Fedezetlen hitel

A fedezetlen hitel olyan hitel, amelynél a hitelügyletben nincs biztosítékként szolgáló fedezet. A hitel biztosítékát kizárólag a hiteligénylő rendszeres jövedelme jelenti. Ezekhez a hitelekhez nem kell ingatlan, sem egyéb vagyontárgy.

Fedezetlen hitel például a személyi kölcsön, az áruhitel, a hitelkártya vagy a folyószámla-hitelkeret.

Ezeknek a hiteleknek jellemzően magasabb a kamata, alacsonyabb az elérhető maximális hitelösszeg és futamidő is, mint a fedezetes hitelek esetében.

Cetelem Személyi Kölcsön
 • bankváltás nélkül igényelhető
 • online hitelbírálat 6 perc alatt
 • folyósítás akár 2 munkanap alatt
 • igényelhető hitelösszeg: 400 000 - 9 900 000 Ft
Érdekel
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Egy magyar bank és a hozzá tartozó ATM-ek
  Személyi kölcsön

  Magyar bankok

  Itt találod a Magyarországon működő bankok listáját. Tájékozódhatsz a hitelintézetek legfontosabb adatairól, találsz információt a bankfiókok és ATM-ek számáról, a bank méretéről, tulajdonosi szerkezetéről és az elérhetőségeiről. A Részletek fülön a bankok tevékenységével is részletesen megismerkedhetsz.

  frissítve: 2024. június 6.
 • Raiffeisen személyi kölcsön 2024 – kalkulátor és feltételek
  Személyi kölcsön

  Raiffeisen személyi kölcsön 2024 – kalkulátor és feltételek

  Megmutatjuk, hogy milyen feltételek mellett kaphatsz Raiffeisen személyi kölcsönt, és milyen esetekben kaphatsz kamatkedvezményeket. A kalkulátorban azt is láthatod, hogy mennyire jók a Raiffeisen személyi kölcsön ajánlatok más bankokhoz képest, és mekkora törlesztőrészletet kellene fizetned, ha őket választod. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. március 13.
 • Adósok számolják, hogy hitelkiváltással mennyit spórolhatnak
  Személyi kölcsön

  Személyi kölcsön hitelkiváltásra - kalkulátor és feltételek

  Hitelkiváltásnak nevezzük, amikor egy kedvezőbb kamatozású, olcsóbb hitelre cseréled a már meglévő, drága tartozásodat. Ennek több módja is van. Felvehetsz személyi kölcsönt, vagy adósságrendező jelzáloghitel segítségével összegyúrhatod a többféle, már meglévő hiteledet egy összességében kedvezőbb konstrukcióvá. Ha van egy régebben felvett hiteled, és úgy érzed, hogy sokkal többet fizetsz érte, mint kellene, akkor érdemes elgondolkoznod a hitelkiváltáson. Nem kell hosszabb futamidővel számolnod, csupán a költségek lesznek alacsonyabbak. Nézzük meg hogyan!

  frissítve: 2024. április 18.