Tízezreket kaphatsz, ha ezeknél a bankoknál nyitsz bankszámlát

A bankszámlanyitásokért régen osztogattak ennyi pénzt a bankok. Megmutatjuk, hogy milyen akciók vannak, és segítünk a legjobb bankszámlát is megtalálni. Több bank ráadásul azért is fizet, ha másoknak ajánlod őket, akik számlát nyitnak.

Mit mond szakértőnk?Bezár

A bankszámlanyitásokért régen osztogattak ennyi pénzt a bankok. Megmutatjuk, hogy milyen akciók vannak, és segítünk a legjobb bankszámlát is megtalálni. Több bank ráadásul azért is fizet, ha másoknak ajánlod őket, akik számlát nyitnak.

Régen, ha jelzáloghitelt vettél fel, akkor úgyis kellett bankszámlát nyitni, a személyi kölcsön mellé szintúgy. Az utcáról betérő ügyfelek nem dolgoztatták meg a banki marketingesek fantáziáját.
 
Voltak hasonló nagyságrendű akciók, mint mostanában, de ritkán és elszórtan. Esetleg a főiskolásoknak, egyetemistáknak indítottak akciót a nyár végére, de ennél tovább nem gondolkodtak.
 
Mostanában viszont tízezreket osztogatnak a számlanyitásokra, néha még szinte feltételek nélkül is.
  
Görgess lejjebb, és bankonként megmutatjuk a jóváírás összegét, a feltételeket és azt is, hogy az adott bankon belül melyik számlacsomag lehet neked a legjobb!
 

PROMÓCIÓ
George Online Díjcsomag
 • 30 000 forint jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • Havi 100 000 Ft jövedelmet bankhoz kell utalni, 0 Ft-os számlavezetési díj
 • Havi 250 000 Ft-ig ingyenes eseti és rendszeres utalások, csoportos beszedések
Részletek

Átirányítunk a bank oldalára

Eljött a Kánaán – gondolhatnánk a bankok bankszámlanyitási akciói láttán. És valóban. Akár több tízezer forint is üti a markodat, ha most nyitsz bankszámlát valamelyik ezzel akciózó banknál. De úgy is szakíthatsz, ha meglévő ügyfélként új ügyfelet ajánlasz. Ha te sem szeretnél kimaradni ebből a pénzesőből, akkor itt az ideje, hogy szerezz egy új bankszámlát tízezrekért cserébe!

Általános tanácsok a bankszámlanyitási akciók elé

Igyekszünk összeszedni a számodra mindazt az információt, amit fontos lehet tudnod az adott akcióról. Mi elolvassuk az apró betűs részeket, a szabályzatokat, feltételeket. Beleírjuk a leírásba ezeket, tehát elvileg nem maradhat ki semmi olyan, ami számodra fontos lehet a döntéshez. Pláne olyan nem maradhat ki, ami után később fogod a fejed, hogy „... ha ezt tudtam volna, akkor nem nyitok számlát!”. Ezért egy kicsit szárazak ezek a leírások, viszont fontosak!

Két dologra mindenképpen figyelj! Az egyik a hűségidő, amelynek letelte előtt nem szüntetheted meg a számlát. Olyat lehet, hogy nem használod – ha ezzel megfelelsz a feltételeknek –, de ne szüntesd meg!

A másik, hogy pontosan milyen feltételei vannak annak, hogy megkapd az ígért pénzt. Maradéktalanul tartsd be ezeket és ne csússz ki a határidőkből sem!

Kellemes pénzjóváírásokat kívánunk!

Örömében felteszi a lány a kezét, mert jó banki akciókat talált

CIB Bank: 30 000 forint számlanyitásért és akár 150 000 forint ügyfélajánlásért

A promócióban a CIB ECO és CIB ECO Plusz Bankszámlák új ügyfél általi megnyitásával lehet részt venni. Új ügyfélnek számít, akinek 2023. június 1-jén nem volt CIB lakossági bankszámlája és a 18 éves életkort betöltötte.

Ha bankkártyát igényelsz és az első 3 hónapon belül legalább három alkalommal, tranzakciónként minimum 1 000 Ft értékben vásárolsz bankkártyával, akkor 30 000 forintos jóváírást kapsz.

Egy évig nem lehet felmondani a számlacsomagot (és eltérő bankszámlára sem lehet váltani, továbbá súlyos szerződésszegést sem lehet elkövetni), különben a 30 000 forintot vissza kell fizetni. Az akcióban minden, bankszámlát nyitó ügyfél automatikusan részt vesz.

Az akció 2023. június 1. és 2023. június 18. között tart.

A CIB Bankban egy ügyfélajánlási promóció is zajlik

Lakossági és kisvállalkozói ügyfélként is részt vehetsz ebben, méghozzá úgy, hogy a bank által generált egyedi ajánlói kódodat megosztod az általad ajánlott leendő ügyféllel, aki aztán ezen keresztül regisztrál be a CIB-hez.

