használom a mobilbankot.Összeségében szuper a rendszerük, egy nagy problémám van vele, hogy kényszerítenek egy új verzióra, melyért fizetni kell. Egyenlőre nem volt még ilyen problémám.Szuper lenne ha lehetne havi kimutatást kapni a költésekről.

    • V. Ádám
     2021.12.09

     Heti rendszerességgel használom. Átlátható egyszerű használat, gördülékeny qr fizetés.

    • D. Krisztina
     2021.12.09

     Sokat használom a mobilbankot, QR csekkfizetésre, pénzügyeim nyomonkövetésére. Banki átutalást, vagy kártyás fizetést egyelőre inkább laptopról intézek.

    • J. Ervin
     2021.12.09

     Harmincöt éve vagyok az OTP Ban ügyfele. Időnként párhuzamosan más bankkal is volt szerződéses jogviszonyom személyi hitel vagy áruvásárlási hitel kapcsán. A lakossági folyószámlám kezelésével túlnyomórészt elégedett voltam mindig, mert minden esetben segítőkészséget tapasztaltam, ha valami gondom akadt. A mai elektronikus szolgáltatások megfelelnek elvárásaimnak, még így is, hogy egy viszonylag egyszerű csomagot választottam. Az internetbankos szolgáltatást kedvelem jobban, de a mobilbankkal sem az a baj, hogy nem lenne jó, hanem én magam kevésbé szeretem a mobiltelefonos megoldásokat (talán már életkori sajátosság). A kettős biztonsági rendszer kötelező bevezetése kicsit nehézkes tűnt eleinte, de ez nem megkerülhető és már kezdem megszokni. Nincs olyan szolgáltatás, amit mobilbankon szeretnék intézni, s jelenleg nem elérhető.

    • C. Péter
     2021.12.09

     A bankkal mint pénzügyi szolgáltatóval elégedett vagyok. A bankkal mint digitális szolgáltatások nyújtásával elégedetlen vagyok. Gyakran hibás, lassú, nem egyszer történt hogy csekkbefizetés a banki applikáción keresztül történt, és csak 2 hónappal később tudtam meg hogy sikertelen, persze addigra jöttek a büntetések az elmulasztott befizetésről, a bank pedig hárított minden felelősséget, 'mert a szerződés a postával van'. Ha talán olyan hozzáállás lett volna, miszerint 'tudjuk hogy nem a mi felelősségünk, de kijavítjuk a hibát az alkalmazásunkban, kösznjük', akkor adnék egy valaha is jobb értékelést.

    • M. Rita
     2021.12.09

     havonta többször használom, a fiókban történő ügyintézést kiváltja könnyen használható, talán biztonságos is?!

    • K. Zoltán
     2021.12.09

     Gyakran használom az OTP mobilbankot, melyről jó véleményem van, mert folyamatos fejlesztés látható.

    • C. Judit
     2021.12.09

     kb havonta kétszer használom a mobilbankot, teljesen elégedett vagyok vele

    • L. Géza
     2021.12.09

     Szinte naponta használom a mobil bankot. Tökéletesnek tartom.

    • B. Tamas
     2021.12.09

     kényelmi szempont miatt vagyok otps, mindenhol van fiók és atm

    • B. Zsuzsánna
     2021.12.09

     Lényegében minden tranzakcióhoz használjuk a mobilbank szolgáltatást, mert kényelmes és ugyanakkor biztonságos. A mobilbank szolgáltatás gyors és hatékony ügyintézést tesz lehetővé, lényegében minden fontos ügy kezelését elvégezhetjük általa..

    • P. Gábor
     2021.12.09

     Elégedett vagyok. Eddig nem volt semmi gondom ezzel.

    • M. Tamás
     2021.12.09

     Hetente 2-szer használom. Elégedett vagyok vele. Nincs olyan amit nem tudok elintézni online

    • M. Tímea
     2021.12.09

     Havonta többször használom, átlátható, kezelhető. Viszont a rendszeres átutalásoknál nem tudok limitet módosítani, azt még laptopról, internet bankon keresztül kell intéznem. A díjak lehetnének olcsóbbak.

