CIB számlacsomagok

Nézzük meg, hogy a CIB bankszámlákat neked találták-e ki és a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk. A végén pedig ügyfélértékeléseket is olvashatsz.

CIB Bank

Miért válasszam a CIB Bank számlacsomagjait?

A CIB Banknak nagyon fejlett elektronikus szolgáltatásai vannak, bár a mobiltelefonos fizetést még mindig hiányoljuk a kínálatukból.

A kilencvenes években, működése második évtizedében még mindig jószerivel fiókhálózat nélkül, az elit bankjaként működött, mígnem egy széles körű ügyfélbővítést célzó változást indítottak el, és ma már a CIB fokozatosan egy sokfiókos, klasszikus lakossági bankká vált és a díjait is ehhez igazította.

Megőrzött azonban korábbi, elit profiljából is valamit, mégpedig az egyediséget. A CIB szolgáltatásai, kínálata sok tekintetben páratlanok és ez nemcsak a termékkínálatában, hanem a – szinte egyedülálló – elektronikus szolgáltatásaiban, köztük a mobilapplikációjában is tetten érhető.

3 ok amiért sokan szeretik a mobilbankjukat

 1. A CIB integrálta a Díjnet számlaaggregátort a mobilappjába, így a mobilalkalmazásból is kiegyenlíthetők a számlák, továbbá sárga és fehér csekk is beolvasható, illetve mobiltelefon-egyenleg is feltölthető. SMS-ek helyett iSMS is kérhető a bankszámla- és bankkártya-tranzakciókról.
 2. A mobilapplikáció olyan egyedi szolgáltatást is kínál, mint hogy belépés nélkül is lehessen díjmentesen pénzt küldeni azoknak a CIB ügyfeleknek, akik a #with közösséghez csatlakoznak, de ugyanígy könnyen lehet pénzt is gyűjteni.
 3. Az applikációban beépített biztosítás is köthető a 6 hónapnál nem régebben vásárolt okostelefonra, tabletre és laptopra, továbbá 3 hónapnál nem régebben vásárolt klasszikus és elektromos kerékpárra is.

Kedvezményes készpénzfelvétel

Külföldön a bankcsoport külföldi ATM-jeiből 12 országban (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Egyiptom, Horvátország, Moldávia, Olaszország, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna) a készpénzfelvétel teljesen ingyenes, még pénzügyi tranzakciós illetéket sem kell fizetni utána. A kedvezményes készpénzfelvétel azonban bizonyos CIB bankkártyákkal érhető el.

Belföldön a CIB Bank ATM hálózatában zajlik az azonnali befizetős gépek telepítése, melyekkel azonnali jóváírással fizethetsz be készpénzt. Ez főleg akkor hasznos, ha zárva a fiók, vagy hosszan kéne sorba állnod a pénztárnál.

Szelfis és videóbankos számlanyitás

A CIB Banknál szelfivel tudsz számlát nyitni egy mobilapplikáción keresztül Androidon is és iOS-en is, függetlenül attól, hogy új típusú, chipes személyid van (2016. január 1 óta kibocsátott vagy megújított), vagy régebbi kibocsátású.

A számla ugyanakkor enyhe korlátozásokkal nyílik meg (például havonta nem tudsz 300 000 Ft-nál több készpénzt felvenni), melyek feloldásához be kell menned egy CIB Bank fiókba. Ez azonban nem korlátozza a bankszámla és bankkártya napi szintű használatát.

Videóbankon keresztül teljes értékű bankszámlát tudsz náluk nyitni, de ezt nem ajánljuk, mert hosszadalmas, és a szelfis folyamat sokkal kényelmesebb és gyorsabb.