Annak, akit beajánlottál, a számlanyitást követő első 3 hónapon belül legalább 3 alkalommal, vásárlásonként minimum 1 000 Ft értékben vásárolnia kell a bankkártyájával, új kisvállalati ügyfelek ezt kiválthatják legalább három átutalással is.

Az új lakossági ügyfél és ajánló ügyfélként 20 000-20 000 forintot kaptok, az új kisvállalati ügyfél és ajánlójaként pedig 30 000-30 000 forintot.

Legfeljebb 5 új ügyfél után kaphatsz pénzt, és egy másik szabály, hogy egy új ügyfelet csak egy ajánló ajánlhat.

Az ajánlási pénzeket vissza kell fizetni, ha az új ügyfél a bankszámlaszerződést 1 éven belül felmondja, vagy eltérő bankszámlára vált, vagy a szerződést a CIB Bank súlyos szerződésszegés miatt felmondja.

Számlanyitásnak számít a

 • lakossági CIB ECO Start Bankszámla,
 • CIB ECO FirstStep Bankszámla,
 • CIB ECO ForYou Bankszámla,
 • CIB ECO Bankszámla,
 • CIB ECO Plusz Bankszámla vagy
 • CIB Private Banking Magánszámla

megnyitása és mellé betéti bankkártya igénylése, vagy a céges CIB Partner Start, CIB Partner Medium, CIB Partner Maximum vagy CIB Partner Könyvelői Vállalkozói Számlacsomag megnyitása és mellé betéti bankkártya igénylése.

A promóció 2022. június 2-től 2023. június 30-ig tart, de az ajánlásokba a 2022. május 2. és 2022. május 31. között megvalósult ajánlások is beleszámítanak.

Mutatjuk, hogy a CIB jelenleg milyen bankszámlákat kínál. Ha náluk vagy ügyfél, könnyen lehet, hogy egy olyan régi csomagban vagy, ami nagyon drága. Ilyenkor érdemes bankon belül átváltani valamelyik olcsóbb konstrukcióra. A netbank belépésed, bankszámlaszámod stb. megmarad, ráadásul pénzt is tudsz így spórolni.

Vissza
Havonta
számlára érkező jövedelemmel és átlagos költések alapján kalkuláltunk.
Részletes kalkuláció
Bezár

A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  Rendezés:
  • ECO bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Mi ez?
   Havi összköltség 892 Ft Kezdetben 661 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Havi összköltség 892 Ft
   kezdetben 661 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Érdekel
   Átirányítunk a bank oldalára
   • Akár 30 000 Ft jóváírás
  • ECO Plusz bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Mi ez?
   Havi összköltség 6 923 Ft Kezdetben 5 938 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Havi összköltség 6 923 Ft
   kezdetben 5 938 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Érdekel
   Átirányítunk a bank oldalára
   • Akár 30 000 Ft jóváírás

  Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

  • Classic Magánszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,3
   Mi ez?
   Havi összköltség 2 279 Ft
   Bankfiókok száma 61 db
   Havi összköltség 2 279 Ft
   Bankfiókok száma 61 db

   Jelenleg nálunk nem igényelhető

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése

  Erste Bank: 30 000 forint számlanyitásért és ajánlói program 75 000 forintért

  30 000 forintos jóváírást kap az, aki online, tehát internetbankon vagy mobilalkalmazáson keresztül nyit Erste lakossági bankszámlát (egészen pontosan George Díjcsomagot, Erste Privilégium „X” Díjcsomagot vagy Erste EgySzámla Díjcsomagot Diák kedvezménnyel - Diákszámla), amely mellé számlanyitáskor bankkártyát is igényel.

  A kedvezményt azok a 18 év feletti, 2023. május 31-én élő lakossági bankszámla nélkül rendelkező ügyfelek kapják meg, akik a 2023. június 1-től első alkalommal nyitott új lakossági bankszámlájukat nem szüntetik meg a számlanyitástól számított legalább 2 évig.

  Az akció 2023. június 1. és 2023. augusztus 31. között tart és nem vehetnek benne részt azok, akik 2022. október 1-től kezdve meghirdetett online számlanyitási akció keretében egyszer már kaptak 30 000 forintos jóváírást.

  Ezzel párhuzamosan zajlik egy ügyfélajánló program is

  Ajánló az lehet, akinek az Erste Banknál van lakossági folyószámlája.

  Ajánlott az lehet, aki az új lakossági számla nyitásakor vagy az azt megelőző 3 hónapban nem rendelkezett lakossági bankszámlával az Erste Banknál, beleértve a Start számlát is. 15 000 forint jár az ajánló és az ajánlott ügyfél részére egyaránt a banktól kapott ajánlókóddal, ha az alábbi díjcsomagok valamelyikét megnyitja:

  • Erste EgySzámla Díjcsomag (felnőtt és nyugdíjas kedvezménnyel),
  • Erste Privilégium "X" Díjcsomag, George Díjcsomag,
  • George Online Díjcsomag,
  • Erste Kolléga díjcsomag vagy
  • Erste Prémium ügyfélszegmens részére értékesített díjcsomag.

