Szakértői útmutatók fintech cégekről

Van már Revolut számlád, de ismerős a Wise, PayPal és a Curve is? A mobiloddal szeretnél fizetni, de nem tudod, hogy a Google Pay és az Apple Pay hogyan működik? Bemutatjuk őket, és lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan teszik egyszerűbbé a pénzügyeidet. A magyar fintechekről se feledkeztünk meg és bemutatjuk a Simple appot is, ami már 2 millió letöltésnél jár. De ha csak a költségeidet szeretnéd jobban átlátni és költségelemző alkalmazást keresel, akkor ebben is segítünk és megmutatjuk a legnépszerűbbeket.

 • Rekordévet zárt az UniCredit

  Rekordévet zárt az UniCredit

  Folytatta három éve tartó sikerszériáját az UniCredit: 2023 utolsó negyedéve a 12. olyan egymást követő három hónapos periódus volt, amelyben minőségi növekedést ért el a bankcsoport.

  frissítve: 2024. február 6.
 • Közel három éve tart az UniCredit lendülete

  Közel három éve tart az UniCredit lendülete

  A bankcsoport ismét rekord eredményt ért el, és már a 11. egymást követő negyedévben folyamatos növekedésről számolhat be.

  frissítve: 2023. november 9.
 • Paypal logó

  A PayPal segítségével sokkal nagyobb biztonságban leszel a netes vásárlásoknál. Megmutatjuk hogyan

  Hallottál már a PayPalról, de nem tudod neked miben segít? Szeretnéd használni, de inkább utánanéznél mi is ez valójában? Vagy csak szeretnél még többet megtudni arról, hogyan működik a PayPal rendszere? Jó helyen vagy, ugyanis mi összeszedtünk neked mindent, amit a PayPalról tudni érdemes.

  frissítve: 2022. december 26.
 • Simple applikáció és bankkártya segítségével fizet mobilon egy felhasználó

  Bemutatjuk, hogy a bankfüggetlen Simple appot miért kell mindenkinek a mobilbankja mellé feltelepíteni

  Ha szoktál moziba menni, online ételt rendelni vagy fizetős helyen parkolni és mindent szeretnél kényelmesen egy appból elintézni, akkor a Simple neked készült. Az applikáció ennél még sokkal több mindent kínál. Megmutatjuk, hogy neked hogy tudja kényelmesebbé tenni a mindennapjaidat.

  frissítve: 2023. augusztus 3.
 • Revolut bankkártya és applikáció

  Revolut: megmutatjuk hogyan teszi könnyebbé az életedet és hogyan használd ingyen 2024

  Szeretnél ingyenes számlavezetést, bankkártyát, készpénzfelvételt és átutalást? Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert a Revolut a megoldás. A Revolut mindezt - és még sok minden mást is - egyben tartalmazza. Emellett devizaváltásban, befektetésekben, kriptovaluta váltásban és egyéb befektetésekben is számíthatsz rá. Az ingyenes szolgáltatásai miatt több százezren használják idehaza, de nem csak ez jelenti a fő előnyét, hanem a mobilappjának szolgáltatásai, melyet így egyben egyetlen hazai bank sem nyújt. Részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes a Revolutot választanod és őszintén szólunk arról is, hogy milyen buktatói vannak. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. február 7.