A K&H Bank szolgáltatásai mindig is jók voltak és ez így van a bankszámláiknál is. Könnyen átlátható és szerethető mobilbankjuk van, aminek több funkcióját is képekkel bemutatjuk. Segítünk kiválasztani a hozzá illő K&H-s számlát.

Mennyire jók a K&H számlacsomagjai a többi bankhoz képest?

Újításokban erős a K&H, de az OTP-nek, a CIB-nek és az Erstének a mobilbankján több mindent el lehet intézni. Más bankoknál elég a jövedelemutalás az ingyenes számlavezetéshez, itt betétet is kell tartani a banknál az ingyenes számlavezetéshez.

Bezár
Havonta
számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
Részletes kalkuláció
Bezár
Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  Rendezés:
  • Bajnok bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   3,9
   Mi ez?
   Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   3,9
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • 40 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
  • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 450 Ft Kezdetben 304 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • ECO bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 015 Ft Kezdetben 722 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 206 Ft Kezdetben 693 Ft
   Számlanyitási akció 35 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Mi ez?
   Havi összköltség 3 309 Ft Kezdetben 806 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • Digitalizáld Visa betéti kártyádat és 5 000 Ft díjkedvezményt kapsz
  • MBH Kedvezmény Számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   2,7
   Mi ez?
   Havi összköltség 3 582 Ft Kezdetben 3 032 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   2,7
   Megnézem Részletek

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése
  Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évben, tehát:
  - a bankszámla havi számlavezetési díja
  - a bankkártya éves díja
  - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
  - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
  Minden kedvezményt figyelembe vettünk. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.
  Itt a havi átlagban kiszámolt összes díjat látod, amit a banknak fizetsz az első két évet követően, tehát:
  - a bankszámla havi számlavezetési díja
  - a bankkártya éves díja
  - a digitális szolgáltatások díja (ha van)
  - a tranzakcióid díjai (mint pl. átutalások, készpénzfelvételek).
  Minden kedvezményt figyelembe vettünk. A ma ismert díjakkal számoltunk, mely az inflációval nőhet évente. További részletek a "Feltételek, díjak" linkre kattintva, adatok módosítása a kalkulátor tetején.

  Miért válasszam a K&H Bank számlacsomagjait?

  A K&H Banknál régóta odafigyelnek a digitális fejlesztésekre, így ennél a banknál élenjáró online szolgáltatásokkal találkozhatsz. Nem véletlen, hogy ez a bank volt az első Magyarországon, ahol az Apple Pay után a Google Wallettel (volt Google Pay) is használhatod a bankkártyádat.

  Továbbá a K&H Bank azon kevés bankok egyike, amelynek mobilapplikációjával közösségi közlekedési jegyeket is vásárolhatsz, vagy feltöltheted a mobilegyenlegedet. Ezeket a funkciókat más bankoknál csak nem banki applikációkkal érheted el.

  Szelfis számlanyitás is van

  Ugyancsak ritka a szelfivel és az NFC-s személyi igazolvánnyal történő számlanyitás. Ez azt jelenti, hogy banki videókapcsolat nélkül, a személyi igazolványod NFC képességeit kihasználva nyithatod meg a bankszámládat egy mobilapplikáción keresztül. Régebben volt náluk videóbankos számlanyitás is, de a szelfis sokkal kényelmesebb, így a videós változatot kivezették.

  Az online számlanyitás egy külön applikációval indítható Androidon vagy iOS-en. A szelfivel elintézhető számlanyitást követően a digitalizált bankkártya azonnal használható a bankszámlával együtt. A digitalizált bankkártyával így máris lehet fizetni az interneten és mobilalkalmazásba regisztrálva NFC-s telefonnal azonnal használható vásárlásra a boltokban addig is, míg a fizikai (plasztik) bankkártya megérkezik.

  A mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk lejjebb.

  Sokat tud a mobilbankjuk

  A K&H mobilappjából digitalizálhatod a bankkártyádat a Google Pay vagy Apple Pay fizetési rendszerekbe, melyet követően a mobiltelefonoddal is tudsz fizetni érintéssel, így akár otthon is hagyhatod a bankkártyádat, sőt még a pénztárcádat is, ha eléggé fel van töltve a mobilod. Ha pedig még nincs mobiltelefonba digitalizálható bankkártyád, akkor a számlanyitással egy időben kérhetsz ilyet, és 1 munkanapon belül már használhatod is, vagyis jóval hamarabb, mint a fizikai bankkártyát.

  A K&H Bank elkötelezett az azonnali jóváírós ATM-ek telepítésében, így bankfióki nyitvatartási időn kívül is egyre több helyen azonnali jóváírással befizethetsz készpénzt a számládra a gépeken keresztül.