A CIB Bank online felületeinek értékelése

 • Szerintünk
  4,7
  *****
 • AppStrore
  4,5
  *****
 • Google Play
  2,8
  *****

A 10 legérdekesebb funkció a CIB Bank mobilalkalmazásában

1. A CIB mobilalkalmazásának kezdőképernyője, a legfontosabb információkkal. A számla tetszőlegesen átnevezhető. Ennek főleg akkor van értelme, ha többféle alszámlád van. Itt láthatók a zárolt tételek is azokról a bankkártya-tranzakciókról, melyeket még nem könyveltek el.

CIB mobilbank kezdőképernyő

2. A számlatörténet egy apró kis költési diagrammal indul az aktuális hónapról, mely az előző hónappal összehasonlítható. Ez enged egy nagyságrendnyi elemzést, mellyel ránézésre megállapítható, hogy hogyan változott a számla bejövő és kimenő forgalma az egyes hónapokban, illetve hogy áll a tárgyhónapban.

CIB mobilbank számlatörténet

3. A megbízások almenüje. Innen nyílik az átutalás képernyő is. A #withPAY a CIB mobilapplikációk regisztrált felhasználói közötti ingyenes pénzküldéseket teszi lehetővé, díjcsomagtól függetlenül. A csekkbefizetés átutalásként megy el a számláról, nem pedig bankkártyás vásárlásként, mely ingyenes.

CIB mobilbank átutalás képernyő

4. Így néz ki az átutalás indító képernyője. A fej ikonra kattintva tudod előhívni a sablonokat, ahová bármilyen átutalást elmenthetsz, így a jövőben a nevet és a számlaszámot már nem kell tudnod ahhoz, hogy sikeresen elmenjen a számládról az átutalás a másik félnek.

CIB számlacsomagról itt tudsz utalni

5. Sok adatot is megadhatsz az átutalásnál, ha szeretnél. Erre a hazai átutalási rendszer kínál lehetőséget, így a többi banknál is látszanak ezek a mezők megérkezéskor. A CIB Bank igen részletesen közli ezeket a mezőket, ha előhívod a részleteket.

CIB számlacsomagról itt tudsz utalni

6. Oldalról hívható be az alkalmazás főmenüje. Itt mindig visszatérhetsz a kezdőképernyőre, láthatod a neked készült ajánlatokat, áttekintheted a bankszámláidat a legfontosabb információkkal, de elérheted az átvezetési és átutalási megbízásokat, a bankkártyáidat, láthatod a hiteleidet és megtakarításaidat, sőt, még a befektetéseid is, ha vannak.

CIB mobilbank bankszámla főmenü

7. Ügyfélszolgálati chat is elérhető az alkalmazásból, a főmenü tetejéről. Mielőtt belefogsz, választani kell a digitális bankolás, betétek és bankkártyák, illetve hitelek és az egyéb közül. Ennek megfelelő ügyintézőhöz kerülsz.

CIB mobilbank chat funkció képernyője

8. Aktuális ajánlatokról is tájékoztat az alkalmazás, ha engedélyezed ezt a funkciót. Itt személyre szabott ajánlatokat kaphatsz, ezért az is lehet, hogy számodra épp nincs megfelelő ajánlat.

CIB számlacsomag ajánlatok mobilbankban

9. A Kártyák almenü. Érdemes megfigyelni az Új virtuális kártya almenüpontot, amelyből minden egyes internetes vásárlásodhoz új kártyaszámot kérhetsz, amely egyből lejár a vásárlás után. Ezzel így nem lehet visszaélni, hiszen mire először kikerül a kártyaszám a kezedből azzal, hogy megadod egy oldalon, a sikeres vásárlás után azonnal le is jár.

CIB számlacsomaghoz tartozó bankkártya

10. A bankkártyáddal végzett tranzakciókat külön is listázhatod. Ez azért érdekes, mert nem kell kerülgetni az átutalásokat, csoportos beszedéseket, vagy banki díjterheléseket, ha egy kártyatranzakció adatait keresed. Ráadásul, ha több kártyád van - például a CIB-nél az internetes tranzakciókra kérhető külön internetkártya -, akkor kártyánként is listázhatod azokat.

