E-rollert vagy e-kerékpárt nyerhetnek most a MagNet Bank új ügyfelei

Támogatott tartalom

E-rollert vagy e-kerékpárt nyerhetnek most a MagNet Bank új ügyfelei E-rollert vagy e-kerékpárt nyerhetnek most a MagNet Bank új ügyfelei
E-rollert vagy e-kerékpárt nyerhetnek most a MagNet Bank új ügyfelei E-rollert vagy e-kerékpárt nyerhetnek most a MagNet Bank új ügyfelei

Kell egy kis szerencse is ahhoz, hogy valaki e-rollert, illetve e-kerékpárt nyerhessen a MagNet Banktól. De akinél betalál a Fortuna, annak most egy bankszámla megnyitásáért lehet egy ilyen járgánya. Ha nem is nyersz végül, egy előnyös, rengeteg díjmentes tranzakciót tartalmazó bankszámlával mindenképpen jól jársz. Arról is szólunk, hogy melyik ez a konstrukció és bemutatjuk azt a bankkártyát, mellyel másokat támogathatsz a bank pénzéből. Sőt, a kártyahasználattól függetlenül ezt számlatulajdonosként egy külön programban is megteheted.

„Nyiss és Nyerj!” címmel zajlik jelenleg egy promóció a MagNet Banknál, amelynek keretében minden számlanyitó új ügyfél után egy fát ültet el a bank.

Ráadásul, ha te vagy bármelyik 100. új számlanyitó, akkor egy e-rollerrel leszel gazdagabb, ha pedig olyan szerencséd van, hogy valamelyik 1 000. új számlanyitó vagy, akkor pedig egy e-kerékpár nyertese leszel. 1 000. ügyfélként csak e-kerékpárt nyerhetsz, e-rollert nem.

Az akcióban nagyon egyszerűen részt lehet venni: nyiss lakossági, vállalati, vagy civil bankszámlát a MagNet Banknál online - videobankon keresztül -, vagy bármely bankfiókjukban. Igényelj Mastercard bankkártyát (más néven Segítő Bankkártyát), valamint a számlanyitás során fejezd ki részvételi szándékodat a „Nyiss és nyerj” promócióban, elfogadva az adatkezelési hozzájárulást is. A számlanyitást követően 24 órán belül töltsd le a MagNet MobilBank mobilalkalmazást és aktiváld a személyes NetBankodat.

Feltétel még, hogy lakossági ügyfélként 18 év feletti legyél, vállalati és civil számlanyitás esetén pedig a szervezeted ne álljon felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt.

További részletek itt: MagNet Bank

A nyereményjáték 2023. január 1. és 2023. június 30. között tart.

Férfi áll egy e-roller mellett

Mi a BiztosDöntés.hu-nál a HázhozSzámla nevű bankszámla konstrukciót választanánk, amely csak online, videobankon keresztül nyitható meg. Azért esne erre a választásunk, mert ennél érhető el a legtöbb díjmentes szolgáltatás:

 • díjmentes a számlanyitás
 • díjmentes az elektronikus bankszámlakivonat
 • díjmentes a bankon belüli átutalás havonta 100 000 forint összegig, legfeljebb 2 tételben
 • díjmentes a bankon kívüli átutalás havonta 100 000 forint összegig, legfeljebb 2 tételben
 • díjmentes a rendszeres átutalás havonta 50 000 forint összegig, legfeljebb 2 tételben
 • díjmentes a bankon belüli, saját pénzforgalmi fizetési számlák közötti átutalás
 • díjmentesek csoportos beszedési megbízások
 • díjmentes a havi első 2 bankkártyával történő készpénzfelvétel bármely hazai ATM-ből, összesen legfeljebb 150 000 forint összegig, törvényi ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat nélkül is
 • díjmentes minden bankkártyás vásárlás
 • a számlavezetés választásod szerint lehet díjmentes is
 • végül díjmentes a pénztári forintbefizetés is.

A Segítő Bankkártyával történt vásárlásaid után a MagNet Bank az elköltött összeged után az általad kiválasztott civil szervezetet támogatja. Ezzel társadalmi ügyeket segítesz több mint 240 civil szervezet közül választva.

A bankkártya éves díját az egyösszegű terhelés helyett havi részletekben kell megfizetni, így kevésbé megterhelő az ügyfelek számára.

S ha már a jótékonykodásnál tartunk, a MagNet Banknál működő Közösségi Adományozási Program, azaz KAP keretein belül a bank tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott nyereség10 százalékáról. Ebből az összegből a MagNet Bank ügyfelei segíthetik a programban résztvevő társadalmi szervezeteket. Így – hazánkban példa nélküli módon – a MagNet Bank ügyfelei számukra fontos célokat támogathatnak a bank profitjából. 2022-ben 46 társadalmi szervezet k

Ha pedig közösségi betétet kötsz le a MagNet Banknál, akkor a bank pénzéből kamatkedvezménnyel segíthetsz a számodra fontos célt szolgáló hitelfelvevőknek. Bizonyos, a környezetet és az egészséget károsító tevékenységeket (pl. dohányipar, olajfinomítás stb.) finanszírozó hitelnyújtásokat eleve kizár a MagNet Bank, azokat, melyekkel valószínűleg te sem értenél egyet.

A cikk megjelenését a MagNet Bank támogatta.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
LinkedinE-mail
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.