  Kate, a K&H mobilbank digitális asszisztense

  2022 novemberében megérkezett Kate, a K&H mobilbank digitális asszisztense. Hangvezérelt és chates formában is működik, attól függően, hogy hogyan kommunikálsz vele, de csak a mobilalkalmazásban érhető el, internetbankban vagy weboldalon nem.

  Olyan ügyekben tud segíteni, mint például „elfelejtettem a PIN kódom”, „elhagytam a bankkártyám, tudsz segíteni?” vagy „aktiváld az új bankkártyám”.

  Kate tudása folyamatosan bővül. Induláskor bankkártyával és biztosításokkal kapcsolatos témákban tud segíteni elsősorban.

  Képes aktiválni a bankkártyádat, megmutatja a PIN-kódodat, módosíthatja a kártyalimitedet, segítségével internetes fizetési jelszót és mobiltelefonszámot állíthatsz be, felfüggesztheted a kártyádat, majd feloldhatod a felfüggesztést, illetve letilthatod a bankkártyádat és pótkártyát is rendelhetsz a letiltás után.

  Férfi a Kate mobilbank digitális asszisztens segítségét kéri autóban

  A biztosításokkal kapcsolatban Kate segít a biztosítás kötésénél, illetve az azokkal kapcsolatos ügyintézésben is otthoni, utazási és járműbiztosítások esetén. Fogadja a zöldkártya-igénylésedet, kárbejelentésedet, de segítséget nyújt a befizetésben vagy a biztosító elérhetőségében is.

  Kate kezdetben csak a lakossági ügyfelek számára érhető el, magyar nyelven. Később az üzleti ügyfélkörre is kiterjesztik, továbbá angolul is fog érteni.

  Miután beléptél a K&H mobilbankba az azonosítást követően, a kezdőképernyő jobb felső sarkában lévő Kate ikonra kattintva kezdheted el a kommunikációt vele. Kate akkor beszél, ha te is beszélsz hozzá, egyébként csak írásban válaszol.

  Kate kizárólag csak megfelelő kérésed alapján és az azt követő jóváhagyásoddal képes tranzakciókat indítani, önállóan nem tud tranzakciót kezdeményezni. Beszéd közben nem mond ki személyes adatokat, azokat csak a képernyőn mutatja meg és erre szóban hívja fel a figyelmed.

  Ingyenes számlavezetés is van

  A K&H nagyon régóta gondolkodik számlacsomagokban, melyekben egyes szolgáltatások - köztük a számlavezetés - ingyenesek vagy kedvezményesek, illetve limitáltan ingyenesek. Ezek a számlára érkező jövedelmedtől és a banknál lévő megtakarításaidtól függenek. A megszokott bankszámla mellett megtakarítási számlát is nyithatsz, sőt, 26 éves korig hallgatói jogviszonnyal kedvezményes számlavezetés is elérhető.

  A K&H Bank úgy hirdeti magát, hogy „bank és biztosítás”, ami azt jelenti, hogy a biztosítások is részei a banki konstrukcióknak. Így külön díjért a bankszámlád mellé is kérhetsz életbiztosítást, vagy nemzetközi utasbiztosítást is vásárolhatsz a mobilappon keresztül, ahogy ugyanott lakásbiztosítási, kötelező gépjármű vagy casco biztosításod is megkötheted.

  Most pedig nézzük meg a bankszámla-kalkulátor segítségével a K&H számlacsomagokat!

  Már a K&H-nál van bankszámlád? Így válts olcsóbb K&H számlacsomagra mobilappon

  Lássuk, hogy a K&H Bank hogyan oldja meg ezt a lehetőséget. Mivel ők már nagyon régóta gondolkodnak számlacsomagokban, ráadásul jó pár éve teljesen megújították a számlacsomag kínálatukat, és utána nem is változtattak rajta, ezért teljesen kiszámítható a választékuk.

  A mobilappjukba belépve az alábbi kép fogad. Itt a legfelső dobozra, a számlacsomagra kell koppintani. Az utána megjelenő oldalon pedig kattints a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra, majd lapozz az oldal aljára!

  K&H számlacsomagváltás mobilbanki képernyő

  A számlacsomag váltás ennek az oldalnak az alján látható gomb megnyomásával indítható.

  K&H számlacsomagváltás mobilbanki nézet

  A számlacsomagok legfontosabb tulajdonságai alatt ismerhetők meg a további részletek, míg alatta át lehet váltani erre a számlacsomagra.

  K&H számlacsomagváltás mobilbanki beállítás

  A lista legalján látod majd a jelenlegi számlacsomagodat. Nagyon kényelmes az egész és mindegyik számlának megismerheted a díjait, kedvezményrendszerét.