CIB mobilbank bankkártyás vásárlás

Most pedig nézzük meg a bankszámla-kalkulátor segítségével a CIB számlacsomagokat!

Melyik CIB Bank számlacsomag illik hozzám a legjobban?  

Vissza
Havonta 300 000 Ft számlára érkező jövedelem és átlagos költések alapján kalkuláltuk a bankszámlákat.
Bezár

A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

Havonta számlára érkező összeg
Ft
Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  • ECO bankszámla
   Online ügyintézés
   4,7
   Mi ez?
   Havi összköltség 742 Ft Kezdetben 508 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Havi összköltség 742 Ft
   kezdetben 508 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Tovább

  Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

  • Classic Magánszámla
   Online ügyintézés
   4,7
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 898 Ft Kezdetben 1 706 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Havi összköltség 1 898 Ft
   kezdetben 1 706 Ft
   Bankfiókok száma 61 db

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • ECO Plusz bankszámla
   Online ügyintézés
   4,7
   Mi ez?
   Havi összköltség 5 755 Ft Kezdetben 4 895 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Havi összköltség 5 755 Ft
   kezdetben 4 895 Ft
   Bankfiókok száma 61 db

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyfél tájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Citibank, Commerzbank, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank, Sopron Bank.

  A CIB Bank mobilbankja az egyik legjobb, de más bankoknak is legalább ilyen jó az applikációjuk. Van pár bank (például a K&H Bank, az OTP és a Gránit Bank), ahol szelfivel teljes értékű számlát tudsz nyitni (a CIB-nél csak korlátozottat), vagyis nem kell egyáltalán bemenned a bankfiókba később sem, és ezek között vannak a CIB-nél olcsóbb ajánlatok is.

  Mennyire jók a CIB számlacsomagjai a többi bankhoz képest? 

  Vissza
  Havonta 300 000 Ft számlára érkező jövedelem és átlagos költések alapján kalkuláltuk a bankszámlákat.
  Bezár

  A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

  Havonta számlára érkező összeg
  Ft
  Életkorod
  év

  Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

  Utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Automatikus beszedések
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Rendszeres utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

  Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Kp felvétel másik bank ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Bankkártyás vásárlás
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

  
  					
  Bezár

  Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

  Most kalkuláljuk a(z)
   bankszámláit...
   Mit szeretnél mobilról elintézni?
   • ECO bankszámla
    Online ügyintézés
    4,7
    Mi ez?
    Havi összköltség 742 Ft Kezdetben 508 Ft
    Bankfiókok száma 61 db
    Havi összköltség 742 Ft
    kezdetben 508 Ft
    Bankfiókok száma 61 db
    Tovább
   • Diamond számlacsomag
    Online ügyintézés
    2,4
    Mi ez?
    Havi összköltség 232 Ft
    Bankfiókok száma 8 db
    Havi összköltség 232 Ft
    Bankfiókok száma 8 db
    Tovább
   • Díjnyertes Számla
    Online ügyintézés
    3,1
    Mi ez?
    Havi összköltség 443 Ft Kezdetben 412 Ft
    Bankfiókok száma 66 db
    Havi összköltség 443 Ft
    kezdetben 412 Ft
    Bankfiókok száma 66 db
    Ismerd meg!
   • K&H kényelmi plusz számlacsomag 100% számlavezetési díjkedvezmény 2 feltétel teljesítésével
    Online ügyintézés
    3,8
    Mi ez?
    Havi összköltség 809 Ft Kezdetben 521 Ft
    Bankfiókok száma 200 db
    Havi összköltség 809 Ft
    kezdetben 521 Ft
    Bankfiókok száma 200 db
    Ismerd meg!
    • Feltétel, hogy a K&H-nál legyen legalább 3 000 000 Ft megtakarításod
   • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
    Online ügyintézés
    3,9
    Mi ez?
    Havi összköltség 896 Ft Kezdetben 873 Ft
    Bankfiókok száma 52 db
    Havi összköltség 896 Ft
    kezdetben 873 Ft
    Bankfiókok száma 52 db
    Ismerd meg!
   • Standard Lakossági Bankszámla
    Online ügyintézés
    4,3
    Mi ez?
    Havi összköltség 5 052 Ft Kezdetben 5 282 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Havi összköltség 5 052 Ft
    kezdetben 5 282 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Tovább

   Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

   • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
    Online ügyintézés
    5,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 520 Ft Kezdetben 327 Ft
    Bankfiókok száma 360 db
    Havi összköltség 520 Ft
    kezdetben 327 Ft
    Bankfiókok száma 360 db
    Ismerd meg!

   A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyfél tájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
   Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Citibank, Commerzbank, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank, Sopron Bank.

   Diákoknak mit kínál a CIB?

   A CIB Bank Eco Start számlát a 7-13 éveseknek lehet megnyitni. FirstStep néven 14 és 18 év között, Eco ForYou néven pedig 18 és 24 év közötti nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkező diákoknak kínál a CIB számlavezetést. A kettő konstrukció tulajdonképpen azonos: ingyenes számlavezetést nyújt. A bank az első évben ingyenes éves díjú bankkártyával is szokott akciózni.

   A kártyával történő vásárlás belföldön, külföldön és az interneten is ingyenes. Főleg utóbbihoz jöhet jól, hogy elkülönített kártyaszámla nyitására is van lehetőség, ekkor csak azt a pénzt lehet elkölteni a bankkártyával, amit előzőleg átvezettél rá az interneten vagy telefonon.

   Vissza
   Havonta 50 000 Ft számlára érkező jóváírás és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltuk a bankszámlákat. A kalkulációnál utalással nem számolunk.
   Bezár

   A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

   Havonta számlára érkező összeg
   Ft
   Életkorod
   év

   Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

   Utalások
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Automatikus beszedések
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Rendszeres utalások
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft

   Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

   Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Kp felvétel másik bank ATM-jéből
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Bankkártyás vásárlás
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft

   Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

   
   					
   Bezár

   Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

   Most kalkuláljuk a(z)
    bankszámláit...
    Mit szeretnél mobilról elintézni?
    • ECO FirstStep bankszámla
     Online ügyintézés
     4,7
     Mi ez?
     Havi összköltség 384 Ft Kezdetben 192 Ft
     Bankfiókok száma 61 db
     Havi összköltség 384 Ft
     kezdetben 192 Ft
     Bankfiókok száma 61 db
     Tovább

    A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyfél tájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
    Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Citibank, Commerzbank, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank, Sopron Bank.

    Összefoglalva

    • szelfis számlanyitás
    • feltételek teljesítésével ingyenes számlavezetési ajánlat is elérhető
    • Díjnet integráció (számlafizetések)
    • push üzenetek a tranzakciókról mobilbankban
    • belépés nélküli számlaegyenleg-információ és aláírás nélküli átvezetési lehetőség a számlák között
    • külföldön bankcsoporton belül elérhető az ingyenes készpénzfelvétel
    • a mobilapplikációjuk egyszerre csak egyetlen okoseszközön használható
    • viszonylag drága saját ATM-ből a készpénzfelvétel díja, miután elfogytak a törvényi ingyenes tranzakciók

    Ügyfélértékelések a CIB számlacsomagjairól

    Megkérdeztük azokat, akiknek a CIB-nél van bankszámlájuk, hogy mit gondolnak róla.

    4.4
    61 vélemény
    • 38 (62%)
    • 14 (23%)
    • 7 (11%)
    • 2 (3%)
    • 0 (0%)

    Olvasd el tájékoztatónkat az összehasonlítás jellegéről és a termékek megjelenítésének sorrendjéről!

    • T. Hajnalka
     2021.12.12

     A mobilbankot rendszeresen használom és elégedett vagyok vele.

