Sokak szerint a Raiffeisen bankszámlákhoz járó mobilbanknak szép, áttekinthető felülete van és könnyű használni. Megmutatjuk a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit, döntsd el te magad, hogy neked kézre állna-e. Elmondjuk azt is, hogy melyik bankszámlájukat miért érdemes választanod.

Mennyire jók a Raiffeisen számlacsomagjai a többi bankhoz képest?

Bezár
Havonta
számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
Részletes kalkuláció
Bezár
Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  Rendezés:
  • Diamond számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 323 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Bajnok bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   3,9
   Mi ez?
   Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   3,9
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • 40 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
  • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 450 Ft Kezdetben 304 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • ECO bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 015 Ft Kezdetben 718 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 207 Ft Kezdetben 694 Ft
   Számlanyitási akció 35 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Mi ez?
   Havi összköltség 2 809 Ft Kezdetben 806 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • Digitalizáld Visa betéti kártyádat és 5 000 Ft díjkedvezményt kapsz
  • MBH Kedvezmény Számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   2,7
   Mi ez?
   Havi összköltség 3 582 Ft Kezdetben 3 032 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   2,7
   Megnézem Részletek

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése

  Miért válasszam a Raiffeisen számlacsomagjait?

  A Raiffeisen Bank már évtizedek óta bankszámlacsomagokban gondolkodik, ezeket az eltelt idők során többször megújította.

  Egyedi jellemzőjük, hogy a kedvezményes, illetve ingyenes számlavezetéshez nem elég a fizetésedet a bankhoz utalni, mint más banknál, hanem abból a bank által meghatározott tranzakciókkal költeni is kell, ami lehet az ingyenes bankkártyás vásárlás is.

  A Raiffeisennél elérhető egy olyan konstrukció is, ami csak online igényelhető, cserébe ez kedvezményesebb a többinél. Ez szelfis számlanyitással is megnyitható.

  A Raiffeisennél is létezik egy függőleges dizájnú kártya, a VertiCard, a bank RaiPay névre hallgató külön applikációjával, illetve az Apple Pay-jel pedig a hitelintézet kártyái bolti érintéses mobilfizetésre is használhatók.

  A bank mobilalkalmazása a szokásos banki funkciók mellett csoportos beszedések kezelésére is képes, amely ritkaság a mobilalkalmazások között, felkészítették továbbá az azonnali fizetési rendszer QR-kód szabványára és fizetési kérelmére is.

  A mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk lejjebb.

  Ennél még többet is tud a mobilbankjuk

  Külön érdekessége, hogy Zoom néven átlátható módon csoportosítja a bankszámlán történt kiadásokat és az oda érkező bevételeket is. A tranzakciók meg is oszthatók másokkal a számlatörténetből, ami lehetővé teszi például egy közös sörözés költségeinek utólagos, elektronikus rendezését az azonnali fizetési rendszer segítségével.

  A Raiffeisen Banknál egyedi áras devizaváltásra is van lehetőség. Ezzel napon belül folyamatosan figyelheted az árfolyamváltozásokat és a számodra legkedvezőbbnek gondolt időpontban válthatsz át devizát. Az árfolyamok egész nap folyamatosan frissülnek az applikációban.

  A Raiffeisen Bank ATM-jeinél vezették be Magyarországon, hogy nem kerek összegű készpénzfelvételt is felajánl a gép a leggyakoribb összegek között, pl. 50 000 forint helyett 49 000 forintot. A módszer célja, hogy ne csak nagy címletű pénzt kapj kézhez, mert abból gyakran gondot okoz a visszaadás a bolti fizetések során. Persze a legjobb ezeket bankkártyával fizetni.

  A Raiffeisen Bank online felületeinek értékelése

  • Szerintünk
   4,5
   *****
  • AppStrore
   4,8
   *****
  • Google Play
   4,1
   *****

  A 10 legérdekesebb funkció a Raiffeisen Bank mobilalkalmazásában

  1. Banki termékeid ezen a képernyőn látszanak. Láthatod a bankszámláidat és bankkártyáidat az elérhető egyenleggel. Megjelennek a lekötött betétek is. A jobb felső + jelű gombbal új betétlekötést indíthatsz el.

