Kedvezmények sora az UniCreditnél idén is

Támogatott tartalom

Kedvezmények sora az UniCreditnél idén is Kedvezmények sora az UniCreditnél idén is
Kedvezmények sora az UniCreditnél idén is Kedvezmények sora az UniCreditnél idén is

Sokféle kedvezményt kínál a 2024-es évben is az UniCredit Bank. A napi bankolást több kedvezmény is segíti, az új ügyfelek pedig még jóváírást is kaphatnak a számlanyitásért, méghozzá nem is keveset. Ismerd meg a részleteket!

A hátunk mögött hagyott két év a jelentős inflációval eléggé megtépázta a családi költségvetéseket. Ebben a helyzetben minden segítség jól jön a pénzügyekben. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy az UniCredit Bank mivel járul hozzá ahhoz, hogy egyenesbe kerülj a napi pénzügyeidben.

Nyiss UniCredit bankszámlát most

Az UniCredit Banknál egy olyan bankszámlanyitási akció van most érvényben, amelynek keretében a feltételek teljesítésével 35 000 forintos jóváírást kaphatsz a bankszámládra a banktól, ha azt online nyitod meg, vagy az igénylést az interneten keresztül indítod el és meghatározott bankkártyát, illetve mobilalkalmazási szolgáltatást igényelsz hozzá. Új számlatulajdonosnak az számít, akinek 2023. január 1-ig visszamenőleg nem volt lakossági bankszámlája az UniCredit Banknál.

A 35 000 Ft jóváírást akkor kapod meg, ha a frissen megnyitott Mobil Aktív Plusz számlacsomagra a számlanyitást követő 2. hónap végéig legalább egyszer 300 000 forintos, vagy az Ikon Plusz számlacsomagra 400 000 forintos jövedelemátutalás érkezik. Sőt, a Bank az akció keretében az online nyitott Mobil Aktív Plusz és Ikon Plusz számlák esetén a számlanyitástól számított fél éven keresztül (a számlanyitás hónapjában és az azt követő 5 naptári hónapban) utólagos díjjóváírás keretében visszatéríti a havi számlavezetési díjat.

Ha már megvan az UniCredit bankszámla, akkor attól kezdve minden UniCredit ATM-nél elérheted a mobiltelefonos készpénzfelvételt, vagyis az mCash névre keresztelt szolgáltatást.

Így már nyugodtan otthon hagyhatod a bankkártyádat, hiszen az érintéses fizetésre alkalmas mobiloddal minden bankkártya elfogadóhelyen tudsz vásárolni egyetlen érintéssel - miután hozzáadtad digitálisan a bankkártyádat a Google Pay-hez vagy az Apple Pay-hez - készpénzt pedig a bank mobilalkalmazásával tudsz felvenni az UniCredit ATM-ek bármelyikéből, országosan.

Az UniCredit ezeken felül még azért is ajánlható, mert az applikációban egy költéselemzés segít átlátni a pénzügyeket. A rendszer automatikusan csoportosítja a bankkártyás költéseidet azok üzletprofiljai alapján, minden egyes hónapban kimutatva, hogy mennyit költöttél az adott típusú üzletben. Ezekhez berögzítheted a készpénzes költéseidet is, melyekkel aztán ugyanúgy számol az applikáció a költések összesítése során a továbbiakban.

Online nyit a mobiljáról bankszámlát kér fiatal

Pénzvisszatérítés az UniCredit hitelkártyákkal

Az UniCredit Bank háromféle hitelkártyát is kínál, melyek mindegyike nyújt pénzvisszatérítést akció keretében. Mindegyiknél 100 forintonként 1 forint a jóváírás mértéke a sikeres hitelkártyás vásárlások után, de a visszakapható maximális összegben már van különbség az egyes hitelkártyák között. Ha a születésnapodon vásárolsz, akkor egyébként 100 forintonként 3 forint jár vissza.

A visszatérítés csak akkor jár, ha az adott havi elszámolási időszakban legalább 20 000 forint összértékben, minimum 3 darab sikeres vásárlást hajtottál végre a hitelkártyával.

A legkedvezőbb éves tagsági díjú Kék hitelkártyával évente legfeljebb 30 000 forint lehet a pénzvisszatérítés mértéke, Arany és Platina hitelkártyával viszont már legfeljebb évente 48 000 forintos pénzvisszatérítést is kaphatsz a feltételek teljesítése esetén..

Ahogy minden banknál, így az UniCreditnél is csak akkor kamatmentes a hitelkártyás vásárlás, ha az összes tartozást minden hónapban maradéktalanul visszafizeted a banknak a türelmi idő végéig.

Ebben az esetben a pénzvisszatérítés biztosan nyereséget hoz. De ha nem így teszel, tehát nem fizetsz vissza mindent a határidőre vagy készpénzt is veszel fel, akkor hitelkamatot is kell fizetned a visszafizetett összegen felül tovább vitt tartozásodra, illetve a készpénzfelvételre. THM: 43,13-43,94%

A pénzvisszatérítésen kívül a 2024. 01.22 és 2024. 04.30. között igényelt és 2024. 05.31-ig szerződött hitelkártyák esetén a bank akció keretében 20 000 Ft-ot is jóváír, amennyiben legalább 5 alkalommal használtad hitelkártyád vásárlási tranzakciókra a szerződéskötést követő naptári hónap végéig és teljesítetted az akcióhoz kapcsolódó egyéb feltételeket is.

Korlátlanul díjmentes átutalás az UniCreditnél

Az UniCredit Banknál egy igen különleges lehetőség, a korlátlanul díjmentes átutalás is elérhető a számlacsomaghoz beállított napi és tranzakciós limiteken belül Mobil Aktív Plusz és Ikon Plusz számlacsomagok esetében. Emellett a rendszeres átutalás és a csoportos beszedés is korlátlanul díjmentes. A korlátlan díjmentességnek egyik esetben sincs felső határa és a pénzügyi tranzakciós illetékre sincsen díjfizetési kötelezettség.

A Mobil Aktív Plusz számlacsomagban eseti átutalás esetén azonban a korlátlan díjmentesség kizárólag a mobilapplikáción keresztül indított belföldi forintátutalásokra vonatkozik, az internetbankon keresztül benyújtott eseti átutalásokra már nem. A díjmentesség egyébként nem csak az UniCredit Bankon belülre, hanem azon kívülre is vonatkozik, bármely magyarországi bank irányába.

A tájékoztatás nem teljeskörű, az egyes szolgálatásokra vonatkozó részletes feltételeket a Bank Üzletszabályzatai és Kondíciós Listái tartalmazzák.

A cikk megjelenését az UniCredit Bank támogatta.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
Linkedin
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.