    • T. MARIAN
     2021.12.12

     Vannak olyan szolgáltatások, amelyek jól működnek. Tapasztalatom szerint az ember bármelyik banknál vagy pénzintézetnél addig fontos, amíg ott el nem helyezi a pénzét. A mobilbankot gyakran használom nem csak a CIB-nél, hanem az OTP-nél is. Egyiknél egy valami jó, másiknál más. Fontos a telefonos ügyfélszolgálat és az, hogy 24 órában elérhetők legyenek bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Minden banknál viszonylag hosszú a várakozási idő, ha az ember a telefonos ügyfélszolgálatot akarja elérni - de legalább van. Szükséges a mobil internetbank mellé. Egyébként azért minden fejlődik.

    • J. Edina
     2021.12.12

     Gyakran használom a mobilbankot. Nagyon szeretem könnyen kezelhető, átlátható.Mindent eltudok intézni

    • F. Sándor
     2021.12.12

     Mobil bankot használok, más eszközröl közel egy éve nem léptem be.

    • D. Fanni
     2021.12.11

     Szinte mindennap hasznàlom a mobilbank alkalmazást,mindent el tudok vele intézni,így elégedett vagyok vele.

    • S. Zsolt
     2021.12.11

     Az esetek 95% a mobilbankot használom. Éz egy jó és kényelmes szolgáltatás.

    • N. Zolta
     2021.12.11

     Mobilbank korrekt, gyors, de picit korlátozott. A napi ügyekre tökéletes.

    • B. Attila
     2021.12.11

     Használom a mobil felületet. Teljesen átlátható / használható.

    • S. Zoltán
     2021.12.11

     Gyakran használom a mobil bankot. Teljesen meg vagyok elégedve!

    • Z. Dávid
     2021.12.11

     Szinte kizárólag online bankolok, többnyire mobil applikáción, ritkábban asztali gépen/laptopon. A CIB-nél vezetett számlám feltétele az aktuális CIB jelzálog hitelnek a kedvezményes hitelkamat miatt.

    • H. Emőke
     2021.12.11

     Heti rendszerességgel használom mobilbankos applikációt, meg vagyok vele elégedve

    • K. Emőke
     2021.12.11

     A mobil bankot átutalásra használom gyakrabban. Nagy segítség és időt takarítok meg. Jelenleg meg vagyok elégedve a mobil bankommal.

    • M. Mónika
     2021.12.11

     Szeretem. Más bankokhoz képest sokkal kevesebbet von le utalásra és más tranzakciókra.

    • Z. Kelényi
     2021.12.11

     Nem szeretem az online rendszert, a közeli fiókben nem kedvesek az ügyintézők.

    • N. Katalin
     2021.12.11

     A mobil bank alkalmazással nem vagyok teljesen elégedett. Állandó átutalásokat nem tudom kezelni mobilon.

    • P. Henriett
     2021.12.11

     Napi szinten használom, nem komplikált, és egyetle dolog nem érhető el az appon keresztül

    • B. Nikolett
     2021.12.10

     A mobilbankkal elégedett vagyok. De bankkártyával nem rendelkezem és fizetés sem érkezik a bankszámlámra.

    • C. Katalin
     2021.12.10

     Gyakran használom a mobilbankot,laptopról ritkábban utalok. Meg vagyok vele elégedve...bár párszor volt olyan,hogy nem tudtam belépni rá a telefonomon keresztül.Amire szükségem van, azt el tudom intézni azon keresztül.

    • D. Zsuzsanna
     2021.12.10

     A mobilbank folyamatosan fejlődik, egyre több funkció érhető el, az utalásoktól a befektetések kezeléséig. A biztonság fontos szempont a banknak, folyamatos fejlődés jellemzi a belépési és jóváhagyási folyamatot is.

    • D. László
     2021.12.10

     Elégedett vagyok. Gyors elérhetőség, segítőkészség

    • N. Ádám
     2021.12.09

     Mobilbankot naponta akár többször is használom. A szolgáltatással teljesen elégedett vagyok, minden számlámat, hitelem és megtakarításomat elérem és tudom kezelni.