  A K&H Bank online felületeinek értékelése

  • Szerintünk
   4,1
   *****
  • AppStrore
   4,7
   *****
  • Google Play
   4,7
   *****

  A 10 legérdekesebb funkció a K&H mobilalkalmazásában

  1. A Számlatörténet képernyőn rá is tudsz keresni egy korábbi tranzakcióra. Külön láthatók a zárolt összegek, melyeket már elköltöttél, de a számlatörténetben még nem kerültek be a lekönyvelt tételek közé. A jóváírásokat zöld megkülönböztetett szín jelöli.

  K&H mobilbank számlatörténet

  2. Így néz ki a főmenü, de csak a termékek menüből látszik, hogy milyen sokféle szolgáltatásra használható a mobilbank. Az egyes szolgáltatások a termékek linket megnyitva ikonokról indíthatók, például hitelek, a megtakarítások, befektetések, biztosítások.

  K&H mobibank főmenü

  3. Itt láthatók az igényelhető konstrukciók. Ami nem fér ki a képernyőre, ott jobbra-balra lapozással lehet váltani az egyes konstrukciók között.

  K&H számlacsomagról ilyen tranzakciókat tudsz indítani

  4. A titokzatosan hangzó, főmenüből meghívható pénzügyi tranzakciók képernyő valójában összegyűjti a különféle státuszú tranzakciókat. Az aláírandó tételek mellett külön leválogathatók a függő, teljesült és nem teljesült tételek is. A függő tételek között az állandó átutalási megbízások várakoznak.

  K&H mobilbank pénzügyi tranzakciók nézet

  5. Mindhárom mobilszolgáltató feltöltőkártyás előfizetése feltölthető a mobilalkalmazásból közvetlenül. A hazai mobilszolgáltatók feltöltése bankkártya használatával történik. A művelet előtt a kártyaképek közül kiválasztható a terhelni kívánt bankkártya, amennyiben több kártyával is rendelkezel.

  K&H számlacsomagban telko szolgáltatók

  6. Még egy személyi kölcsön kalkulátor is belefért az alkalmazásba. A kalkulátor a beállított kölcsönfeltételek nyomán azonnal kiszámolja a törlesztőrészletet, így a csúszkák állításával sokféleképpen tesztelheted, milyen kölcsön lenne a számodra legmegfelelőbb. A kalkulátor mutatja a teljes visszafizetendő összeget, ami a fix kamatozás esetén nem is fog változni a futamidő alatt.

  K&H számlacsomag tulajdonosok a mobilbankból is igényelhetnek kölcsönt

  7. A bankkártya képernyőről az Apple Wallethez és a Google Payhez is hozzá lehet adni a kártyát. A hozzáadási funkció csak egy kényelmi szolgáltatás, a regisztrációt közvetlenül az Apple Wallet vagy Google Wallet alkalmazásban is megteheted. Ettől kezdve az Apple Pay vagy Google Pay rendszerében is használhatod a bankkártyádat, ami lehetővé teszi, hogy a boltokban érintéssel fizess az NFC-képes mobiloddal, a fizikai bankkártyád helyett.

  KH mobilbank bankkártya nézet

  8. Utasbiztosítást is köthetsz a mobilodon. Ez akkor jöhet jól, ha például nyaralni indulsz és nem akarsz bemenni külön egy biztosítóhoz utasbiztosítást kötni. A külön utasbiztosítás az esetlegesen a bankkártyába épített biztosításnál bővebb védelmet nyújt és akár extrém sportokra is köthető. Ahogy látod, lakásbiztosítást és gépjármű biztosításokat is köthetsz a mobilappból, a jobbra-balra mozgatható ikonok közül lehet választani.

  K&H mobilappban utasbiztosítás menüpont

  9. Sőt, a K&H mobilbankban egy banki appokban nagyon ritka szolgáltatás is elérhető, ez a közösségi közlekedési jegy vásárlása, ami a fővárosi, városi és helyközi közlekedési járatokra történő jegyvásárlást jelenti.

  Ezekre a járatokra felszállva a QR-kódos technológiát használva tudod beolvasni a járat azonosítóját, ami hozzárendelődik a jegyedhez. A távolsági járatokhoz szükséges kilométer-távolságot itt tudod ellenőrizni.

  K&H közlekedési jegy vásárlása bankszámláról

  10. Konkrétan így néz ki a mobiljegy-vásárlás nyitó képernyője. Sokféle jegyet, bérletet választhatsz és a lista tetején kiválaszthatod a helyi közlekedési szolgáltatót is. A BKK járatai mellett - a főképernyőről a helyközi jegyek/bérletek feliratú ikont választva - a Volánbusz járataira is vásárolhatsz mobiljegyet. A Volánbusz járatokra az applikációval 5 százalékos kedvezmény jár a készpénzes vagy jegyautomatás vásárlás árához képest.

