MagNet számlacsomagok 2024

Lépésről lépésre végigvesszük, hogy a MagNet bankszámlákat neked találták-e ki és a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk. A végén pedig ügyfélértékeléseket is olvashatsz.

A MagNet bankszámlái nemcsak olcsók, hanem egyedülálló módon sok esetben te határozhatod meg, hogy mennyi legyen a számlavezetési díj. Van online megnyitható számlacsomagjuk is. Magyar bankként máshogy gondolkodnak, mint a nagyok és a mobilbankjuk sem tud mindent, de akik a MagNetet választották, azok nagyon elégedettek a bank szolgáltatásaival.

Melyik MagNet számlacsomag illik hozzám a legjobban?

Vissza
Havonta
számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
Részletes kalkuláció
Bezár

A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  Rendezés:
  • Diamond számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 323 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Házhozszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 349 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Csillag számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 425 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Általános számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 919 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   3,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése

  Miért válasszam a MagNet Bank számlacsomagjait?

  Ha átutalással kapsz pénzt, akkor a MagNet Bank számlakínálata kedvező lehet a számodra, ugyanis kevés fiókjuk van, így nem tudsz bárhol készpénzt befizetni a számládra. A bankszámla-kalkulátorunkkal megmutatjuk a pontos költségeit a számlacsomagoknak.

  Az árazást tekintve elsősorban a Csillag és Diamond számlacsomagot ajánljuk, no meg persze a Házhozszámlát, mely kizárólag online nyitható. A Csillag számlacsomag már 14 éves kortól megnyitható, természetesen törvényes képviselővel.

  A számlavezetés lehet ingyenes is, ugyanis speciális, becsületkasszás számlavezetési díjat alkalmaz a bank. Ez azt jelenti, hogy te döntöd el, mennyit fizetsz havonta a számlavezetésért, köztük választhatsz ingyeneset is.

  A Házhozszámlánál van olyan lehetőséged, hogy bankon kívülre havonta egy meghatározott összegig, legfeljebb összesen havi két alkalommal ingyen utalhatsz a NetBankon keresztül. Ugyanígy van egy másik hasonló kereted bankon belülre is, legfeljebb havi két tranzakcióból. A rendszeres átutalásokra egy harmadik díjmentes keret vonatkozik – szintén havi két tranzakcióval.

  A mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is megmutatjuk lejjebb.

  Még több ingyenes készpénzfelvétel

  A MagNet Banknál egy különleges előnyt is élvezhetsz, hiszen a törvény által előírt 150 000 forintnak megfelelő ingyenes belföldi ATM-es készpénzfelvételt nyilatkozat nélkül is biztosítja. Vagyis ha máshol van már egy bankszámlád, ahol érvényesíted ezt a kedvezményt és a MagNet Banknál is nyitsz számlát, akkor együttesen 300 000 forintra növelheted az ingyenes készpénzfelvétel mértékét, a pároddal pedig még meg is duplázhatod ezt.

  A MagNet Banknál – ha ingyenes számlavezetést választasz – csak a bankkártya éves díját kell fizetned havi részletekben, tehát az ingyenes készpénzfelvétel kihasználása során más költség nem merül fel.

  A MagNet Bank több olyan lehetőséget is biztosít, amit más bank nem. Ami ezek közül a bankszámlához kapcsolódik, az a Segítő bankkártya kezdeményezésük, mellyel a bankkártyás vásárlásaiddal hasznos társadalmi kezdeményezéseket támogathatsz a bank pénzéből.

  A Mentor, Szféra kezdeményezésükkel pedig meghatározhatod, hogy a betétben elhelyezett pénzed fedezetével a bank milyen hitelcélra adhat hitelt, amiből aztán a te kamatodat is kitermeli.

  A díjnyertes Aprógyűjtés funkcióval pedig megadhatod, hogy a bankkártyás vásárlásaidat a 10, 100, vagy 1 000 forintra felkerekített összeggel félretegye neked a bank. Emellett van lehetőség a főszámlához rendelve - vagyis nem külön megtakarítási számlán - havi fix megtakarításra is, amely szintén egyszerűen, online állítható be.