  Ehhez az is szükséges, hogy az ajánlott ügyfél a számlanyitást követően teljesítse a kedvezményes havi ügyfélkapcsolati-, illetve kedvezményes havi csomagdíj feltételeket. Sőt, az ajánlott ügyfélnek bankkártyát is igényelnie kell a számlanyitással egyidejűleg.

  Az Erste Prémium ügyfélszegmens részére értékesített díjcsomagok esetében 15 000 forint jár az ajánló és az ajánlott ügyfél részére egyaránt, ha az ajánlott ügyfél a számlanyitást követően teljesíti az úgynevezett szegmens limit pénzügyi feltételeit (egyenlegfeltételeit).

  Egy ajánlásért az ajánló és az ajánlott is egyszer jogosult a kedvezményre. Pénzt csak tárgyévenként maximum 5 ajánlás után kaphat az ajánló ügyfél. Az ajánlottnak legalább 6 hónapig fenn kell tartania a bankszámlát, különben a jutalmat az Erste Bank visszavonja.

  A számlanyitási ajánlat nem vonatkozik a közvetítő ügynök közreműködésével nyílt bankszámlákra.

  Az akció 2023. április 1-től 2023. szeptember 30-ig tart.

  A vállalkozások számára is van ajánlóprogramjuk

  Összesen 150 000 forint díjkedvezményt is kaphat az a vállalkozás, amely az Erste Bank meglévő mikrovállalati ügyfeleként más mikrovállalkozásoknak ajánlja az Erste Bank szolgáltatásait és azok szerződést kötnek az Erste Bankkal. Az ajánlott ügyfél árbevételének 0 és 500 millió forint közé kell esnie.

  Egy ilyen sikeres ajánlásért 30 000 forint kedvezmény jár, legfeljebb 5 cég ajánlható sikeresen a program keretében. A díjkedvezmény feltétele, hogy az ajánlott vállalkozás az ajánló ügyfélkódjával számlát nyisson az Erste Banknál Erste Jólinduló Számlacsomagban, Erste TriplaJó Számlacsomagban, Erste TriplaJó XL Számlacsomagban vagy Erste 100 Forintos Számlacsomagban és a számlanyitást követő 3 hónapon belül legalább 2 kimenő tranzakciót indítson, összesen legalább 200 000 forint értékben.

  Nem csak bankszámlát, hanem az Erste Bank hitelszolgáltatásait is lehet ajánlani. Ekkor sikeres ajánlásonként, az ajánlott vállalkozások felvett hitelösszegétől függően, 5 millió forint alatti hitelösszeg esetében 30 000 forint, 5 és 25 millió forint közötti hitelösszeg esetében 70 000 forint, míg 25 millió forint feletti hitelösszeg esetén 100 000 forint kedvezmény jár. A díjkedvezményt akkor kapja meg az ajánló, ha az ajánlott ügyfélnek a számlanyitást követő 3. hónap végéig folyósítja a jóváhagyott hitelt az Erste Bank.

  Az Erste Mikrovállalati számlanyitási promóció 2023. március 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2023. december 31-ig tart.

  Nézzük meg, hogy milyen számlacsomagjai vannak az Erstének. Ebben segít a bankszámla kalkulátorunk.

  Vissza
  Havonta
  számlára érkező jövedelemmel és átlagos költések alapján kalkuláltunk.
  Részletes kalkuláció
  Bezár

  A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

  Életkorod
  év

  Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

  Utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Automatikus beszedések
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Rendszeres utalások
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

  Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Kp felvétel másik bank ATM-jéből
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft
  Bankkártyás vásárlás
  Hány darab?
  db
  Összesen
  Ft

  Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

  
  					
  Bezár

  Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

  Most kalkuláljuk a(z)
   bankszámláit...
   Mit szeretnél mobilról elintézni?
   Rendezés:
   • Privilégium "X" Díjcsomag Kedvezményes szinten
    Mobilbanki ügyintézés
    4,3
    Mi ez?
    Havi összköltség 2 424 Ft Kezdetben 1 003 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Havi összköltség 2 424 Ft
    kezdetben 1 003 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Érdekel
    Átirányítunk a bank oldalára
    • 30 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként online nyitod meg a számlát
   • George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
    Mobilbanki ügyintézés
    4,3
    Mi ez?
    Havi összköltség 2 477 Ft Kezdetben 806 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Havi összköltség 2 477 Ft
    kezdetben 806 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Érdekel
    Átirányítunk a bank oldalára
    • 30 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként online nyitod meg a számlát
   • EgySzámla Díjcsomag - korlátlan NetBank utalási kedvezménnyel
    Mobilbanki ügyintézés
    4,3
    Mi ez?
    Havi összköltség 3 043 Ft Kezdetben 1 931 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Havi összköltség 3 043 Ft
    kezdetben 1 931 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Érdekel
    Átirányítunk a bank oldalára
    • 30 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként online nyitod meg a számlát
   • Bázis Díjcsomag
    Mobilbanki ügyintézés
    4,3
    Mi ez?
    Havi összköltség 5 819 Ft Kezdetben 6 095 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Havi összköltség 5 819 Ft
    kezdetben 6 095 Ft
    Bankfiókok száma 103 db
    Érdekel
    Átirányítunk a bank oldalára
    • 30 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként online nyitod meg a számlát

