Amikor a bankkártyával tudunk spórolni: megérkezett az UniCredit Bank Kártya+ Kedvezményprogramja

Amikor a bankkártyával tudunk spórolni: megérkezett az UniCredit Bank Kártya+ Kedvezményprogramja Amikor a bankkártyával tudunk spórolni: megérkezett az UniCredit Bank Kártya+ Kedvezményprogramja
Amikor a bankkártyával tudunk spórolni: megérkezett az UniCredit Bank Kártya+ Kedvezményprogramja Amikor a bankkártyával tudunk spórolni: megérkezett az UniCredit Bank Kártya+ Kedvezményprogramja

Havonta akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak vásárlásaikkal az UniCredit Bank lakossági kártyabirtokos ügyfelei az új Kártya+ Kedvezményprogrammal.

Minden lakossági kártyabirtokos számára elérhető kedvezményprogrammal jelentkezik az UniCredit Bank. A Kártya+ Kedvezményprogram kétféle előnyt, pénzvisszatérítést, illetve kedvezményes vásárlásra jogosító kupont kínál, több mint 30 partnernél, fizikai és online vásárlás során egyaránt.

A kedvezmények érvényesítése egyszerű, csak egy UniCredit lakossági betéti vagy hitelkártyára és aktív UniCredit mBanking mobilalkalmazási szolgáltatásra van szükség: itt az Ajánlatok / Kártya+ menüpontban lehet regisztrálni a Kártya+ Kedvezményprogramba. Ezt követően ki kell választani a kívánt szolgáltatót, majd aktiválni a hozzá tartozó kedvezményt vagy a vásárlás során érvényesíteni a kedvezményre jogosító kupont. Pénzvisszatérítéssel végzett vásárlások után az UniCredit Bank havonta egy alkalommal írja jóvá a kedvezményeket a kártyához kapcsolódó bankszámlán, miközben a felhasználó az alkalmazásban nyomon követheti, hogy milyen ajánlatokkal élt és mekkora kedvezményt kapott a hónap során. Az ajánlatok egy része személyre szabott, ami azt jelenti, hogy kialakításuk során figyelembe veszik az adott kártyabirtokos korábbi vásárlásait.

UniCredit kedvezményprogrammal ismerkedik ügyfél a mobilján

Kollégáinkkal és partnereinkkel sokat dolgoztunk azon, hogy a Kártya+ Kedvezményprogrammal olyan értéket teremtsünk az ügyfeleink számára, amellyel egy-két gombnyomással havi szinten akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak - köszönöm nekik a remek csapatmunkát! A megoldás bevezetésével tovább bővítjük a bankunknál elérhető ’kényelmi’ szolgáltatások körét, és egyúttal a kártyahasználatot még kellemesebbé, színesebbé tesszük. Egy újabb érv amellett, hogy jó nálunk ’bankolni’” – mondta el az új program kapcsán Bárdos Andrea, a program bevezetéséért felelős betéti kártya szenior termékmenedzser.

Az UniCredit Bank partnereivel közösen úgy igyekszik alakítani az ajánlatokat, hogy minden regisztrált ügyfél a lehető legtöbb kedvezménnyel tudjon élni. Az elérhető ajánlatok folyamatosan változnak, ahogyan bővül a partnerek köre is. Érdemes az elérhető ajánlatok listáját rendszeresen áttekinteni az mBanking applikációban, hogy minél több alkalommal profitálhassunk a bankkártyás vásárlással járó előnyökből.

A tájékoztatás nem teljes körű. Bővebb információ itt olvasható.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
Linkedin
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.

Legfrissebb útmutatóink bankszámla témában

 • 18 év alatt a diákszámlához is tartozhat bankkártya
  Bankszámla

  Bankkártya gyerekeknek - Ilyen bankkártyák elérhetők 18 év alatt

  Már az általános iskolai kor kezdetétől igényelhető bankkártya a gyerkekeknek, de a számlanyitáshoz jelen kell lennie a szülőnek is, hiszen jogilag csak nagykorú személy nyithat számlát. Ebből az útmutatóból megtudhatod, hogy milyen választék áll ma rendelkezésedre, ha bankkártyát szeretnél a gyermekednek.

  frissítve: 2024. június 9.
 • Diáklány szemüvegben és az iskolai cuccaival
  Bankszámla

  Ezért fontos a gyermeknek a diákszámla

  Már gyermekkorban is érdemes bankszámlát nyitni, mert sok mindenben képes segíteni a gyermekeknek is a mindennapokban. A pénzügyi tudatosság és a pénz kezelésének fejlesztése, önfejlesztése kulcsfontosságú lesz majd később a gyermekek felnőtt élete során. Egy diákszámla ráadásul még olcsó is, ami segít könnyebben begyakorolni a felnőtt korban amúgy is elkövetkező napi pénzügyeket.

  frissítve: 2024. június 7.
 • A kedvezményes devizaváltással sokat spórolhatsz
  Bankszámla

  Devizaváltás olcsóbban - így spórolhatsz rajta 2024-ben

  A devizaváltás kérdésköre a nyaralásokon szokott elsősorban előkerülni. Pedig hasznos lehet akkor is, ha rendszeresen vásárolsz külföldi webáruházakban vagy akkor is, ha devizában szeretnél takarékoskodni. Azt mi sem tudjuk megmondani neked, hogy mikor tudsz a legkedvezőbben devizát váltani, de azt igen, hogy pillanatnyilag hogyan tudsz a legjobb feltételekkel devizához jutni. Olvasd el ezt az útmutatót, és kezdj el sokat spórolni a devizaváltáson!

  frissítve: 2024. július 12.