  Ezekre figyelj oda a MagNetnál

  A Házhozszámla és Csillag számlacsomagoknál legalább 1 000 forintnak mindig kell lennie a számlán, különben havonta egy plusz díjjal terhelik meg a számlád. Arra is figyelned kell, hogy ez az egyenlegcsökkenés banki díjterhelésből is bekövetkezhet, amiről csak utólag értesülsz.

  A MagNet Banknak csak néhány fiókja van országszerte, ezért ha gyakran szeretnél befizetni a számládra, nézd át pontosan, a lakóhelyedhez vagy a munkahelyedhez van-e közeli bankfiókjuk.

  Szelfivel még sajnos nem lehet náluk számlát nyitni, csak a régebbi videóbankos folyamatban, ahol a kamera előtt kell ülnöd és egy ügyintézővel munkaidőben végigmenni a lépéseken. Ez legalább negyed óráig tart.

  Most pedig nézzük meg a bankszámla-kalkulátor segítségével a MagNet számlacsomagokat!

  A MagNet Bank online felületeinek értékelése

  • Szerintünk
   3,0
   *****
  • AppStrore
   4,7
   *****
  • Google Play
   4,6
   *****

  A 9 legérdekesebb funkció a MagNet mobilalkalmazásban

  1. A számlatörténeted legutóbbi tételei egyből látszanak az egyenlegképernyőn, de kereshetsz is a tranzakciók között. A kék tételekre koppintva lehet részletezni a tranzakció adatait. A jóváírást a bal oldalon zöld pöttyök jelzik, míg a terhelések színe kék. Az időintervallumra koppintva lehet változtatni a szűrésen.

  MagNet mobilbank számlainformációs nézet

  2. A gyakori átutalásaidat csempékről is intézheted. Ezek a rögzített átutalási űrlapokat takarják, ahol eltárolhatod a rendszeres átutalási partnered adatait. Ezáltal nincs szükség a jövőben arra, hogy újra és újra bekérd a partnered adatait, vagy kutass utána a számlatörténetben.

  MagNet számlacsomagról innen is lehet utalni

  3. A MagNet Bank bankkártyáival lehetőséged van arra, hogy a bankkártyás vásárlásaidat 10, 100 vagy 1 000 forintra felfelé kerekítsd, a felkerekített összeget félretéve magadnak. A rögzített aktív célokat látod az alkalmazás képernyőjén.

  A MagNet számlacsomag lehetőséget ad megtakarításra is

  4. A jobb felső sarokból eléred a várakozó tranzakciók, valamint a még el nem számolt bankkártyás vásárlásaid, készpénzfelvételeid listáját. A várakozó tranzakciók azok, amelyek később fognak teljesülni, ilyenek például az állandó átutalási megbízások vagy csoportos beszedések.

  A zárolások azok a bankkártyás vásárlási és készpénzfelvételi tételek, melyek terhelése még nem történt meg, ezért a számlatörténetben nem látszanak.

  Magnet: Így tudod előhozni a bankszámla várakozó tranzakcióit

  5. A bankkártyádat egyetlen képernyőn kezelheted, beleértve a letiltást és a limitváltoztatást is. Egyben látod azt is, mikor fog lejárni a bankkártyád, annak mi a típusa.

  Ezt a MagNet bankkártyát választottad a MagNet bankszámládhoz

  6. Devizakalkulátor is van a mobilalkalmazásban. Mivel kalkulátorról van szó, ezért nem csak az árfolyamokat mutatja, de számolásra is használhatod. A lista tetejére írt összeget készpénzben vagy bankszámlán átváltva megmutatja a kívánt valuta, illetve deviza értékét.

  MagNet mobilbank devizakalkulátor nézet

  7. A fiókképernyőn nemcsak a bankfiókok és a bankjegy-automaták listázhatók, de a MagNet fiókokba távolról is kérhető sorban állás. Ez egyébként egy egyedi szolgáltatása a MagNet Banknak, ezzel már a bankfiókba tartva, útközben beállhatsz a sorba. Sorra kerülésed előtt SMS-ben értesítenek, és amikor megérkezel a fiókba, te leszel a következő, aki sorra kerülhet.

