Hitelkalkulátor 2023 - Találd meg a legjobb hitelt!

Add meg, hogy mennyi pénzre van szükséged, és segítünk megtalálni a legjobb hitelt!

Hitelösszeg
Ft
500 000 Ft
25 millió Ft

Milyen hitelkalkulátorok találhatók nálunk?

Megmutatjuk, milyen kalkulátorokat találsz nálunk hitelek vagy személyi kölcsönök közötti kereséshez, és azt is, hogy hogyan találhatod meg azt, ami neked a legmegfelelőbb.

 • Személyi kölcsön kalkulátor
  Kisebb összegű és rövidebb futamidejű, fedezet nélküli kölcsönök között kereshetsz. Akkor érdemes ezt választanod, ha szabad felhasználású kölcsönre van szükséged 10 millió forint hitelösszegig, nem tudsz, vagy nem akarsz ingatlant bevonni a hitel mögé, viszont van megfelelő jövedelmed, ami majd a kölcsön fedezetéül szolgál. Több mint 10 pénzintézet kölcsönei között válogathatsz.
 • Lakáshitel-kalkulátor
  Itt különböző lakáscélra igényelhető jelzáloghiteleket találsz. A hitelösszeget használhatod lakásvásárlásra, építésre, felújításra, bővítésre, korszerűsítésre. A kalkulátor testre szabásával megtalálhatod a számodra legkedvezőbb hitelt. Ne felejtsd el, hogy több hitelcélhoz támogatás is elérhető.
 • CSOK hitelkalkulátor
  Ezt a kalkulátort a lakáshitel-kalkulátoron belül találod. Beállíthatod, hogy hány gyermek után vennéd fel a hitelt, ettől függ majd az elérhető maximális hitelösszeg is. CSOK hitelt akkor igényelhetsz, ha a CSOK támogatást is igénybe veszed, így a hitel igényléséhez a CSOK feltételeinek is meg kell felelned.
 • Babaváró hitelkalkulátor
  A Babaváró hitelkalkulátor a legújabb kalkulátorunk. Bár a Babaváró hitel feltételeit a rá vonatkozó jogszabály szigorúan szabályozza, ettől még nem teljesen mindegy, hogy melyik banknál veszed fel. A kalkulátor különlegessége, hogy a bankok által ígért jóváírási kedvezményeket is mutatja, ami szintén fontos lehet a választás szempontjából.
 • Minősített személyi hitelek és fogyasztóbarát lakáshitelek
  Mind a lakáshiteleknél, mind a személyi kölcsönöknél kereshetsz kifejezetten minősített fogyasztóbarát lakáshitelek és személyi hitelek között. Így a kalkulátor csak a fogyasztóbarát hiteleket listázza neked.
 • Autóhitel kalkulátor
  Az autóhitel valójában egy személyi kölcsön, amelyet autóvásárlásra veszel fel. Szabad felhasználású, így a bank nem kéri igazolni, hogy valóban autót vásároltál a pénzből, és a vételáron kívül mást is fizethetsz belőle. Néha a bankok kedvezményesen adják a személyi kölcsöneiket ha azt autóvásárlásra használod. Az autóhitel kalkulátorban azokat a kölcsönöket találod, amelyeket autóvásárlásra is, vagy csak arra használhatsz.
 • Jelzáloghitel szabad felhasználásra
  Ezt a kalkulátort a lakáshitelek menüpontban találod. A lakáshitelhez hasonlóan egy hosszú futamidőre elérhető hitelről van szó, nagy igényelhető hitelösszeggel, amelyhez ingatlanfedezetre is szükséged lesz. Itt viszont bármire elköltheted a felvett pénzt, a bank nem kér igazolni semmilyen kiadást.
 • Hitelkiváltás-kalkulátor
  A bankok által hitelkiváltásra kínált jelzáloghiteleket találod itt. Ha drága hiteleidet olcsóbbra cserélnéd, vagy változó kamatozású a hiteled és biztonságosabbá tennéd egy hosszabb kamatperiódusú vagy fix kamatozású hitellel, vagy több hiteled egybevonnád, akkor érdemes hitelkiváltáson gondolkodnod. Ebben segít neked a kalkulátor.

Megmutatjuk neked, hogy mikor és miért érdemes a kalkulátorainkat használnod. Megtudhatod, hogy milyen beállítások segítik a minél pontosabb keresést, hogy aztán a bankban ne érjen meglepetés, és olyan hitel mellett dönthess, ami a céljaidat szolgálja.

Minden kalkulátorunkban folyamatosan frissülő, aktuális, naprakész adatokat találsz. Nincsenek lejárt adatok, csak olyan termékeket listázunk neked, amelyeket a banki ügyintéző is ajánlana, ha bemennél egy bankfiókba.

Hitelkalkulátor használata után nyújtózik a laptop mellett egy mosolygó hiteligénylő

Miért hasznos nekem a hitelkalkulátor?

Már tudod, hogy hitelre van szükséged, és esetleg még támogatást is keresnél hozzá? Hogyan indulhatsz el? A tévében rengeteg reklámot látni, a bankok plakátokon is hirdetnek, de hogy lesz ebből valódi hitelfelvétel?

Ilyenkor elkezdheted végigjárni a bankokat, vagy olvasgatni a bankok hirdetményeit és kondícióit, de ennél sokkal kényelmesebb megoldást kínálnak a kalkulátorok.

Az otthonod kényelméből válogathatsz a bankok között, tudhatsz meg mindent a támogatásokról és a megtakarítási lehetőségekről.

Jól hangzik, de hogyan?

A bankok honlapjain is találhatsz saját kalkulátorokat, de minden bank oldalán egyedi a dizájn, és más-más logika alapján listáznak lehetséges ajánlatokat. Sokszor az adatok, amiket szerepeltetnek sem teljesen ugyanazok, így nehéz ezeket összehasonlítani.

A kötelező adatokat persze mindegyik bank jelöli, de téged nem biztos, hogy csak ezek érdekelnek. Minél több adat áll rendelkezésedre, annál jobb, de elveszni sem érdemes ezek erdejében. A lényeg, hogy minden fontos adat érthetően előtted legyen, méghozzá minden ajánlathoz.

Így tehát van a bankok honlapjainak böngészésénél egy jóval kényelmesebb, és főleg gyorsabb módszer is: a kalkulátoraink segítségével minden fontos információhoz percek alatt hozzájuthatsz.

Mikor kaphatok egyáltalán hitelt? Érdemes kalkulálnom?

Hitelfelvételben akkor érdemes gondolkodnod, ha teljesítesz bizonyos alapfeltételeket, amelyek nélkül nem hiteleznek a bankok.

 • Legyen megfelelő az életkorod. A hitelfelvételhez legalább nagykorúnak kell lenned, de lehet olyan termék, ahol magasabb életkor az elvárás. Az is fontos, hogy a hitel futamidejének lejártakor nem lehetsz 75 évesnél idősebb, és az is lehet, hogy ha 65 év felett vagy, akkor csak adóstárs bevonásával vehetsz fel hitelt. (Nem minden bank ezeket a maximum számokat határozza meg, de ezek a leggyakoribbak.)
 • Legyen magyarországi lakcímed és telefonos elérhetőséged. Van, amelyik bank akkor is ad neked hitelt, ha nem vagy magyar állampolgár, vagy ha korábban külföldön dolgoztál. A magyarországi állandó lakcímet viszont mindegyik elvárja. Ugyanez a helyzet a telefonnal is. Ma már a legtöbb bank elfogadja a mobiltelefont is.
 • Legyen bankszámlád. Nem feltétlenül kikötés, hogy a hitelt folyósító banknál vezesd, de könnyen lehet, hogy a bank előírja, hogy nyiss nála is egy számlát, ahová a hitel összegét utalja majd, és amelyről törleszthetsz.
 • Legyen megfelelő jövedelmed. Ez lehet határozatlan idejű munkaszerződés, illetve bizonyos megkötésekkel határozott idejűt is elfogadnak. Lehetsz vállalkozó, de ha katás vagy, akkor figyelned kell, mert nem minden bank ugyanúgy számolja a jövedelmed. Vannak olyan jövedelmek, amelyeket a bank önmagukban is elfogad, mások csak kiegészítő jövedelemként jöhetnek szóba.
 • KHR. Ha hitelt szeretnél kapni, akkor nem szerepelhetsz a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) negatív adóslistáján. Régen ez volt a BAR lista. Olyan adósok kerülnek rá, akiknek legalább a minimálbér összegét meghaladó hátralékuk van bármilyen kölcsönükkel, és a tartozás már legalább 90 napja fennáll. Ha rajta vagy a negatív KHR listán, akkor egyik bank sem tud neked hitelt nyújtani.

Ha ezeknek az alapfeltételeknek megfelelsz, akkor hitelképes vagy. Már csak a jövedelmedhez és jelzáloghitelnél a fedezet nagyságához illeszkedő, és az igényeidnek is megfelelő hitelt kell találni.

Elő tehát a számítógépet vagy az okostelefonodat, lehet kalkulálni!

Férfi tableten használ hitelkalkulátort és a kamatokat hasonlítja össze mosolyogva

Mit tud a hitelkalkulátor?

A kalkulátorunk több mint tíz bank ajánlatait gyűjti össze neked. Egy táblázatszerűen összeállított, világosan átlátható listát kapsz, amelyen minden hitel esetében ugyanazok az adatok szerepelnek, te pedig több szempont alapján is sorba rendezheted a kapott találatokat. Nem kell tehát az adatokat a különböző banki honlapokról összevadásznod és kijegyzetelned, hogy egy összehasonlítható listát kapj.

És ez még nem minden.

Minden kalkulátorunk felett van egy lenyitható ablak, ahol személyre szabhatod a keresést. Beállíthatsz egy sor paramétert, és úgy listázhatod ki az ajánlatokat.

Ezt talán kicsit macerásnak tartod, és inkább úgy hagysz mindent, ahogy van. De miért jobb, ha rászánsz pár percet, és pontosítod a keresést?

Listát akkor is kapsz az elérhető hitelekről, ha nem szabod személyre a keresést. Ilyenkor a kalkulátor előre beállított átlagos paraméterekkel számol, amit a találati lista felett látsz.

Sokkal pontosabb kalkulációt kapsz, ha beállítod, hogy milyen feltételek mellett számoljon a kalkulátor.

Tegyél egy kísérletet!

Próbáld ki, hogy nem szabsz személyre semmit, és utána azt is, hogy beállítasz egy pár adatot. Más listát fogsz kapni.