  Jegyvásárlás K&H bankszámláról mobilbankkal

  Diákoknak milyen bankszámlákat kínál a K&H Bank?

  A K&H Banknál 14 és 26 éves kor között, diákigazolvánnyal igazolható tanulói státuszú ügyfelek számára nyitható meg a K&H ifjúsági számlacsomag. A számlavezetés havi díja, az e-bank (internetbank) havi díja, a mobilbank (mobilapplikáció) havi díja és a mobilinfo (SMS szolgáltatás) havi díja egyaránt 0 forint.

  Utóbbinál közel 50 százalékos kedvezmény jár a felnőtt számlacsomag díjához képest az SMS üzenetekre. A bankkártya éves díjából a Mastercard dombornyomott érintőkártya az első évben 0 forint, majd 18 éves korig 50 százalékos kedvezmény jár rá, ezt követően pedig 25 százalékos kedvezmény.

  A konstrukció keretében megtakarítási számla is nyitható, melynek havi díja szintén nulla forint. A számlához nem lehet hozzáférni bankkártyával, így nem lehet "véletlenül" elkölteni.

  A megtakarítási számlához egy online tervező is elérhető, mellyel beállítható, hogy mire gyűjtesz, mennyi pénz kell hozzá és könnyedén nyomon tudod azt is követni, hogy ebben a gyűjtésben hogy állsz éppen. Amikor szükséged van a félretett pénzedre, azt bármikor átvezetheted a normál bankszámládra és felhasználhatod.

  K&H visszapénz: kuponos bankkártyás vásárlási kedvezményprogram a K&H mobilapplikációban

  Más bankokhoz hasonlóan, 2024-ben a K&H Bank is elindított egy kuponos kedvezményprogramot, melynek neve K&H visszapénz. A program keretében a bank mobilapplikációjában aktiválhatsz vásárlási kuponokat, melyeket akár többször is felhasználhatsz a lejárati időn belül. Ezek a kuponok 5-10 százalékos vásárlási kedvezményt nyújtanak a kuponon található kereskedőnél történő bankkártyás vásárlás esetén. A kedvezmények a betéti kártyás, azaz a bankszámlához kapcsolódó bankkártyával is kihasználhatók.

  A kedvezmény szólhat a bolti és az internetes vásárlásokra is, a kuponon szereplő információk szerint. A visszatérítésnek lehet felső összeghatára, mely szintén a kuponon szerepel.

  A kupon kedvezményeit a vásárláskor nem tudod érvényesíteni, hanem utólag kapod meg, havonta egyben. A jóváírás azon a bankszámlán történik, amely a vásárláskor használt kártyád mögött van.

  Összefoglalva

  • a harmadik legnagyobb országos bankfiókhálózat, széles körű lefedettség a fióki ügyintézéshez, pénztári befizetéshez
  • sokféle innovációra számíthatsz
  • szelfis számlanyitás
  • 1 munkanapon belül - online - használható bankkártya igényelhető az online számlanyitáskor
  • azonnali jóváírós ATM befizetés egyre több K&H bankfiókban
  • K&H visszapénz néven kuponos bankkártyás vásárlási kedvezményprogram érhető el bármely K&H lakossági bankkártya birtokosnak
  • a bank mobilalkalmazása nem képes push üzenet küldésére, helyette csak drága SMS használható
  • lehet ugyan közlekedési mobiljegyet venni a bank applikációjával, de autópálya-matricát nem, és parkolást sem lehet fizetni a segítségével
  • Az ingyenes számlavezetéshez legalább 500 000 Ft megtakarításod kell legyen a banknál

  Maradtak kérdéseid?

  • Az ingyenes számlavezetés elérhető a minimálbérrel is?

   Igen, a legolcsóbb havidíjú csomaggal elérhető, de kell hozzá 500 000 forintos megtakarítás is a banknál.
  • Én nem látom a pénzügyi tranzakciós illetéket a bank hirdetményeiben. Biztos kell fizetnem?

   Az illetéket a bank fizeti, így megtehetné, hogy nem hárítja át rád. De áthárítja. A K&H Bank azonban más bankokkal ellentétben külön, a hirdetménye elején tünteti fel a pénzügyi tranzakciós illetékkel megegyező banki díjat, a tranzakcióknál nem.
  • Mennyibe kerül a K&H Bank kuponos bankkártyás vásárlási kedvezményprogramja, a K&H visszapénz?

   Teljesen ingyenes, így csak nyerhetsz a kedvezményekkel. Használd ki!
  Homa Péter
  Homa Péter bankszámlaszakértő
  Linkedin
  Homa Péter bankszámlaszakértő

  Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.

