Értékkövetés

Más néven indexálás. A biztosítási összeg éves emelése a KSH adatainak megfelelően. Az emelésnek az a célja, hogy a biztosítási szerződés értékére ne legyen hatással az infláció és így elkerülhető legyen az alulbiztosítottság.

Az értékkövetés egy szolgáltatás, amit nem kötelező igénybe venned.

Ezek is érdekelhetnek

 • Számológép TKM kiszámításához
  Nyugdíj megtakarítás

  Mi az a TKM? Megmutatjuk, hogy miben segít és mit nem tartalmaz

  Nyugdíjbiztosítást szeretnél kötni, de fogalmad sincs, hogy melyik ajánlat a legkedvezőbb? A jó választáshoz elengedhetetlen a Teljes Költség Mutató ismerete. Útmutatónkból megtudhatod a TKM jellemzőit és megismerheted a szabályozását. Arról is olvashatsz, hogy milyen költségeket vesz figyelembe ez a mutató és mit nem.

  frissítve: 2024. március 30.
 • Nyugdíjszakértő mutatja a befektetéseket egy férfinek
  Nyugdíj megtakarítás

  Mire jó egy nyugdíjszakértő? Megmutatjuk, hogy milyet válassz!

  Szeretnél félretenni a nyugdíjadra, de fogalmad sincs, hogy melyik nyugdíj-előtakarékossági formát válaszd? Úgy gondolod, hogy felesleges időt pazarolni a döntéshozásra, mert úgyis minden ajánlat ugyanolyan? Rengeteg lehetőség közül választhatsz és akár milliós eltérések is lehetnek a különböző megoldások között. Ha szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló megoldást, akkor érdemes egy nyugdíjszakértő tanácsát kérned. Útmutatónkból megtudhatod, hogy hogyan néz majd ki a közös munka, sőt arról is beszélünk, milyen típusú nyugdíjszakértők léteznek.

  frissítve: 2024. március 30.
 • Mosolygó nyugdíjas nagypapa
  Nyugdíj megtakarítás

  Nyugdíj-megtakarítás: Segítünk, hogy a legjobbat választhasd

  A jövőben az állami nyugdíj egyre kevésbé fedezi majd az időskori megélhetés költségeit. Ha szeretnéd megtartani az életszínvonaladat, akkor gondoskodnod kell az öreg napjaidról még aktív korodban. Jó megoldás lehet egy nyugdíj-megtakarítás, amivel ki tudod egészíteni az állami nyugdíjadat. Na de mégis melyiket érdemes választani? Melyik opciónak mik az előnyei és a hátrányai? Milyen szempontokat kell figyelembe venni a választáskor?

  frissítve: 2024. február 17.