Immáron a mindenkori éves MNB alapkamatnál 2,00%-kal alacsonyabb, jelenleg évi 11,00%-os kamattal, 12 hónapos lekötési idővel érhető el a változó kamatozású KamatMax Plusz betét Gránit Banknál. Mivel a betét lejárat előtti feltörés esetén is látható kamatot fizet, jó megoldás lehet azoknak, akik júniusban még szocho-mentesen kívánják lekötni a bankszámlán lévő pénzüket. Ez jó alternatíva azok számára is, akik az aktuális jogszabályi változások miatt még keresik az új megtakarítási módokat és célokat.

Érdemes kihasználni a szocho bevezetéséig hátralévő időt, hogy még annak megfizetése nélkül kössék le az ügyfelek a megtakarításaikat. Legyen akár 1 hónapos, akár hosszabb időre szóló lekötés, a Gránit Bank versenyképes ajánlatokat kínál.

A mindenkori jegybanki alapkamatnál 2,00%-kal alacsonyabb, jelenleg évi 11,00%-os kamatot fizető változó kamatozású, 12 hónapos lekötési idejű betétet kínál a Gránit Bank. A GRÁNIT KamatMax Plusz betét kamatának feltétele, hogy a lekötés ideje alatt aktivált betéti kártyával kell rendelkezni. Újdonság viszont, hogy a lejárat előtti feltörés esetén az időarányos kamat nem vész el, az aktuális kondíciók alapján az eltelt naptári napokra járó időarányos betéti kamat 50%-a kerül kifizetésre – ez a jelenlegi jegybanki alapkamatot figyelembe véve 5,50%.*

A 6 hónapos lekötésű GRÁNIT KamatMax betét esetében évi 9,00%-os éves kamattal lehet számolni, ennek feltétele, hogy minden hónapban legalább 20 ezer forintnyi összegben vásároljanak bankkártyájukkal az ügyfelek.** Aki rövidebb időre kötné le a pénzét, az választhatja akár a GRÁNIT eBank betétet 8,50%-os éves kamattal, melynek feltétele új pénz lekötése és aktivált eBank alkalmazás***, vagy akár a feltétel nélküli 1 hónapos GRÁNIT Szimpla betétet is, melynek most 8,00%-os az éves kamata****.

Bezár
Mekkora összeget szeretnél lekötni?
További beállítások
Bezár

Csak ilyen futamidejű betéteket szeretnék látni:

Csak ezektől a szolgáltatóktól szeretnék betéteket látni:

Csak ilyen kamatozású betéteket szeretnék látni:


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg betét közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  betéteit...
  Rendezés:
  1 / 1 találat

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. Az EBKM számítása az aktuálisan meghirdetett kamatokkal történt, amelyeket a hitelintézetek módosíthatnak. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Magyar Cetelem Bank, Duna Takarék Bank, KDB Bank, Oberbank, Polgári Bank, Bank of China.

  További szöveg megjelenítése

  HÁTTÉR

  A GRÁNIT Bank már 2010-ben „digitálisnak született”. A bank 13 évvel ezelőtt Magyarországon elsőként valósította meg a digitális üzleti modellt, amelynek keretében ügyfeleit fiókhálózat nélkül, elsősorban elektronikus csatornákon, okoseszközökön szolgálja ki. A bank évről évre piacvezető innovatív digitális pénzügyi megoldásokkal jelenik meg, hogy az ügyfelek minél szélesebb körben kényelmesen, akár otthonról, fiókban való sorban állás nélkül intézhessék pénzügyeiket. A GRÁNIT Bank a Mastercard Év Bankja 2022 versenyen elnyerte „Az év fiataloknak szóló programja” díjat, valamint „Az év UX megoldása” díjat. A bank 2021-ben Superbrands lett és jogosult lett a Kiemelkedő digitális hitelintézet védjegy használatára.

  Legfrissebb útmutatóink lekötött betét témában

  • A megtakarításunk után kamat jár
   Lekötött betét

   Mi a kamat? - Minden amit tudni akarsz róla 2024-ben

   A kamat és a hozam közötti különbségeket fontos ismerned, ha befektetésekkel foglalkozol. A kamat is hozam, ezért a kettőt gyakran összekeverik az emberek, pedig nem ugyanazt jelentik. Ebből az útmutatóból megtudhatod, hogy mi után kaphatsz kamatot, mekkorát, és mennyi adót kell fizetned utána. Azt is elmondjuk hogyan válassz befektetést, hogy jól járj vele, és hogyan csökkentheted a kockázatot. Vágjunk is bele!

   frissítve: 2024. június 22.
  • A megtakarítások ilyen szépen tudnak gyűlni
   Lekötött betét

   Merrefelé fordul a lakossági befektetők érdeklődése?

   A befektetők étvágya a nagyobb kamatozást nyújtó, de még viszonylag biztonságos befektetések felé fordult a készpénz és az állampapír rovására, ami a járványhelyzet elmúltának egyértelmű következménye. A cikkben elolvashatod, hogy milyen befektetések lehetnek a jövő húzóerői és mindezt alá is támasztjuk a megtakarítási szektorok harmadik éve töretlen trendjeivel.

   frissítve: 2024. április 18.
  • A jegybank határozza meg az alapkamatot és bocsát ki pénzt
   Lekötött betét

   Jegybanki alapkamat - minden amit tudni akarsz róla 2024-ben

   Az utóbbi időben, egész pontosan mióta az infláció jelentős emelkedésnek indult, sokkal többen hallottunk az inflációról és a jegybanki alapkamatról is. A gazdaság szereplői feszülten várták, hogy az MNB (Magyar Nemzeti Bank) vajon mikor és mennyivel emeli, vagy épp csökkenti a jegybanki alapkamatot. Figyeltük az árakat és a hitelkamatokat is, de vajon mi köze van ezekhez az alapkamatnak? Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk.

   frissítve: 2024. február 27.