Kell egy kis szerencse is ahhoz, hogy valaki e-rollert, illetve e-kerékpárt nyerhessen a MagNet Banktól. De akinél betalál a Fortuna, annak most egy bankszámla megnyitásáért lehet egy ilyen járgánya. Ha nem is nyersz végül, egy előnyös, rengeteg díjmentes tranzakciót tartalmazó bankszámlával mindenképpen jól jársz. Arról is szólunk, hogy melyik ez a konstrukció és bemutatjuk azt a bankkártyát, mellyel másokat támogathatsz a bank pénzéből. Sőt, a kártyahasználattól függetlenül ezt számlatulajdonosként egy külön programban is megteheted.

„Nyiss és Nyerj!” címmel zajlik jelenleg egy promóció a MagNet Banknál, amelynek keretében minden számlanyitó új ügyfél után egy fát ültet el a bank.

Ráadásul, ha te vagy bármelyik 100. új számlanyitó, akkor egy e-rollerrel leszel gazdagabb, ha pedig olyan szerencséd van, hogy valamelyik 1 000. új számlanyitó vagy, akkor pedig egy e-kerékpár nyertese leszel. 1 000. ügyfélként csak e-kerékpárt nyerhetsz, e-rollert nem.

Az akcióban nagyon egyszerűen részt lehet venni: nyiss lakossági, vállalati, vagy civil bankszámlát a MagNet Banknál online - videobankon keresztül -, vagy bármely bankfiókjukban. Igényelj Mastercard bankkártyát (más néven Segítő Bankkártyát), valamint a számlanyitás során fejezd ki részvételi szándékodat a „Nyiss és nyerj” promócióban, elfogadva az adatkezelési hozzájárulást is. A számlanyitást követően 24 órán belül töltsd le a MagNet MobilBank mobilalkalmazást és aktiváld a személyes NetBankodat.

Feltétel még, hogy lakossági ügyfélként 18 év feletti legyél, vállalati és civil számlanyitás esetén pedig a szervezeted ne álljon felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt.

További részletek itt: MagNet Bank

A nyereményjáték 2023. január 1. és 2023. június 30. között tart.

Férfi áll egy e-roller mellett

Mi a BiztosDöntés.hu-nál a HázhozSzámla nevű bankszámla konstrukciót választanánk, amely csak online, videobankon keresztül nyitható meg. Azért esne erre a választásunk, mert ennél érhető el a legtöbb díjmentes szolgáltatás:

 • díjmentes a számlanyitás
 • díjmentes az elektronikus bankszámlakivonat
 • díjmentes a bankon belüli átutalás havonta 100 000 forint összegig, legfeljebb 2 tételben
 • díjmentes a bankon kívüli átutalás havonta 100 000 forint összegig, legfeljebb 2 tételben
 • díjmentes a rendszeres átutalás havonta 50 000 forint összegig, legfeljebb 2 tételben
 • díjmentes a bankon belüli, saját pénzforgalmi fizetési számlák közötti átutalás
 • díjmentesek csoportos beszedési megbízások
 • díjmentes a havi első 2 bankkártyával történő készpénzfelvétel bármely hazai ATM-ből, összesen legfeljebb 150 000 forint összegig, törvényi ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat nélkül is
 • díjmentes minden bankkártyás vásárlás
 • a számlavezetés választásod szerint lehet díjmentes is
 • végül díjmentes a pénztári forintbefizetés is.

A Segítő Bankkártyával történt vásárlásaid után a MagNet Bank az elköltött összeged után az általad kiválasztott civil szervezetet támogatja. Ezzel társadalmi ügyeket segítesz több mint 240 civil szervezet közül választva.

A bankkártya éves díját az egyösszegű terhelés helyett havi részletekben kell megfizetni, így kevésbé megterhelő az ügyfelek számára.

S ha már a jótékonykodásnál tartunk, a MagNet Banknál működő Közösségi Adományozási Program, azaz KAP keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott nyereség10 százalékáról. Ebből az összegből a MagNet Bank ügyfelei segíthetik a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfelei számukra fontos célokat támogathatnak a bank profitjából. 2022-ben 46 társadalmi szervezet k

Ha pedig közösségi betétet kötsz le a MagNet Banknál, akkor a bank pénzéből kamatkedvezménnyel segíthetsz a számodra fontos célt szolgáló hitelfelvevőknek. Bizonyos, a környezetet és az egészséget károsító tevékenységeket (pl. dohányipar, olajfinomítás stb.) finanszírozó hitelnyújtásokat eleve kizár a MagNet Bank, azokat, melyekkel valószínűleg te sem értenél egyet.

A cikk megjelenését a MagNet Bank támogatta.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
Linkedin
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.

Legfrissebb útmutatóink hírek témában

 • Személyi kölcsön igénylése személyes okmányokkal
  Hírek

  Így juthatsz a leggyorsabban személyi kölcsönhöz

  Ha a számlavezető bankodnál igényelsz személyi kölcsönt, és ezt internetbanki felületen vagy mobilappon keresztül teszed, akár még aznap folyósíthatják a számládra az igényelt összeget. Fontos ugyanakkor, hogy a hitelnyújtási feltételeknek az online igényléskor is meg kell felelned.

  frissítve: 2024. július 17.
 • Napozás és nyaralás tengerparton
  Hírek

  Így lehet rémálom a nyaralás

  Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.

  frissítve: 2024. július 17.
 • Bankszámlanyitás ügyfélajánlás alapján
  Hírek

  Tízezrek üthetik a markát, ha elégedett a bankjával

  Felpörögtek az ügyfélajánló programok a pénzintézeteknél. A lakossági számlák mellett a pénzügyi szolgáltatók bevonták az akciókba a kisvállalati csomagokat is.

  frissítve: 2024. július 14.