Immáron a mindenkori éves MNB alapkamatnál 2,00%-kal alacsonyabb, jelenleg évi 11,00%-os kamattal, 12 hónapos lekötési idővel érhető el a változó kamatozású KamatMax Plusz betét Gránit Banknál. Mivel a betét lejárat előtti feltörés esetén is látható kamatot fizet, jó megoldás lehet azoknak, akik júniusban még szocho-mentesen kívánják lekötni a bankszámlán lévő pénzüket. Ez jó alternatíva azok számára is, akik az aktuális jogszabályi változások miatt még keresik az új megtakarítási módokat és célokat.

Érdemes kihasználni a szocho bevezetéséig hátralévő időt, hogy még annak megfizetése nélkül kössék le az ügyfelek a megtakarításaikat. Legyen akár 1 hónapos, akár hosszabb időre szóló lekötés, a Gránit Bank versenyképes ajánlatokat kínál.

A mindenkori jegybanki alapkamatnál 2,00%-kal alacsonyabb, jelenleg évi 11,00%-os kamatot fizető változó kamatozású, 12 hónapos lekötési idejű betétet kínál a Gránit Bank. A GRÁNIT KamatMax Plusz betét kamatának feltétele, hogy a lekötés ideje alatt aktivált betéti kártyával kell rendelkezni. Újdonság viszont, hogy a lejárat előtti feltörés esetén az időarányos kamat nem vész el, az aktuális kondíciók alapján az eltelt naptári napokra járó időarányos betéti kamat 50%-a kerül kifizetésre – ez a jelenlegi jegybanki alapkamatot figyelembe véve 5,50%.*

A 6 hónapos lekötésű GRÁNIT KamatMax betét esetében évi 9,00%-os éves kamattal lehet számolni, ennek feltétele, hogy minden hónapban legalább 20 ezer forintnyi összegben vásároljanak bankkártyájukkal az ügyfelek.** Aki rövidebb időre kötné le a pénzét, az választhatja akár a GRÁNIT eBank betétet 8,50%-os éves kamattal, melynek feltétele új pénz lekötése és aktivált eBank alkalmazás***, vagy akár a feltétel nélküli 1 hónapos GRÁNIT Szimpla betétet is, melynek most 8,00%-os az éves kamata****.

Lekötött betét kalkulátor
Mekkora összeget szeretnél lekötni?
További beállítások
Bezár

Csak ilyen futamidejű betéteket szeretnék látni:

Csak ezektől a szolgáltatóktól szeretnék betéteket látni:

Csak ilyen kamatozású betéteket szeretnék látni:


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg betét közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  betéteit...
  Rendezés:

  Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

  • GRÁNIT KamatMax Plusz betét
   Nettó kamat 50 700 Ft Változó kamatozás
   EBKM 6,48% Kamat 6,50%
   Futamidő 13 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • GRÁNIT eBank betét
   Nettó kamat 11 250 Ft Fix kamatozás
   EBKM 6,25% Kamat 6,25%
   Futamidő 3 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • GRÁNIT Tripla3 betét
   Nettó kamat 10 800 Ft Fix kamatozás
   EBKM 6,00% Kamat 6,00%
   Futamidő 3 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • GRÁNIT Szimpla lekötött betét
   Nettó kamat 3 300 Ft Fix kamatozás
   EBKM 5,50% Kamat 5,50%
   Futamidő 1 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • GRÁNIT Felemelő betét 12 hónapra
   Nettó kamat 33 870 Ft Fix kamatozás
   EBKM 4,70% Kezdeti kamat 1,95%
   Futamidő 12 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • GRÁNIT Felemelő betét 6 hónapra
   Nettó kamat 16 200 Ft Fix kamatozás
   EBKM 4,50% Kezdeti kamat 2,10%
   Futamidő 6 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  • GRÁNIT Akciós TBSZ betét
   Nettó kamat 15 120 Ft Fix kamatozás
   EBKM 2,10% Kamat 2,10%
   Futamidő 12 hónap

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. Az EBKM számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Magyar Cetelem Bank, Duna Takarék Bank, KDB Bank, Oberbank, Polgári Bank, Bank of China.

  További szöveg megjelenítése

  HÁTTÉR

  A GRÁNIT Bank már 2010-ben „digitálisnak született”. A bank 13 évvel ezelőtt Magyarországon elsőként valósította meg a digitális üzleti modellt, amelynek keretében ügyfeleit fiókhálózat nélkül, elsősorban elektronikus csatornákon, okoseszközökön szolgálja ki. A bank évről évre piacvezető innovatív digitális pénzügyi megoldásokkal jelenik meg, hogy az ügyfelek minél szélesebb körben kényelmesen, akár otthonról, fiókban való sorban állás nélkül intézhessék pénzügyeiket. A GRÁNIT Bank a Mastercard Év Bankja 2022 versenyen elnyerte „Az év fiataloknak szóló programja” díjat, valamint „Az év UX megoldása” díjat. A bank 2021-ben Superbrands lett és jogosult lett a Kiemelkedő digitális hitelintézet védjegy használatára.