  Raiffeisen mobilbank termékek áttekintő nézet

  2. A Számlatörténet képernyő. Itt látszanak a bankszámlán az utóbbi időkben történt műveletek. Találkozhatsz marketing üzenetekkel is a banktól. Itt lehet átkapcsolni az elemzést végző Zoom nevű funkcióra is.

  Raiffeisen számlán történt tranzakciók

  3. Egy tételre rákoppintva az alábbi részletek jönnek elő. Mint látható, az alkalmazás magától elvégzi az adott tételek kategorizálását, melyet szövegesen és ikonnal is megjelenít. Alul vannak a tranzakció részletei.

  Raiffeisen számlán történt vásárlás részletek képernyő

  4. Az átutalás másodlagos azonosítóval is egyből indítható. Másodlagos átutalás indítható telefonszámra, e-mail címre, adóazonosító jelre vagy - cégeknek - adószámra. Emellett IBAN formátumú bankszámlaszám is megadható az átutaláshoz.

  Raiffeisen számlacsomagról utalás indítása

  5. Az applikáció műveleti képernyője. Alul nem fért ki a képernyőre a Csoportos beszedés menüpont. Innen tudod kiválasztani, hogy pontosan milyen átutalást szeretnél indítani, az átutalás vagy átvezetés mellett devizaváltást, hitelkártya-feltöltést is végezhetsz. A Kérelmek funkció a fizetési kérelemre vonatkozik, amelynek keretében pénzt kérhetsz be másoktól vagy ők tőled.

  Raiffeisen bankszámláról indítható műveletek képernyő

  6. A csoportos beszedés képernyőn számtalan szolgáltató közül választva adhatsz felhatalmazást beszedési megbízásra. A szolgáltató megkeresését szabad szavas szűrés is segíti.

  Raiffeisen számlához így tudsz csoportos beszedést rögzíteni

  7. A Lekötött betét áttekintése és indítása képernyő. Itt látható, hogyan kell betétlekötést indítani az applikációban. A betétlekötés során megadhatod, hogy eseti, kamattal növelt ismétlődő, vagy csak az induló összeggel ismétlődő betétet kívánsz lekötni.

  Raiffeisen betét lekötése nézet

  8. Az applikáció Zoom funkciója automatikus kategorizálással segít kideríteni, mire, azon belül is, milyen üzletkategóriákra költesz a leginkább. Akár sok aprót összeadva is. A kiadások, bevételek, nagyobb kiadások, kis összegű kiadások, készpénzfelvételek mellett új elemzéstípusokat is lehet javasolni a bank fejlesztőinek.

  Raiffeisen költségvetés áttekintése nézet mobilon

  9. A myRaiffeisen beállítási képernyője. Látható az is, hogy a jövőbeni bankkártyás konverziók hogyan alakulnak. Erre a külföldi kártyahasználataid során kerül sor, de szerepelhet itt egy devizában történt internetes bankkártyás vásárlás is.

  myRaiffeisen beállítások képernyő

  10. Azon belül az alkalmazás beállítási lehetőségei. Angol és magyar nyelv választható, módosítható a PIN kód, be- és kikapcsolható a biometrikus azonosítás. Az applikációról menüpont az alkalmazás verziószámát jeleníti meg, továbbá harmadik feles licencek elolvasását teszi lehetővé.

  Raiffeisen alkalmazások beállítása nézet

  Habár vannak kedvező árú raiffeisenes bankszámlák, a mobilbankjuk csak közepesnek mondható. Ha olyan bankot keresel, ahol van Google Pay fizetés, ingyenes push értesítés is és több mindent el lehet intézni a mobilodon keresztül, akkor érdemesebb más bankot választanod.

  Diákoknak milyen bankszámlákat kínál a Raiffeisen?

  A Raiffeisen Banknál a 18 és 25 évesek számára nyitható meg a Raiffeisen YELLOO számla, amelyben ingyenes a havi számlavezetési díj, a mobilapp havi díja és az első évben a különleges, függőleges grafikájú VertiCard bankkártya éves díja is.

  Nem kell fizetni egyetlen olyan belföldi átutalásért sem legfeljebb 20 000 forintos összeghatárig, amelyet online küldesz be a bankba. Ugyanígy, 20 000 forintos összeghatárig szintén teljesen ingyenesek a csoportos beszedések. A bankkártyával történő vásárlás a boltokban és az interneten ugyancsak díjmentes.