   A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
   Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

   További szöveg megjelenítése

   Gránit Bank: 20 000 forint egy számlanyitásért és akár 80 000 forint ügyfélajánlásért

   A Gránit Bank új GRÁNIT lakossági bankszámla szelfivel történő megnyitásáért (a GRÁNIT eBank mobilalkalmazáson keresztül) és a számlanyitás során Gránit Neo Mastercard, Gránit Standard Mastercard dombornyomott, Gránit Standard Mastercard nem dombornyomott vagy Gránit Platinum Mastercard bankkártya igényléséért 20 000 forintos pénzjutalmat ad. Az akció a Gránit Hős és Hello Gránit, Gránit Family számlacsomagokra nem vonatkozik, mivel ezek nem nyithatók meg szelfivel.

   A pénzjutalom kifizetésének a feltétele, hogy az új ügyfél letöltse a GRÁNIT Bank eBank mobilalkalmazást és sikeresen regisztráljon benne (illetve aktiválja azt).

   Ha a számlanyitást követő 12 hónapon belül a számlát megszünteti az ügyfél, akkor köteles visszafizetni a 20 000 forintot.

   Az akcióban azok vehetnek részt, akik a GRÁNIT Bankkal még nem állnak szerződéses jogviszonyban. A szelfis számlanyitáshoz 2016. január 1-jét követően kiállított - elektronikus tárolóelemet (chip) tartalmazó – érvényes magyar személyazonosító igazolvány és NFC funkcióval ellátott mobiltelefon szükséges, Android 5.0 vagy iOS 13.0 operációs rendszerrel.

   Egy ügyfél maximum egyszeri jóváírásra jogosult. Megmutatjuk a jelenleg igényelhető Gránit bankos bankszámlákat.

   Vissza
   Havonta
   számlára érkező jövedelemmel és átlagos költések alapján kalkuláltunk.
   Részletes kalkuláció
   Bezár

   A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

   Életkorod
   év

   Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

   Utalások
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Automatikus beszedések
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Rendszeres utalások
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft

   Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

   Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Kp felvétel másik bank ATM-jéből
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft
   Bankkártyás vásárlás
   Hány darab?
   db
   Összesen
   Ft

   Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

   
   					
   Bezár

   Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

   Most kalkuláljuk a(z)
    bankszámláit...
    Mit szeretnél mobilról elintézni?
    Rendezés:
    • Bajnok bankszámla
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 378 Ft
     kezdetben 315 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • 20 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
    • Digitális bankszámla
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 606 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 606 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • 20 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
    • Sztár bankszámla
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 682 Ft Kezdetben 619 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 682 Ft
     kezdetben 619 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • 20 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
    • Kamat Plusz számlacsomag
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 698 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 698 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • 8% látra szóló kamat, lekötés nélkül, MNB alapkamat-5%, 0 Ft-os számlavezetéssel
    • Family Számlacsomag
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 807 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 807 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • Ezt a számlát a GRÁNIT Family Junior számlacsomaggal együtt tudod csak megnyitni
    • Digitális Plusz bankszámla
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 1 264 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 1 264 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • 20 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
    • Bajnok Plusz bankszámla
     Mobilbanki ügyintézés
     4,3
     Mi ez?
     Havi összköltség 1 306 Ft Kezdetben 1 148 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Havi összköltség 1 306 Ft
     kezdetben 1 148 Ft
     Bankfiókok száma 2 db
     Érdekel
     Átirányítunk a bank oldalára
     • 20 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát

    A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
    Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

    További szöveg megjelenítése

    A Gránit Banknál zajlik egy párhuzamos, ügyfélajánlási akció is

    Bármely 18 év feletti, lakossági bankszámlával rendelkező ügyfél ajánlhat új ügyfelet a GRÁNIT eBank applikáció „Ajánlom a Bankot" menüpontjában. A menüpont a GRÁNIT eBank applikáció Android 6.13.346 vagy iOS 8.0 verziójától érhető el.

    Az új ügyfélnek az ajánlótól kapott ajánlási link segítségével, vagy az ajánló kód rögzítésével/megadásával kell megnyitnia a bankszámlát és a szerződéskötést követő 60 napon belül 3 sikeres bankkártyás vásárlási tranzakciót kell végrehajtania. Emellett a szerződéskötést követő 60 napon belül le kell töltenie és aktiválnia kell a Gránit eBank mobilapplikációt is.

    Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor mind az ajánló, mind az ajánlott ügyfél 8 000-8 000 forintos jóváírást kap. Csak az vehet részt az ajánlási rendszerben ajánlottként, akinek sem a számlanyitáskor, sem korábban nem volt lakossági bankszámlája a GRÁNIT Banknál. Egy ajánló félévente maximum 10 sikeres ügyfélajánlás után kap jóváírást.

    Mindkét akció 2023. június 1-től 2023. június 30-ig tart.

