Szakértői útmutatók bankkártyákhoz

Sokféle bankkártya van. Van amelyikkel sok készpénzt tudsz felvenni egyszerre, vagy amelyiknek nagyon jó beépített utasbiztosítása van és olyan is, ami visszatérítést ad a vásárlásaid után. Vagy olyan bankkártyát keresel, amit be tudsz integrálni a mobilodba és aztán a jövőben magaddal sem kell hordanod? Segítünk, hogy egy jó számlacsomag mellé azt a bankkártyát is megtalálhasd, ami a leginkább megkönnyíti a pénzügyeid intézését. Az útmutatóinkban összehasonlító kalkulátorral segítünk a döntésben.

 • Apple Pay ikon

  Apple Pay: Így tudsz az iPhone-oddal és az óráddal fizetni 2022-ben

  Ebben az útmutatóban bemutatjuk az Apple mobilfizetési rendszerét, az Apple Pay-t, ami sokkal több, mint egy mobiltelefonba integrált bankkártya. A legtöbb bankkártya alkalmas az Apple Pay-jel való összekötésre az iPhone 6-ostól kezdve, sőt az almás cég okosórái is, úgyhogy akár egyből ki is próbálhatod ezt a fizetési módot. Megmutatjuk hogyan működik és miért érdemes neked is használnod. Kezdjük is a legfontosabbal!

 • Google Pay logó

  Google Wallet: Minden, amit tudnod kell róla 2022-ben

  Ebben az útmutatóban választ kapsz arra, hogyan használhatod a Google Wallet fizetési rendszerét a mobiltelefonodról, milyen fizetésekre alkalmas, miket lehet benne tárolni és milyen bankkártyákkal érhető el.

 • Revolut bankkártya és applikáció

  Revolut: megmutatjuk hogyan teszi könnyebbé az életedet és hogyan használd ingyen 2022

  Szeretnél ingyenes számlavezetést, bankkártyát, készpénzfelvételt és átutalást? Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert a Revolut a megoldás. A Revolut mindezt - és még sok minden mást is - egyben tartalmazza. Emellett devizaváltásban, befektetésekben, kriptovaluta váltásban és egyéb befektetésekben is számíthatsz rá. Az ingyenes szolgáltatásai miatt több százezren használják idehaza, de nem csak ez jelenti a fő előnyét, hanem a mobilappjának szolgáltatásai, melyet így egyben egyetlen hazai bank sem nyújt. Részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes a Revolutot választanod és őszintén szólunk arról is, hogy milyen buktatói vannak. Vágjunk is bele!

 • curve

  Curve: csak ez kell nálad legyen, hogy pénzt spórolj és visszamenj az időben (2022)

  A Curve alkalmazással itt a lehetőség, hogy lecseréld bankkártyáidat, még többet takaríts meg vásárlásaiddal és még az időben is visszamehetsz. Az új pénzügyi alkalmazás egyedülálló feltételeket kínál, melyekre neked is érdemes odafigyelned.

 • Egy férfi bankkártyával vásárol egy külföldi boltban

  DCC - Ez a legnagyobb lehúzás külföldi bankkártya-használatkor (2022)

  Amikor idegen országba utazol, turistaként általában a lehető legtöbb módon megpróbálnak lehúzni. Tehetik ezt akár az autóbérlő cégek, utcai árusok, vagy taxisok, de sajnos ma már olyannal is találkozhatsz, ha nem vagy elég szemfüles, hogy észre sem veszed az átverést. Pontosan így történik a lehúzás a dinamikus devizaváltás - más néven DCC - során, amikor a bankkártyádat használod külföldön. De mi is ez, és hogyan kerülheted el?