  A Raiffeisen Banknál a Raiffeisen YELLOO számlával rendelkező ügyfelek a díjmentes YELLOO Klub tagjai lehetnek, amely a vásárlási kedvezményekről szól.

  A YELLOO számlanyitást követően e-mailben kapsz egy meghívó linket a YELLOO Klubba, melyen keresztül regisztrálnod kell. Ezt követően a kártyahasználattal pontok gyűjthetők, melyek kuponos kedvezményekre válthatók. A kedvezmények a programhoz csatlakozott boltokban, illetve webáruházakban vehetők igénybe.

  A kedvezmények úgy érhetők el, hogy a Raiffeisen MasterCard kártyák használatáért pontok járnak, melyek a YELLOO Klub oldalon nyomon követhetőek. Ezeket lehet beváltani kedvezményes kuponokra, melyekkel a jelentős, akár 50 százalékos vásárlási kedvezmények realizálhatók.

  Összefoglalva

  • olyan számlacsomagjuk is van, amelynél nem függ a számlavezetési díjból adott kedvezmény a havi jóváírástól, csak a számla, bankkártya használatától
  • a feltételek teljesítésével ingyenes számlavezetés érhető el
  • nincsenek ingyenes push értesítések a tranzakciókról, így csak SMS használható, külön díjazással
  • csekkbefizetés, mobilegyenleg-feltöltés, közlekedéssel kapcsolatos vásárlások hiányoznak az appból
  • érintéses bolti mobilfizetésre a Google Pay-től külön applikációt kell használni Androidon
  • van olyan számlacsomag, melynél fizetni kell a kártyás vásárlásért

  Maradtak kérdéseid?

  • A YELLOO diákszámla nyitásához szükséges diákigazolvány?

   Nem, 25 éves korig bárki megnyithatja diákigazolvány nélkül is.
  • Amelyik számlacsomagban nincs ingyenes bankkártyás vásárlás, ott mennyit kell fizetni érte?

   A kifizetett összeg 0,3 százalékát. 3 333 333 forint felett nem kell további díjat fizetni a 10 000 forintos díj felett. A felső határ tranzakciónként értendő.
  • Milyen kedvezmények érhetők el a YELLOO Klubban?

   A megszokott kuponos kedvezmények mértékén felüli kedvezmények is elérhetők, így akár 20-30 százalékos kuponokkal is találkozhatsz.
  Homa Péter
  Homa Péter bankszámlaszakértő
  Linkedin
  Homa Péter bankszámlaszakértő

  Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.

  Ügyfélértékelések a Raiffeisen számlacsomagjairól

  Megkérdeztük azokat, akiknek a Raiffeisennél van bankszámlájuk, hogy mit gondolnak róla.

  4.4
  61 vélemény
  • 32 (52%)
  • 22 (36%)
  • 6 (10%)
  • 0 (0%)
  • 1 (2%)

  Olvasd el tájékoztatónkat az összehasonlítás jellegéről és a termékek megjelenítésének sorrendjéről! Kattints a fenti sávokra az ügyfélvélemények szűréséhez!

  • V. Fruzsina
   2021.12.12

   Az esetek többségében már csak a mobilbankot, mobilapplikációt használom. Ott el tudok intézni sok mindent, és szerencsére nem kell személyesen bemenni a bankfiókba.

  • P. Beata
   2021.12.12

   Prémium ügyfélként folyamatosan kapcsolatban vagyok a személyes tanácsadóval.

  • D. Eszter
   2021.12.12

   Soha. Applikációt nem töltöttem le. Internetes felületen, Dierktneten keresztül intézem az ügyeimet. Direktneten keresztül mindent el tudok intézni.

  • S. Tibor
   2021.12.12

   Minden alkalommal, ha bármilyen nemű pénzmozgás történik a számlámon. A célnak megfelel. Pár dolgot azért eltudnék képzelni amin tovább javíthatnák a használhatóságot.

  • G. Tünde
   2021.12.12

   Eddig nem volt gondom velük, évtizede náluk vagyok,Net bankot használom.

  • H. Tiborné
   2021.12.11

   A mobilbanlommal teljesen meg vagyok elégedve. Elég sokszor használom egy hónapban.

