Állami kezességvállalás

Ha Babaváró hitelt veszel fel, akkor a törlesztőrészlet mellett az állami kezességvállalás díját is meg kell fizetned. Ez a fennálló tartozás 0,5%-a és a havi törlesztőrészletekkel együtt kell fizetned.

Ezt a díjat azért számítják fel, mert a Babaváró hitel mellé kamattámogatás jár, a hitelt a futamidő kezdetétől kamatmentesen törleszted. A bank felé azonban az állam vállalja a kamat megfizetését, amiért neked kezességvállalási díjat számít fel.

MagNet Bank Babaváró hitel
 • 150 000 Ft jóváírás legalább 8 millió Ft igénylése esetén
 • 10 millió forint 20 éves futamidőre
 • Legfeljebb havi 50 417 Ft törlesztőrészlet
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • CSOK támogatás és hitel segítségével vett lakást ez a 2 fiatal
  Állami támogatások

  CSOK: minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  A CSOK, vagy Családok Otthonteremtési Kedvezményére vonatkozó rendeletek 2016-ban jelentek meg, és évekik segítették a gyermeket nevelő vagy tervező családokat az otthonhoz jutásban. 2023. végével a városokban a normál CSOK nem igényelhető tovább, helyette egy kamattámogatott hitel, a CSOK Plusz elérhető gyermeket vállaló házaspárok számára. A CSOK preferált kistelepüléseken igényelhető változata, a falusi CSOK továbbra is él, méghozzá emelt összegekkel. Az útmutatóban röviden írunk a változásokról, majd az eredeti CSOK feltételeket olvashatod.

  frissítve: 2024. április 30.
 • A jelzáloghitel elengedés erre az ingatanra is kérhető
  Állami támogatások

  Jelzáloghitel-elengedés - minden, amit tudni akarsz róla 2024-ben

  Ha a családtámogatási programra gondolsz, akkor valószínűleg nem jut azonnal eszedbe a jelzáloghitel-elengedés. Ez nem meglepő, mert nem olyan gyakran emlegetett támogatásról van szó, mint a CSOK Plusz vagy a Babaváró hitel, pedig több millió forintot is nyerhetsz vele. Ebből az útmutatóból megtudhatod, hogy jogosult vagy-e a támogatásra, és hogyan veheted igénybe.

  frissítve: 2024. május 6.
 • Babaváró hitel segítségével megszületett kisbaba fekszik az apa hasán
  Állami támogatások

  Babaváró hitel 2024

  Lakásvásárlásnál a CSOK mellett a Babaváró hitel az, amit nem szabad kihagynotok, ha házastársak vagytok, és legalább egy gyermeket terveztek. A Babaváró hitellel 11 millió forinthoz juthattok, amit akár teljes egészében elenged az állam. A legjobb az, hogy nem kell előre megmondani, hogy hány gyermeket szeretnétek, ráadásul a pénzt is bármire elkölthetitek. Ki veheti igénybe, és vajon jogosultak vagytok rá? Segítünk megtudni, hogy megkaphatjátok-e a 11 milliós támogatást.

  frissítve: 2024. április 13.