Sőt, már ebből a keresésből kiderülhet, ha például az általad megszabott feltételek mellett nem juthatsz hitelhez, mert túl nagy hitelösszeget szeretnél, esetleg alacsony a család jövedelme, vagy az a kamatperiódus amit te választanál, nem elérhető a beállított paraméterek mellett. Ilyenkor finomíthatsz a keresésen, hogy pontosabb eredményt kapj. Ne aggódj, személyes adatokat nem kérünk.

A hitelösszeg például meghatározza, hogy milyen típusú hitelt célszerű felvenned. Ha mondjuk 6 millió forint hitelre lenne szükséged, akkor az lehet jelzáloghitel, de személyi kölcsön is.

Hogyan döntheted el ilyenkor, hogy melyiket válaszd?

Ezt meghatározza a jövedelmed nagysága is, a kalkulátorokban ezt is beállíthatod.

A személyi kölcsönnek például magasabb a kamata, és jellemzően rövidebb a futamideje. Emiatt a havi törlesztőrészlete magasabb. A jövedelmednek pedig el kell bírnia a hitel törlesztőrészletét.

Ha tehát a személyi kölcsönt választod, mert annak rövidebb a hitelbírálati ideje és gyorsabban juthatsz a pénzhez, vagy mert ahhoz nem kell ingatlanfedezet, akkor különösen fontos a megfelelő jövedelem. A havi bevételed lesz ugyanis a kölcsön egyedüli fedezete. Ez a kölcsön tehát egyszerűbb, de valamivel drágább is, mint egy jelzáloghitel.

A jelzáloghitel kamata ugyan alacsony, és a futamideje is hosszabb lehet. Sokkal nagyobb összeg elérhető, mint a személyi kölcsön keretében, de ingatlanfedezetre van hozzá szükség.

Ha jogosult vagy rá, akkor kaphatsz viszont állami támogatást lakásvásárláshoz, korszerűsítéshez, bővítéshez vagy felújításhoz. A támogatásoknak mindenképpen érdemes utánaolvasnod, és ha megfelelsz a feltételeknek, jól járhatsz, ha igénybe veszed őket.

Hiteligénylő házaspár thm-ek alapján hasonlítja össze az ajánlatokat a hitelkalkulátorban egy kávé mellett

Milyen THM adatokat jelenít meg a hitelkalkulátor?

Amikor megnézed a bankok hirdetményeit vagy a reklámokat, ott egy általános feltételek mellett számított THM-et fogsz találni. Ezt hívjuk referencia THM-nek.

Jogszabály határozza meg, hogy az egyes hiteltípusokra milyen paraméterek mellett kell a bankoknak a THM-et kiszámolniuk és közzétenniük. A jelzáloghiteleknél például 12 millió forintos hitelösszeggel és 20 éves futamidővel számolják a referencia THM-et.

Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy te éppen 12 millió forintot szeretnél felvenni pont 20 éves futamidőre. Így a rád vonatkozó THM is kicsit más lesz, mint a reklámban szereplő.

De miért érdekes ez?

A THM azt mutatja meg, hogy egy évre vetítve mekkora egy hitel teljes költsége százalékban kifejezve. Tartalmaz minden olyan fontos költséget, amit a hitelfelvétel során ki kell fizetned. A legnagyobb részét a kamat teszi ki, de számos más eleme is van.

Díja lehet a hitelbírálatnak, a folyósításnak, a szerződéskötésnek, és ez még nem minden. Igazi jelentősége a jelzáloghiteleknél van, ahol eleve magasak az induló költségek, és az ingatlannal kapcsolatban is felmerülnek kiadások.

Így érdemes nézned

Két ugyanakkora kamat mellett nyújtott hitel között is lehet különbség. Lehet, hogy az egyiknek nagyon magasak, a másiknak pedig alacsonyak az egyéb költségei, így ezt nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Hiába ugyanakkora kamat mellett ajánl neked hitelt két különböző bank, azok között nem lehet egyenlőségjelet húzni.

A THM tehát jó – bár nem az egyedüli – útmutató a hitelek összehasonlításához, mert pontosabban mutatja a hitelek költségeit, mint a kamat, a havi törlesztőrészlet nagysága, vagy a teljes visszafizetendő összeg.

A legnagyobb tévedés azt hinni, hogy mindegyik hitel ugyanolyan és nem érdemes több bank ajánlatait megnézni. Ezzel milliókat lehet bukni.

A kalkulátor már az általad beállított feltételek mellett számolja a THM-et. Ez nem mindig ugyanaz, amit te majd a banktól kapni fogsz, de sokkal pontosabb, mint a bankok reklámjaiban és hirdetményeiben szereplő THM. Ezzel pedig a választás is könnyebb lehet.

Amikor már kiválasztottad a legjobban tetsző hiteleket, akkor érdemes elmenni a bankokhoz, és személyre szóló ajánlatot kérni. Független hitelszakértők ezt a kört még tovább szűkíthetik, mert ők tisztában vannak az egyes bankok gyakorlatával és elvárásaival is.

A bank egy sor kérdést tesz fel neked, ami után a neked ajánlott hitelre egyedi THM-et, törlesztőt és kezdeti költségeket számol ki. Ez már az a THM lesz, ami a neked kiajánlott konkrét hitelre vonatkozik.

Hogy ezt minél jobban megközelítsd már a keresgélés szakaszában, érdemes a hitelkalkulátort testre szabnod.

A BiztosDöntés oldalain több kalkulátort is találsz a hitelcéljaidnak megfelelően.

Nézzük meg, milyen hitelekben tudunk segíteni.

Lakáshitel ajánlatokat böngészik online a kertből ez a középkorú nő

Lakáshitel-kalkulátor

A lakáshitel-kalkulátor akkor nyújt neked segítséget, ha jelzáloghitelt szeretnél felvenni lakásvásárláshoz, felújításhoz, vagy építéshez.

Ennek megfelelően kalkulálhatsz hitelt:

 • használt lakás vásárlásához,
 • új lakás vásárlásához,
 • lakásépítéshez vagy
 • lakásfelújításhoz.

Ezek lényegében mind ugyanolyan jelzáloghitelek. Az köztük a különbség, hogy hogyan és mikor folyósít a bank, milyen fedezetet fogad el és milyen dokumentumokra van szükség az igénylés során.

Az egyes hiteltípusokról a kalkulátor alatt részletes leírást is találsz, ahol minden információt megtudhatsz az adott hitelfajtáról.

Hitelösszeg

Lakáshitel keretében akár 100 millió forint hitelösszeg is elérhető, amihez biztosítékként ingatlanfedezetet is fel kell ajánlanod. A minimális hitelösszeg 1,5 millió forint lehet.

A hitelkalkulátorban azt javasoljuk, hogy 3 millió forint feletti összeget adj meg. A bankok egyrészt nem szívesen adnak ennél alacsonyabb összegű jelzáloghitelt, másrészt neked sem éri meg ennél kisebb kölcsönt fedezet mellett felvenned.

Futamidő

A hitel futamideje az az idő, ami alatt a felvett hitelösszeget a kamataival és egyéb költségeivel együtt vissza kell fizetned a banknak. Ez az az időtáv, amíg a hitelszerződésed él. Lakáshitelek esetében ez minimum 1, maximum 30 év lehet.

Kalkulátorunkban a futamidőt is beállíthatod, 3 évtől 30 évig érdemes választanod. Ha hosszú futamidőt szeretnél, akkor a havi törlesztőrészlet alacsonyabb lesz, és ezzel együtt a THM is, viszont a futamidő végéig összesen több kamatot fizetsz vissza a banknak. Ezért fontos, hogy jól válaszd meg ezt az időtávot.

Kamatperiódus

A hitelhez különböző kamatperiódusokat választhatsz. A kamatperiódus az az időszak, amelyen belül a hitel kamata és a törlesztőrészlete nem változhat meg.

A hitel lehet változó kamatozású is. Ekkor a kamat akár 3, 6 vagy 12 havonta is változhat. Ez a hitel kockázatosabb, mint a kevesebb kamatperiódust tartalmazó vagy a végig fix hitelek, mert a hosszú futamidő alatt a kamat akár jelentősen növekedhet is. A kamatfixálás védelmet nyújt az emelkedéssel szemben.

A változó kamatozású hitel kamata régebben alacsonyabb volt, mint fixált kamatperiódusú társainak.

A jelenlegi kamatkörnyezetben viszont épp a hosszabb kamatperiódusú és a fix kamatozású hitelek kedvezőbbek.

Nem javasoljuk a rövid kamatperiódusú hitelt, különösen most, amikor a kamatok további emelkedésére számíthatunk. A kalkulátorunkban ezért 5 évnél rövidebb kamatperiódust nem tudsz beállítani. 5 vagy 10 éves kamatperiódusok, illetve végig fix kamatozás közül választhatsz.

Ha 5 vagy 10 éves kamatperiódusú a hiteled, az azt jelenti, hogy a hitel kamata legfeljebb ennyi időközönként változhat. A végig fix kamatozású hitel kamata pedig a teljes futamidő alatt változatlan. A kalkulátorban ezek közül a lehetőségek közül választhatsz.

Minél hosszabb időre fix tehát a hitel kamata, az annál biztonságosabb.

Banki ügyintéző segít tableten beállítani a jövedelmet a hitelkalkulátor felületén

Jövedelem

Amikor futamidőt választasz a hiteledhez, akkor olyan időtávot próbálj meghatározni, amely mellett a törlesztőrészlet már belefér a jövedelmedbe, és nehézségek nélkül ki is tudod fizetni, de nem hosszabb a kelleténél. Törekedj arra, hogy minél hamarabb visszafizesd a hiteled.

Túl hosszú futamidőt választani ugyanúgy hiba, mint túl rövidet. Ha túl rövid a futamidő, akkor olyan magas lesz a törlesztőrészlet, amekkorát nem biztos, hogy ki tudsz gazdálkodni. Ha túl hosszú, akkor ugyan kényelmesen kifizeted a törlesztőt, de szükségtelenül sok kamatot fizetsz ki a banknak.

A hitelkalkulátor az általad megadott jövedelemadatokkal JTM korlátot is számol, és csak olyan hiteleket listáz neked, amiknek a törlesztőrészlete belefér a jövedelmedbe.

A hitelkalkulátor számol a JTM mutatóval is

A Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató (JTM) megmutatja, hogy adott jövedelem mellett legfeljebb mekkora havi törlesztőrészletet választhatsz. A maximális arányokat jogszabály határozza meg, a bankoknak kötelező ezt alkalmazni, és nem muszáj elmenni a maximumig, amikor hitelt nyújtanak. Meghatározhatnak alacsonyabb összeget is, mint amit a jogszabály megenged, ezt minden bank saját maga dönti el attól függően, hogy a saját szabályzata alapján mit tart biztonságosnak.