  • D. Géza
   2021.12.11

   Eddig teljesen elégedett vagyok a bank szolgáltatásaival, a deviza váltást leszámítva. A mobilbank jól használható, a legtöbb dolog online intézhető. Ami hiányzik belőle az a részletes bankkártya-management. (Meg kell jegyeznem, hogy prémium ügyfélként szinte nulla a számla költsége. Ha nem így lenne, talán a véleményem is árnyaltabb lenne. )

  • J. Mónika
   2021.12.11

   Korrekt, és minden információt megkaptam a szerződéskötés előtt.

  • R. Erika
   2021.12.11

   Csak mobilbankolok. Szeretem a készpénz befizetéses automatákat.

  • B. Orsolya
   2021.12.11

   vannak olyan funkciók, melyek csak a hagyományos, "böngészőn, asztali gépről" keresztül történő belépéssel érhetők el, pl. 1 hónapnál régebbi számla történet. valamint az is nagyon szuper lenne, ha pl. az applikáción keresztül lehetne értesítést kapni a számla mozgásokról, nem kellene az sms-ért fizetni (jelenleg csak így lehet, emiatt nem veszem igénybe), egyébként, amiben tényleg nagyon jó, az a fizetés egyszerűsítése, nem kell a korábbi, kb. 4-5 db sms-kód beírásával bíbelődni (ami persze nem másolható sms-ből, így 10-ből sokszor elírtam. ?)

  • K. Julianna
   2021.12.11

   Napi szinten. Eleg jónak talalom. Nem volt igazan, amit nem tudtam online elintezni.

  • P. Zoltán
   2021.12.11

   A mobil bankkal gyors könnyebb a belépés bár nem használom sűrűn.Átlátható könnyen kezelhető.

  • S. Géza
   2021.12.11

   Teljesen elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással.

  • R. Beata
   2021.12.11

   havonta a mobil bankot sajnos egyáltalán nem szeretem, a mobiltelefont nem érzem biztonságosnak

  • S. László
   2021.12.11

   Gyakran használom.Rendben van!Külföldre való átutalások!

  • Á. József
   2021.12.11

   Napi szintem használom, meg vagyok vele elégedve.Egyszerűen kezelhetó jól áttekinthető felületen.

  • B. Imre
   2021.12.10

   Szinte naponta. Érthető, gyors, rendszerezett. A befektetéseket még nem kezeli.

  • V. Gábor
   2021.12.10

   Hetente több alkalommal használom a mobilapplikációt. Sajnos nincsen jó véleményem. Több bank applikációját is használom. Egyik katasztrofálisabb a másiknál. Egy BME villanykari vagy informatikai egyetemi csapat sokkal jobbat tudna fejleszteni bármelyiknél. Több dolog is van amit a mobil alkalmazás nem tud, de WEB-es belépéssel el lehet intézni. Nem sorolnám, mert a bank pontosan tudja ezeket. Ezt is mind le kéne fejleszteni.

  • S. Tamás
   2021.12.10

   Teljesen meg vagyok elégedve, gyakran használom a mobil bankolást. Könnyen és jól kezelhető bár a vebes felületen több mindent el lehet intézni.

  • L. Gábor
   2021.12.10

   Gyakran használom utalásokhoz és vásárlásokkor. Szerintem jól kezelhető használható.

  • k. judith
   2021.12.10

   elégedet vagyok, elég gyakran használom még nem tötént olyan hogy nem tudtam el intézni online

  • M. Katalin
   2021.12.09

   Gyakran használom a mobilbankot, rendkívül leegyszerűsíti a dolgomat. Nagyon elégedett vagyok ezzel a lehetőséggel. Ugyanakkor tény, hogy A díjaik lehetnének olcsóbbak.

  • K. Molnárné
   2021.12.09

   Rugalmasak, nem kell sokat várnom, őszintén elmondják, ha valamit nem érdemes.

  • F. Klára
   2021.12.09

   1. gyakran. 2. Lehetne jobb is. 3. igen.Értékpapír nem érhető el rajta.

  • B. György
   2021.12.09

   Napont használom a mobilbankot. Gyors, egyszerű, mindent el tudok vele intézni, amire szükségem van.

  • P. Erika
   2021.12.09

   A mobilbankkal maximálisan elégedett vagyok, naponta többször használom. Preciz, gyors, áttekinthető. Minden szükséges infot azonnal ki tudok szűrni.

  • K. Beatrix
   2021.12.08

   A mobilbankot nem szeretem, fizetésre egyáltalán nem használom, jobban szeretem laptopról intézni az ügyeimet. Ettől függetlenül az applikációt jónak tartom, hasznos funkciói vannak.