  Ügyfélértékelések a KH számlacsomagjairól

  Megkérdeztük azokat, akiknek a KH-nél van bankszámlájuk, hogy mit gondolnak róla.

  4.6
  87 vélemény
  • 59 (68%)
  • 22 (25%)
  • 6 (7%)
  • 0 (0%)
  • 0 (0%)

  Olvasd el tájékoztatónkat az összehasonlítás jellegéről és a termékek megjelenítésének sorrendjéről! Kattints a fenti sávokra az ügyfélvélemények szűréséhez!

  • D. György
   2021.12.13

   Heti szinten használom a mobilbankot, klasszul működik.

  • H. Éva
   2021.12.12

   A mobilbankot soha nem használom. Általában netbankon keresztül utalok számlákat. Vásárlásnál pedig kártyát használok. Rajta van egy alkalmazás, mivel kell a netbankhoz is, de mobilos fizetésre nem használom. Néha így is félek, hogy ha feltörik a telefonom hozzáférnek a számlámhoz. Lehet alaptalan, de félek.

  • F. Gergely
   2021.12.12

   Gyakran használom a mobil bankot, jól működik. A bankfiókban privát banki szolgáltatást tudok igénybe venni.

  • Z. Zoltán
   2021.12.12

   Heti többszöri alkalommal használom a mobil applikációt, de még mindig vannak olyan funkciók amik csak a honlapon érhetők el, az appban nem, például a befektetések kezelése, portfólió áttekintése. Ettől függetlenül jól használható és átlátható az applikáció.

  • J. Ildikó
   2021.12.12

   A netbankot használjuk,nem a mobilbankot amivel elégedettek vagyunk.

  • O. Miklósné
   2021.12.11

   Sokat használom a mobilbankot egyszerű. Hasznosnak találom.

  • V. Zsuzsanna
   2021.12.11

   Naponta használom mobilbankot.A forintszámlán szinte mindent el tudok intézni. Eurós számlámmal kicsit más a helyzet. Ha be szeretnék fizetni a közeli bankfiókokban nincs pénztár, a terminálon csak ft-ot lehet befizetni, 50 km kell utazni egy eurós befizetéshez!

  • S. Orsolya
   2021.12.11

   Minden szempontból elégedett vagyok a bankom mobilbankjával. Rendszeresen használom és sosem volt problémám vele. Amit szerettem volna elintézni, mindent sikerült eddig.

  • B. Izabella
   2021.12.11

   Havonta. Elégedett,amire használom,megfelel.

  • F. István
   2021.12.11

   Nagyon gyakran, hetente legalább három alkalommal használom, és alapvetően elégedett vagyok vele.

  • H. Evelin
   2021.12.11

   Gyakran hasznàlom, az èn igènyeimnek megfelel, àtlàtható, jól kezeljető.

  • P. Vanda
   2021.12.11

   Napi szinten mobilbankolok Egyszerű használni A csoportos beszédes megadása nem működik és még volt pár dolog de most nem jut eszembe. Csomag módosítás...

  • G. Ágnes
   2021.12.11

   Minden nap használom a mobilbankot PC-n és mobil telefonon keresztül is. Időnként akadozik, de összességében, jó, átlátható, könnyű a használata.

  • H. Zsolt
   2021.12.11

   Rendszeresen használom a mobilbankot asztali számítógépen is meg a mobilomról is. Kényelmesen használható, minden amire szükségem van könnyen, egyszerűen eérhető.

  • V. Zoltán
   2021.12.11

   Jól működő sok lehetőséggel,biztonságos!Heti rendszetességgel használom.Mindent el tudok intézni!

  • J. Ilona
   2021.12.11

   Hetente többször is használom a mobilbankot pénzügyeim ellenőrzésére. Nagyon meg vagyok elégedve a mobilbank applikációval. Átlátható, jól kezelhető, minden megtalálható benne, ami a mindennapokban kellhet. Szerencsére már nincs olyan amit ne tudnék elintézi a mobilbankon vagy a netbankon keresztül és még csak nem is kerül sokba.

  • L. Sándor
   2021.12.11

   Naponta hazsnálom. Lehetne jobb. Van, hogy több dologért be kell menni személyesen.

  • S. Gabriella
   2021.12.11

   Napi gyakorisággal használom a netbankomat mobil appon keresztül. Nincs vele problémám.

  • P. Petra
   2021.12.11

   A mobil bankot csak telefonról használom, rendszeresen utalok ezen keresztül. Nagyon tetszik az online vásárlásnál a telefonon keresztüli hitelesítés. Online bankon keresztül tudtam megtakarítási számlát is nyitni.