    K&H Bank: 30 000 forint számlanyitásért és 30 000 forint ügyfélajánlásért

    Online bankszámlanyitás esetén 30 000 forintos jóváírást kaphatnak az új ügyfelek, amit a barátaiknak való ajánlással meg is duplázhatnak 60 000 forintra.

    Az első 30 000 forintos jóváírás feltételei:

    1. engedélyezni kell a marketing célú megkeresést,
    2. legalább 70 000 forintnak kell érkeznie a számlára a nyitást követő második hónap végéig és
    3. használni kell a kártyát legalább 5 alkalommal, minimum 1 000 forint értékben a számlanyitást követő második hónap végéig,
    4. legyen legalább 2 aláírt tranzakciód a mobilbankodban a számlanyitást követő második hónap végéig.

    Megmutatjuk, hogy most milyen K&H számlacsomagok közül tudsz választani.

    Vissza
    Havonta
    számlára érkező jövedelemmel és átlagos költések alapján kalkuláltunk.
    Részletes kalkuláció
    Bezár

    A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

    Életkorod
    év

    Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

    Utalások
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Automatikus beszedések
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Rendszeres utalások
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft

    Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

    Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Kp felvétel másik bank ATM-jéből
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft
    Bankkártyás vásárlás
    Hány darab?
    db
    Összesen
    Ft

    Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

    
    					
    Bezár

    Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

    Most kalkuláljuk a(z)
     bankszámláit...
     Mit szeretnél mobilról elintézni?
     Rendezés:
     • K&H kényelmi plusz számlacsomag 100% számlavezetési díjkedvezmény 2 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 901 Ft Kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 901 Ft
      kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
      • Feltétel, hogy a K&H Banknál legyen legalább 3 000 000 Ft megtakarításod
     • K&H bővített plusz számlacsomag 100% számlavezetési díjkedvezmény 2 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 901 Ft Kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 901 Ft
      kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
      • Feltétel, hogy a K&H Banknál legyen legalább 2 000 000 Ft megtakarításod
     • K&H minimum plusz számlacsomag 100% számlavezetési díjkedvezmény 2 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 901 Ft Kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 901 Ft
      kezdetben 554 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
      • Feltétel, hogy a K&H Banknál legyen legalább 500 000 Ft megtakarításod
     • K&H Lakossági Bankszámla
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 1 402 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 1 402 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
     • K&H minimum plusz számlacsomag 50% számlavezetési díjkedvezmény 1 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 1 419 Ft Kezdetben 1 072 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 1 419 Ft
      kezdetben 1 072 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
     • K&H bővített plusz számlacsomag 50% számlavezetési díjkedvezmény 1 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 1 624 Ft Kezdetben 1 277 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 1 624 Ft
      kezdetben 1 277 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
     • K&H kényelmi plusz számlacsomag 50% számlavezetési díjkedvezmény 1 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 2 108 Ft Kezdetben 1 761 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 2 108 Ft
      kezdetben 1 761 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
     • K&H okos kényelmi plusz számlacsomag online kedvezménnyel; 50% számlavezetési díjkedvezmény 1 feltétel teljesítésével
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 2 142 Ft Kezdetben 1 644 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 2 142 Ft
      kezdetben 1 644 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára
     • K&H prémium számlacsomag – feltételek teljesítése nélkül
      Mobilbanki ügyintézés
      3,9
      Mi ez?
      Havi összköltség 8 547 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Havi összköltség 8 547 Ft
      Bankfiókok száma 200 db
      Érdekel
      Átirányítunk a bank oldalára

     A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
     Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

     További szöveg megjelenítése

     Ezt a 30 000 forintot meg lehet duplázni a barátoknak történő ajánlással. A számlanyitás után hívd meg 3 barátodat, hogy bankoljanak ők is a K&H-nál és ha ők is teljesítik a fenti feltételeket, akár plusz 30 000 forint jóváírást is szerezhetsz.

     Az akció 2023. április 13-tól 2023. június 30-ig tart.

     MagNet Bank: e-rollert vagy e-kerékpárt nyerhetsz

     „Nyiss és Nyerj!” címmel zajlik jelenleg egy promóció a MagNet Banknál, amelynek keretében most minden számlanyitó új ügyfél után egy fát ültet el a bank.

     Az akció nyereményjáték-részében minden 100. (kivéve minden 1 000.) új számlanyitó egy e-rollert kap ajándékba a banktól, minden 1 000. új számlanyitó pedig egy e-kerékpár nyertese lesz. 1 000. ügyfélként tehát csak e-kerékpárt lehet nyerni, e-rollert nem.

     A nyereményjátékban lakossági, vállalati, vagy civil bankszámlanyitással lehet részt venni a MagNet Bank online számlanyitásával - videobankon keresztül -, vagy bármely bankfiókjában.

     A feltételek közé tartozik a Mastercard bankkártya (más néven Segítő Bankkártya) igénylése is, valamint a promócióban való részvételről is pozitívan nyilatkozni kell. A számlanyitást követő 24 órán belül le kell tölteni a MagNet MobilBank mobilalkalmazást és aktiválni kell a személyes NetBankot is az akcióban való sikeres részvétel érdekében.