    • S. Attila
     2021.12.09

     Mindennap használom, Évek óta nem voltam bankfiókban, ez nekem nagy segítség.

    • Ü. Beáta
     2021.12.09

     Netbankolni szoktam, mindent el tudok intézni,lehetne olcsóbb a szolgáltatási díjuk.

    • P. Mihály
     2021.12.09

     Több mint 20 éve van az OTP banknál folyószámlám. Mivel kitartok a megszokott mellet. Hitelt is adtak. Én meg vagyok elégedve a bankkal.

    • P. Mária
     2021.12.09

     A mobilbankot nem használom, a számítógép mellett megnyugtatóbb "bankolni", mert jobbal látható és kényelmesebb is.Persze volt úgy, hogy a mobilomról utaltam el valamit sürgősen, de ezt a megoldást nem igazán preferálom!

    • G. Tünde
     2021.12.09

     Gyakran használom, bármikor, amikor a pénzügyeimet intézem. Teljesen elégedett vagyok vele. Mindent el tudok vele intézni.

    • Z. Tamás
     2021.12.08

     Napi rendszerességgel hasznàlom. Könnyen kezelhető, àtlàtható

    • F. Miklós
     2021.12.08

     Gyakran használom a mobil aplikációt, sokszor hasznos, viszont csatlakozási problémák jelentkeztek már. Számomra fontos, hogyha megbízok a bankomban a pénzem kezelésével akkor az általa nyújtott szolgáltatások is legyenek bíztatóak.

    • B. Andrea
     2021.12.08

     Tiszta vicc hogy mindenert fizetnem kell. Nem tudok hozzaferni a sajat penzemhez ingyen. Fizetem a szamlavezetesi dijat es plusz meg minden tranzakcio utan.

    • P. János
     2021.12.08

     könnyen használható, átlátható, logikus hetente többször használom sok tranzakciót indítok innen

    • S. Tiborné
     2021.12.08

     Egyre többet használjuk a online befizetést. Egyszerű és gyors ,nem kell sorban állni a bankokban.

    • F. Gábor
     2021.12.08

     Minden Pénzügyet mobil bankon keresztül rendezek. Eléggé jól használható a bankon mobil bank ja. Egyedül a Q ár kód nélküli csekkel van gondolva amit úgy küldenek ki.

    • J. Éva
     2021.12.08

     Havonta többször használom a mobilbankot. Elégedet vagyok a kezelésével. Néhány apróságot nem lehet online elintézni, pedig jó lenne, pl. virtuális bankkártya létrehozása.

    • P. Andrea
     2021.12.08

     Nagyon elégedett vagyok, mindent el tudok intézni a mobilbankban amire szükségem van.

    • S. Attila
     2021.12.08

     Gyakran használom a mobilappot, jól kezelhető. Van sok dolog még mindig ami miatt be kell menn ia fiókba kiállni a sort. Ezeken változtatnék.

    • S. Tamás
     2021.12.08

     Szinte minden nap használom a bankom mobilbankját. A bank nagyságából adodó leállások miatt néha bosszantó, de ez egy évre levetítve, szinte 1 - 2 nap. Így a gyorsasága és a kényelmessége, hogy bárhol bármikor használható élvezetessé teszi. Amire én használom teljes mértékben használható.

    • P. Józsefné
     2021.12.08

     Csak a legszükségesebb dolgokat intézem a banknál. Egyszerű eset vagyok. A fizetést arra utalják, a rezsit fizetem belőle és a boltban vásárolok, semmi extra. Hitelt nem szándékozom felvenni, "addig nyújtózkodom amíg a takaróm ér" elve alapján élek. 30 éve építkeztünk a férjemmel, volt 2 hitelünk is, az első dolgunk volt, hogy mielőbb kifizessük a tartozást. Azóta nyugodtan élek.

    • D. Edit
     2021.12.08

     Nem teljesen egyértelmű, hogy mit hol találok, más problémám nincs.