  • C. Csaba
   2021.12.11

   Megvagyok elegedve bankommal teljes mértékben. Netbankot szoktam használni tökéletesen mukodik. Ezzel is elegedett vagyok . Mindent eltudok intézni netbankon keresztül

  • O. Terézia
   2021.12.11

   Gyakran használom a mobil bank szolgáltatást, bár nem minden banki művelet végezhető rajta, de viszonylag gyorsan, egyszerűen használható a mindennapi átutalások, számlaadatok elérésében bankom mobilappja.

  • R. Gabriella
   2021.12.11

   Működik, bár néha kicsit kaotikus. Fontos lenne, hogy kicsit felhasználó barát lenne

  • K. Virág
   2021.12.11

   Heti rendszerességgel használom a mobilbankot, a KH appja szerintem elég jó, eddig mindent el tudtam benne intézni amit akartam.

  • K. Tamás
   2021.12.10

   Gyakran használom a mobilbank alkalmazást, mert könnyebben és gyorsabban intézhetem ügyeimet.

  • M. István
   2021.12.10

   netbankot használok, mobilbanki funkciót csak a bejelentkezéshez

  • S. Tibor
   2021.12.10

   Folyamatosan használom az internet bankot évek óta

  • M. Mária
   2021.12.10

   Elégedett vagyok. Amit eddig szükséges volt, el tudtam intézni online.

  • F. Márk
   2021.12.10

   Szinte folyamatosan használom és nagyon elégedett vagyok. Könnyű kezelhetőség és gyors.

  • B. Ákos
   2021.12.10

   Letisztult és átlátható a mobilbank, sok kiegészítő funkcióval (pl mobiljegy-vásárlási lehetőség).

  • P. Ildikó
   2021.12.10

   Mindennap hasznalom, tökéletes a banki applikáció, mindent el tudok online intézni.

  • M. Ferenc
   2021.12.10

   A napi pénzügyeim intézéséhez megfelel. Pillanatnyilag elegendő

  • D. János
   2021.12.10

   Minden pénzügyi tranzakciót mobilbankon keresztül intézek

  • O. Krisztina
   2021.12.10

   Minden funkció remekül működik. Itthonról tudom intézni a banki teendőket. Nincs sorbanállás, nem számít a nyitvatartási idő, stb..

  • D. Krisztina
   2021.12.10

   gyakran. hetente 1x 2x, elégedett vagyok

  • K. Attila
   2021.12.09

   Szinte mindig kártyával fizetek ha tudok, még marketpiacos személyes átvetelű vásárláskor is. Egy hitelkártyát használok mert itt nincs díja a vásárlás visszaigazolásának. Van jóváirás a számlán szinte mindig kapok vissza. A mobilbank felület szerintem a legjobb. Ezt azért mondom mert ismerem több bank mobilfelületét. Csekkett is lehet fizetni beolvadással. A biztonsági része is nagyon jó, nem macerás. A személyes ügyintézés esetén az aláírás elfogadása kicsit idegesítő mert ha csak kicsit másképp ír alá az ember nem fogadják el. Ezért inkább NET bankon intézek mindent amit tudok. Utálom ezt az aláirás nyűglődést. Ez az egyetlen negativum, de ez is csak az én biztonságpm miatt van, de bosszantó ez a "" még egyszer irjon alá, meg megint, meg ez nem jó "" Nem mennék át másik bankhoz. A cégem is itt van. Mind azvegyéni mind a céges számlát egy bejelentkezéssel egy gyors váltással tudom kezelni. Szóval nagyon jó a K&H Bank.

  • Z. Horváth
   2021.12.09

   Korrekt bank nak tartom de kicsit soknak tartom a levont költségeket.

  • C. Judit
   2021.12.09

   napi szinten, nagyon jól működik a mobilbankom. Nincs olyan ügyem ami személyes megjelenést igényel.

  • B. Csilla
   2021.12.09

   Rendszeresen használom a mobilbankot, teljesen meg vagyok vele elégedve, Bármit el tudok intézni online

  • D. Andras
   2021.12.09

   Havi 6-7 alkalom! Nem tudom a többi bankè mileyen, de biztos vagyok benne,hogy ez az egyik legjobb! Adategyeztetès! Màs nem!

  • F. Hajnalka
   2021.12.09

   A mobilbankomat gyakran használom, az átutalásokat, fizetnivalókat szívesen végzem ezen keresztül. Gyors és kényelmes, nem kell pl. a postán várakozni, sorbanállni, ha befut valami fizetnivaló. Amit én szeretnék, azt el tudom intézni a mobilbankon keresztül.

  • K. Nóra
   2021.12.09

   Mobilbankot a K&H-nál imádom. Semmi komplikáció, gyors és egyszerű.