Ne feledd, hogy ez téged is véd. Nem lenne jó, ha nagy összegű hitelt vennél fel, de a havi törlesztő mellett már nem maradna pénzed a számlákra.

Jelzáloghitelek esetében az, hogy a havi törlesztőrészlet a jövedelmed mekkora részét teheti ki, két dologtól függ. Egyrészt a jövedelmed nagyságától, másrészt a hitel kamatperiódusának hosszától. 600 000 Ft jövedelem felett, illetve hosszabb időre fixált kamat esetén a jövedelmed nagyobb részét teheti ki a havi törlesztő.

JTM korlát jelzáloghiteleknél
Kamatperiódus hossza5 év alatt5 évtől, de
10 év alatt
10 év és
afelett
600 000 Ft
jövedelem alatt
25%35%50%
600 000 Ft vagy
afeletti jövedelem
30%40%60%

Fontos, hogy a jelenleg igényelt és a már felvett hiteleid törlesztőrészleteit együtt kell számolni, amikor a jövedelmed nagyságához hasonlítja a bank. Tehát minden jelenleg is futó hiteled számít, beleértve a folyószámla-hitelkeretet és a hitelkártyát is.

A kalkulátor a jelenlegi hiteled törlesztőjével fog számolni, és csak olyan hiteleket fog neked javasolni, amik törlesztője belefér az általad megadott jövedelembe. Ha várható, hogy adóstársad is lesz a hitelügyletben, vagy van házastársad (őt a bank be fogja vonni, ha lakáshitelt vesztek fel), akkor az ő jövedelmét is érdemes belevenni ebbe az összegbe.

Ha még pontosabb képet szeretnél kapni, akkor vond le a jövedelmedből az általatok fizetett hiteltörlesztőket, valamint a hitelkártya keretösszeged és folyószámla-hitelkereted 5%-át (nem kell az aktuális tartozásoddal számolnod).

Ha túl magas hitelösszeget vagy túl rövid futamidőt határozol meg, és nem férsz bele a JTM korlátba, akkor hibaüzenetet fogsz kapni, vagy csak pár hitelt tudunk neked listázni. Ilyenkor érdemes a futamidőt növelned, vagy csökkentened a hitelösszeget.

A JTM számításához egyébként az MNB honlapján is kaphatsz segítséget. A kalkulátorukkal ki tudod számolni, hogy egy adott hitel milyen költségekkel jár számodra, beleférsz-e a JTM korlátba és mennyit fogsz visszafizetni a banknak.

A kalkulátorban a fedezetként szolgáló ingatlanra is ki tudod számolni, hogy megfelel-e a Hitelfedezeti Mutató (HFM) követelményeinek. E szerint a bank legfeljebb az ingatlan piaci értékének 80%-áig adhat hitelt a jövedelmed mellett, tehát a fedezet értéke is fontos a hitelfelvételnél.

Lakáshitel-előtörlesztés

Beállíthatod a lakáshitel-kalkulátorban, ha előre tudod, hogy hamarabb vissza szeretnéd fizetni a lakáshiteled, mint a futamidő vége.

A statisztikák azt mutatják, hogy hiába vesznek fel az emberek jelzáloghiteleket 20-25 évre, a tényleges futamidő 10 év körül szokott lenni. Ez amiatt van, mert sokan menet közben:

 • elköltöznek és eladják a lakásukat,
 • kiváltják egy olcsóbb vagy biztonságosabb hitellel, vagy
 • annyi megtakarításuk összegyűlik, például akár lakás-takarékpénztárból, hogy a teljes fennálló tartozást vissza tudják fizetni.

Ha úgy gondolod, hogy neked is lesz lehetőséged arra, hogy a futamidő vége előtt végtörleszd a teljes tartozásod, akkor a hitelkalkulátorban beállíthatod, hogy várhatóan 3, 5 vagy 10 év múlva akarod ezt megtenni.

Ez azért érdekes, mert így kevesebb kamatot fizetsz ki a rövidebb futamidő alatt, ami a teljes visszafizetendő összeget és a THM-et is módosítja.

Ha az a terved, hogy hamarabb végtörlesztesz, akkor ne hagyd figyelmen kívül az előtörlesztési díjat, legyen ez is egy szempontja a választásnak. Az előtörlesztési díj ugyanis bankonként eltér, de még a futamidőn belül is változhat. Ha végtörleszteni szeretnél, akkor olyan hitelt válassz, amelynek alacsony az előtörlesztési díja.

Illetve számos olyan hitel van, ahol a kezdeti költségek közül akár többet is elengednek, de kiköti a bank, hogy ha a hitelt (vagy annak egy bizonyos részét) meghatározott időn belül visszafizeted, akkor a kezdetben elengedett vagy a folyósítás után visszatérített díjakat meg kell fizetned. Ez az idő általában 3 vagy 5 év szokott lenni.

A lakáshitel-kalkulátorunk az előtörlesztéssel is számol, és a visszafizetendő kezdeti költségeket is figyelembe veszi azoknál a bankoknál, ahol ilyen van.

Épülő családi ház amihez építési hitel kellett

Építési hitel kalkulátor

Ha építkeznél, akkor segítségedre lesz az építési hitel kalkulátor. A bankok lakáscélú hitelei közül általában kevesebb használható lakásépítésre mint lakásvásárlásra, érdemes emiatt célzottan keresned.

Az építési hitelek sajátossága, hogy szakaszosan utalja a bank a hitelösszeget. Ez azért van így, mert a hitel fedezete maga az épülő ház. Amíg a fedezet nincs kész legalább egy bizonyos fokig (ezt egyébként készültségi foknak hívják), addig a hitel összegét sem kaphatod meg.

Az újabb és újabb részeket a hitelből a készültségi foknak megfelelően kapod meg. Ahogy egy munkafázis készen van, úgy folyósítja a bank az ahhoz a készültségi fokhoz tartozó hitelösszeget, miután ellenőrizte az előző szakasz elkészültét. A teljes építési folyamatot 2-4 szakaszra szokták bontani, és a pénzt is ennyi részletben kapod meg. Az utolsó részletet akkor utalja a bank, amikor a házra megkaptad a használatbavételi engedélyt.

A hitelkalkulátorban a paramétereket ugyanúgy állíthatod be, mint a lakásvásárlási hitelek esetében, tehát beírhatod, hogy milyen hitelösszeget és futamidőt szeretnél, és mennyi a jövedelmetek. Találatként pedig olyan hiteleket kapsz, amelyeket építésre is felhasználhatsz. Ez azért fontos, mert nem minden bank lakáshitelét veheted fel építési célra.

Építési hitelek között is találsz fogyasztóbarát hiteleket, mert a fogyasztóbarát minősítéssel rendelkező hitelek hitelcélja lehet lakásépítés is. Ennek ellenére szét kell nézned a piacon, mert nem túl sok bank kínál fogyasztóbarát hitelt építkezéshez.

Államilag támogatott lakáshitel kalkulátor: CSOK hitelkalkulátor

Kalkulálj kamattámogatott lakáshiteleket is!

Ha lakást szeretnél, akkor nem érdemes figyelmen kívül hagynod az állami támogatásokat. Annál is inkább, mert például a CSOK vagy a Babaváró hitel egy része önerőként is használható, ami jelentős könnyebbséget jelent a hitelfelvételnél.

Kalkulátorunkban a lakáscélra felvehető kamattámogatott hitelek közül a CSOK hitelek között tudsz keresni.

A CSOK támogatás mellé 2 vagy 3 gyerek mellett elérhető a CSOK hitel, hivatalos nevén a Többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatott hitele.

Ezt a hitelt csak CSOK vagy falusi CSOK mellé veheted fel, ha legalább 2 gyermeket neveltek vagy vállaltok. 2 gyermek esetén 10 millió forint, 3 vagy több gyermek esetén pedig 15 millió forint az elérhető maximális hitelösszeg, amit fix 3%-os kamat mellett igényelhetsz legfeljebb 25 évre.

CSOK támogatás és hitelösszegek táblázatban

A CSOK hiteleket a lakáshitel-kalkulátorban találod.

A kalkulátorban úgy kereshetsz, hogy beállítod, hogy 2 vagy 3 gyermek mellett számoljunk. Ennek megfelelően állítsd be a hitelösszeget is, azaz 2 gyermek esetén legfeljebb 10 millió forint, 3 gyermek esetén pedig legfeljebb 15 millió forint lehet a hitelösszeg, amit igényelhetsz.

A kamatperiódust ne jelöld be, vagy állítsd be 5 évre, mert a CSOK hitelek kamatperiódusa csak ennyi lehet.

Ugyan a CSOK hitelre végig 3%-os kamatot fizetsz, de ez a kamattámogatás mellett fizetendő kamatod. A hitel valós, támogatás nélküli kamata ennél magasabb, és 5 évente változhat is (ezért van, hogy a CSOK hitel kamatperiódusa 5 év). Te viszont úgy törleszted, mintha végig rögzített lenne a kamat. Azért nem érzékeled a változást, mert az állam mindig annyit fizet ki helyetted a kamatból, hogy neked már csak 3%-os kamattal kelljen törlesztened. Az e feletti részt az állam vállalja magára, ez a kamattámogatás.

Babaváró hitelkalkulátor

Nálunk Babaváró hiteleket is tudsz kalkulálni! A Babaváró egy kamattámogatott hitel, amelyet gyermeket váró vagy tervező házaspárok igényelhetnek. A hitelt a futamidő első 5 évében kamat nélkül törleszted, és ha ez idő alatt születik egy gyermeked, vagy úton van a baba (legalább 12 hetes várandósság szükséges), akkor a kamatmentesség végig megmarad.

A feltételek viszonylag szigorúak, például legalább egyikőtöknek minimum 3 év TB jogviszonyt kell hozzá igazolni, ami az utolsó 3-6 hónapban már csak magyarországi munkavégzésből származhat. Ezenkívül mindkettőtöknek magyarországi állandó lakcímre lesz szükségetek.

A Babavárónál életkori megkötés is van. A feleség az igénylés időpontjában nem lehet több, mint 40 éves. (Ez 2024-től szigorodik, és 30-40 éves kor között már csak várandósság alatt igényelhető majd a hitel, 2025-től pedig csak 30 év alatt.)