     Feltétel még továbbá, hogy a számlanyitó 18 év feletti lakossági ügyfél legyen, vállalati és civil számlanyitás esetén pedig a szervezet ne álljon felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt.

     Az akcióban azok vehetnek részt, akik korábban nem voltak a MagNet Bank ügyfelei.

     A nyereményjáték 2023. január 1. és 2023. június 30. között tart.

     A MagNet Banknak egyébként is nagyon kedvező számlacsomagjai vannak, nézd meg őket!

     Vissza
     Havonta
     számlára érkező jövedelemmel és átlagos költések alapján kalkuláltunk.
     Részletes kalkuláció
     Bezár

     A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

     Életkorod
     év

     Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

     Utalások
     Hány darab?
     db
     Összesen
     Ft
     Automatikus beszedések
     Hány darab?
     db
     Összesen
     Ft
     Rendszeres utalások
     Hány darab?
     db
     Összesen
     Ft

     Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

     Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
     Hány darab?
     db
     Összesen
     Ft
     Kp felvétel másik bank ATM-jéből
     Hány darab?
     db
     Összesen
     Ft
     Bankkártyás vásárlás
     Hány darab?
     db
     Összesen
     Ft

     Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

     
     					
     Bezár

     Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

     Most kalkuláljuk a(z)
      bankszámláit...
      Mit szeretnél mobilról elintézni?
      Rendezés:
      • Diamond számlacsomag
       Mobilbanki ügyintézés
       2,6
       Mi ez?
       Havi összköltség 275 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Havi összköltség 275 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Érdekel
       Átirányítunk a bank oldalára
       • Minden 100. új számlát nyitó ügyfél e-rollert és minden 1000. egy e-kerékpárt kap
      • Házhozszámla
       Mobilbanki ügyintézés
       2,6
       Mi ez?
       Havi összköltség 297 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Havi összköltség 297 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Érdekel
       Átirányítunk a bank oldalára
       • Csak online igényelhető új ügyfeleknek
      • Csillag számlacsomag
       Mobilbanki ügyintézés
       2,6
       Mi ez?
       Havi összköltség 362 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Havi összköltség 362 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Érdekel
       Átirányítunk a bank oldalára
       • Minden 100. új számlanyitó ügyfél e-rollert és minden 1000. egy e-kerékpárt kap
      • Általános számlacsomag
       Mobilbanki ügyintézés
       2,6
       Mi ez?
       Havi összköltség 8 034 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Havi összköltség 8 034 Ft
       Bankfiókok száma 14 db
       Érdekel
       Átirányítunk a bank oldalára

      A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
      Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

      További szöveg megjelenítése

      MBH Bank: az 50 000 forintos akció megszűnt

      Az MBH Bank ajánlotta eddig a legmagasabb összeget egy új bankszámla megnyitásáért, 50 000 forintot.

      Ez az akció azonban 2023. június 4-én megszűnt. Vele együtt megszűnt a bankkártyás nyereményjáték is.

      Az MBH Bank valószínűleg folytatni fogja a számlanyitások ösztönzését, így egyelőre fenntartjuk a helyet a soron következő akciónak.

      Amint megjelenik egy ilyen akció, közölni fogjuk ezen a helyen.

      Raiffeisen Bank: 30 000 forint számlanyitásért és akár 300 000 forint ügyfélajánlásért

      A lakossági vagy premium bankszámlák közül a Díjnyertes, Aktivitás 3.0, Premium Gold 2.0, Premium Select, Mindennapok 2.0 vagy Kapcsolat Számlát nyitó ügyfél 30 000 forintos jóváírást kap, ha 2023. január 5. és a 2023. június 4-ét követő számlanyitás közt nem volt Raiffeisen lakossági vagy prémium bankszámlája és az új raiffeisenes bankszámlája 2023. július 21-én még élő, illetve lejárt és esedékes tartozása nem áll fenn. Ha az ügyfél vagy a bank 1 éven belül felmondja a számlaszerződést, a jóváírást vissza kell fizetni.

      Az akció 2023. június 5-től 2023. július 14-ig tart, ha a számlanyitás online történik, nem bankfiókban, akkor a videós számlanyitást július 14-én 12 óra előtt meg kell kezdeni.

      Ezzel párhuzamosan zajlik egy ügyfélajánló program is a Raiffeisen Banknál

      A lakossági ügyfélajánló programban részt vevő ajánló és ajánlott ügyfél a Díjnyertes számla, Aktivitás 3.0 számla, Premium Gold 2.0 számla, Premium Select számla, Yelloo számla, Kapcsolat számla nyitásáért egyaránt 5 000 forintot, Premium Gold 2.0 és Premium Select esetében 10 000 forintot kap.

      A jóváírás akkor jár az ajánlónak, ha az ajánlott új ügyfél a türelmi idő végéig teljesíti a Premium Gold 2.0, Premium Select esetén a díjmentes számlavezetésre vonatkozó feltételeket, Díjnyertes és Aktivitás 3.0 számla esetében a legalacsonyabb kedvezményes számlavezetési díj eléréséhez szükséges feltételeket, Kapcsolat Számla esetében a havi jóváírási feltételt.