  • S. Mária
   2021.12.09

   közelben lévő, jól kezelhető fiok, probléma mentes, letisztult online ügyintézés,

  • F. József
   2021.12.09

   Otthonról rendszeressen használom a netbankot ami nagyon kényelmes , mobil bankra nincs igényem .

  • F. Kinga
   2021.12.09

   Havonta 2-3-szor Elégedett vagyok Nincs olyan amit nem tudnék intézni

  • B. Erika
   2021.12.09

   Rendszeresen. Számomra egyértelmű és jól kezelhető a mobilbank. Eddig még mindent elintéztem , amit akartam.

  • B. Szabolcs
   2021.12.08

   Heti szinten használom. Nekem megfelelő. Társkártyához tartozó online vásárlásokhoz használt pin kód beállítása.

  • I. Ferenc
   2021.12.08

   Szinte minden nap.Meg vagyok elégedve mivel mindent el tudok intézni rajta keresztül amit szeretnék

  • S. Tamàs
   2021.12.08

   Gyakran használom.Teljesen jól működik.Minden pénzügyet ezen keresztül intézek.

  • C. Imre
   2021.12.08

   Próbálom a készpénzes fizetéseket mellőzni, ezért ahol lehet kártyával fizetek.

  • N. Tamás
   2021.12.08

   Naponta használom, felhasználóbarát. Mindent, amire szükségem van, el tudok intézni.

  • H. Zoltán
   2021.12.08

   Napi szinten használom a mobil bankot. Könnyen kezelhető, Google Pay fizetés lehetősége tetszik.

  • G. Mária
   2021.12.08

   Meg vagyok elégedve velük. Bár a lakásbiztosításuk lehetne jobb feltételekkel.

  • A. Éva
   2021.12.08

   1 Hetente többször, Vásárlásnál, átutalással, csomagok áttvételkor.

  • S. Borbála
   2021.12.08

   Az ebank felület nagyon egyszerű, felhasználóbarát és könnyen kezelhető. Minden intézhető online, az applikacioban pedig tényleg hipergyorsan tudok utalni, vagy limitet módosítani. Csak ajánlani tudom.

  • B. Adrian
   2021.12.08

   Havi szinten többször használom, teljesen jó a mobilapplikáció

  • K. Adel
   2021.12.08

   Minden szempontból megfelelő, minden szolgáltatásukat használom, kiválóan működik a netbankár, mobil applikáció, okos óra, stb.

  • V. Attila
   2021.12.08

   Hetente többször is használom, nagyon jól kezelhető az alkalmazás. Stabil, nem fagy ki, kézreálló.

  • C. Zsolt
   2021.12.08

   Gyakran használom az e-bankot! Nagyon könnyen kezelhető van hozzá aplikáció! A felület kezelhető, érthető és gyors!

  • B. Hajnalka
   2021.12.08

   Nem használom a mobil banki megoldást, webes alkalmazáson keresztül veszem igénybe a szolgáltatásokat.

  • H. Viktor
   2021.12.08

   K&H-val meg vagyok elégedve, nem olyan modern és user friendly a mobil app felülete mint a Gránit banké vagy a Revolut-é, de használható, funkcionális. Csak a mobilom használom minden pénzügyi app/weblap elérésére, laptopon ritkán. Meg NFC fizetésre sem keresem elő a pénztárcám, mobillal 1xűbb.

  • B. István
   2021.12.08

   Sűrűn használom,egyszerű gyors áttekinthetőés megbízható ! Idáig mindent eltudtam intézni amit szerettem volna !

  • G. Gábor
   2021.12.08

   Minden nap szinte. Naprakész és megbízható. Jelenleg, amire szükségem volt, minden rendelkezésemre állt.

  • D. Szabó
   2021.12.08

   Az alkalmazás rendben van, csak nagyon nagyon lassú!

  • S. Nikoletta
   2021.12.08

   Minden nap használom. Tökéletesen működik. Mindent el tudok intézni.

  • E. Ágnes
   2021.12.08

   Napi szinten használom a mobilbankot, mind a céges, mind a magánszámlámmal kapcsolatban. Jó, hogy a telefonomon, akármikor tudok limitet állítani, ellenőrizni a számlaegyenleget, utalni.

  • S. Adrienn
   2021.12.08

   Egyszerűen kezelhető applikáció felhasználó barát.

  • N. Tibor
   2021.12.08

   Napi szinten használom, teljesen jó. Van mobilfizetés is, kicsi a díj.

  • S. István
   2021.12.07

   Információ biztonsági szempontok miatt, sosem intézem bankügyeimet a mobiltelefonról.

  • B. Sándor
   2021.12.07

   Rendszeresen használom a mobilbankomat és a szükséges dolgokat el tudom intézni az alkalmazási.