Babaváró hitel keretében akár 10 millió forintot is kaphattok (jövőre az összeg 11 millió forintra nő), a maximális futamidő pedig 20 év lehet. A gyermekek születése után 3 év törlesztési szünetet kérhettek. Ez idő alatt a Babavárót egyáltalán nem kell törleszteni. Közben a tartozásotok nem nő, de a futamidő legfeljebb 3 évvel kitolódik.

A kalkulátor mutatja a bankok jóváírási akcióit is, ami akár 100-200 000 forint körüli összeg is lehet.

Tekintve, hogy a Babaváró hitel nagyon kedvező, érdemes minél nagyobb összeget felvenni - annál is inkább, mert a hitelt csak egyszer vehetitek fel, és ha nem a maximumot igényeltétek, később a különbözetre már nem tarthattok igényt. Mivel azonban a havi törlesztőrészlet nem haladhatja meg az 50 000 forintot, a maximális hitelösszeget csak minimum 19 éves futamidő mellett kérhetitek.

A kalkulátor minden esetben úgy számol, hogy éltek a 3 éves törlesztési szünet lehetőségével. A szünetet a gyermek születésének időpontjától számolja, ami a kalkulátorban általad beállított hónap első napja. Jó, ha tudod azonban, hogy a törlesztési szünetet már a várandósság betöltött 12. hetétől kérheted.

A kalkulátor "részletek" pontjában részletes adatokat találsz a hitelről, a hozzá tartozó kedvezményekről és az igénylési feltételekről is.

A találati listában látod azt is, hogy melyik bank mekkora jóváírást ad a hitel mellé. Ez segítség lehet a választásban, ugyanakkor azt javasoljuk, hogy ha a megvalósítandó hitelcélodhoz további hitelt is igényelni szeretnél, akkor a Babaváró hitelkalkulátort más hitelkalkulátorokkal együtt használd.

Ebben az esetben ugyanis fontos, hogy az általad választott bank milyen feltételek mellett kínál mondjuk lakáshitelt vagy személyi kölcsönt. Ha a Babavárót önerőként használnád, akkor ne feledd, hogy az összeg akkor lehet önerő, ha a Babaváró és a lakáshitel igénylése között legalább 90 nap eltelik.

Fogyasztóbarát lakáshitelek: a hitelkalkulátor ezeket is megmutatja

A kalkulátort beállíthatod úgy is, hogy csak a fogyasztóbarát lakáshiteleket mutassa. Ezek olyan hitelek, amelyek megkapták az MNB fogyasztóbarát minősítését. Egységes feltételeknek kell megfelelniük, számos költség maximált, és a folyósításra és a hitelbírálatra is van maximális határidő.

Ha kifejezetten ilyen hitelt keresel, akkor jelöld be a kalkulátorban, hogy csak fogyasztóbarát hiteleket szeretnél látni.

Ilyen beállítás mellett a kalkulátor csak a fogyasztóbarát hiteleket fogja neked megmutatni, és ezek között válogathatsz.

A fogyasztóbarát minősítés miatt számos feltételben megegyeznek ezek a hitelek, de azért nem teljesen egyformák. Az MNB maximum értékeket határoz meg bizonyos költségeknél, így az egyes bankok ajánlatai között lehet eltérés.

Az MNB külön honlapot hozott létre, amelyen tájékozódhatsz a fogyasztóbarát hitelekről, és saját kalkulátora is van. Ha ilyen hitelben gondolkodsz, akkor célszerű ezeket is megnézned.

Azt azért ne feledd, hogy attól, hogy egy hitel fogyasztóbarát, még nem biztos, hogy a legolcsóbb is. Érdemes megnézni a piaci hiteleket is, mert előfordulhat, hogy találsz köztük kedvezőbbet. A fogyasztóbarát ugyanis nem egyenlő a legolcsóbbal.

Előfordulhat, hogy egy bank alacsonyabb kamat mellett is nyújt hitelt, de az nem felel meg az összes MNB feltételnek, például hosszabb a hitelbírálati ideje vagy magasabb valamelyik díja, és emiatt nem kaphat fogyasztóbarát minősítést. Érdemes figyelned a THM-et is, ami a kamaton túl más költségeket is mutat, illetve nézd meg a hitelkalkulátorban az egyes termékekhez tartozó részleteket is.

Lakásfelújítás amihez jó hiteleket tud mutatni egy hitelkalkulátor

Lakásfelújítási hitel kalkulátor

A 2021-2022-ben olyan népszerű lakásfelújítási támogatás 2023-tól nem elérhető, így lakásfelújításhoz is a piaci feltételek szerint kínált lakásfelújítási hitelek között kereshetsz.

A bankok által kínált lakáshitelek többségét felújításra is felveheted, és ezeket megtalálod a kalkulátorban.

Ha bővíteni is szeretnél, az már nagyobb munkának számít. Felújításnál a meglévő lakásod állagát javítod vagy őrzöd meg, vagy korszerűsíted az ingatlant. Bővítésnél viszont a jelenlegi alapterületet növeled, így nem csak modernebb, de nagyobb házad lesz, aminek az értéke is nagyobb mértékben változik.

Megtoldhatod az épületet még egy helyiséggel, beépítheted a tetőteret, vagy felhúzhatsz a házra egy újabb emeletet. Az ilyen munkálatokhoz a bankok gyakran csak építési hitelt adnak, különösen, ha a munkákhoz építési engedély is kell.

Felújításra a vásárlásra kínált lakáshitelek valók, de nem minden banknál szerepel ez, mint lehetséges hitelcél. Van, ahol a lakáshitelt csak vásárlásra igényelheted.

A kalkulátorban a felújításra is használható hitelek között kereshetsz.

Szabad felhasználású jelzáloghitel kalkulátor

A lakáshitelek és a szabad felhasználású jelzáloghitelek között egy lényeges különbség van, és ez a pénzt felhasználása. Ugyanúgy nagy összeg elérhető, hosszú futamidőre is - a jövedelmed függvényében - és ingatlanfedezetre is szükség van hozzá. Itt viszont nem adott hitelcélra veszel fel pénzt, hanem arra költesz, amire szeretnél.

Talán furcsán hangzik, de a lakáscél a szabad felhasználású jelzáloghiteleknél is gyakori felhasználási mód. Ennek részben az az oka, hogy egyszerűbbek, mint mondjuk egy építési hitel, ahol szakaszos folyósítás van, és önerőt sem kér a bank hozzá. (Ne feledd, hogy az ingatlan értékének itt is legfeljebb 80%-át kaphatod hitelbe, ez jogszabályi előírás.)

A bank a szabad felhasználású hiteleknél is megkérdezi, hogy mire költöd a pénzt, de aztán nem ellenőrzi, hogy tényleg így történik-e. Mivel a bank számára ez kockázatosabb, valamivel szigorúbb feltételekkel ad hitelt szabad felhasználásra. A kamata általában kicsit magasabb, és van, hogy alacsonyabb az elérhető hitelösszeg vagy a lehetséges futamidő is.

A szabad felhasználású jelzáloghitel kalkulátorban olyan hitelek között kereshetsz, amelyeknek nincs előre meghatározott hitelcélja. A kamatperiódust itt is beállíthatod, és megadhatod, hogy mekkora összeget milyen hosszú futamidőre vennél fel.

Személyi kölcsön kalkulátor

A kalkulátoraink között találsz személyi kölcsön kalkulátort is. A személyi kölcsön ugyan szabad felhasználású hitel, de van egy pár dedikált hitelcél, amire gyakran használják. Ezekről a kölcsönökről bővebb leírást találsz a kalkulátor alatt.

Amikről olvashatsz:

 • személyi kölcsön,
 • autóvásárlási hitel,
 • személyi kölcsön lakásfelújításra és
 • hitelkiváltásra.

Ezek nagyrészt mind ugyanolyan kölcsönök, amelyek abban különböznek egymástól, hogy mire és hogyan használod fel őket. Lehetnek specialitásaik, például ha hitelkiváltásra használod, akkor nem te kapod a hitelösszeget, hanem a másik bank, ahol a kiváltandó hiteled van.

Mi az a személyi kölcsön?

A személyi kölcsönök kisebb összegű fedezet nélküli hitelek. 500 000 forint a legalacsonyabb hitelösszeg, amit beállíthatsz, és 10 millió forint a maximum. A futamidő legfeljebb 8 év lehet. A kamat a futamidő alatt a legtöbb ajánlatnál végig fix.

Személyi kölcsönnel készpénzt kapsz, és azt bármire felhasználhatod. Nem kell tehát megjelölnöd hitelcélt és a bank nem vizsgálja, hogy mit csinálsz a pénzzel.

Nincs szükség önerőre és fedezetre, ezért a hitelbírálat ideje sokkal rövidebb. Akár napok alatt a számládon lehet a pénz. A hiteligénylést sokszor online is elintézheted.

Boldog hiteligénylő aki a hitelkalkulátor segítségével megtalálta a legjobb személyi kölcsönt

Kamat és JTM

Mivel nincs fedezet, ami a bankoknak plusz biztosítékot nyújtana, a személyi kölcsön kamata magasabb, mint a jelzáloghiteleké. Ez azért is fontos, mert a JTM korlátba, csakúgy mint a jelzáloghitelnél, itt is bele kell férned. Fogyasztási hiteleknél, mint amilyen a személyi kölcsön is, a jövedelmed nagysága határozza meg, hogy annak mekkora részét tehetik ki a havi törlesztőrészletek.

600 000 forint feletti jövedelemnél a béred 60, alatta 50%-át költheted hiteltörlesztőkre legfeljebb. Ezek a maximális számok, a bankoknak nem kötelező ezt megadni. Lehetnek tehát ennél szigorúbbak is.

A hitelkalkulátorban beállíthatod a hitelösszeget, a futamidőt, és hogy mekkora jövedelemmel számoljunk. Csak olyan hiteleket fogsz látni, amelyek a JTM korlátba beleférnek.

Nem akarsz hitelcélt megjelölni? Ez egy szabad felhasználású hitel kalkulátor

A személyi kölcsön kalkulátorral tulajdonképpen szabad felhasználású hiteleket hasonlíthatsz össze. A személyi kölcsön szabad felhasználású akkor is, ha te konkrétan tudod, és meg is mondod a banknak, hogy mire használod a kölcsön összegét.

A bank biztonsági okokból szabad felhasználású hiteleknél is megkérdezi, hogy mi a célod a pénzzel, de ez nem azt jelenti, hogy csak akkor kapod meg a kért összeget, ha konkrét hitelcélod van. A bank azért teszi fel ezt a kérdést, mert kockázatos dolgokra nem szívesen nyújt hitelt. Nagyobb eséllyel kapsz pénzt tehát, ha nem szerencsejátékra költenéd.