    • L. Zsuzsanna
     2021.12.09

     A mobilbankot napi szinten alkalmazom,ugyanez vonatkozik a bankkártyára.

    • S. László
     2021.12.09

     naponta, viszonylag jó, de mostanában sűrűbben akadozik. Online minden intézhető.

    • S. Tünde
     2021.12.09

     Rendszeresen, szinte kétnaponta. Érthető, de nem minden elérhető. Igen, pl.: a rendszeres átutalások rögzítését nem érem el, azért mindig fel kell hívni a bankot. Ezt is jó lenne elektroikusan rögzíteni.

    • K. András
     2021.12.08

     Folyamatosan használom a mobilappot, mely biztonságos és jól kitalált. Eddig mindent sikerült elintézni az alkalmazáson keresztül

    • J. Tímea
     2021.12.08

     Az utaláshoz szükséges kódok néha sokára jönnek meg.

    • C. Aladár
     2021.12.08

     Az aplikáción keresztül mindent intézetek, utalás, befektetés, számlák..

    • I. Péter
     2021.12.08

     Mindennap használom a mobilbankot, többnyire gond nélkül. Viszonylag gyorsan működik, igényeimnek megfelel.

    • S. Annamária
     2021.12.08

     Heti szinten használom a mobilbankot. Jól kezelhető a mobilbank, mindent el tudok vele intézni.

    • S. Hilda
     2021.12.08

     Elég gyakran használom a mobilbankot. Mindennel elégedett vagyok, jól működő rendszer!

    • T. Ildiko
     2021.12.08

     Napi szinten csak a mobil alkalmazást használom. Teljesen elégedett vagyok

    • P. Gerda
     2021.12.08

     Hetente többször használom a CIB netbankját, legtöbbször telefonos applikáción keresztül. Az app gyors, gördülékeny ügyintézést tesz lehetővé számos tranzakciót könnyítő lehetőséggel. A biztonság kérdése aggaszt olykor bár rossz tapasztalatom nem volt. A számlavezetés díjával nem vagyok elégedetlen, bár nem vagyok tisztában a bank egyéb számlavezetési kondícióival.

    • N. Emese
     2021.12.08

     A CIB 24 telefonos szolgáltatás szuper, minden gondomat megoldják

    • C. Katalin
     2021.12.08

     Rendszeresen használom, meg vagyok elégedve vele, mindent el tudok intezni amire szükségem van.

    • F. Andrea
     2021.12.08

     Naponta használom. Jól működő, bevált,egyszerű a használata. Nincs olyan ami hiányozna.

    • J. Rita
     2021.12.08

     Csak a mobilbankot használom. Szinte mindent el tudok intézni online.

    • B. Krisztina
     2021.12.08

     Teljes mértékben elégedett vagyok a bankommal, minden igényemet kielégíti az online felület az ügyintézésre során .

    • B. Ágnes
     2021.12.08

     Napi szinte használom, a CIB mobilapp kiváló, minden elintézhető vele

    • R. Zsuzsa
     2021.12.08

     Akkor használom a mobilbankot, amikor vásárolok valamit és vissza kell igazolni a mobilbankról. Ez kb. havonta történik. Kicsit bonyolult a használata, ezért nem annyira szeretem, bár az ügyintézőm kiválóan elmagyarázta, és így tudom használni. Jó így a mobilbank, nem igénylek több szolgáltatást benne.

    • S. Alexandra
     2021.12.08

     Havonta egyszer a járulékok befizetésére használom. Meg vagyok vele elégedve.