  • S. László
   2021.12.07

   Nem használom a K&H Bank mobilalkalmazását, így véleményt sem tudok róla mondani. Havonta néhány tranzakciót bonyolítunk e-bankon keresztül, azt is elsősorban a nejen intézi.

  • N. Judit
   2021.12.07

   Minden nap hasznàlom. Mindenben meg vagyok vele elégedve.

  • A. Tamás
   2021.12.07

   Jó és kész. Régóta oda szerződtem.

  • B. József
   2021.12.07

   Sokszor használom, még nem csalódtam. Mindent el tudok intézni ott amit szeretnék.

  • S. Péter
   2021.12.07

   Megfelelő szolgáltatások, kiváló webes felület és elérhető fiókhálózat

  • B. Bernadett
   2021.12.07

   Havi több alkalommal használom. Jónak tartom a mobilbankját viszont mobilinternettel nem a legjobban működik. Utalási bizonylatot nem tudok letölteni szerintem ez hasznos lenne.

  • S. Veronika
   2021.12.07

   Napi használatban van, rengeteg dolgot el tudok intézni az appban. Gyakorlarilag csak akkor kell bemennem egy fiókba, amikor azt a törvény előírja

  • F. Annamària
   2021.12.07

   Hetente használom a bankom mobilbankját.Mobilbankja néha jó néha használhatatlan sajnos.

  • Z. Csilla
   2021.12.07

   NAgyon gyakran használom a mobilbankot, könnyen elérhető, biztonságos, jól használható.

  • d. Péter
   2021.12.07

   Dontoen elegedett vagyok veluk, azonban nem kaptaztatnak el.

  • L. Ungvári
   2021.12.07

   A netbankom napi szinten használom, de sajnos telefonos alkalmazásban nem érhető el minden funkció, csak számítógépen keresztül, amely miatt kicsit maradinak tartom.

  • B. Bence
   2021.12.06

   Folyamatosan használom és elégedett vagyok. Mindent el tudok intézni.

  • K. Nóra
   2021.12.06

   Főleg utalásokat intézek mobilbankon keresztül, ami teljes kényelmet és rugalmasságot biztosit és eddig megfelelően múködött.

  • O. Ágnes
   2021.12.06

   Megfizethető számlavezetési díj, tökéletesen működő mobil applikáció. Minden nap használom az app-ot. Kedvezményezett megadását szeretnék elintézni, de online nem lehet sajnos

  • P. Ágnes
   2021.12.06

   Napra készek, segítenek átlátni a szolgáltatásokat.

  • B. Szilárd
   2021.12.06

   Folyamatosan a mobilbankot használom. Mindent el tudok intézni otthonról. A bankban csak szökőévente látnak

  • D. Éva
   2021.12.06

   Gyakran használom. Nagyon gyorsan el tudok intézni mindent. Jól átlátható.

  • B. Balázs
   2021.12.06

   Gyakran használom a mobilbankot, mert egyszerű használni. Felhasználó barát. Minden amire szükségem van a mindennapokban az elérhető benne.

  • KH számlacsomag termékváltozás összefoglalók

   2024-07-01 - K&H Bank - Akciók (e-bank, mobilbank) meghosszabbítása

   A bank 2024.07.01-től meghosszabbítja 2024. 12.31-ig a díjmentességre vonatkozó akcióit az alábbiakra vonatkozóan:
   - K&H e-bank szolgáltatás havi díja
   - K&H mobilbank havi díja
   - papír alapú bankszámlakivonat díja
   - másodlagos számlaazonosító regisztrációja
   - PIN kód emlékeztető díja 
   - vásárlással egybekötött készpénzátvétel díja
   - készpénzbefizetés K&H ATM-en keresztül

   2024-06-10 - K&H Bank - K&H ifjúsági számlacsomaghoz utasbiztosítás

   A 2024.06.10-e után minden új K&H Mastercard betéti érintőkártyához, amely K&H ifjúsági számlacsomaghoz (18-26) kerül kibocsátásra új számlanyitás vagy K&H ifjúsági számlacsomagról (14-18) történő számlacsomagváltás esetén, a bankkártya első lejáratáig éves díjba épített utasbiztosítás kapcsolódik. A biztosítási fedezet új kártya igénylése esetén a bankkártya aktiválás vagy digitalizálás napját követő nap 0. órától kezdődik. A fedezet legkésőbb a kártya első lejáratával megszűnik, de a kártya első lejáratáig kibocsátott pótkártyákra érvényben marad, amennyiben azonban a Számlatulajdonos K&H okos plusz számlacsomagra vált, vagy kártyát költöztet a fedezet megszűnik.

  Nem találtad meg, amit keresel? Nézd meg a lenti szolgáltatók ajánlatait is!