Hiteltörlesztés szüneteltetése

Ha Babaváró hitelt igényeltél és a futamidő első öt évén belül megszületik az első gyermeketek, akkor a hiteltörlesztést 3 évre felfüggesztheted (ikrek esetében 3+2 évre). Újabb gyermeknél újabb 3 évre fel lehet függeszteni a törlesztést. Ezt hívjuk a hiteltörlesztés szüneteltetésének.

Ilyenkor sem a törlesztőrészleteket, sem az ezekkel együtt fizetendő állami garanciavállalás díját nem kell fizetned. Babaváró hitelnél ettől a havi törlesztőrészleted a későbbiekben nem emelkedik meg, de a hitel futamideje kitolódik.

Gránit Bank Babaváró hitel
 • Akár 180 000 Ft jóváírással
 • Online szelfis számlanyitásnál 40 000 Ft jóváírás
 • Online igényelhető
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Első házasok adókedvezményről beszélgetnek kávézás közben
  Állami támogatások

  Első házasok adókedvezménye – minden ami elérhető 2024-ben

  Bizonyára te is tudod, hogy a családtámogatásnak több formája is elérhető Magyarországon. Ezért friss házasként, amikor a közös életeteket kezditek, több lehetőség is nyitva áll előttetek. Ebben az útmutatóban bemutatjuk, mi mindent vehetsz igénybe. Nagyjából időrendi sorrendben fogunk haladni.

  frissítve: 2024. április 30.
 • Otthonfelújítási támogatás segítségével végzett szigetelés a padláson
  Állami támogatások

  Otthonfelújítási támogatás 2024 - ezt kell tudnod róla

  Az energiaügyi államtitkár 2024. március 26-án jelentette be az új Otthonfelújítási támogatás indulását, és azóta megjelent a jogszabály tervezete is. A támogatás jelentősen eltér majd a korábban népszerű lakásfelújítási támogatástól, így érdemes megismerni a részleteket. Az új támogatási program lakóházak energetikai korszerűsítését célozza, és 108,24 milliárd forintos keretösszeg áll majd rá rendelkezésre. Mutatjuk a részleteket.

  frissítve: 2024. június 19.
 • Mosolygó könyvelő aki az szja-visszatérítés ügyintézésben tud segíteni
  Állami támogatások

  Szja-kedvezmény és szja visszatérítés - mit kell tudnod róla 2024-ben?

  Személyi jövedelemadót minden magánszemély fizet, aki dolgozik. Viszont több szja-kedvezmény és szja visszatérítési lehetőség is van, amelyek révén vagy sokkal kevesebbet kell adóznod, vagy komolyabb összeget is visszaigényelhetsz a már befizetett adódból. A kedvezményeket például az életkorodra való tekintettel, vagy a gyermekeidre vonatkozóan is kaphatod, az szja visszatérítések viszont különböző öngondoskodási, megtakarítási formák után járnak. Mutatjuk mikor mennyi adókönnyítést kaphatsz, és hogyan tudod őket érvényesíteni.

  frissítve: 2024. február 6.