Cofidis

Kölcsönt igényelni egy olyan pénzügyi szolgáltatótól, amely csak erre szakosodott? Nem lehet rossz gondolat, hát ha még kedvező ajánlatokat is kínál! A Cofidisnél megtalálhatod mindezt, és ami különösen jó benne, hogy nem kell sehová sem bemenned, mindez működik teljes mértékben online!

Homa Péter • Frissítve 2024. április 7.
Cofidis

Ilyen előnyökhöz juthatsz a Cofidisnél

A Cofidis csak kölcsönökkel foglalkozik, így aztán arra szakosodva megpróbálja belőlük kihozni a legjobbat. Az egyik hívószavuk az egyszerűség: a hiteleiket telefonon és online is lehet igényelni, akár otthonról is, teljesen online. Nem kell tehát bemenned sehová sem aláírni.

Az előzetes hitelbírálat általában 10 perc alatt megtörténik, a teljes hiteligénylési folyamat pedig végigvihető 24 óra alatt.

Többféle hitelkonstrukciót, így megújuló hitelkeretet, személyi hitelt, ún. Fapados Kölcsönt, adósságrendező hitelt és áruhitelt is igényelhetsz náluk.

Sőt, autóhitelben, autólízingben is tudnak neked segíteni.

Növekszik a Cofidis Magyarországon

A Cofidis 2023-ban megvásárolta a Magyar Cetelem Bankot, mellyel így a fogyasztási hitelekben jelentős és meghatározó szereplővé vált Magyarországon.

A Cofidis csoport több mint 40 éve Európa egyik vezető fogyasztási hitelszolgáltatójának számít többek közt a személyi kölcsönök és az áruvásárlási hitelek piacán. A Cofidis Magyarországi Fióktelepének anyavállalata (alapítója), a COFIDIS S.A. újszerű koncepciójával, a hitelek kizárólag telefonon történő értékesítésével 1982-es fennállása óta kiemelkedő a piacon. A csoport 1997 óta az interneten is elérhető.

A COFIDIS S.A. kilenc európai országban van jelen: Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Szlovákiában. A Cofidisnél több, mint 5 000 munkatárs dolgozik Európa-szerte.

Magyarországon 2005-ben indult a Cofidis története, amikor is létrejött a Cofidis Magyarországi Fióktelepe. 2010-ben jelentkeztek az áruhitellel, 2013-ban vezették be a Fapados Kölcsönt, mely a fapados légitársaságok mintájára jött létre. A Cofidis Adósságrendező Hitel 2015-ben született meg. 2018-ban elsők között vezették be idehaza a videós azonosítást. 2019-ben ezt követte a Hangaláírás bevezetése. 2020-ban indult az Önkiszolgáló hitelfelvétel, 2021-ben pedig bevezették az MNB által fémjelzett Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt.

A Cofidisnél telefonon is lehet kölcsönt igényelni

Kedvező személyi kölcsön ajánlatok

A Megújuló Hitel egy ingyenesen rendelkezésre álló, megújuló hitelkeret gyors, akár 24 órán belüli folyósítással. A szabad felhasználású hitelhez ingyenes előtörlesztési lehetőség kapcsolódik.

A Cofidisnél többféle személyi kölcsön igényelhető.

A Fapados személyi hitelt akár 20 perc alatt is elbírálja a hitelintézet, míg a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) fogyasztóbarát szabályai szerint vehető igénybe.

Az Adósságrendező hitel segíthet kiváltani más banknál igényelt, szabad felhasználású hiteleket, úgy mint személyi kölcsön, gépjárműhitel, áruhitel, folyószámlahitel, hitelkártya vagy egyéb hitel.

Az Áruhitel a Cofidissel szerződött partnereknél érhető el, boltokban és webshopokban (az interneten), összesen több mint 250 értékesítési partnernél Magyarországon.

Gépjármű vásárolható zárt végű pénzügyi lízinggel, tehát amikor a Cofidis saját maga vásárolja meg a kiválasztott járművet és ő lízingeli neked, te pedig üzembentartó leszel. Illetve hagyományos gépjármű hitelt is választhatsz, ahol a teljes vételárat az eladónak utalja a Cofidis, a jármű tulajdonjoga viszont a tiéd lesz.

Minden felsorolt személyi kölcsön igényelhető teljesen online és hitelbiztosítás is kérhető mindegyikhez.

A Cofidis odafigyel a sérült ügyfelekre

A Cofidis nagy hangsúlyt fektet az akadálymentes ügyintézésre. Az egyetlen, 1133 Budapest, Váci út 96–98. cím alatti személyes ügyfélszolgálatán a Cofidis törekszik arra, hogy a társadalomban fogyatékossággal élők a fogyatékossággal nem érintett ügyfelekkel azonos minőségű, de a speciális igényeikhez igazodó szolgáltatásban részesülhessenek.

A fogyatékossággal élő ügyfelek számának és igényeinek meghatározása céljából készült felmérés eredményeként a Cofidis biztosítja, hogy a személyes ügyfélszolgálatuk a mozgáskorlátozott személyek részére kerekesszékkel, továbbá más segédeszközzel is megközelíthető, akadálymentes legyen.

A látássérült ügyfél vakvezető kutyával együtt közlekedhet. A hallássérült ügyfelek részére a Cofidis biztosítja, hogy az ügyfelek az általuk közreműködésre felkért jelnyelvi tolmáccsal együtt jelenhessenek meg a Cofidis ügyfélszolgálatán.

A Cofidis törekszik arra, hogy a fogyatékossággal élő ügyfelekkel való kommunikációban, a számukra szükséges speciális segítség biztosításában és az általuk igénybe vehető szolgáltatási módok használatában jártas, tapasztalt munkavállalók járjanak el. A Cofidis biztosítja továbbá a fogyatékossággal élő ügyfelek és leendő ügyfelek jognyilatkozatainak érvényességét és szabályosságát.

Homa Péter
Homa Péter bankszámlaszakértő
Linkedin
Homa Péter bankszámlaszakértő

Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.