    • A. Károly
     2021.12.08

     Napi szinten használom a mobilbankot, teljesen meg vagyok elégedve vele. Sajnos az Otp Smartbank kivezetésre fog kerülni, ez nem jó, mert ez az alkalmazásuk költséghatékonyabb volt. Jó lenne, ha el lehetne intézni online is, hogy marketing célból ne keressenek az OTP bankból, ezt sajnos csak személyesen lehetne megtenni, de annyit meg nem ér az egész.

    • J. Gabriella
     2021.12.08

     - eléggé sűrűn - elég jó könnyen kezelhető. - szinte mindent eltudok intézni amit szeretnék.

    • M. Gábor
     2021.12.08

     Gyakran használom a mobilbankot. Viszonylag alacsonyak a szlavezet2si ksgek

    • T. Brigitta
     2021.12.08

     Napi szinten hasznalom a mobilbankot amivel elegedett vagyok.

    • K. Balázs
     2021.12.08

     Az ingyenes applikáció jó, de szomorú, hogy az OTP bank új applikációja havi díjjas.

    • D. Andrea
     2021.12.08

     Napi szinten használom a mobilbankot. Néha a kártyás tranzakciók jóváhagyása akadozik.

    • T. Benő
     2021.12.08

     Napi szinten használom. Deviza utalást az új app nem tud.

    • B. Dezső
     2021.12.08

     A mobilbankot nem használom az utalásokat otthoni laptopról végzem.

    • E. Hámori
     2021.12.08

     Elég sokszor használom, hetente, kéthetente biztosan. Elégedett vagyok magával a szolgáltatással, gyors és megbízható, de az ezzel járó költségek extrém magasak, ezért kétszer is meggondolom, hogy használjam-e.

    • H. Gizella
     2021.12.08

     Hetente többször használom. Mindent el lehet intézni.

    • M. Bianka
     2021.12.08

     Alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatással, de a COVID lezárások miatt kevésbé tudom kihasználni a Prémium számlacsomagomat, így drágának találom.

    • S. David
     2021.12.08

     Van költségfigyelő és kezelő az appban, igy nem kell külön vezetni, minden egyszerű és nagyszerű

    • Á. Lajos
     2021.12.08

     Nem használok mobilbankot. Az ügyeket számítógépen intézem illetve személyesen.

    • K. Sándor
     2021.12.08

     Ritkán használom a mobil bankot.Amikor használni kényszerülök akkor biztonságosnak gondolom.

    • S. Gábor
     2021.12.08

     Nem gyakran használom a mobilbankot, gondolom a biztonság miatt nekem egy kicsit bonyolultnak tűnik.

    • A. Csilla
     2021.12.08

     Jó hogy van mobil bank napra kész vagyok mindig a pénzemmel, de lehetne olcsóbb is a számlavezetés, és a költségek

    • A. Anikó
     2021.12.08

     Napi szinten használom a magán és a céges mobilbankot is, mindent ami szükséges eltudok intézni rajta.

    • D. Enikő
     2021.12.08

     Rendszeresen használom a mobilbankom, szerintem nagyon fontos, hogy van ilyen lehetőség, nem lenne időm minden tranzakcióval kapcsolatban bankba rohangálni. Sajnálom, hogy a devizamegtakarításokkal kapcsolatban nem tudok online intézkedni.

    • C. Dóra
     2021.12.08

     - A mobilbankot applikáción keresztül használom leggyakrabban. A szolgáltatás megfelelő. Ha lenne ráhatásom, természetesen lennének ötleteink, miként lehetne még jobb. - A legbosszantóbb, amit nem lehet mobilbankon keresztül intézni, (például egy telefon csere esetén), hogy újra regisztrálhassam az applikációt egy másik készüléken. - A másik, hogy a bankkivonatok csak egy adott időszakban elérhetőek, a pár hónapnál régebben nem.

    • K. Róbert
     2021.12.08

     Jó, hogy a banknál egyre több mindent el lehet intézni online. Nagyon praktikus a mobil bankolás.

    • M. Melinda
     2021.12.08

     Sokat használom a net bankot minden azon intézel. A mobil bankot nem használom.

    • N. Zoltán
     2021.12.08

     OTP. Nem használom. Erste. Használó. Könnyű egyszerű használni. Átlátható logikus app.