Ha konkrét hitelcélod van, mondjuk autóhitelt szeretnél, mert szükséged van egy új autóra, valójában az is olyan szabad felhasználású kölcsön, amiből történetesen egy autót veszel. Régebben voltak kifejezetten autóvásárlásra autóhitelek, de ma már inkább csak az elnevezés maradt meg.

Kedvezmények és fogyasztóbarát kölcsönök

A bankok általában jobb feltételeket kínálnak akkor, ha hozzájuk utaltatod a fizetésedet. Azt jellemzően előírják, hogy hitelfelvétel esetén nyiss náluk számlát, de sokszor jutalmazzák azt is, ha ezt a számlát használod is.

Ha ide érkezik a béred, az tehát jó pont lehet. A kalkulátor úgy számol, hogy a bankhoz utaltatod, de ha nem szeretnéd, akkor be tudod jelölni, hogy máshová megy a fizetésed.

Kereshetsz csak a fogyasztóbarát kölcsönökre is.

Ezek olyan kölcsönök, amelyek megkapták az MNB fogyasztóbarát személyi hitel minősítését. A bankok egységes feltételek mellett kínálnak ilyen kölcsönöket. Előnyük, hogy biztosan igényelheted őket online, mert a fogyasztóbarát minősítésnek az is alapfeltétele, hogy a teljes hiteligénylés online is intézhető legyen.

Az MNB honlapján elolvashatod a részletes feltételeket és sok hasznos információt is találsz. Külön kalkulátor is van az oldalon, ahol kereshetsz a fogyasztóbarát kölcsönök között.

A fogyasztóbarát kölcsönök feltételeit ugyan könnyebb átlátni, mert az egységesség MNB előírás, de érdemes a többi kölcsön között is keresni, mert nem biztos, hogy ezek egyben a legolcsóbbak is.

Felújítási személyi kölcsön

Lakásfelújításhoz sok banknál elérhetők lakáshitelek. Ezek ugyanolyan jelzáloghitelek, amelyeket vásárláshoz is igényelhetsz.

De mi a helyzet, ha nem szeretnél vagy nem tudsz jelzáloghitelt felvenni, esetleg másra is használnád a hitelt, és nem csak felújításra?

Ilyenkor lehet megoldás a személyi kölcsön. Mivel a kölcsön szabad felhasználású, bármire használhatod, így lehet belőle felújítási kölcsön is.

Felújítás alatt lévő lakás amihez személyi kölcsön lett felvéve

A személyi kölcsön hitelkalkulátorban csak állítsd be, mekkora összeget szánnál a felújításra, és mennyi idő alatt szeretnéd visszafizetni. A futamidőt célszerű úgy megválasztanod, hogy a következő felújításig visszafizesd a felvett kölcsönt, hiszen egy házon időről időre kell majd ilyen munkákat végezned. Nem lenne jó, ha már esedékes lenne az újabb felújítás, de neked még éveket kellene várnod, mire újra kölcsönt vehetsz fel.

Tehát ha úgy gondolod, hogy 5 évente szeretnél nagyobb munkákat elvégeztetni a lakásodon, akkor annál hosszabb futamidőt nem érdemes választanod. A személyi kölcsönöket egyébként is ilyesmi futamidővel szokták adni a bankok.

Gyorskölcsönt keresel?

Gyorskölcsönnek szokták hívni a kis összegű, általában rövid futamidejű kölcsönöket. A hitelösszeg elvileg 100 000 forinttól nagyjából 1 000 000 forintig terjedhet, a futamidő pedig akár 1 évnél rövidebb is lehet, és van, hogy hetekben adják meg.

A gyorskölcsön a nevéhez hűen valóban gyors, a pénzt akár már az igénylés napján megkaphatod.

A gyorsaság viszont nem csak a gyorskölcsön jellemzője. A személyi kölcsönt majdnem ilyen gyorsan megkapod. Ha órákon belül nem is feltétlenül, de pár napon belül itt is a számládon lehet a pénz.

A hiteligénylés folyamata sem tér el a személyi kölcsönétől, és a benyújtandó dokumentumok tekintetében sincs eltérés.

A gyorskölcsön jogi értelemben nem személyi kölcsön, ezért nem is ez a neve, de alapvetően ugyanúgy működik. Jelenleg a Provident kínál ilyen kölcsönöket.

De mire használhatsz ilyen kis összegű kölcsönt?

Általában arra, ha hirtelen támad egy nem várt kiadásod, ami miatt azonnal szükséged van némi pénzre. Például lerobbant az autód, vagy elromlott a mosógéped.

Mire figyelj?

Tényleg gyors a gyorskölcsön, de drága.

A személyi kölcsönök THM-je 15-25% körül van, a gyorskölcsönöké ezzel szemben jóval magasabb is lehet, akár 30-33% körül is. Gondold át, hogy ez megéri-e neked, amikor jóval olcsóbban, majdnem ugyanolyan gyorsan, akár nagyobb összegű személyi kölcsönt is kaphatsz.

Autóhitel kalkulátor

Elárulok egy titkot: az autóhitel nem is autóhitel.

Azok a típusú autóhitelek ugyanis, ahol a felvett összeget csak az autó megvásárlására költhetted, az autódra pedig a bank zálogjoga került, már nem léteznek. Erre a konstrukcióra talán még az autólízing hasonlít, de az is sok tekintetben különbözik.

De akkor mi az autóhitel és miért van rá kalkulátorunk?

Az autóhitel olyan szabad felhasználású személyi kölcsön, amit autóvásárlásra is felhasználhatsz. Mivel ez egy gyakori hitelcél ennél a kölcsönnél, a bankok néha kedvezményes feltételeket biztosítanak, ha a pénzből autót veszel. Általában ennek is van szabadon felhasználható része, amiből még az autó szervizelését és átíratását is tudod fizetni.

Hitelkiváltás-kalkulátor

Hitelkiváltásra használhatsz személyi kölcsönt és jelzáloghitelt is. Hogy melyiket tudod, és melyiket célszerű, az attól függ, hogy milyen hitelt szeretnél kiváltani. Személyi kölcsönt, áruhitelt vagy hitelkártya-tartozást kiválthatsz személyi kölcsönnel is, de jelzáloghitelt csak jelzáloghitellel tudsz, és mással nem is célszerű.

A kalkulátor alatt olvashatsz, és számos fontos információt tudhatsz meg:

 • a hitelkiváltásról,
 • az adósságrendező hitelekről, és
 • a hitelkiváltásra használható személyi kölcsönökről.

Mire való az adósságrendező és hitelkiváltás-kalkulátor?

Ebben a kalkulátorban olyan jelzáloghitelek között válogathatsz, amelyet a bankok adósságrendezésre vagy hitelkiváltásra (is) kínálnak.

Az adósságrendező hitelek olyan jelzáloghitelek, amelyeket akár egyszerre több különböző hitel kiváltására is felhasználhatsz. Ha van több olyan hiteled, amelyeket egy - lehetőleg kedvezőbb - hitelben vonnál össze, akkor ezt keresed. Akár a hitelkártya-tartozásodat, folyószámla-hitelkeretedet vagy az áruhiteledet is kifizetheted a segítségével, és egy olcsóbb hitel törlesztőjét fizetheted tovább, amivel nemcsak anyagilag jársz jól, de sokkal kényelmesebb és átláthatóbb lesz a törlesztés is.

Férfi utcán sétálva hitelkalkulátorban keres adósságrendező hiteleket aggódó arccal

Hitelkiváltásnál általában egy régi hitelt cserélsz le egy új, kedvezőbb hitelre. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy a felvett hitel összege általában megegyezik a jelenleg még fennálló hiteltartozásoddal.

Adósságrendezésnél is ez a helyzet, így ott az összes kiváltandó kölcsönöd összege lesz a hitelösszeg, amit felveszel. Hitelkiváltásnál bizonyos körülmények között nagyobb összeget is igényelhetsz, aminek egy része megy majd a régi hiteled végtörlesztésére, a többit szabadon felhasználhatod, de a bankok gyakran meghatározzák, hogy legfeljebb mekkora lehet a szabad felhasználásra szánt rész.

Mit állíthatsz be a hitelkalkulátorban?

Beállíthatod, hogy mekkora hitelösszegre lenne szükséged, és azt milyen futamidő alatt szeretnéd visszafizetni.

Beírhatod a jövedelmed, amit a törlesztésre tudsz szánni, és a kalkulátor csak azokat a hiteleket fogja neked listázni, amelyeket a JTM korlát alapján igényelhetsz.

Mit nézhetek meg hitelkalkulátor találati listájában?

A találati listában több adatot is látsz az egyes hitelekről. Ezeket mindegyiknél feltüntetjük, és ezek alapján sorba is rendezheted a lista elemeit, hogy könnyebben tudj választani. Azon szempontok alapján érdemes listáznod, amelyek neked a legfontosabbak.

Ilyenek lehetnek a THM, a kamat, a teljes visszafizetendő hitelösszeg vagy az induló költségek nagysága.

A listában a legfontosabb adatokat látod, de ha érdekelnek továbbiak is, akkor a Részletek gombra kattintva kinyithatsz egy ablakot, ahol részletesen is látod a feltételeket.

Ha valamelyik ajánlat megtetszik, akkor a bank honlapján további információt is találsz róla. A Tovább gomb a választott bank honlapjára visz.

Hogyan intézzem a hitelfelvételt?

