Preferált kistelepülés

A falusi CSOK (Családok Otthonteremtési Kedvezménye) a CSOK támogatás egy fajtája, amelyet kifejezetten tanya, birtokközpont vagy preferált kistelepülésen álló ingatlan megvásárlásához és korszerűsítéséhez, bővítéséhez igényelhetsz.

A falusi CSOK ugyanis nem használható bármely faluban vagy községben található házra, hanem csak a települések egy részében. Ezeket a településeket a jogszabály megyénként és járásonként listázza, ezek a preferált kistelepülések. A falusi CSOK csak ezeken a preferált kistelepüléseken elérhető. (Tanyák és birtokközpontok esetén nincs településre vonatkozó korlátozás.)

A preferált kistelepülések listáját ennek az útmutatónak a végén megtalálod megyénkénti bontásban.

MagNet Bank Babaváró hitel
 • 150 000 Ft jóváírás legalább 8 millió Ft igénylése esetén
 • 10 millió forint 20 éves futamidőre
 • Legfeljebb havi 50 417 Ft törlesztőrészlet
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Babaváró szerződéskötés után érkezett kisbaba eszik
  Állami támogatások

  8 dolog, amit tudnod kell, mielőtt Babaváró hitelt igényelsz

  Ti is szeretnétek 2024-ben babaváró hitelt igényelni? Idén még van rá mód, hogy mentesüljetek az életkori szigorítás alól, ráadásul van olyan bank, amelyik 180 000 forint jóváírást is ad. Elmondjuk, mit kell tudnod igénylés előtt és az aktuális banki ajánlatokat is megmutatjuk.

  frissítve: 2024. április 30.
 • Otthonfelújítási támogatás segítségével végzett szigetelés a padláson
  Állami támogatások

  Otthonfelújítási támogatás 2024 - ezt kell tudnod róla

  Az energiaügyi államtitkár 2024. március 26-án jelentette be az új Otthonfelújítási támogatás indulását, és azóta megjelent a jogszabály tervezete is. A támogatás jelentősen eltér majd a korábban népszerű lakásfelújítási támogatástól, így érdemes megismerni a részleteket. Az új támogatási program lakóházak energetikai korszerűsítését célozza, és 108,24 milliárd forintos keretösszeg áll majd rá rendelkezésre. Mutatjuk a részleteket.

  frissítve: 2024. június 19.
 • Boldog család mert az erkölcsi bizonyítvány megérkezett és a kezében tartja a feleség
  Állami támogatások

  Erkölcsi bizonyítvány: minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  Erkölcsi bizonyítványra több helyzetben is szükséged lehet, legyen szó hitelfelvételről vagy munkahelyváltásról. De vajon hol igényelhető ez a dokumentum? Útmutatónkból megtudhatod, hogy milyen szituációkban elengedhetetlen ez az irat, és mikor nem kötelező benyújtani.

  frissítve: 2024. január 1.