    • T. Erzsébet
     2021.12.08

     Elégedett vagyok a bankommal minden tekintetben. Mi

    • D. Brigitta
     2021.12.08

     Napi szinten használom a mobilbankot, nagyban megkönnyíti az ügyintézést.

    • S. Andrea
     2021.12.08

     A mobilbank jó, főleg az új app telefonra. Szerettem volna a SMS értesítést kivenni, nem találtam meg a hozza szükséges lépéseket, utalásra kisebb teendőkre oké. Átláthatóságon lehetne javítani. Esetleg több info, mit hol lehet megtalálni. Aki nem pénzügyeb dolgozik nem egyértelmű. Viszont maga a bankot nem szeretem. Gondolkodom váltásban, kizárólag a kényelem ami itt tart, ill. az otp az első bankom!:) Magasak a költségek !!!! Idővel lépni fogok !

    • B. Róbert
     2021.12.08

     A mobilbankkal teljesen elégedett vagyok, szerintem minden benne van amire egy hétköznapi embernek szüksége van. Gyakran használom. A számla vezetés díj és az utalások díjja valamint a kézpénz felvétel díjja szerintem drága. Nem tudom azt elfogadni, hogy a saját pénzemhez való hozzáférésnek ára van....

    • K. Péter
     2021.12.08

     drága bank de profik készségesek

    • D. Attila
     2021.12.08

     A banki ügyeim 98% netbankon intézem. Mobilbankot még nem használtam, mert egyenlőre vannak még ezzel kapcsolatban biztonsági aggályaim

    • R. Sándorné
     2021.12.08

     Napi szinten használom. Teljesen meg vagyok elégedve mindig kéznél van.. Akkor intézem az ügyeimet amikor éppen időm van

    • E. Krisztina
     2021.12.08

     Havonta 2-3x. Egész jó van sajnos amiért be kell menni a bankba

    • N. Gal
     2021.12.08

     Az online felület jó,de a bank hozzáállása az ügyfelekhez borzalmas.

    • R. Mónika
     2021.12.08

     Egyáltalán nem használok mobilbankot, csak internet bankot.

    • H. Attila
     2021.12.08

     Mindent eltudok rajta intézni amire szükségem van. Most kapott új felületet az applikáció. Még átláthatóbb és részletesebb információval szolgál.

    • P. Nóra
     2021.12.08

     Heti szinten használom a netbankot. Elégedett vagyok.

    • N. Andrea
     2021.12.08

     Könnyen, gyorsan használható az applikáció. Bárhonnan el tudom intézni az ügyeimet. Havonta több alkalommal használom, számlafizetéshez, utaláshoz, vásárláshoz.

    • B. Edit
     2021.12.08

     Gyakran használom a mobilbankot,gyors,átlátható,megbízható. Ami számomra fontos, azt mindig el tudom intézni mobilbankon keresztül.

    • S. Rafael
     2021.12.08

     A mobilbankot legalább heti egyszer használom, elégedett vagyok vele.

    • F. Tamás
     2021.12.08

     A mobilbank áttekinthető és a főbb szolgáltatásokat tartalmazza. A kivonatok és szerződések lekérése az egyetlen ami nem érhető el.

    • K. István
     2021.12.08

     Megbízható és pontos. SMS vén értesülök mindenről 3z nagyon szuper

    • G. Tiborné
     2021.12.08

     1 éve vagyok OTP nél a vanksz kártya tartás kicsit sokk

    • M. Gál
     2021.12.08

     Gyakran használom, mivel mobilon könnyebb intézni pénzügyi dolgaimat. Folyamatosan frissül, fejlődik. Szinte mindent el tudok intézni, bár a banki díjak lehetnének olcsóbbak.

    • V. Ádám
     2021.12.08

     Könnyen kezelhető és jól követhető applikációjuk, a számlacsomaguk is olcsónak mondható (bizonyos fizetési sáv felett)

    • V. Anna
     2021.12.08

     Elégedett vagyok a banki szolgáltatásokkal, első sorban a netes felületet használom, de alkalmanként a helyi bankfiók dolgozói is segítőkészek és tájékozottak.

    • M. Eszter
     2021.12.08

     Szükséges volt. Jó döntés. Szokásos problémák vannak.