Ahhoz, hogy megkapd a hitelt, át kell menned a hiteligénylési folyamaton. Ez személyi kölcsön esetében viszonylag gyorsan megy, míg egy lakáshitel esetében valamivel hosszabb folyamat. Így igényelhetsz hitelt:

 1. Hiteltájékoztatás
  A banki ügyintéző részletes információkkal lát el a választott hiteledről. Minden olyan fontos tudnivalót elmond, ami alapján dönteni tudsz. Ismerteti veled a hitel pontos feltételeit, a díjait és költségeit, a törlesztőrészlettel kapcsolatos tudnivalókat, a kedvezményeket stb.
 2. Hiteligénylés benyújtása
  Ha úgy döntesz, hogy fel szeretnéd venni a hitelt, akkor be kell nyújtanod a bankhoz a hiteligénylési dokumentumot. Ez a bank saját formanyomtatványa, amit ki kell töltened. Ehhez csatolnod kell minden olyan dokumentumot, amit kér a bank. Jelzáloghitelnél kérni fogják az ingatlan dokumentumait is.
 3. Hitelbírálat
  Ezt a bank végzi azután, hogy minden dokumentumot hiánytalanul benyújtottál. Személyi kölcsönnél viszonylag gyors a folyamat, de jelzáloghitelnél 1-1,5 hónap is lehet. A bank megvizsgálja a jövedelmedet, az ingatlant, ellenőrzi a hitelképességedet és az önerődet.
 4. Szerződéskötés
  Ha a bank mindent rendben talált a hitelbírálat során, akkor szerződést köt veled. Jelzáloghitel esetén a fedezetül szolgáló ingatlanra is külön kell szerződést kötni. A szerződéskötéshez közjegyzőre is szükség van, mert a dokumentumokat közokiratba kell foglalni.
 5. Folyósítás
  Ha megvan az aláírt szerződés, a bank zálogjogát a tulajdoni lapra bejegyezte a Földhivatal, minden szükséges díjat befizettél és az önerőd is megvan, akkor a bank átutalja az igényelt hitelösszeget.
 6. Törlesztés
  Már csak a törlesztés van hátra. Neked kell gondoskodnod róla, hogy a számládon elég pénz legyen, a bank pedig minden hónapban leemeli róla a havi törlesztőrészletet.

Maradtak kérdéseid?

 • Hogyan döntsem el, hogy személyi kölcsön vagy jelzáloghitel jó nekem?

  Az egyik ilyen döntési pont a hitelösszeg. Ha nagyobb összegre van szükséged, azaz 5 millió forint feletti hitelt vennél fel, akkor érdemes megfontolnod a jelzáloghitelt. Kisebb összegnél a jelzáloghitel nem éri meg, inkább személyi kölcsönt érdemes keresned.

  A kamat nagysága is fontos. A jelzáloghitelek kamata alacsonyabb, mint a személyi kölcsönöké, de az sem mindegy, hogy mire használnád a felvett összeget. Ha konkrét hitelcélod van, akkor érdemes lehet az erre kínált jelzálogkölcsönökben gondolkodnod.

  Fontos továbbá, hogy a személyi kölcsönhöz nem kell fedezet, míg a jelzálogkölcsönhöz szükséged van egy ingatlanra is. Ha a hitel mögé nem tudsz vagy nem akarsz ingatlanfedezetet bevonni, akkor nézz szét a kölcsönök között.

 • Milyen összegű hitel elérhető számomra?

  Ez a jövedelmedtől és lakáshitelnél a fedezet értékétől is függ. A hitel törlesztőrészletének bele kell férnie a JTM korlátba, azaz a jövedelmednek legfeljebb egy bizonyos százalékát teheti ki. A fedezet értékének pedig legfeljebb 80%-át adhatja neked hitelbe a bank.

 • Mennyi idő, míg megkapom a kért hitelt?

  Ez attól függ, hogy milyen hitelt igényeltél. A személyi kölcsönök hitelbírálati ideje rövid, általában pár nap. A jelzáloghiteleknél viszont hosszabb hitelbírálattal kell számolnod, mivel ott még az ingatlannal kapcsolatban is vannak dokumentumok. Itt 4-6 hét telik el általában a folyósításig.

 • Személyre szabhatom a kalkulátorokat?

  Igen. Minden kalkulátorunkban be tudod állítani a legfontosabb adatokat. Nem csak lehet, de célszerű is személyre szabnod a keresést, mert így az igényeidhez sokkal jobban illeszkedő találati listát kaphatsz.

 • Állami támogatást is tudok kalkulálni?

  Igen, a CSOK támogatás mellé 2 vagy 3 gyerekkel elérhető CSOK hitelek közül válogathatsz. Ehhez a lakáshitel-kalkulátorban állítsd be, hogy CSOK hiteleket keresel, írd be a gyermekek számát, a kért hitelösszeget és a jövedelmedet.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
LinkedinE-mail
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.

Vissza
Hitelösszeg
Futamidő
Család nettó jövedelme
Gyermekek
További beállítások
Bezár

A kalkulációhoz választhatsz még az alábbiak közül, aztán nyomd meg a Hitelek keresése gombot!

Ha tudod előre, hogy hamarabb vissza tudod fizetni, állítsd be, hány év múlva, hogy még kedvezőbb lakáshiteleket tudjunk mutatni.

Csak ilyen kamatperiódusú hiteleket szeretnék látni:

Csak ezektől a bankoktól szeretnék lakáshiteleket látni


				
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg lakáshitel közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  lakáshiteleket...
  Rendezés:
  • Lakáshitel
   Törlesztő 86 375 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 8,85% Kamat: 8,32%
   Visszafizetendő 20 742 570 Ft
   Részletek
   a bank oldalán
   • Lakásvásárlási hitelek türelmi idővel - 2 évig alacsonyabb törlesztőrészlettel is
   Futamidő: 60-420 hó • THM: 8,42% - 14,84% • Hitel teljes díja: 10 742 570 Ft • Ebből kamat: 10 729 970 Ft • Kezdeti díj: 54 600 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 8,32%
  • CIB 10 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
   Törlesztő 86 503 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 8,86% Kamat: 8,34%
   Visszafizetendő 20 767 317 Ft
   Részletek
   a bank oldalán
   • 40 000 Ft-os jóváírás akció
   Futamidő: 120-360 hó • THM: 8,80% - 10,93% • Hitel teljes díja: 10 767 317 Ft • Ebből kamat: 10 760 717 Ft • Kezdeti díj: 43 000 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 8,34%
  • Stabil Tízes Lakáshitel
   Törlesztő 87 853 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 9,23% Kamat: 8,55%
   Visszafizetendő 21 097 396 Ft
   Részletek
   a bank oldalán
   • Minden új ügyfél után 1 facsemetét ültet a bank
   Futamidő: 120-360 hó • THM: 9,05% - 11,52% • Hitel teljes díja: 11 097 396 Ft • Ebből kamat: 11 084 796 Ft • Kezdeti díj: 49 600 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 8,55%
  • Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
   Törlesztő 89 908 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 9,51% Kamat: 8,99%
   Visszafizetendő 21 657 790 Ft
   Részletek
   a bank oldalán
   • Egyes induló költségek visszatérítésével akár 150 000 Ft megtakarítás
   Futamidő: 120-360 hó • THM: 9,06% - 10,70% • Hitel teljes díja: 11 657 790 Ft • Ebből kamat: 11 577 990 Ft • Kezdeti díj: 58 600 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 8,99%
  • 1x1 Lakáshitel
   Törlesztő 92 685 Ft Fix kamat
   THM 10,18% Kamat: 9,29%
   Visszafizetendő 22 394 099 Ft
   Részletek
   a bank oldalán
   Futamidő: 132-360 hó • THM: 11,14% - 14,30% • Hitel teljes díja: 12 394 099 Ft • Ebből kamat: 12 244 399 Ft • Kezdeti díj: 143 100 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 9,29%

  Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

  • Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
   Törlesztő 86 386 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 8,84% Kamat: 8,30%
   Visszafizetendő 20 732 005 Ft
   Ismerd meg!
   Futamidő: 120-360 hó • THM: 8,76% - 10,32% • Hitel teljes díja: 10 732 005 Ft • Ebből kamat: 10 716 405 Ft • Kezdeti díj: 60 050 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 8,30%
  • Minősített Fogyasztóbarát lakáshitel (üzleti feltételekkel)
   Törlesztő 86 782 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 9,04% Kamat: 8,50%
   Visszafizetendő 21 000 918 Ft
   Ismerd meg!
   Futamidő: 180-360 hó • THM: 8,64% - 10,93% • Hitel teljes díja: 11 000 918 Ft • Ebből kamat: 10 827 758 Ft • Kezdeti díj: 58 320 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 8,50%
  • MindigFIX 20 Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
   Törlesztő 89 973 Ft Fix kamat
   THM 9,38% Kamat: 9,00%
   Visszafizetendő 21 593 423 Ft
   Ismerd meg!
   Futamidő: 240 hó • THM: 9,76% - 10,09% • Hitel teljes díja: 11 593 423 Ft • Ebből kamat: 11 593 423 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 9,00%
  • Lakáshitel
   Törlesztő 91 709 Ft Kamatperiódus: 10 év
   THM 9,77% Kamat: 9,24%
   Visszafizetendő 22 101 065 Ft
   Ismerd meg!
   Futamidő: 24-360 hó • THM: 8,78% - 13,56% • Hitel teljes díja: 12 123 936 Ft • Ebből kamat: 12 033 150 Ft • Kezdeti díj: 90 786 Ft • Kamatperiódus: 10 év • Kamat: 9,24%
  9 / 9 találat

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A hiteleket csak negatív KHR listán nem szereplő, és megfelelő jövedelemmel (és adott esetben fedezettel) rendelkezők kaphatják meg a hitelintézet döntésétől függően. A törlesztőrészletek számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Tájékoztatunk, hogy kalkulátorunk nem számol a megvásárolni kívánt vagyonbiztosításának díjával, mivel az ingatlan hitelbiztosítéki értéke nem ismert. Előzőek miatt az általunk megjelenített THM összege a vagyonbiztosítás díját nem tartalmazza. Felhívjuk figyelmedet, hogy a bankok többsége kötelezően előírja a vagyonbiztosítás megkötését és fenntartását a teljes futamidő vonatkozásában, ezért a rendszeres havi kiadásokhoz az ingatlan vagyonbiztosításának összege hozzászámítandó.
  A vagyonbiztosítás díját figyelembe kell venni a THM plafon számításánál. A THM plafon jelenleg az alapkamat 24 százalékponttal növelt összege. A THM plafon értékének átlépése esetén nem adható ajánlat a hitelt igénylő részére, így kölcsön sem nyújtható számára.
  A vagyonbiztosítás pontos díjáról javasoljuk, hogy előzetesen tájékozódj.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése
  Vissza
  Hitelösszeg
  Futamidő
  Havi nettó jövedelmed
  További beállítások
  Bezár

  A kalkulációhoz választhatsz még az alábbiak közül, aztán nyomd meg a Hitelek keresése gombot!

  Csak ezektől a bankoktól szeretnék kölcsönöket látni

  
  				
  Bezár

  Azon dolgozunk, hogy a rengeteg kölcsön közül megtalálhasd a legjobbat.