      Mobilozó házaspár akik ajánlják egymást a bankjuknak számlanyitási kedvezményhez

      Kisvállalati ügyfélajánló programban

      Ebben részt vehet az a

      • Raiffeisen Vállalkozói Aktív 1, 2, 3, 4 vagy
      • Plusz számla,
      • Raiffeisen Könyvelői számlacsomag,
      • Raiffeisen Patika számlacsomag,
      • Raiffeisen Ügyvédi számlacsomag,
      • Raiffeisen Europay számlacsomag

      számlát nyitó, a számlanyitást megelőző 6 hónapban a Raiffeisen Banknál pénzforgalmi számlával nem rendelkező, 338 millió Ft-nál alacsonyabb éves nettó árbevételű kisvállalati ügyfél (beleértve az egyéni vállalkozót, őstermelőt, illetve adószámmal rendelkező magánszemélyt is), akit lakossági, Premium Banking vagy 338 millió Ft-nál alacsonyabb éves nettó árbevételű kisvállalati ügyfél ajánl egyedi ajánlói kódjának megadásával, mely a bankszámla kivonat fejlécében található számla azonosító középső 6 karaktere (bankfiókban vagy a bank honlapján).

      Kisvállalati ügyfelet ajánló lakossági vagy kisvállalati ügyfél az ajánlott cég előző lezárt pénzügyi évének árbevételétől függően kap jóváírást.

      30 000 forintot kap, ha az ajánlott új kisvállalati ügyfél árbevétele kevesebb, mint nettó 50 millió Ft.

      60 000 forintot kap, ha az ajánlott új kisvállalati ügyfél árbevétele eléri vagy meghaladja a nettó 50 millió Ft-ot. A számlaszerződést legkésőbb 2023. június 30-ig kell megkötni.

      Ha az új kisvállalati ügyfél számlanyitása eddig a dátumig megtörténik, akkor a lakossági, Premium Banking, vagy kisvállalati ajánló ügyfél a fentieken kívül további 10 000 forint jóváírást is kap, ha az ajánlott ügyfél a bankon keresztül POS szolgáltatást igényel myPOS, illetve Worldline szolgáltatóknál és a számlanyitás napját követő második hónap utolsó napjáig a fenti két szolgáltató valamelyikétől bankkártyás vásárláshoz kapcsolódó jóváírást kap legalább minimum 10 000 forint értékben.

      Egy ajánló legfeljebb 5 partner után jogosult kifizetésre a program teljes időtartama alatt.

      A kisvállalati ajánlott ügyfél 30 000 forint jóváírást kap, ha a számlanyitást követő első hónapban teljesíti az általa választott számlacsomag díjmentes számlavezetésre vonatkozó feltételeit és a bank számára átadja az ajánló egyedi kódját és a számlanyitás 2023. június 30-ig megtörténik.

      A lakossági és a kisvállalati ügyfélajánló program egyaránt 2023. június 30-ig tart.

      UniCredit Bank: 35 000 forintos jóváírás számlanyitásért és akár 200 000 forintos jóváírás ügyfélajánlásért

      Az akció keretében nyitott Mobil Aktív Plusz számlacsomag vagy Ikon Plusz számlacsomag esetén a feltételek teljesítésével egy egyszeri 35 000 Ft összegű jóváírásban részesülhet minden magánszemély ügyfél online (internetes) számlanyitás vagy online számlaigénylés esetén.

      A promócióban azok vehetnek részt, akiknek az online számlanyitás napján, vagy visszamenőleg 2022. január 1-ig nem volt lakossági bankszámlájuk az UniCredit Banknál. Az akcióban azok is részt vehetnek, akik a számlanyitást online kezdeményezik és azt követően 30 napon belül megnyitják a számlacsomagot a bankfiókban.

      Az ügyfélnek a számlanyitás hónapjában és az azt követő 5 hónapon keresztül nem kell fizetnie számlavezetési díjat, utólagos díjjóváírással.

      Megmutatjuk az UniCredit most igényelhető számlacsomagjait.

      Vissza
      Havonta
      számlára érkező jövedelemmel és átlagos költések alapján kalkuláltunk.
      Részletes kalkuláció
      Bezár

      A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

      Életkorod
      év

      Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

      Utalások
      Hány darab?
      db
      Összesen
      Ft
      Automatikus beszedések
      Hány darab?
      db
      Összesen
      Ft
      Rendszeres utalások
      Hány darab?
      db
      Összesen
      Ft

      Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

      Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
      Hány darab?
      db
      Összesen
      Ft
      Kp felvétel másik bank ATM-jéből
      Hány darab?
      db
      Összesen
      Ft
      Bankkártyás vásárlás
      Hány darab?
      db
      Összesen
      Ft

      Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni

      
      					
      Bezár

      Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

      Most kalkuláljuk a(z)
       bankszámláit...
       Mit szeretnél mobilról elintézni?
       Rendezés:
       • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
        Mobilbanki ügyintézés
        4,1
        Mi ez?
        Havi összköltség 1 025 Ft Kezdetben 590 Ft
        Bankfiókok száma 52 db
        Havi összköltség 1 025 Ft
        kezdetben 590 Ft
        Bankfiókok száma 52 db
        Érdekel
        Átirányítunk a bank oldalára
        • 35 000 Ft jóváírás lehet az Öné, ha teljesíti a feltételeket!