  MagNet bankfiók- és ATM-kereső nézet

  8. Másodlagos számlaazonosítót is megadhatsz az azonnali átutaláshoz, így például küldhetsz pénzt e-mail címre vagy mobilszámra is, nem kell megjegyezned a bankszámlaszámot.

  Ezeket a másodlagos azonosítókat akkor használhatod, ha a partnered az adott azonosítót (pl. telefonszámát) regisztrálta a bankjánál. Egyéb esetben a megbízásod nem teljesül, így csak bankszámlaszámra vagy másik másodlagos azonosítóra küldheted el a pénzt.

  MagNet átutalás másodlagos azonosítóval nézet

  9. A Beállítások között - amennyiben a telefonod alkalmas rá - be tudod állítani aFace ID és Touch ID, illetve ujjlenyomat-azonosítást, valamint a nyelvet és a világos vagy sötét módot. A sötét megjelenés lehet a mobiltelefonod operációs rendszere szerinti beállítás, de felül is bírálhatod azt a Ki vagy Be gombokkal. Nyelvből angol vagy magyar választható. Ezen a képernyőn látszik az applikáció verziószáma is.

  MagNet mobilbank beállítások nézet

  Apple Pay a MagNet Banknál

  2023. november 14-e óta a MagNet Banknál is elérhető az Apple Pay és a Google Pay. A MagNet Banknál futó támogatási programokhoz csatlakozott a kártya digitalizációhoz kötött PayPlus Program is. Ennek keretén belül minden egyes első, ügyfél által kezdeményezett sikeres kártya digitalizálása után a közösségi pénzintézet egyenként automatikusan 300 forinttal segíti a civil szervezetek munkáját.

  A támogatott szervezetek időszakonként szavazás útján cserélődnek.

  A bank 2010. óta futó Segítő Bankkártya Programjában a beállított civil kezdeményezettnek juttatott támogatás az Apple Pay-jel elvégzett mobilfizetések során is érvényesül.

  Mennyire jók a MagNet számlacsomagjai a többi bankhoz képest?

  Sok olyan bank van még, ahol elérhető az ingyenes számlavezetés és kedvezményes utalások. A MagNet Bank mobilbankját habár szeretik a bank ügyfelei az alkalmazásáruházak értékelései szerint, de vannak olyan bankok, akiknek a mobilbankján sokkal több mindent tudsz elintézni.

  Vissza
  Havonta
  számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
  Részletes kalkuláció
  Bezár

  A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

  Életkorod
  év

  Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

  Utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Automatikus beszedések
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Rendszeres utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

  Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Kp felvétel másik bank ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Bankkártyás vásárlás
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

  
  					
  Bezár

  Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

  Most kalkuláljuk a(z)
   bankszámláit...
   Mit szeretnél mobilról elintézni?
   Rendezés:
   • Diamond számlacsomag
    Mobilbanki ügyintézés
    3,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 323 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    3,0
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • Bajnok bankszámla
    Mobilbanki ügyintézés
    4,2
    Mi ez?
    Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
    Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
    Mobilbanki ügyintézés
    4,2
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
    • 40 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
   • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Mi ez?
    Havi összköltség 450 Ft Kezdetben 304 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    5,0
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • ECO bankszámla
    Mobilbanki ügyintézés
    4,2
    Mi ez?
    Havi összköltség 1 015 Ft Kezdetben 710 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    4,2
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
    Mobilbanki ügyintézés
    4,1
    Mi ez?
    Havi összköltség 1 207 Ft Kezdetben 694 Ft
    Számlanyitási akció 35 000 Ft jóváírás a bankszámlán
    Mobilbanki ügyintézés
    4,1
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • Privilégium "X" Díjcsomag Kedvezményes szinten
    Mobilbanki ügyintézés
    4,5
    Mi ez?
    Havi összköltség 1 575 Ft Kezdetben 1 003 Ft
    Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
    Mobilbanki ügyintézés
    4,5
    Megnézem
    a bank oldalán
    Részletek
   • MBH Kedvezmény Számlacsomag
    Mobilbanki ügyintézés
    2,7
    Mi ez?
    Havi összköltség 3 087 Ft Kezdetben 2 591 Ft
    Számlanyitási akció 0 Ft
    Mobilbanki ügyintézés
    2,7
    Megnézem Részletek