  Most kalkuláljuk a(z)
   kölcsönöket...
   Rendezés:
   • Fix Kamat személyi kölcsön
    Törlesztő 47 260 Ft Fix kamat
    THM 15,27% Kamat: 14,10%
    Visszafizetendő 3 969 801 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    • Egyhavi törlesztő visszajár + online igénylésért 30 000 forint visszajár akció
    Futamidő: 12-96 hó • THM: 14,29% - 17,43% • Hitel teljes díja: 1 469 801 Ft • Ebből kamat: 1 469 801 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 14,10%
   • Előrelépő személyi kölcsön - AKTIV250 kedvezménnyel
    Törlesztő 47 668 Ft Fix kamat
    THM 15,61% Kamat: 14,39%
    Visszafizetendő 4 004 148 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    • Az igényléshez nem kell CIB ügyfélnek lenned 
    Futamidő: 12-96 hó • THM: 14,45% - 15,61% • Hitel teljes díja: 1 504 148 Ft • Ebből kamat: 1 504 148 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 14,39%
   • K&H kiemelt személyi kölcsön
    Törlesztő 49 641 Ft Fix kamat
    THM 18,00% Kamat: 15,99%
    Visszafizetendő 4 237 727 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    Futamidő: 24-84 hó • THM: 17,69% - 20,47% • Hitel teljes díja: 1 737 727 Ft • Ebből kamat: 1 669 837 Ft • Kezdeti díj: 18 750 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 15,99%
   • Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel
    Törlesztő 50 012 Ft Fix kamat
    THM 17,52% Kamat: 16,25%
    Visszafizetendő 4 200 990 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    • Online igényelhető, kezes nélkül
    Futamidő: 48-84 hó • THM: 14,92% - 18,31% • Hitel teljes díja: 1 700 990 Ft • Ebből kamat: 1 700 990 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 16,25%
   • Személyi kölcsön
    Törlesztő 50 655 Ft Fix kamat
    THM 18,31% Kamat: 16,47%
    Visszafizetendő 4 255 038 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    Futamidő: 12-96 hó • THM: 17,12% - 26,98% • Hitel teljes díja: 1 755 038 Ft • Ebből kamat: 1 755 038 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 16,47%
   • Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel
    Törlesztő 51 182 Ft Fix kamat
    THM 18,46% Kamat: 16,83%
    Visszafizetendő 4 299 259 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    Futamidő: 61-84 hó • THM: 16,30% - 18,46% • Hitel teljes díja: 1 799 259 Ft • Ebből kamat: 1 799 259 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 16,83%
   • Fapados Kölcsön
    Törlesztő 60 262 Ft Fix kamat
    THM 25,70% Kamat: 23,09%
    Visszafizetendő 5 062 008 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    Futamidő: 36-84 hó • THM: 18,90% - 33,40% • Hitel teljes díja: 2 562 022 Ft • Ebből kamat: 2 562 022 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 23,09%
   • Személyi kölcsön
    Törlesztő 55 500 Ft Fix kamat
    THM 22,37% Kamat: 19,99%
    Visszafizetendő 4 687 037 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    Futamidő: 24-96 hó • THM: 21,13% - 24,41% • Hitel teljes díja: 2 187 037 Ft • Ebből kamat: 2 162 037 Ft • Kezdeti díj: 25 000 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 19,99%
   • Személyi kölcsön
    Törlesztő 47 390 Ft Fix kamat
    THM 15,77% Kamat: 14,39%
    Visszafizetendő 4 005 784 Ft
    Részletek
    a bank oldalán
    Futamidő: 36-84 hó • THM: 15,77% - 16,19% • Hitel teljes díja: 1 505 784 Ft • Ebből kamat: 1 480 784 Ft • Kezdeti díj: 25 000 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 14,39%
   10 / 10 találat

   A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A hiteleket csak negatív KHR listán nem szereplő, és megfelelő jövedelemmel (és adott esetben fedezettel) rendelkezők kaphatják meg a hitelintézet döntésétől függően. A törlesztőrészletek számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
   Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

   További szöveg megjelenítése
   Vissza
   Hitelösszeg
   1. gyerek születési idő
   2. gyerek születési idő
   3. gyerek születési idő

   A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a hitelek keresése gombot!

   Csak ezektől a bankoktól szeretnék hiteleket látni

   
   					
   Bezár

   Azon dolgozunk, hogy a rengeteg hitel közül megtalálhasd a legjobbat.

   Most kalkuláljuk a(z)
    hiteleket
    Rendezés:
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 200 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     a bank oldalán
     Futamidő: 60-240 hó • THM: 0,00% - 11,92% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,44%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 200 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,44%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     a bank oldalán
     Futamidő: 62-240 hó • THM: 0,00% - 12,00% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 120 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     a bank oldalán
     Futamidő: 64-240 hó • THM: 0,00% - 12,00% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 120 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     a bank oldalán
     Futamidő: 60-240 hó • THM: 0,00% - 11,67% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 140 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     Futamidő: 72-240 hó • THM: 0,00% - 11,92% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 150 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     Futamidő: 72-240 hó • THM: 0,00% - 11,92% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 150 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Megnézem
     Futamidő: 60-240 hó • THM: 0,00% - 11,92% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft

    Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 160 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft

     Jelenleg nálunk nem igényelhető

     Futamidő: 61-240 hó • THM: 0,00% - 11,92% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    • Babaváró hitel
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft
     Jóváírási akció legfeljebb 150 000 Ft Tudj meg többet!
     Induló törlesztő 45 833 Ft
     THM 0,40%
     Visszafizetendő 10 528 646 Ft

     Jelenleg nálunk nem igényelhető

     Futamidő: 60-240 hó • THM: 0,00% - 11,92% • Hitel teljes díja: 528 646 Ft • Ebből kamat: 0 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft
    9 / 9 találat

    A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A hiteleket csak negatív KHR listán nem szereplő, és megfelelő jövedelemmel rendelkezők kaphatják meg a hitelintézet döntésétől függően. A törlesztőrészletek számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
    Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Duna Takarék Bank, Polgári Bank.

    További szöveg megjelenítése
    Vissza
    Havonta
    számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
    Részletes kalkuláció
    Bezár

    A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

    Életkorod
    év

    Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

    Utalások
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Automatikus beszedések
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Rendszeres utalások
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft

    Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

    Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Kp felvétel másik bank ATM-jéből
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Bankkártyás vásárlás
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft

    Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

    
    					
    Bezár

    Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

    Most kalkuláljuk a(z)
     bankszámláit...
     Mit szeretnél mobilról elintézni?
     Rendezés:
     • Diamond számlacsomag
      Mobilbanki ügyintézés
      2,6
      Mi ez?
      Havi összköltség 275 Ft
      Bankfiókok száma 14 db
      Mobilbanki ügyintézés
      2,6
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
     • Bajnok bankszámla
      Mobilbanki ügyintézés
      4,3
      Mi ez?
      Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
      Bankfiókok száma 2 db
      Mobilbanki ügyintézés
      4,3
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
      • 30 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
     • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
      Mobilbanki ügyintézés
      4,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 391 Ft Kezdetben 267 Ft
      Bankfiókok száma 360 db
      Mobilbanki ügyintézés
      4,9
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
     • ECO bankszámla
      Mobilbanki ügyintézés
      4,3
      Mi ez?
      Havi összköltség 892 Ft Kezdetben 661 Ft
      Bankfiókok száma 61 db
      Mobilbanki ügyintézés
      4,3
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
      • Akár 40 000 Ft jóváírás
     • K&H minimum plusz számlacsomag 100% számlavezetési díjkedvezmény 2 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 901 Ft Kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
      • Feltétel, hogy a K&H Banknál legyen legalább 500 000 Ft megtakarításod
     • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
      Mobilbanki ügyintézés
      4,1
      Mi ez?
      Havi összköltség 1 025 Ft Kezdetben 590 Ft
      Bankfiókok száma 52 db
      Mobilbanki ügyintézés
      4,1
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
      • 35 000 Ft jóváírás lehet a Tiéd, ha teljesíted a feltételeket!
     • Privilégium "X" Díjcsomag Kedvezményes szinten
      Mobilbanki ügyintézés
      4,4
      Mi ez?
      Havi összköltség 4 121 Ft Kezdetben 1 003 Ft
      Bankfiókok száma 103 db
      Mobilbanki ügyintézés
      4,4
      Megnézem
      a bank oldalán
      Részletek
      • 30 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként online nyitod meg a számlát

     Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

     • Aktivitás 3.0 Számla
      Mobilbanki ügyintézés
      3,3
      Mi ez?
      Havi összköltség 1 035 Ft Kezdetben 855 Ft
      Bankfiókok száma 66 db
      Mobilbanki ügyintézés
      3,3
      Ismerd meg!
     • MBH Prémium Számlacsomag
      Mobilbanki ügyintézés
      2,7
      Mi ez?
      Havi összköltség 2 857 Ft Kezdetben 1 174 Ft
      Bankfiókok száma 485 db
      Mobilbanki ügyintézés
      2,7
      Ismerd meg!
     9 / 9 találat

     A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
     Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

     További szöveg megjelenítése
     Lekötött betét kalkulátor
     Mekkora összeget szeretnél lekötni?
     További beállítások
     Bezár

     Csak ilyen futamidejű betéteket szeretnék látni:

     Csak ezektől a szolgáltatóktól szeretnék betéteket látni:

     Csak ilyen kamatozású betéteket szeretnék látni:

     
     					
     Bezár

     Azon dolgozunk, hogy a rengeteg betét közül megtalálhasd a legjobbat.

