Szakértői útmutatók az egészségedhez

Ha drágállod a gyógyszereket és a magánorvosokat, akkor van egy jó hírünk számodra. Sokan nem igazán ismerik az egészségpénztárakat, pedig egy ilyen számlával évente akár 150 000 forintot is visszaigényelhetsz az adóból. Ráadásul a gyógyszerektől kezdve sok mindent tudsz innen megvásárolni. De ha inkább a magánorvosokhoz szeretnél bérletet, akkor érdemes megismerned az egészségbiztosításokat. Az útmutatóinkban összehasonlító kalkulátorral segítünk a döntésben, ahol olyanok véleményét is megismerheted, akiknek egészségbiztosítása van.

 • Aegon egészségbiztosítás által kifizetett fogászati vizsgálat

  Aegon (Alfa) egészségbiztosítás – ezért érdemes őket választani

  Az Aegon biztosítótársaság ügyfele vagy és egészségbiztosítás megkötésén gondolkodsz? Szeretnéd tudni, hogy miben jobb az Aegon a többi szolgáltatóhoz képest? Útmutatónkban megmutatjuk, hogy milyen erősségei vannak az Aegon egészségbiztosításainak. Azt is megtudhatod, hogy az IZYS Önsegélyező Pénztár tagjai számára miért különösen előnyös az Aegon.

  frissítve: 2023. augusztus 1.
 • Férfi kezében taj kártya van

  TAJ kártya 2023 - ezt érdemes tudnod róla

  A legtöbb ember irattartójában ott lapul a TAJ kártyája. De vajon tényleg mindent tudunk erről a kék-fehér kis dokumentumról? Mire való pontosan és honnan tudhatjuk, hogy érvényes? Külföldiek vagy külföldön dolgozó magyarok is igényelhetnek ilyen iratot? Ha szeretnél minden fontos információt megtudni a TAJ kártyával kapcsolatban, akkor olvasd el útmutatónkat!

  frissítve: 2023. szeptember 12.
 • Vizsgálat táppénz és betegszabadság előtt

  Betegszabadság és táppénz: minden, amit tudnod kell róla 2023-ban

  Fertőző betegségek vagy kisebb balesetek mindenkit ágynak döntenek időről-időre. Szerencsére ilyenkor sem maradsz bevétel nélkül, hiszen a betegszabadság és a táppénz rendszere gondoskodik a munkavállalók anyagi biztonságáról. De vajon hogyan működnek ezek a támogatások? Mekkora összeg jár, amikor beteg vagyok? Kik nem vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat? Útmutatónkból kiderül, hogy mi a különbség a betegszabadság és a táppénz között.

  frissítve: 2023. szeptember 12.
 • Férfi európai egészségbiztosítási kártyát és mobiltelefont tart a kezében

  Európai egészségbiztosítási kártya - minden, amit tudni akarsz róla 2023-ban

  Szeretnéd biztonságban tudni magad és a szeretteidet utazás közben is? Az európai egészségbiztosítási kártya ingyenes, egyszerűen igényelhető és megkönnyítheti az életedet egy külföldi betegség vagy baleset esetén. Útmutatónkból megismerheted az EU kártya használatának feltételeit, igénylésének módját, korlátait, illetve azt, hogy az utasbiztosítás miért fontos.

  frissítve: 2023. szeptember 5.
 • Egészségbiztosítás által fizetett vizsgálaton van egy beteg

  Egészségbiztosítás magánszemélyeknek - kalkulátor és feltételek

  Nem szeretnél sokat várni egy-egy orvosi vizsgálatra és jó lenne minőségi szolgáltatásban részesülni? Jobban szereted a magánegészségügyet? Azt kívánod, bárcsak ne lenne az ellátás olyan drága? Szerencsére van megoldás a problémádra! Az egészségbiztosítás egy jó alternatíva.

  frissítve: 2023. június 24.
 • Céges egészsébiztosításból kifizetett korházi kezelés

  Egészségbiztosítás cégeknek - kalkulátor és feltételek

  Vállalkozó vagy? Olyan munkahelyet szeretnél teremteni az alkalmazottaid számára, ahol szívesen dolgoznak? Meg akarod tartani a jó munkaerőt? Ismerkedj meg a céges egészségbiztosításokkal!

  frissítve: 2023. június 26.