Szakértői útmutatók fintech cégekről

Van már Revolut számlád, de ismerős a Wise, PayPal és a Curve is? A mobiloddal szeretnél fizetni, de nem tudod, hogy a Google Pay és az Apple Pay hogyan működik? Bemutatjuk őket, és lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan teszik egyszerűbbé a pénzügyeidet. A magyar fintechekről se feledkeztünk meg és bemutatjuk a Simple appot is, ami már 2 millió letöltésnél jár. De ha csak a költségeidet szeretnéd jobban átlátni és költségelemző alkalmazást keresel, akkor ebben is segítünk és megmutatjuk a legnépszerűbbeket.

 • A Lightyear befektetéseket kínál külföldön magyar ügyfeleknek

  Lightyear befektetés: TBSZ-t is nyithatsz külföldön

  A Lightyear egy fintech befektetési platform, mely magyar nyelven, forint számlával is várja a magyar ügyfeleket, európai uniós szabályozással. Sokféle befektetés áll rendelkezésedre, melyet a weben vagy mobilalkalmazással érhetsz el. Nagyon kedvezők a költségek a magyar értékpapírszámlákhoz képest, és a Lightyearnél akár TBSZ-ed is lehet. Ebben az útmutatóban minden fontos információt összeszedtünk neked a Lightyearről.

  frissítve: 2024. július 2.
 • Paypal logó

  A PayPal segítségével sokkal nagyobb biztonságban leszel a netes vásárlásoknál. Megmutatjuk hogyan

  Hallottál már a PayPalról, de nem tudod neked miben segít? Szeretnéd használni, de inkább utánanéznél mi is ez valójában? Vagy csak szeretnél még többet megtudni arról, hogyan működik a PayPal rendszere? Jó helyen vagy, ugyanis mi összeszedtünk neked mindent, amit a PayPalról tudni érdemes.

  frissítve: 2024. március 30.
 • Simple applikáció és bankkártya segítségével fizet mobilon egy felhasználó

  Bemutatjuk, hogy a bankfüggetlen Simple appot miért kell mindenkinek a mobilbankja mellé feltelepíteni

  Ha szoktál moziba menni, online ételt rendelni vagy fizetős helyen parkolni és mindent szeretnél kényelmesen egy appból elintézni, akkor a Simple neked készült. Az applikáció ennél még sokkal több mindent kínál. Megmutatjuk, hogy neked hogy tudja kényelmesebbé tenni a mindennapjaidat.

  frissítve: 2023. augusztus 3.
 • Revolut bankkártya és applikáció

  Revolut: megmutatjuk hogyan teszi könnyebbé az életedet és hogyan használd ingyen 2024

  Szeretnél ingyenes számlavezetést, bankkártyát, készpénzfelvételt és átutalást? Ha igen, akkor jó helyen jársz, mert a Revolut a megoldás. A Revolut mindezt - és még sok minden mást is - egyben tartalmazza. Emellett devizaváltásban, befektetésekben, kriptovaluta váltásban és egyéb befektetésekben is számíthatsz rá. Az ingyenes szolgáltatásai miatt több százezren használják idehaza, de nem csak ez jelenti a fő előnyét, hanem a mobilappjának szolgáltatásai, melyet így egyben egyetlen hazai bank sem nyújt. Részletesen bemutatjuk, hogy miért érdemes a Revolutot választanod és őszintén szólunk arról is, hogy milyen buktatói vannak. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. május 9.
 • Wise logó

  Wise – Így lesz sokkal olcsóbb a nemzetközi utalás és átváltás

  A bankok és pénzváltók erős versenytársra találtak. A Wise (korábbi nevén Transferwise) egyedi módon kerüli ki a nemzetközi utalások lehúzós díjait és magas banki devizaátváltási költségeket. Sokkal gyorsabb utalásokat és középárfolyamot kínál, ráadásul a számlavezetés is ingyenes. Revolutosoknak is érdemes Wise számlát nyitni. Megmutatjuk miért és hogyan tudod a legjobban kihasználni a szolgáltatásaikat.

  frissítve: 2024. április 22.