  • S. Zsófia
   2021.12.08

   A mobilbankot gyakran használom, elégedett vagyok vele.

  • H. Alexandra
   2021.12.08

   Gyakran használom a mobilbankot, elégedett vagyok a felülettel. Bankfiókba már nem járok.

  • S. Zsuzsanna
   2021.12.08

   Hetente többször. Átlátható Eddig nem volt olyan amit nem tudtam elintézni mobilbankon keresztül.

  • W. Zsuzsanna
   2021.12.08

   4 banknál van számlám. A rafi mobilbankja egyszerű, bár én a régebbi felületet még jobban szerettem, mert jóval kompaktabb volt a felület. Az OTP alkalmazésa teljesen jó volt, de most váltanak másik csili-vilire, aminek nem örülök. Nincs szükségem nagy lekerekített gomvokra, infografikákra, mert ettől jóval többet kell az alapfunkciók eléréséhez navigálni. Az OTP a legpofátlanabb, más bank nem kér díjat azért, hogy az elektronikus mobilbankért, a 4 bankom közül (Rafi, CIB. ERSTE, OTP) csak az OTP-nél kell érte fizetni, ráadásul az eddigi 150 Ft az új alkalmazás miatt 450 Ft-ra emelkedik. Sajnos náluk van a hitelem, egyébként az utcájukba se mennék be. Póthitelkártyát nem tudtam rendelni, be kellett mennem az OTP fiókba. A kártáyt 3 példányba le is gyártották, és mind a 3 díját felszámolták.

  • D. Katalin
   2021.12.08

   jó a számlacsomag, van megtakarítási program

  • L. Viktor
   2021.12.08

   Átlátható rendszer, gyors azonosítás, a legjobb netbank amivel eddig dolgoztam.

  • K. Attila
   2021.12.08

   Napi szinten használom, a számomra fontos szolgáltatásokat tartalmazza, már a telefonos (nfc) fizetés is megoldott. A bankszámla kivonat pdf-es letöltését hiányolom.

  • P. Erika
   2021.12.08

   Gyakran használom. többször egy hónapban. Biztonságos. Ügyfélszolgálatot olykor nehéz elérni.

  • S. Zsolt
   2021.12.08

   Meg vagyok elégedve a bankom szolgáltatásával, úgyan a megtakarításokra szerintem értékelhetetlen amit kamatot adnak, ha adnak egyáltalán. Amit hiányolok az ifjúsági bankszámla, amit egyenlőre az OTP, és K&H. biztosít. Hitelben volt szerencsém utazni. Életemet úgy próbálom élni, hogy többet ne kelljen hitelt felvennem.

  • Á. Judit
   2021.12.08

   Napi szinten használom a bank mobil alkalmazását, hogy ellenőrizzem az egyenlegem és szükség esetén mobilról intézem az utalást.

  • H. oOlga
   2021.12.08

   1. naponta. 2. könnyen használható, felhasználóbarát.

  • F. Beáta
   2021.12.08

   Csak jó tapasztalatom volt a Raiffeisen Bankkal. A mobilbank elég átlátható, én szeretem.

  • K. Csaba
   2021.12.08

   Napi szinten használom a mobilbankot, ami teljesen megfelel az igényeimnek. Amit online nem tudok elintézni, azt sajnos személyeeen is nehéz, mert a privát premium bankárom mintha nem is létezne.

  • H. Beata
   2021.12.08

   Nagyon segitokeszek, mobil bank tökéletesen működik

  • F. Péter
   2021.12.08

   Kiemelt ügyfél vagyok Teljesen jó a mobilbank

  • K. Krisztina
   2021.12.08

   Kizárólag az appon keresztül intézem az ügyeket. Teljes mértékben elégedett vagyok, könnyen kezelhető, számomra hasznos funkciókkal.

  • P. Beatrix
   2021.12.08

   naponta, leginkább fizetésre használom

  • H. Hajnalka
   2021.12.08

   Napi szintem használom. Eddig nem fordult elő ezzel kapcsolatban probléma

  • K. Tamás
   2021.12.08

   Egyenlőre ritkán. Ritkán használom de amikor kell jól műkődik.

