Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban

Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban
Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban Díjkalkuláció és lakásbiztosítási ajánlat néhány kattintással a Gránit eBank applikációban

A Gránit Bank eBank applikációjába épített lakásbiztosítás-kalkulátorral percek alatt lehet kedvezményes lakásbiztosítási ajánlatot kalkulálni, majd az ajánlatot azonnal be is lehet küldeni a Gránit Biztosítónak. Az ügyfél ezt követően a szerződéskötéshez, illetve a meglévő lakásbiztosítás felmondásához szükséges összes dokumentumot, beleértve a lakásbiztosítási kötvényt is, e-mailben megkapja, így ki sem kell mozdulnia otthonról egy új lakásbiztosítás kötéséhez vagy a meglévő lecseréléséhez. A díjszámítás és az ajánlat beküldése online, a bank weboldalán is elvégezhető a Gránit Biztosító Házmester lakásbiztosítására. Az app-on belüli és az online kalkulációval megállapított díj is 15 százalékos kedvezményt tartalmaz a Biztosító alapdíjához képest. Az app-ba épített lakásbiztosítás-kalkulátor egyszerűsíti a tájékozódást és megkönnyíti az új lakásbiztosítás megkötését azok számára, akik idén márciusban - élve az új szabályozás adta lehetőséggel - költségmentesen felmondanák, és egy kedvezőbb díjazásúra cserélnék lakásbiztosításukat.

Jendrolovics Péter, a Gránit Bank lakossági divíziójának vezetője elmondta, hogy „már nem csak banki funkciók érhetők el a Gránit Bank eBank app-jában, hanem percek alatt lehet lakásbiztosítást is kalkulálni."

A Gránit eBank mobilbanki alkalmazásban és a bank honlapján is elérhető lakásbiztosítás-kalkulátorral gyorsan és kényelmesen összeállítható egy lakásbiztosítási ajánlat és igényelhető lakásbiztosítás. Az egyszerűsített díjkalkulációhoz néhány adat is elegendő, majd a felületen testre szabható a biztosítás, kiegészítő biztosítás is igényelhető, végül be is küldhető az így összeállított ajánlat a Biztosítónak. Ezt követően az ügyfél e-mailben kapja meg az ajánlat visszaigazolását, a lakásbiztosítás-váltáshoz szükséges nyomtatványt, majd ajánlatának elfogadását követően a biztosítási kötvényt. A folyamat teljesen digitális, nincs szükség nyomtatásra, papírfelhasználásra.

Amennyiben az ügyfél a Gránit Biztosító Házmester lakásbiztosítását a Gránit Bankon keresztül igényli, a biztosítás díjából 15 százalék kedvezményt kap és a biztosítási díj befizetését követően nyereményjátékban is részt vesz, amelynek keretében a Gránit Biztosító 3-szor 1 millió forintot sorsol ki az új lakásbiztosítást kötő ügyfelek között.

Az új szolgáltatás bevezetése egy újabb lépés ahhoz, hogy a Gránit Bankcsoport full service pénzintézetté váljon, és az ügyfelek számára a pénzügyi termékek teljes körét kínálja a lehető legkényelmesebb módon, akár mobilon.

Az indulás időzítése nem véletlen, hiszen 2024-ben először lehet március elsejétől egy hónapon át – idén a húsvéti ünnepek miatt április 2-ig – a biztosítási évfordulótól függetlenül, költségmentesen felmondani a lakásbiztosításokat és átszerződni egy másik biztosítóhoz. Az ügyfelek így a biztosítók ajánlatát összehasonlítva kiválaszthatják a számukra legjobb, legelőnyösebb ár/értékarányú biztosítási csomagot és arra cserélhetik meglévő szerződésüket. A felmondási lehetőség a lakáscélú ingatlanokat érintő, határozatlan időre kötött vagyonbiztosítási szerződésekre vonatkozik.

A kampányra újonnan fejlesztett Házmester Lakásbiztosítást is érdemes tehát számításba venni a váltási kampány idején, és a kalkulátorban rászánni néhány percet az alapdíj kiszámítására, mert a Gránit Biztosító az árazásban is versenyképes ajánlattal állt elő.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
Linkedin
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.