    • G. Zsófia
     2021.12.08

     Szinte mindent eltudok vegezni a bank applikaciojaban. Egyszeru es konnyen kezelheto

    • M. Zsuzsa
     2021.12.08

     Hetente több alkalommal használom a mobilbank szolgáltatást, számítógépen már egyáltalán nem intézek pénzügyeket. A mobilbank felületet időről időre frissítgeti a bank, de sajnos még mindig nem áll minden kézre nekem, valahogy vannak benne számomra logikátlan megoldások.

    • S. Orsolya
     2021.12.08

     Nagy gyakorisággal használom, elég könnyen használható. Mindent el tudok intézni, amit szeretnék.

    • D. Erzsébet
     2021.12.08

     Heti rendszerességgel használom, ha vásárolok akkor esetleg napi rendszereséggel, mert mindig bankkártyával fizetek.A CIB mobilbankja jó egyszerü és használható.Nem volt olyan eset, hogy valamit nem tudtam volna elintézni a mobilbankon, ha probléma adódott a bank alkalmazottai mindig segitettek, akár telefonon, vagy személyesen is.

    • M. Nándor
     2021.12.08

     Naponta használom a mobilbankot.. Gyors, egyszerű felületű... Állandó átutalási megbízást nem tudok adni mobilbankon keresztül...

    • Z. Lenke
     2021.12.08

     -kizárólag mobilbankot használok -csak pozitív véleményem van. Mindent nyújt amire szükségem van

    • T. Vilmos
     2021.12.08

     Kiváló, 13 éve választottam bankot a hitelem is ott van. Minden tekintetben meg vagyok elégedve a szolgáltatóval.

    • R. Szabolcs
     2021.12.08

     -naponta -számomra megfelelő

    • S. András
     2021.12.08

     Teljesen rendben van. Nem alarok váltani.

    • G. Éva
     2021.12.07

     Szinte naponta használom. Nem tökéletes. Nem lehet rajta kezelni az álland átutalási megbízásokat!!!!! Ez nagyon rossz benne.

    • P. Judit
     2021.12.07

     A mobilbankot használom rendszeresen. A netbankból párhuzamosan kell használni a régit és az újat, mert a régi több funkcióval rendelkezik. A mobilbank többször nem elérhető vagy a biztonsági push üzenet megérkezése nincs szinkronban az elindított fizetéssel. Sok időbe telt, mire a mobilbankban elérhetővé vált a bankszámlakivonat és a tranzakciók igazolása. Deviza átutalás még mindig nem indítható a mobilbankban.

    • H. Csilla
     2021.12.07

     Kb hetente egyszer használom a mobilbankot. Elégedett vagyok vele. Könnyű a kezelhetősége.

    • P. Judit
     2021.12.07

     Csak azt használom. Tökéletes mobilbank

    • K. Lotti
     2021.12.07

     Sokszor nem működik egyszerre a mobilbank más fizetőfelületekkel,így nem minden felületen tudok online fizetni.

    • L. József
     2021.12.07

     + éve nyitottam első bankszámlámat és meglepődve tapasztaltam a cib bank applikációjának sokszínűségét és felhasználóbarátságát.

    • C. Vidák
     2021.12.07

     Havonta többször, akár hetente tőbbször is. Maximálisan elégedett vagyok vele. Talán a rendszeres átutalási megbízás, vagy ennek módosítása, de ez nagyon ritkán fordul elő.

    • H. József
     2021.12.07

     A tapasztalatom nagyon jó. Az előző bankfiókomhoz képest sokkal jobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

    • S. Richárd
     2021.12.06

     Elegedett vagyok. Évek óta használom. Eddig nem volt gondom.

    • C. Eszter
     2021.12.06

     A mobilbankot folyamatosan használom, kényelmes, gyors. Próbálok mindent ott intézni

    • S. Hajni
     2021.12.06

     Csak a mobilbankot használom, remek applikációjuk van, miben tranzakcióról küld értesítést.

    • K. Zita
     2021.12.06

     Hetente többször használom az appot, könnyen átlátható. Több szolgáltatónál is az azonnali fizetéshez is ezt használom.

    Tartalomjegyzék