    • M. Szilvia
     2021.12.08

     Hetente 2-3 alkalommal, nagyon szuper a felület, mindent tudok kezelni benne. Nincs olyan dolog, ami hiányozna

    • B. Marianna
     2021.12.08

     Az OTP nel nagyon rossz a kapcsolat az adatszolgaltatas nem jó az információ áramlás és nem megfelelő a tájékoztatás. Kivéve személyes tapasztalat alapján a Marcali bankfiók.

    • U. Krisztián
     2021.12.08

     Számomra a mobilbank szolgáltatás elfogadható. Amire használom elég

    • J. Imre
     2021.12.08

     Minden honapban, szamos alkalommal. Fejlesztik, felhasznalobaratnak itelrm. Tranzakcios dijak lehetnenek alacsonyabbak. Nincs, vagy nem futottam bele ilyenbe.

    • B. Róbert
     2021.12.07

     Kiszámítható, gyors és egyértelmű. Átlátható és logikus.

    • G. Gábor
     2021.12.07

     Napi szinten használom a bank alkalmazását. Amit a telefonon nem lehet intézni: megtakarítások kezelése, csoportos beszédesi megbízások.

    • L. Sára
     2021.12.07

     Nem használom gyakran az applikaciot, de ha igen akkor számomra megfelelő.

    • Z. Gyula
     2021.12.07

     Minden nap használom utalásra is és tranzakciók ellenőrzésére is nagyon hasznos, és gyors. A mobilbankom könnyen kezelhető, és ha mégsem tudok valamit a chat-en könnyen és viszonylag gyorsan segítenek. Eddig még mindent el tudtam onnan intézni, remélem ez a jövőben is így lesz.

    • B. István
     2021.12.07

     Kicsit drágának tartom,az ügyintézők felkészültsége nem a legmagasabb szintú, de nagyon sok helyen elérhető az automata, illetve a bankfiókok.

    • G. Benjámin
     2021.12.07

     Minden nap használom a bankom mobilbankját. A legújabb frissítés óta még inkább pozitív a véleményem. Jelenleg nem tudok olyan tranzakcióról, amit ne tudnék elintézni a mobilbankomon keresztül.

    • K. Beáta
     2021.12.07

     Általánosságban elégedett vagyok a szolgáltatással,de némely részei megváltoztak,amelyek nem elérhetőek már. Részletezett számlatörténet például.

    • P. László
     2021.12.07

     Hetente használom Sok leállás van. Nem most nincs

    • S. Zsolt
     2021.12.07

     Az új OTP mobil app nagyon modern minden szempontból, ergonomikus, hatékony. Pár funkció még nem elérhető benne de ez nem olyan nagy probléma számomra. Külön jó hogy kategorizalhatok benne a tranzakciók.

    • M. Bence
     2021.12.07

     Napi szinten, használható app, mindent el tudok intézni

    • B. Tamás
     2021.12.07

     Egy héten ötször használom a mobilbankot.Van amelyk jól működik van olyan ami gyenge.Általában eltudok intézni mindent.

    • V. Edit
     2021.12.07

     Gyakran használom. Online ügyintézésben elégedett vagyok. A személyes ügyintézésben NEM.

    • K. Barna
     2021.12.07

     Hetente. Az elvárásaimnak megfelelő. A bankok keze is meg van kötve. Az ügyfelek személyiségi jogainak védelme miatt érthetően szűkebb a kör az online ügyintézésre. Nem panaszkodom.

    • F. Zsolt
     2021.12.07

     Drága...drágálom...minden trazakciónál felszámol tetszőleges költséget....

    • B. Baloghné
     2021.12.07

     Szinte minden az aplikacion keresztül fizetek Amire használható arra jó a mobil bank

    • L. Attila
     2021.12.07

     Megbízható erős bank. Rengeteg szolgáltatással. Mobilaplikációja jó

    • P. Pál
     2021.12.07

     A jelenleg használt funkciókelérhetők, és tetszik a megújult felület.