   A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
   Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

   További szöveg megjelenítése

   Összefoglalva

   • az ingyenes készpénzfelvételt nyilatkozat nélkül is nyújtják
   • meghatározott limitig ingyenes utalási keretek havonta
   • akár ingyenes („becsületkasszás”) számlavezetés
   • Segítő bankkártya - társadalmi kezdeményezések ingyenes támogatására
   • „Aprógyűjtés” funkció a bankkártyás vásárlások felkerekítésével
   • kevés bankfiók országszerte, ha mindenképpen személyesen ügyintézőnél vagy készpénzt fizetnél be bankpénztárban
   • a bankkártyáért minden hónapban fizetni kell (éves díj helyett)
   • egyes bankszámláknál minimum egyenleget írnak elő, ennek hiányában plusz „büntető” díjat alkalmaznak

   Maradtak kérdéseid?

   • Ha nyilatkoztam az ingyenes készpénzfelvételről a MagNet Banknál, akkor is igénybe vehetem egy másik banknál?

    Nem. Ha két banknál szeretnéd igénybe venni, akkor pont hogy ne nyilatkozz a MagNetnél, hiszen náluk megkapod nyilatkozat nélkül is.
   • A Házhozszámlánál is van 1 000 forintos egyenleg alatt büntetődíj?

    Nincs.
   • Úgy hallottam, az Euronet ATM-ek saját ATM-nek számítanak a MagNetnél. Ez igaz?

    Igen, saját ATM díjazásúak. A MagNet így sokkal nagyobb ATM lefedettséggel rendelkezik, mint fióki lefedettséggel.
   Homa Péter
   Homa Péter bankszámlaszakértő
   Linkedin
   Homa Péter bankszámlaszakértő

   Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.

   Ügyfélértékelések a MagNet számlacsomagjairól

   Megkérdeztük azokat, akiknek a MagNetnél van bankszámlájuk, hogy mit gondolnak róla.

   4.7
   14 vélemény
   • 10 (71%)
   • 4 (29%)
   • 0 (0%)
   • 0 (0%)
   • 0 (0%)

   Olvasd el tájékoztatónkat az összehasonlítás jellegéről és a termékek megjelenítésének sorrendjéről! Kattints a fenti sávokra az ügyfélvélemények szűréséhez!

   • V. Rózsa
    2021.12.12

    Alig használom, inkább a laptopomon internetbankon bankolok.

   • T. Timea
    2021.12.11

    Egyszerű, áttekinthető. Nyugodt mederben folynak a dolgok. Nincs semmi felesleges megkeresés.

   • P. László
    2021.12.11

    Alkalmazás felület nagyon tetszik, eddig nem volt semmilyen jellegű problémám velük. Talán az országos lefedettség fejlődhetne.

   • D. Csilla
    2021.12.11

    Havonta néhány alkalommal belépek a mobilbankba. Számomra kezelhető, alap funkciókra használom.

   • T. Gergely
    2021.12.11

    A mobilbank és a netbank is könnyen használható, praktikus, elégedett vagyok vele.

   • K. Katalin
    2021.12.10

    Mobilbankot nem használom. Laptopról.lépek a banki oldalra.

   • B. Emese
    2021.12.08

    Napi szinten használom a mobil bankot, az applikáción keresztül egészen gyorsan tudok átutalni. A tranzakciók keresésében kicsit nehézkes adott névre rákeresni.

   • K. Lilla
    2021.12.08

    Szinte naponta használom a bankom mobilbankját, mellyel meg vagyok elégedve.

