Segítség vagyunk a pénzügyi döntéseidhez!

Szakértelmünkkel segítünk átlátható, stresszmentes és biztos döntést hozni.

Rólunk Rólunk
Rólunk Rólunk

Missziónk

Szeretnénk egy olyan világot, ahol nyugodtabb és egyszerűbb az életünk, mert mindenki jó pénzügyi döntéseket hoz és biztos a választásában. Szerintünk az a feladata a cégeknek, hogy megkönnyítsék és jobbá tegyék az életünket.

Miért jó, hogy vagyunk?

Az a jó, ha sok lehetőség közül választhatunk. De sokszor ez inkább idegesítő, mivel nincs időnk, és nem is akarjuk az összes lehetőséget átgondolni, viszont mégis szeretnénk a legjobb döntést meghozni. Egy olyat, amivel jobb lesz az életünk és amivel aztán jó ideig nem kell többet foglalkoznunk.

A pénzügyek területén ez különösen igaz.

Sokszor minél jobban utánanézünk a pénzügyi ajánlatoknak, annál tanácstalanabbak vagyunk. Miután döntünk, utána is folyamatosan azon agyalunk „Mi van, ha mégse jól döntöttem? Mi van, ha nem a legjobbat választottam?”

Mi hiszünk abban, hogy meg tudjuk mutatni az utat, amin végighaladva olyan döntést tudsz hozni, hogy utána nem teszed fel majd ezeket a kérdéseket magadnak, hanem biztosan tudni fogod, hogy jól döntöttél.

Honnan van a BiztosDöntésnek bevétele?

Az oldal használata ingyenes. Ez azért van, mert a munkánk egy részénél azok fizetnek, akiknek összehasonlítjuk a termékeit és akikhez ügyfeleket viszünk.
Azoknak a szolgáltatóknak is feldolgozzuk a konstrukcióit, akikkel nem állunk szerződésben.
Ezek a szolgáltatók nem a véleményünket vagy az ajánlásunkat veszik meg, hanem csak a felületet, hogy szerepelhessenek.

Szakértőink véleménye objektív és ezek nem befolyásolják őket. A kalkulátorok első helyére nem azokat rakjuk, akik a legtöbbet fizetik.

Hogyan szeretnénk ezt elérni?

Folyamatosan keressük az olyan nehéz élethelyzeteket, amiket a legtöbben maguktól nem tudnak megoldani, de egy kis segítséggel olyan döntéseket hoznának, amivel jobb lehet az életük és még anyagilag is jól járnak.
Nehezünkre esik végignézni azt a sok rossz döntést, amit a hétköznapokban sokan hoznak.

Alaposan utánanézünk ezeknek a problémáknak és addig kutakodunk, amíg megértjük őket, és tudunk támpontokat adni, hogy mi alapján érdemes szerintünk dönteni. Csapatunk tagjai mind olyanok, akik a magánéletben is szeretnek a dolgoknak utánamenni, hogy ne verhessenek át és aztán ha döntést hoztunk, akkor évekig nyugodtak legyünk vele és az megkönnyítse az életünket.

Kalkulátorokkal és szakértői tanácsokkal, egyszerű, érthető útmutatókkal segítünk átlátni még a legbonyolultabb helyzeteket is.

A BiztosDöntés egy árösszehasonlító oldal?

Nem, legalábbis nem így gondolunk magunkra. Mivel az ár sokaknak fontos és támpontot ad, így természetesen az árak alapján is összehasonlíthatod a termékeket a kalkulátorainkban.

Amiben igazán hiszünk, az a szolgáltatások minősége, és hogy egy termék (legyen az egy bankszámla, biztosítás vagy lakáshitel) hozzád illeszkedjen, számodra a legjobb legyen.

Sokaknak az a legfontosabb, hogy a legolcsóbb ajánlatot megtalálják, de szerintünk ez ennél bonyolultabb. Mi a legtöbbször, amikor a legolcsóbbat választottuk elégedetlenek voltunk és többet szerettünk volna.

Így mi a BiztosDöntésnél arra koncentrálunk, hogy az ár mellett inkább a szolgáltatás színvonala alapján hasonlítsd össze a termékeket és megtalálhasd azt, ami neked a legjobb.