    • T. Tamás
     2021.12.07

     A hitelfelvétel miatt váltottam az OTP Bankra. Sokkal elégedettebb voltam a korábbi bankommal. Amióta az ügyfelük vagyok, csak problémáim vannak velük. Pl. egy egyszerű netbankos jelszómodosítást nem tudtam online elintézni, hanem csak személyesen bankfiókban.

    • S. Veronika
     2021.12.07

     Az OTP Smart Bankot szinte napi szinten használom. Minden eddigi elképzelésemnek megfelel. Egyszerű a használata, felhasználóbarát.

    • I. Klein
     2021.12.07

     Napi szinten használom a bankom online felületet, illetve applikacióját.

    • D. Ferenc
     2021.12.07

     Gyakran használom a net bankot,mindent el tudok rajta keresztül intézni.Nem kell bankfiókba járni.

    • F. Sára
     2021.12.07

     Mobilbankot hetente többször is használok. Értékelem hogy majdnem mindent látok rajta, és kapok értesítéseket is. OTP oldalon viszont túl sok alkalmazás létezik, jobb lenne, ha mindent egy helyen látnék (smartbank, simple, szép kártya, otp bank). A legújabb alkalmazásukban (OTP Bank) nem tudtam új rendszeres befizetést beállítani, csak meglévőket nézni; illetve nem tudok új utalás alapján űrlapot lementeni (hogy aztán az űrlap alapján újból el tudjam küldeni ugyanazt az utalást). Ezekre még a régi böngészős felületet kell használni. Az új böngészős felület ugyanúgy néz ki mint az alkalmazás, szóval annak is megvannak ugyanezek a gyengeségei.

    • M. Józóné
     2021.12.07

     Napi szinten használom a mobil bankot. Az új applikáció hozzá sokkal jobb mint az eddigi. Nem jut eszembe olyan dolog amit ne tudnék elintézni.

    • T. Pálinkás
     2021.12.07

     Többször félretájékoztattak már, lakástakarék felvétele nem volt egyszerű

    • G. Jakab
     2021.12.07

     Gyakran használom az appot.Lehetne egyszerübb és bővebb.Eltufok intézni mindent vele.

    • T. Jenő
     2021.12.07

     Minden pénzügyi műveletet mobilbankon keresztül intézek. Kényelmes és ebben a vírusos időszakban biztonságos id.

    • S. Zsolt
     2021.12.07

     Naponta használom a mobilbankomat.Szuper,hogy pillanatok alatt megnézem az utalásokat,egyenlegeimet.A mobilbank jól,gyorsan,gördülékenyen működik.

    • V. Istvánné
     2021.12.07

     Rendszeresen használom a mobilbankot, vásárlásra, csekk befizetésre. Jó lenne, ha a segítségével fizetni is lehetne a telefonnal, üzletekben.

    • T. Ferenc
     2021.12.07

     Rendszeresen használom a mobilbankot ,jók a tapasztalataim ,mindent el tudok intezni

    • J. Roland
     2021.12.07

     Rendszeresen használom a mobil bankot és meg vagyok elégedve vele. A folyószámla meg ingyenes

    • I. Adrián
     2021.12.07

     Szinte mindennap használom a MobilBank-omat az egyenlegem ellenőzése miatt, továbbá a csekkes befizetéseket és egyéb utalásokat is könnyedén tudom vele végrehajtani. Szerintem egyszerűen, könnyen kezelhető és átlátható az alkalmazás és jelenleg nincs olyan dolog, amit ne tudnék elvégezni annak segítségével.

    • K. Noémi
     2021.12.07

     Az OTP most vezeti be az új online bankolásos rendszerét, ami korszerü és hasznosabb lenne a jelenleginél, de ez a szolgáltatás fizetős, és ez felháborít. A menürendszer elég bonyolult és keresni sem nagyon lehet a funkciók között. A tranzakciókat nem csoportosítja és minden funckióért pluszköltséget számítanak fel.

    • K. Erzsébet
     2021.12.07

     Egyre drágább az internetbank használata. Sokszor kapok dupla sms értesítőt bankkártyás vásárlás után.

    • P. Emőke
     2021.12.07

     Havonta 2-3-szor. Amire használom a mobil bankot teljesen megfelel.