   • D. Pál
    2021.12.08

    Egyáltalán nem használom a bankom mobilbankját, így nem tudok véleményt mondani róla. A bankom netbankjával viszont teljesen meg vagyok elégedve.

   • K. Péter
    2021.12.08

    Folyamatosan használom. Teljesen elêgedett vagyok. Több banknál is van számlám, rendszeresen használom mindegyiket.

   • H. Gyöngyi
    2021.12.08

    Szeretem, hogy pár gombnyomás és látom az egyenlegem, ha utalást várok, vagy bármi egyéb dolgot szeretnék ellenőrizni. Tranzakciókat (utalás, lekötés) nem szoktam mobilbankban intézni, nekem nagyobb biztonság, ha ezt asztali gépen bonyolítom.

   • K. Ágnes
    2021.12.08

    Nagyon jól működik a mobilbank. Csak azon az fizetek

   • K. Anett
    2021.12.07

    A netbank applikációt heti szinten használom, semmilyen rossz tapasztalatom vagy élményem nem volt még, mindig rendben működött. A költéseim nyomonkövetésére és utalások indítására is ezt a felületet használom, a webes netbank felületet szinte soha nem is nyitom meg. Az élerhető funkciók megfelelnek az elvárásaimnak.

   • S. Beáta
    2021.12.07

    Gyors, egyszerű, online számlanyitás, kedvező feltételek. Mobilbank felület lehetne letisztultabb, kicsit "modernebb", de egyébként tökéletesen használható.

   • MagNet számlacsomag termékváltozás összefoglalók

    2024-04-01 - MagNet Bank - Infláció miatti díjemelés

    A bank megemeli a díjait 2024.04.01-től a 2023-as évre vonatkozó infláció mértékével, azaz 17,6 %-al.

    2024.04.01-től elérhető már a Magnet Banknál is a fizetési kérelem szolgáltatás.

   Nem találtad meg, amit keresel? Nézd meg a lenti szolgáltatók ajánlatait is!

   • CIB számlacsomagok

    Ingyenes készpénzfelvétel külföldön, fejlett mobilapplikáció sok szolgáltatással, köztük #with ingyenes pénzküldéssel és akár ingyenes számlavezetés.

    Tovább
   • Erste számlacsomagok

    Jól használható mobilapp pénzvisszatérítési funkcióval, korlátlan belföldi átalánydíjas készpénzfelvétel, egyedi internetkártya megoldás külön limittel.

    Tovább
   • Gránit számlacsomagok

    Fejlett digitális szolgáltatások, ingyenes bankkártyazár a mobilappban, ingyenes számlavezetés, a törvényinél több ingyenes készpénzfelvétel országszerte.

    Tovább
   • MagNet számlacsomagok

    Egyedi közösségi bankolási ajánlatok ingyenes számlavezetéssel, ingyenes átutalási tranzakciók, egyedi ingyenes készpénzfelvétel, kis számú fiókhálózat.

   • MBH számlacsomagok

    Saját ATM díjjal használható országos ATM lefedettség, digitális asszisztenssel ellátott mobilapplikáció, fémből készült prémium kártya álló dizájnnal.

    Tovább
   • OTP számlacsomagok

    Speciális, csak itt elérhető átalánydíjas tranzakciós csomagok, akár ingyenes számlavezetés, fejlett digitális szolgáltatások, külön internetkártya.

    Tovább
   • UniCredit számlacsomagok

    Akár teljesen ingyenes korlátlan átutalások belföldre, külföldön kedvezményes ATM készpénzfelvétel, bankkártya nélküli készpénzfelvétel mobilappal.

    Tovább
   • Wise

    Az egyik legolcsóbb nemzetközi átutalásokat kínáló pénzügyi szolgáltató, bankkártyát is ad. Előnyük, hogy magyar számlaszámon lehet fogadni a jóváírásokat.

    Tovább
   • Revolut

    Magyar nyelvű applikációt és forintszámlát is kínáló, európai vezető fintech szolgáltató. Nullás vagy olcsó díjak és számlavezetés, élenjáró digitalizáció.

    Tovább