Kuponkód OTP Egészségpénztárhoz Biztos döntés

Ha az OTP Egészségpénztárnál új ügyfélként nyitsz számlát online és a BIZTOSDONT kuponkódot használod, akkor elengedik a 2 900 forintos kártyadíjat.

A kártya, amit így díjmentesen kapsz, olyan, mint egy bankkártya, amiről majd könnyen tudsz vásárolni az egészségpénztárad terhére. Érdemes mindig ezzel fizetni, mert így nem kell számlákat bekérned és postázni, vagy feltölteni az OTP rendszerébe.

Részletesen bemutatjuk az OTP Egészségpénztárat, és lépésről lépésre megtudhatod:

 • Hogyan tudsz évente akár 150 000 forintot visszaigényelni az adódból
 • Mennyi mindent ki tudsz innen fizetni
 • Hogyan kaphatsz 1 milliós szülési támogatást, ha gyermeketek születik
 • Hogyan tudsz akár egy havi lakáshitel-törlesztőt megspórolni
OTP Egészségpénztár
 • Akár 150 000 forint adó-visszaigénylés
 • Biztos banki háttér, online számlanyitás
 • Az első kártya ingyenes a BiztosDöntésen keresztül új ügyfeleknek
 • Automatikusan járó alap egészségbiztosítás
Belépek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Szemüveg akciót keres a férfi távcsővel
  Egészségpénztár

  Megmutatjuk hogy lesz az akciós szemüveg még olcsóbb egészségpénztárral

  Talán hallottál már az egészségpénztárakról és arról is, hogy ha ezen keresztül vásárolsz, akkor az adódból évente 150 000 forintot is visszaigényelhetsz. Szerencsére a gyógyszerek és magánorvosok mellett a szemüveget, keretet és a kontaktlencsét is elszámolhatod a pénztárban. Sőt, sokan kifejezetten azért nyitnak egészségszámlát, hogy a szemüvegüket innen fizessék. De miért jó ez? Milyen szemüvegeket számolhatsz el és hogyan? A szemüveg akciókra is vonatkozik az adóvisszaigénylés? Megmutatjuk, hogyan spórolhatsz!

  frissítve: 2023. április 16.
 • OTP Egészségpénztári kártyák
  Egészségpénztár

  Mostantól még könnyebben gyarapíthatod forrásodat az OTP Egészségpénztárral

  Az egészségpénztár legfőbb előnyéről, a 20% adó-visszatérítésről már biztosan hallottál. De arról talán még nem, hogy a „Kártyaösszekötés” funkciónak hála sokkal egyszerűbben juthatsz az „ajándék” forráshoz, ami évente akár közel 150 000 Ft is lehet, és amit felhasználhatsz egészségügyi kiadásokra, például szemüvegre, fogászatra, gyógyszerre. Próbáld ki te is! Legyél az OTP Egészségpénztár tagja, és kösd össze online a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal!

  frissítve: 2024. január 29.
 • Pocakos kismama
  Egészségpénztár

  Születési támogatás – ne hagyd ki, ha gyermeked születik!

  Akár van már egészségpénztári számlád, akár most készülsz nyitni, mindenképpen tudnod kell, hogy gyermekek születésével kapcsolatban több szolgáltatást is ki tudsz használni, és mindegyikkel jól járhatsz. Ebben az útmutatóban a születési támogatás egészségpénztári szolgáltatással foglalkozunk bővebben, de ahhoz is nyújtunk segítséget, hogy minél több lehetőséggel élni tudj. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2023. június 28.