    • K. Csaba
     2021.12.07

     Hetente használom. Kisebb kapcsolódási , karbantartási gondok vannak. Nem volt rá példa.

    • A. Vas
     2021.12.07

     Heti szinten használom, mivel mindent innen intézek

    • S. Eszter
     2021.12.07

     Hetente használom, teljesen meg vagyok elégedve.

    • G. KRISZTINA
     2021.12.07

     Az utalásokat egyesével lehet csak elküldeni és ez nagyon hosszadalmas.Jobb lenne ha lehetne csomagban küldeni.

    • D. Péter
     2021.12.07

     - minden nap - jól működik - lakástakarék betörlesztés

    • Z. Szathmári
     2021.12.07

     A mobilbank alkalmazást napi szinten használom, bár az asztali alkalmazással szívesebben bankolok. A mobil app nem jeleníti meg az értékpapír számlát, ez jó lenne, ha egy helyről elérhető lenne.

    • F. Tünde
     2021.12.07

     Nem használok mobil alkalmazásról banki szolgáltatást és egyenlőre nem is szeretnék.

    • P. Norbert
     2021.12.07

     Nem vagyok elégedett teljesen a bankkal. A számlavezetési díj elég magas, vannak rejtett költségek és van több megtakarításom is a banknál, amik sajnos elég rosszul teljesítenek.

    • M. Kerékgyártóné
     2021.12.07

     A mobilbankomat rendszeresen használom, meg vagyok vele elégedve, mindent el tudtam eddig intézni vele.

    • Z. István
     2021.12.07

     Gyakran használom. Szinte naponta és egyre sűrűbben

    • I. Katalin
     2021.12.07

     Mobilbankot nem használok. Online amit akarok eltudom intézni.

    • P. Vékony
     2021.12.07

     Mindent el tudok intézni online, az OTP mobilalkalmazása pedig szintén nagyon egyszerűen használható utalásokra vagy a költéseim ellenőrzésére.

    • P. Attila
     2021.12.07

     Napi sziten használom a mobilbankom. Elégedett vagyok vele. Bár nem a zöld a kedvenc színem de ez van!:D

    • O. Katalin
     2021.12.07

     Havonta használom, mivel jobban szeretem személyes intézni banki ügyeimet! Az OTP bank személyzete mindig nagyon segítőkész!

    • H. Motyovszkiné
     2021.12.07

     Gyakran használom a mobilbankot. Jól működik. Mindig kéznél van.

    • D. Szilvia
     2021.12.07

     Folyamatosan használom. Elégedett vagyok. Gyorsan tudok intézkedni.

    • P. Attila
     2021.12.07

     Viszonylag gyakran használom a mobilbankot, elégedett vagyok vele, számomra megfelelő.

    • G. Zoltán
     2021.12.07

     Minden alkalommal a mobil bankot használom. A jelenlegi felhasználói szokásaim teljes mértékben kielégíti az app.

    • S. Árpád
     2021.12.07

     Én a számítogépen keresztül bankolok. A webes felület kielégítő, már megszoktam, könnyen eligazodom rajta!

    • K. Katalin
     2021.12.06

     Minden rendbe, meg vagyok elégedve a mostani bankommal

    • B. Alexné
     2021.12.06

     Sokszor használom a mobil bankot. Rugalmas át látható és könnyedén intézem a pénzügyek online.

    • D. Patrícia
     2021.12.06

     Napi szinten használom a mobilbankom, amivel teljesen meg vagyok elégedve.

    • B. Katalin
     2021.12.06

     Gyakran használom, kezelhető de asztali gépen érthetőbb mint telefonon.

    • S. Józsefné
     2021.12.06

     Használom a mobilbankot. A bankomnál egyre több mindent el lehet intézni online. A díjak azért lehetnének olcsóbbak.

    • B. Henriette
     2021.12.06

     Sok a költsége, de a mobil bankja jó.Semmit semmit sem intézek személyesen, mindent a mobilbankon keresztül.

    • L. Tekla
     2021.12.06

     Gyakran használom, főleg online fizetések miatt. A telekód miatt az utóbbi időben több problémám is volt.

