Értékkövetés

Más néven indexálás. A biztosítási összeg éves emelése a KSH adatainak megfelelően. Az emelésnek az a célja, hogy a biztosítási szerződés értékére ne legyen hatással az infláció és így elkerülhető legyen az alulbiztosítottság.

Az értékkövetés egy szolgáltatás, amit nem kötelező igénybe venned.

Ezek is érdekelhetnek

 • Férfi nyugdíj-előtakarékosságot keres számítógépen
  Nyugdíj megtakarítás

  Nyugdíj előtakarékosság - kalkulátor és feltételek

  Napjainkban egyre többször bukkan fel az elöregedő társadalom és a nyugdíjrendszer problémája. Érdemes akkor is foglalkoznod a nyugdíj-előtakarékosság kérdésével, ha még nem érzed aktuálisnak, hiszen a nyugdíjas éveid anyagi biztonsága a tét. Szerencsére számos olyan nyugdíj-megtakarítási lehetőség van, amihez nem kell jártasnak lenned a befektetések világában. Útmutatónkból megismerheted a különböző nyugdíj-előtakarékossági megoldások működését, előnyeit és hátrányait.

  frissítve: 2023. február 16.
 • Férfi pénzt számol
  Nyugdíj megtakarítás

  Így tudsz félrerakni a nyugdíjas éveidre

  Néhanapján megfordul a fejedben, hogy nem lenne rossz ötlet tartalékolni egy kicsit a nyugdíjas évekre? Már többször elkezdted a gyűjtögetést, de mindig valami sürgető kiadás jött közbe? Ha úgy érzed, hogy jó volna nem azon idegeskedni, hogy milyen nehéz lesz a megélhetés nyugdíj-megtakarítás nélkül, vagy csak szeretnéd tudni a lehetőségeidet, akkor ez az útmutató sok hasznos információval szolgálhat.

  frissítve: 2023. szeptember 12.
 • Nyugdíjas házaspár mosolyogva sétál
  Nyugdíj megtakarítás

  Nyugdíj: minden, amit tudnod kell róla 2023-ban

  Az állami nyugdíjrendszer válságáról sokat olvashatsz vagy hallhatsz. De vajon mi okozza a problémákat? Lesz még nyugdíj, amikor elérjük a korhatárt? Útmutatónk segítségével megismerheted a válság háttértényezőit, a lehetséges megoldásokat és azt is kiszámolhatod, hogy mekkora a várható nyugdíjad.

  frissítve: 2023. augusztus 31.