     Most kalkuláljuk a(z)
      betéteit...
      Rendezés:
      • GRÁNIT KamatMax Plusz betét
       Nettó kamat 85 800 Ft Változó kamatozás
       EBKM 10,95% Kamat 11,00%
       Futamidő 13 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
       • A lekötés során végig kell, hogy legyen aktivált Gránit bankos bankkártyád
      • PRIZMA FORINT BETÉT
       Nettó kamat 16 200 Ft Fix kamatozás
       EBKM 9,00% Kamat 9,10%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • GRÁNIT KamatMax betét
       Nettó kamat 32 400 Ft Fix kamatozás
       EBKM 9,00% Kamat 9,00%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
       • Havi 20 000 forintért vásárolnod kell a Gránit bankos bankkártyáddal
      • Aktív Plusz Közösségi Betét
       Nettó kamat 16 022 Ft Fix kamatozás
       EBKM 8,90% Kamat 9,00%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
       • Új pénz, havonta 30 000 forint kártyás vásárlás és aktivált mobilbank szükséges
      • GRÁNIT eBank betét
       Nettó kamat 15 300 Ft Fix kamatozás
       EBKM 8,50% Kamat 8,50%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
       • Új pénz és aktivált mobilbank szükséges a lekötéshez
      • PRIZMA FORINT BETÉT
       Nettó kamat 29 716 Ft Fix kamatozás
       EBKM 8,25% Kamat 8,30%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • GRÁNIT Szimpla lekötött betét
       Nettó kamat 4 800 Ft Fix kamatozás
       EBKM 8,00% Kamat 8,00%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • PRIZMA FORINT BETÉT
       Nettó kamat 50 406 Ft Fix kamatozás
       EBKM 7,00% Kamat 7,02%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Aktív Plusz Közösségi Betét
       Nettó kamat 184 002 Ft Változó kamatozás
       EBKM 6,45% Kezdeti kamat 9,00%
       Futamidő 36 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
       • Új pénz, 3 hónapig havi 30 000 forint kártyás vásárlás és aktivált mobilbank szükséges
      • Mentor-Szféra Plusz Betét - Netbank
       Nettó kamat 183 754 Ft Változó kamatozás
       EBKM 6,39% Kamat 6,25%
       Futamidő 36 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Tandem Megtakarítás
       Nettó kamat 9 000 Ft Fix kamatozás
       EBKM 5,00% Kamat 5,00%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
       • Befektetési alapokat is kell venned a CIB-től a betét lekötéséhez
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 75 000 Ft Fix kamatozás
       EBKM 1,46% Kamat 1,50%
       Futamidő 60 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 27 000 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,99% Kamat 1,00%
       Futamidő 36 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Standard betét
       Nettó kamat 1 080 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,15% Kamat 0,15%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Standard betét
       Nettó kamat 360 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • 3 hónapos akciós forintbetét
       Nettó kamat 180 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • OBA betét
       Nettó kamat 90 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,05% Kamat 0,05%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic akciós betét
       Nettó kamat 54 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,03% Kamat 0,03%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Elektronikus akciós betét
       Nettó kamat 108 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,03% Kamat 0,03%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic akciós betét
       Nettó kamat 216 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,03% Kamat 0,03%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic akciós betét
       Nettó kamat 108 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,03% Kamat 0,03%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Elektronikus akciós betét
       Nettó kamat 54 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,03% Kamat 0,03%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Lekötött betét
       Nettó kamat 144 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,02% Kamat 0,02%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Standard betét
       Nettó kamat 18 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Erste eseti lekötött betét
       Nettó kamat 72 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Standard betét
       Nettó kamat 24 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 4 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Standard betét
       Nettó kamat 6 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Standard betét
       Nettó kamat 12 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 2 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Lekötött forintbetét
       Nettó kamat 36 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Lekötött forintbetét
       Nettó kamat 18 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Lekötött forintbetét
       Nettó kamat 6 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Sztenderd lekötött forintbetét
       Nettó kamat 72 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Sztenderd lekötött forintbetét
       Nettó kamat 36 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • K&H lakossági lekötött betét
       Nettó kamat 12 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 2 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Lekötött forintbetét
       Nettó kamat 72 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • K&H lakossági lekötött betét
       Nettó kamat 6 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • K&H lakossági lekötött betét
       Nettó kamat 18 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Sztenderd lekötött forintbetét
       Nettó kamat 12 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 2 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • K&H lakossági lekötött betét
       Nettó kamat 36 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • K&H lakossági lekötött betét
       Nettó kamat 72 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 6 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 12 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 2 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 18 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 36 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 72 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Sztenderd lekötött forintbetét
       Nettó kamat 18 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Változó kamatozású lekötött betét
       Nettó kamat 72 Ft Változó kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Sztenderd lekötött forintbetét
       Nettó kamat 6 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Fix kamatozású lekötött betét
       Nettó kamat 72 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 12 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Fix kamatozású lekötött betét
       Nettó kamat 36 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 6 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Fix kamatozású lekötött betét
       Nettó kamat 18 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 3 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Fix kamatozású lekötött betét
       Nettó kamat 12 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 2 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Fix kamatozású lekötött betét
       Nettó kamat 6 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 1 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • Sztenderd lekötött forintbetét
       Nettó kamat 54 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 9 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán
      • CIB Classic betét
       Nettó kamat 108 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,01% Kamat 0,01%
       Futamidő 18 hónap
       Megnézem Részletek
       a bank oldalán

      Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

      • Akciós 3 hónapos Kombinált Betét
       Nettó kamat 21 600 Ft Fix kamatozás
       EBKM 12,00% Kamat 12,00%
       Futamidő 3 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Akciós 6 hónapos kiemelt Prémium Betét
       Nettó kamat 39 600 Ft Fix kamatozás
       EBKM 11,00% Kamat 11,00%
       Futamidő 6 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Promóciós 12 hónapos lekötött betét
       Nettó kamat 79 200 Ft Fix kamatozás
       EBKM 11,00% Kamat 11,00%
       Futamidő 12 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Akciós 6 hónapos Prémium Betét
       Nettó kamat 36 000 Ft Fix kamatozás
       EBKM 10,00% Kamat 10,00%
       Futamidő 6 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • GRÁNIT Tripla3 betét
       Nettó kamat 14 760 Ft Fix kamatozás
       EBKM 8,20% Kamat 8,20%
       Futamidő 3 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • PRÉMIUM FORINT BETÉT
       Nettó kamat 25 200 Ft Fix kamatozás
       EBKM 7,00% Kamat 7,00%
       Futamidő 6 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • GRÁNIT Felemelő betét 12 hónapra
       Nettó kamat 39 270 Ft Fix kamatozás
       EBKM 5,45% Kezdeti kamat 2,70%
       Futamidő 12 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • GRÁNIT Felemelő betét 6 hónapra
       Nettó kamat 18 900 Ft Fix kamatozás
       EBKM 5,25% Kezdeti kamat 2,85%
       Futamidő 6 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • GRÁNIT Pay betét
       Nettó kamat 9 270 Ft Fix kamatozás
       EBKM 5,15% Kamat 5,15%
       Futamidő 3 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • GRÁNIT Felemelő betét 24 hónapra
       Nettó kamat 32 742 Ft Fix kamatozás
       EBKM 2,25% Kezdeti kamat 1,23%
       Futamidő 24 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • GRÁNIT Akciós TBSZ betét
       Nettó kamat 15 120 Ft Fix kamatozás
       EBKM 2,10% Kamat 2,10%
       Futamidő 12 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Standard betét
       Nettó kamat 718 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 12 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Standard betét
       Nettó kamat 538 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 9 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Standard betét
       Nettó kamat 358 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 6 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Standard betét
       Nettó kamat 238 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 4 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      • Standard betét
       Nettó kamat 178 Ft Fix kamatozás
       EBKM 0,10% Kamat 0,10%
       Futamidő 3 hónap

       Jelenleg nálunk nem igényelhető

      A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. Az EBKM számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
      Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Magyar Cetelem Bank, Duna Takarék Bank, KDB Bank, Oberbank, Polgári Bank, Bank of China.

      További szöveg megjelenítése
      Vissza
      Hitelösszeg
      Futamidő
      Havi nettó jövedelmed
      További beállítások
      Bezár

      A kalkulációhoz választhatsz még az alábbiak közül, aztán nyomd meg a Hitelek keresése gombot!

      Csak ezektől a bankoktól szeretnék kölcsönöket látni

      
      				
      Bezár

      Azon dolgozunk, hogy a rengeteg kölcsön közül megtalálhasd a legjobbat.

      Most kalkuláljuk a(z)
       kölcsönöket...
       Rendezés:
       • Fix Kamat személyi kölcsön
        Törlesztő 47 260 Ft Fix kamat
        THM 15,27% Kamat: 14,10%
        Visszafizetendő 3 969 801 Ft
        Részletek
        a bank oldalán
        • Egyhavi törlesztő visszajár + online igénylésért 30 000 forint visszajár akció
        Futamidő: 12-96 hó • THM: 14,29% - 17,43% • Hitel teljes díja: 1 469 801 Ft • Ebből kamat: 1 469 801 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 14,10%
       • Fix Kamat személyi kölcsön biztosítással
        Törlesztő 49 946 Ft Fix kamat
        THM 17,46% Kamat: 14,00%
        Visszafizetendő 4 195 474 Ft
        Részletek
        a bank oldalán
        • Egyhavi törlesztő visszajár + online igénylésért 30 000 forint visszajár akció
        Futamidő: 12-96 hó • THM: 16,21% - 30,63% • Hitel teljes díja: 1 695 474 Ft • Ebből kamat: 1 457 994 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 14,00%
       • Előrelépő személyi kölcsön - AKTIV250 kedvezménnyel
        Törlesztő 47 668 Ft Fix kamat
        THM 15,61% Kamat: 14,39%
        Visszafizetendő 4 004 148 Ft
        Részletek
        a bank oldalán
        • Az igényléshez nem kell CIB ügyfélnek lenned 
        Futamidő: 12-96 hó • THM: 14,45% - 15,61% • Hitel teljes díja: 1 504 148 Ft • Ebből kamat: 1 504 148 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 14,39%
       • Előrelépő személyi kölcsön
        Törlesztő 54 398 Ft Fix kamat
        THM 21,05% Kamat: 18,99%
        Visszafizetendő 4 569 402 Ft
        Részletek
        a bank oldalán
        • Az igényléshez nem kell CIB ügyfélnek lenned 
        Futamidő: 12-96 hó • Hitel teljes díja: 2 069 402 Ft • Ebből kamat: 2 069 402 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 18,99%
       • Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel
        Törlesztő 50 012 Ft Fix kamat
        THM 17,52% Kamat: 16,25%
        Visszafizetendő 4 200 990 Ft
        Részletek
        a bank oldalán
        • Online igényelhető, kezes nélkül
        Futamidő: 48-84 hó • THM: 14,92% - 18,31% • Hitel teljes díja: 1 700 990 Ft • Ebből kamat: 1 700 990 Ft • Kezdeti díj: 0 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 16,25%
       • Most Személyi Kölcsön
        Törlesztő 49 926 Ft Fix kamat
        THM 17,86% Kamat: 16,19%
        Visszafizetendő 4 218 790 Ft
        Részletek
        a bank oldalán
        • Online igényelhető, kezes nélkül
        Futamidő: 36-96 hó • THM: 15,62% - 18,63% • Hitel teljes díja: 1 718 790 Ft • Ebből kamat: 1 693 790 Ft • Kezdeti díj: 25 000 Ft • Kamatperiódus: Fix kamat • Kamat: 16,19%

       A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A hiteleket csak negatív KHR listán nem szereplő, és megfelelő jövedelemmel (és adott esetben fedezettel) rendelkezők kaphatják meg a hitelintézet döntésétől függően. A törlesztőrészletek számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
       Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

       További szöveg megjelenítése