    • B. Ilona
     2021.12.06

     Megbízható hazai banknak tartom. Sok helyen van ATM:)

    • K. László
     2021.12.06

     Minden rendben van velük, és eddig nem történt átverés.

    • M. Emese
     2021.12.06

     Hetente használom a mobilbankomat, amivel meg vagyok elégedve. Miden elérhető a mobilbankomnál.

    • H. Krisztina
     2021.12.06

     Gyakran használom a mobilbank alkalmazást. Gyors. Kedvelem.

    • K. Lilla
     2021.12.06

     Az OTP mobilapp épp most újul meg, végre egy modern felülettel találkozom, bár a regisztráció nem volt gördülékeny a sok lépcsős azonosítás miatt.

    • M. Betti
     2021.12.06

     A mobilalkalmazást nem olyan régen kezdtem el használni. Eleinte rengeteg gondom volt az online jóváhagyásoknál, mivel habár SMS azonosítást kértem, csak alkalmazásból engedte a kártya használatának jóváhagyását.

    • H. Richárd
     2021.12.06

     Napi rendszerességgel. Meg vagyok elégedve vele. Nem tudok róla.

    • B. Éva
     2021.12.06

     1. Hetente- Kéthetente 2. Elégedett vagyok vele 3. Úgy gondolom hogy jó ha nem minden művelet mobilbankon keresztül történik:) igy azt kell mondjam hogy elégedett vagyok a jelenlegivel.

    • O. Henrietta
     2021.12.06

     Gyakran használom. Elégedett vagyok a mobilbankkal.

    • T. Kornélia
     2021.12.06

     Elégedett vagyok a szolgáltatással. Nincs olyan amit nem tudok elintézni amit szeretnék. Mobilbankot szinte minden nap használom.

    • S. Richárd
     2021.12.06

     Minden hónapban használom, mert mindig utalok. Elégedett vagyok vele, mert könnyen kezelhető.

    • S. Gábor
     2021.12.06

     Engem zavar, amikor új felületekkel találkozom. Általában mindent mobil bankkal intézek el.

    • OTP számlacsomag termékváltozás összefoglalók

     2024-06-25 - OTP Bank - Junior számlanyitási promóció 20.000 Ft Persely jóváírással 2024

     A bank "Junior számlanyitási promóció 20.000 Ft Persely jóváírással 2024” elnevezésű promóciót hirdet 2024.06.25-07.31 között. 
     Az a 14 és 24 év közötti ügyfél, aki a promóció ideje alatt új OTP Junior számlát vagy Bázis számlát Junior kedvezménnyel nyit 20 000 Ft jóváírást kap.
     Feltételek:
     - a szerződést követő 30 napon belül sikeresen Persely funkciót igényel
     - a szerződést követő 30 napon belül legalább 2 db kártyás vásárlási tranzakciót végez
     Ha 2 éven belül megszűntetésre kerül a számla, akkor a jóváírást vissza kell fizetni.

     2024-06-01 - OTP Bank - Lakossági Prémium számlacsomag megszűntetése

     A bank 2024. október 31-től kiveztei az igényelhető termékek közül az OTP Lakossági Prémium számlacsomagot.

     2024-05-06 - OTP Bank - Junior bankszámlanyitási akció

     A bank számlanyitási akciót hirdet 2024.05.06-2024.07.31. Az a 16 és 24 év közötti személy, aki OTP Junior bankszámlát, vagy Bázis számlát Junior kedvezménnyel nyit az akció ideje alatt és hozzájárul a marketingcélú megkeresésekhez.
     A bankszámla szerződésnek legalább 2024. szeptember 13-ig érvényben kell lennie, és a promóció alatt nem lehet a számlán fizetési hátralék.
     A fenti feltételeknek megfelelő ügyfelek a Notebook.hu webshopjában vagy üzleteiben beváltható kupont kapnak, amelyet az OTP Kedvezményprogramon keresztül lehet aktiválni a számlanyitástól számított 16 napon belül.
     A kuponnal 25% kedvezmény érhető el, maximum 30 000 Ft értékben, amelyet egy alkalommal lehet felhasználni.

    Nem találtad meg, amit keresel? Nézd meg a lenti szolgáltatók ajánlatait is!