       Ezeket a termékeket jelenleg nem tudod rajtunk keresztül igényelni

       • Ikon Plusz számlacsomag
        Mobilbanki ügyintézés
        4,1
        Mi ez?
        Havi összköltség 6 148 Ft Kezdetben 4 457 Ft
        Bankfiókok száma 52 db
        Havi összköltség 6 148 Ft
        kezdetben 4 457 Ft
        Bankfiókok száma 52 db

        Jelenleg nálunk nem igényelhető

       A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, illetve promóciós szerződés. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
       Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

       További szöveg megjelenítése

       Akik a számlanyitással egyidőben Mobil Aktív Plusz számlacsomag mellé:

       1. Mastercard Standard, vagy az Ikon Plusz számlacsomag mellé Mastercard Gold betéti kártyát igényelnek és aktiválnak,
       2. mobilalkalmazási szolgáltatást igényelnek és aktiválnak, valamint
       3. a Mobil Aktív Plusz számlára minimum havi 300 000 forint, az Ikon Plusz számlára minimum havi 400 000 jövedelem érkezik a számlanyitást követő hónaptól kezdve,

       akkor a számlanyitást követő 3. hónap végéig 35 000 forintot ír jóvá a bank az újonnan nyílt bankszámlán.

       A bankszámlát legalább az első 3 hónapban, illetve az akció végéig nem zárhatja be az ügyfél, ha meg szeretné kapni a jóváírást.

       Az akció 2022. szeptember 15-től visszavonásig, de legkésőbb 2023. június 30-ig tart.

       Az UniCredit Bank ajánlóprogramjában sikeres ajánlások után az ajánló és az ajánlott ügyfél is 15 000 (új lakossági ügyfélért) vagy 20 000 (új kisvállalati ügyfélért) forint jóváírást kap. Az ajánlás során a bank által biztosított ajánlókártyát kell használni. Az ajánló és az ajánlott adataival kitöltött és aláírt kártyát a számlanyitáskor az ajánlottnak le kell adnia bármely UniCredit bankfiókban. Lakossági ügyfél az ajánlókártyát fel is töltheti az online számlaigénylési vagy online számlanyitási folyamatban.

       Az ajánlás akkor sikeres, ha az ajánlott lakossági bankszámlát nyit, amelyhez Mastercard betéti bankkártyát és mBanking szolgáltatást igényel, és a bankkártyát valamint az mBanking szolgáltatást legkésőbb 2023. december 31-ig aktiválja. Az UniCredit mBanking szolgáltatás igénylése és aktiválása a 18 éven aluli ügyfelek által nyitott Diákszámla esetében nem feltétel. Az akció keretében megnyitható lakossági számlák: Mobil Aktív Plusz, Ikon Plusz, Alapszámla, Diákszámla,Partner Aktív Plusz, Partner Akítv TOP, Partner Aktív Zéró, Partner Ikon Plusz, Partner Prestige, Partner Prestige Speciális.

       Kisvállalati számlanyitás esetén a számlanyitással egy időben Mastercard Business vagy Mastercard Business Gold betéti bankkártyát kell igényelni (a társasházakra ez nem vonatkozik), amit legkésőbb 2023. december 31-ig aktiválni kell.

       Ügyféltípustól függetlenül összesen legfeljebb 10 ügyfél ajánlható sikeresen.

       Az ügyfélajánlási akció 2022. január 1-től 2023. november 30-ig tart.

       Összefoglaló a bankszámlanyitási akciókról

       Bankszámlát nyitni vagy új ügyfelet ajánlani jó dolog, főleg, ha tízezreket fizet érte a bank. Jelenleg is több olyan promóció zajlik, amelyekkel élve pénzjutalomban részesülhetsz.

       Ezeknek a jóváírásoknak feltételei vannak, melyeket feljebb ismertettünk. Olvasd el alaposan őket és ha úgy gondolod, hogy pontosan be tudod tartani a pénzeső feltételeit, akkor vágj bele!

       Maradtak kérdéseid?

       • Nyithatom-e bankfiókban a számlát?

        Alapesetben igen, de ha a bank kizárja ezt a feltételekből, akkor a számlát csak az interneten vagy a mobilalkalmazásban tudod megnyitni.

       • Nyithatom-e a számlát közvetítő igénybevételével?

        Ha a feltételek között a bank nem zárja ki, akkor igen.

       • Hogyan kérhetem a pénzjóváírást, ha az ajánlott ügyfél nem adta le az ajánlói kódot vagy nem használta fel az egyedi ajánlói linket?

        Sajnos sehogy. Ezért kell figyelni a pontos részletekre. Utólag már nem lehet reklamálni.

       Homa Péter
       Homa Péter bankszámlaszakértő
       LinkedinE-mail
       Homa Péter bankszámlaszakértő

       Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.