Szakértői útmutatók az egészségedhez

Ha drágállod a gyógyszereket és a magánorvosokat, akkor van egy jó hírünk számodra. Sokan nem igazán ismerik az egészségpénztárakat, pedig egy ilyen számlával évente akár 150 000 forintot is visszaigényelhetsz az adóból. Ráadásul a gyógyszerektől kezdve sok mindent tudsz innen megvásárolni. De ha inkább a magánorvosokhoz szeretnél bérletet, akkor érdemes megismerned az egészségbiztosításokat. Az útmutatóinkban összehasonlító kalkulátorral segítünk a döntésben, ahol olyanok véleményét is megismerheted, akiknek egészségbiztosítása van.

 • Ennek a nőnek szépek a fogai, mert az egészségbiztosítása erre is nyújt fedezetet

  2 egészségbiztosítás, amely fogászati ellátást is tartalmaz

  A magánorvosi szolgáltatások költségei igen magasak lehetnek, nem is beszélve a különböző fogászati beavatkozásokról. Az egészégbiztosítás remek módja az öngondoskodásnak, de kevés olyan egészségbiztosítási csomagot találni, amelyben benne van a fogászati ellátás is. Útmutatónkból megtudod miért van ez így, és mutatunk két olyan biztosítást, ami a fogászati problémákra is fedezetet nyújt.

  frissítve: 2024. február 14.
 • Az orvos második szakvéleményt ad erről a röntgenképről

  2 egészségbiztosítás, amely tartalmaz második orvosi szakvéleményt

  Szeretnél biztos lenni abban, hogy a megfelelő kezelést fogod kapni? Ellenőriznéd, hogy kétségtelenül helyes-e a diagnózis, amit felállítottak? A benned felmerülő kételyekre fontos, hogy választ kapj. Ezt magánorvosi keretek között is kérheted, de a költségét nem tudod mindegyik egészségbiztosítás keretében elszámolni.

  frissítve: 2023. október 20.
 • Az orvos a mellkasröntgent magyarázza a páciensnek

  5 egészségbiztosítás, ami szűrővizsgálatokat is tartalmaz

  Az egészségmegőrzésben fontos és hatékony szerepe van a rendszeres szűrővizsgálatoknak. Ha magán egészégbiztosításon keresztül szeretnél magánorvoshoz járni, beleértve a szűréseket is, akkor szembesülhetsz azzal, hogy sok csomagban nincsenek ilyen vizsgálatok. Most összegyűjtöttünk neked öt olyan egészségbiztosítást, amelyben szűrések is vannak.

  frissítve: 2023. október 18.
 • Aegon egészségbiztosítás által kifizetett fogászati vizsgálat

  Aegon (Alfa) egészségbiztosítás – ezért érdemes őket választani

  Az Aegon biztosítótársaság ügyfele vagy és egészségbiztosítás megkötésén gondolkodsz? Szeretnéd tudni, hogy miben jobb az Aegon a többi szolgáltatóhoz képest? Útmutatónkban megmutatjuk, hogy milyen erősségei vannak az Aegon egészségbiztosításainak. Azt is megtudhatod, hogy az IZYS Önsegélyező Pénztár tagjai számára miért különösen előnyös az Aegon.

  frissítve: 2023. augusztus 1.
 • Férfi kezében taj kártya van

  TAJ kártya 2024 - ezt érdemes tudnod róla

  A legtöbb ember irattartójában ott lapul a TAJ kártyája. De vajon tényleg mindent tudunk erről a kék-fehér kis dokumentumról? Mire való pontosan és honnan tudhatjuk, hogy érvényes? Külföldiek vagy külföldön dolgozó magyarok is igényelhetnek ilyen iratot? Ha szeretnél minden fontos információt megtudni a TAJ kártyával kapcsolatban, akkor olvasd el útmutatónkat!

  frissítve: 2024. január 1.
 • Vizsgálat táppénz és betegszabadság előtt

  Betegszabadság és táppénz: minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  Fertőző betegségek vagy kisebb balesetek mindenkit ágynak döntenek időről-időre. Szerencsére ilyenkor sem maradsz bevétel nélkül, hiszen a betegszabadság és a táppénz rendszere gondoskodik a munkavállalók anyagi biztonságáról. De vajon hogyan működnek ezek a támogatások? Mekkora összeg jár, amikor beteg vagyok? Kik nem vehetik igénybe ezeket a szolgáltatásokat? Útmutatónkból kiderül, hogy mi a különbség a betegszabadság és a táppénz között.

  frissítve: 2024. január 1.
 • Férfi európai egészségbiztosítási kártyát és mobiltelefont tart a kezében

  Európai egészségbiztosítási kártya - minden, amit tudni akarsz róla 2024-ben

  Szeretnéd biztonságban tudni magad és a szeretteidet utazás közben is? Az európai egészségbiztosítási kártya ingyenes, egyszerűen igényelhető és megkönnyítheti az életedet egy külföldi betegség vagy baleset esetén. Útmutatónkból megismerheted az EU kártya használatának feltételeit, igénylésének módját, korlátait, illetve azt, hogy az utasbiztosítás miért fontos.

  frissítve: 2024. január 1.
 • Egészségbiztosítás által fizetett vizsgálaton van egy beteg

  Egészségbiztosítás magánszemélyeknek - kalkulátor és feltételek

  Nem szeretnél sokat várni egy-egy orvosi vizsgálatra és jó lenne minőségi szolgáltatásban részesülni? Jobban szereted a magánegészségügyet? Azt kívánod, bárcsak ne lenne az ellátás olyan drága? Szerencsére van megoldás a problémádra! Az egészségbiztosítás egy jó alternatíva.

  frissítve: 2024. április 23.