Nemcsak a döntésben segítünk, hanem abban is, hogy személyre szóló szakértői segítséget és választ kapj a kérdéseidre.

Kik nem vagyunk?

Nem vagyunk a bankok, biztosítók vagy bárki érdekképviselete vagy szócsöve.

Nem vagyunk pénzügyi összehasonlító oldal, mert nem csupán pénzügyi területtel foglalkozunk, hanem annál többel.

Alapító

Gyerekkoromtól kezdve ez a 3 dolog foglalkoztat:

  1. Szerettem építeni, valamit létrehozni a semmiből. Órákig tudtam csendben legózni és mindig valami újat kitalálni, vagy az előzőket átépíteni.
  2. Mindig is szerettem volna valamiben nagyon jó lenni, valaminek a mesterévé válni, úgy érzem, hogy ez a sorsom. Sok mindenben közepes vagy még annál is rosszabb vagyok, de a pénzügyeket mindig is szerettem és érthetően el tudok magyarázni bonyolult dolgokat is.
  3. Szeretek az embereknek segíteni, új dolgokkal megismertetni őket, hogy jobb életük lehessen, és ne kelljen annyit foglalkozniuk a pénzügyekkel. Nehezen viselem el, amikor látom, hogy rossz döntéseket hoznak körülöttem és a saját rossz döntéseimből is sokat tanultam.

A 2011-ben elindított BankRáció.hu-nak az egyik alapítója és ügyvezetője voltam 2017-ig. Ezt a céget 2015-ben megvette az ingatlan.com és azóta átnevezte money.hu-ra.

Szabadidőmben 3 gyerekemmel és a családommal vagyok, zongorázom, sportolok vagy olvasok.

Szerzőink

Bemutatjuk útmutatóink szerzőit, akik szakértelmükkel számos pénzügyi döntést tesznek könnyebben meghozhatóvá.

Bodor Anna
Bodor Anna

Egyetemi hallgató vagyok, aki ha nem ír, akkor olvas. Cikkeket, novellákat, verseket. Fontosnak tartom a pénzügyi tudatosságot és úgy gondolom, hogy a gazdasági kérdések nem is olyan ijesztőek, ha hétköznapi nyelven, akár egy kis humorral fűszerezve beszélünk róluk. Szeretem az őszt, a forró tejeskávét és a hosszú sétákat.

Simondán Eszter
Simondán Eszter
Linkedin

Bár közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem, később a humán tárgyak felé fordultam. Szerettem az irodalmat, műveket elemezni, kritikákat írni. Angol szakon végeztem, a diplomamunkámat amerikai drámákból írtam. Az egyetem után egy nagy cégnél helyezkedtem el, ahol visszacsöppentem a pénzügyek világába. Annyira beszippantott, hogy visszaültem az iskolapadba, és közgazdász lettem. Az írás szeretetét és a banki világ iránti érdeklődésemet végül a gazdasági tartalmak írásában sikerült egyesítenem. Szívesen mélyedek el egy-egy témában, és mutatom meg az olvasónak, hogy pénzügyi témákról olvasni nem csak hasznos vagy szükséges, de érdekes is lehet. Szabadidőmben szívesen olvasok és szeretem a reneszánsz táncokat.

Sipos Csaba
Sipos Csaba nyugdíj-előtakarékosság szakértő
LinkedinE-mail

Sipos Csaba vagyok, megtakarítási szakértő, a GRANTIS vezető tanácsadója. Közel 15 év alatt több, mint 10 000 találkozón vettem részt. Gyorsan és magabiztosan vázolom fel bárkinek a lehetőségeit, a különböző termékek előnyeit és hátrányait. Már több száz embernek segítettem, hogy nyugalommal várja nyugdíjas éveit.

Homa Péter
Homa Péter bankszámlaszakértő
LinkedinE-mail

Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.

Gergely Péter
Gergely Péter hitelszakértő
LinkedinE-mail

Hiszek abban, hogy sokkal nyugodtabb és jobb életünk lehetne, ha jól átgondolt döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra és kérdésekre, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni. A BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.

Cégadatok
Cégnév Biztos Döntés Kft.
Székhely 2100 Gödöllő, Semmelweis utca 23.
Cégjegyzékszám 13-09-210394
Statisztikai számjel 29028397-7312-113-13
Adószám 29028397-2-13