  • I. Ádám
   2021.12.08

   Úgy gondolom banki szolgáltatások területén az átlag ügyfélnél tájékozottabb vagyok, így kritikusabb szemmel is nézem ezeket a termékeket. Látom azt, hogy bankom - és tudom, ismerem azt, hogy nagyjából minden bank a piacon - nyögve-nyelősen próbál újítani, minőséget szolgáltatni, ami sajnos egyre kevésbé megy egy olyan iparág szereplőjének, mely - iparág - a közüzemi szolgáltatások szegmensében megrekedt (az gyorsuló technológiai fejlődés miatt), ennek minden anyagi, emberi erőforrás és technológiai vonzatával együtt. Így sokszor jókat derülök, de leginkább bosszankodok a fent említett próbálkozásokon bankom részéről. Mentségükre legyen mondva, hogy az összes klasszikus, nagy bank így van ezzel.

  • S. Zsolt
   2021.12.08

   Mobilon nem használok ilyen applikációkat. IT-s lévén nem bízom egyetlen applikációban sem. Elismerem, hogy könnyebb lenne, de ennyi kompromisszumra hajlandó vagyok, hogy max a weben keresztül "bankolok". Mindent el lehet intézni netbankon keresztül.

  • S. Emőke
   2021.12.08

   Nem szeretem ezt az alkalmazást. Lenne mit fejleszteni benne. Pl azt, hogy a közleményt jegyezze meg, és az összeget is jegyezze meg, amit előző hónapban utaltam.

  • F. Alíz
   2021.12.07

   Napi szinten használom a mobil bankot, és nagyon elégedett vagyok. Több mint 15 éve a Raiffeisen Banknál vezetem a számlám.

  • K. Aniko
   2021.12.07

   A mobil applikáció könnyen kezelhető és átlátható.

  • F. PÉTER
   2021.12.07

   Gyakran használom. Az aláírás, hitelesítés funkciók kiválóak. Tudhatna többet is, mint például a Revolut.

  • S. Krisztián
   2021.12.07

   Folyamatosan használom, meg vagyok vele elégedve. Elvileg mindent el tudok intézni rajta.

  • J. Pető
   2021.12.07

   Havi szinten minden ügyem intézésénél Jó a mobil app,és ingyenes a használat Tudd mindent amire szükség van a mindenapokban

  • D. Imre
   2021.12.07

   Gyakran használom a mobilbankot, a normál netbankba a laptopról egyre kevesebbet lépek be. Folyamatosan frissítik és egyre többet tud a mobilbank, de nem mindig áll kézre. Jó, hogy a bankomnál egyre több mindent el lehet intézni online, bár a díjaik lehetnének olcsóbbak is.

  • Z. Kasu
   2021.12.06

   napi szinten használom az aplikációt, szeretem, könnyen kezelhető, átlátható,

  • B. Tamás
   2021.12.06

   Mivel a régi ügyfelük vagyok, nagyon kedvező a számlacsomagom. Mindent tudok online intézni. Nagyon rugalmasak és segítőkészek.

  • C. Csongor
   2021.12.06

   Amióta frissítették az applikációját azóta meg vagyok vele elégedve, előtte nagyon pocsék volt.

  • P. Róbert
   2021.12.06

   Ausztriai székhelyű a bank,tetszik az e-bank nagyon gyors és egyszerű!

  • L. Norbert
   2021.12.06

   Gyakran használom. A mobil aplikációval megvagyok elégedve.

  • K. György
   2021.12.06

   Havi 6-7 alkalommal mobilbankolok, többnyire elégedett vagyok vele.

  • Raiffeisen számlacsomag termékváltozás összefoglalók

   2024-06-01 - Raiffeisen Bank - Mobil Banking szolgáltatási akció meghosszabbítása

   A bank 2024.09.30-ig a Mobil Banking szolgáltatási akciót, melynek keretében az sms küldés díja 0 Ft, 40 ft helyett.

   2024-05-31 - Raiffeisen Bank - Yelloo számlanyitási akció meghosszabbítása

   A bank 2024.06.28-ig meghosszabbítja a számlanyitási akcióját, melynek keretében 40 000 Ft értékű Alza kupont kap az új ügyfél aki az alábbi feltételeket teljesíti:
   - a 18 év feletti ügyfél Raiffeisen Online Számlanyitás Platformon vagy a myRaiffeisen mobilapplikációban nyitja meg a Yelloo számlát
   - a számlához Mastercard betéti kártyát igényel
   - regisztrál a Yelloo Klubba 
   - a betéti kártyával legalább 5 alkalommal vásárol július 26-ig, az alábbi tranzakciók kivételével: MoneySend pénzküldő tranzakciók, kártyával történő készpénzfelvétel, bármilyen szerencsejátékhoz kapcsolódó fizetés, közvetlenül készpénzzé alakítható pénzeszközökkel kapcsolatos tranzakciók (például webpénztárcák feltöltése), Revolut bankszámla egyenleg feltöltése bankkártyával.

