Kondíciós lista

A kondíciós lista, más néven hirdetmény a bank hivatalosnak számító dokumentuma arról, hogy az egyes hiteleknek, megtakarításoknak és fizetési műveleteknek mennyi a díja, melyet a bank felszámít, azaz mennyit von le érte a bankszámla-egyenlegedből.

A banki termékek szerződéseihez köthető általános szerződési feltételek vagy üzletszabályzatok külön része ez a lista és tartalmazhatja a kedvezmények, akciók vagy bizonyos ajánlatok vagy más banki konstrukció feltételeinek pontos leírását, feltételeit.

Külön érdemes figyelni benne a lábjegyzetekre vagy megcsillagozott pontokra, melyek fontos részleteket jelölhetnek.

UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön
 • Nincsenek kezdeti költségek, fix törlesztő
 • 3 000 000 forint felett 50 000 forint jóváírás
 • Online igénylésnél 1 500 000 forint felett 30 000 forint jóváírás
Érdekel
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Áruhitelből megvásárolható elektronikai termékek
  Személyi kölcsön

  Minden, amit a 0%-os áruhitelről tudni akartál, és az üzletekben nem mondják el

  Ha vásárolni szeretnél egy nagyobb értékű árut, és már eldöntötted, hogy hitelből fogod megvenni, felmerül a kérdés, hogy milyen hitelt válassz hozzá. Az áruhitel ma már gyakorlatilag minden áruházban könnyen és gyorsan hozzáférhető. A nagyobb boltok szerződést kötnek egy vagy több pénzintézettel, és az általuk kínált áruhitelek közül választhatsz. A hitelfelvételt az áruházi hitelügyintézőn keresztül helyben el lehet intézni. Mindössze egy munkáltatói igazolás és személyes okmányok szükségesek hozzá, és a hitelbírálat is gyorsan megvan. De vajon tényleg ezzel jársz a legjobban?

  frissítve: 2024. április 30.
 • Provident hitel 2024
  Személyi kölcsön

  Provident hitel 2024

  Ha szeretnéd tudni, hogy milyen kölcsönöket kínál a Provident, és mikor érdemes ezeket felvenned, jó helyen jársz. Mutatjuk, milyen kényelmi szolgáltatások elérhetők a kölcsönök mellé, és hogyan kaphatod meg az általad kért összeget a Providentnél. A tévéreklámokból talán tudod, hogy a Provident hitel rövid futamidejű, kis összegű és heti törlesztésű, de a kínálatukban nem csak ezek szerepelnek. Lássuk, mit tudnak!

  frissítve: 2024. január 1.
 • Lakásfelújítás keretében üvegajtót illeszt a helyére egy férfi
  Személyi kölcsön

  Lakásfelújítás 2024 - Így lesz hozzá önerőd

  Te is felújítanád a lakásod? Sokan álmodnak arról, hogy modernizálják, korszerűsítik az otthonukat, amely így kényelmesebbé, komfortosabbá válik, és főleg olcsóbb lesz ott lakni. A lakásfelújítás izgalmas folyamat, de sok kihívást rejt mind a ráfordított energia, mind az anyagiak terén. Ehhez adunk most tippeket.

  frissítve: 2024. június 9.