   2024-05-10 - Raiffeisen Bank - Nyári számlanyitási akció

   A bank számlanyitási akciót hirdet 2024.05.13-09.02-ig, melynek keretében 50 000 Ft-ot jóváír azon új ügyfelek számláján, akik a számlanyitást követően legkésőbb 2024. május 31-ig legalább 5 db bankkártyás vásárlást teljesítenek darabonként minimum 1 000 Ft értékben, illetve hűségnyilatkozatot tesznek. Ha 1 éven belül megszűnik a számla, akkor köteles az ügyfél visszafizetni a banknak az összeget.
   A jóváírás legkésőbb 2024. június 14-ig érkezik meg. 
   Az akcióban az alábbi számlacsomagok vesznek részt:
   - lakossági bankszámlák közül a Díjnyertes, Aktivitás 3.0 és Kapcsolat számla,
   - premium bankszámlák: Premium Banking, Premium Banking Plus számla

   2024-04-27 - Raiffeisen Bank - Yelloo online számlanyitási promóció folytatódik

   Folytatódik a Yelloo számla online igénylési akciója:
   Ha május 31-ig online nyitja meg ezt a számlát a 18 évét betöltött ügyfél, akkor 40 000 Ft értékű Alza kupont kap a banktól, ha az alábbi feltételek teljesülnek:
   - a számlához Mastercard betéti kártyát igényel
   - regisztrál a Yelloo Klubba 
   - a betéti kártyával legalább 5 alkalommal vásárol június 28-ig, az alábbi tranzakciók kivételével: MoneySend pénzküldő tranzakciók, kártyával történő készpénzfelvétel, bármilyen szerencsejátékhoz kapcsolódó fizetés, közvetlenül készpénzzé alakítható pénzeszközökkel kapcsolatos tranzakciók (például webpénztárcák feltöltése), Revolut bankszámla egyenleg feltöltése bankkártyával.
   Az Alza kupon december 31-ig váltható be.

   2024-04-01 - Raiffeisen Bank - Bankszámla, bankkártya díjak emelkedése, akciók hosszabbítása

   A bank 2024.04.01-től megemeli a bankszámlák és a bankkártyák díjtételeit a 2023-as évi infláció mértékével, azaz 17,6%-al.
   Meghosszabbításra kerül a Raiffeisen Online számla érvényességi ideje 2026.02.28-ig.
   Illetve meghosszabbításra kerülnek az alábbi akciók:
   - Verticard első kibocsátási díja akció a Díjnyertes, Aktivitás 3.0, Online, Yelloo, Mindennapok 2.0, Bázis 2.0 számláknál visszavonásig, de legkésőbb 2024.12.31-ig
   - Verticard első éves kártyadíjára vonatkozó akció a Díjnyertes és Yelloo számlánál visszavonásig, de legkésőbb 2024.12.31-ig

   2024-03-25 - Raiffeisen Bank - Yelloo online számlanyitási promóció

   Ha április 26-ig online nyitja meg ezt a számlát a 18 évét betöltött ügyfél, akkor 40 000 Ft értékű Alza kupont kap a banktól, ha az alábbi feltételek teljesülnek:
   - a számlához Mastercard betéti kártyát igényel
   - regisztrál a Yelloo Klubba 
   - a betéti kártyával legalább 5 alkalommal vásárol május 31-ig, az alábbi tranzakciók kivételével: MoneySend pénzküldő tranzakciók, kártyával történő készpénzfelvétel, bármilyen szerencsejátékhoz kapcsolódó fizetés, közvetlenül készpénzzé alakítható pénzeszközökkel kapcsolatos tranzakciók (például webpénztárcák feltöltése), Revolut bankszámla egyenleg feltöltése bankkártyával.
   Az Alza kupon június 30-ig váltható be.

  Nem találtad meg, amit keresel? Nézd meg a lenti szolgáltatók ajánlatait is!