Fogyasztási hitel

Fogyasztási hiteleknek hívjuk azokat a kölcsönöket, amelyekből használati tárgyakat vásárolhatsz, javíttathatsz, vagy szolgáltatásokat vehetsz igénybe. Ilyenek a személyi kölcsön, az áruhitel, a hitelkártya és a folyószámla-hitelkeret.

Ezek fedezet nélküli hitelek, általában nem túl magas a hitelösszeg, a kamat viszont jellemzően magasabb, mint a jelzáloghiteleknél.

A személyi kölcsön keretében a számládra kapod a kölcsönt, és bármire elköltheted. Havi részletekben kell törlesztened, a kamat pedig a futamidő végéig fix.

Áruhitelt felvehetsz az üzletben, ahol a terméket megvásárolnád. Általában rövid lejáratú kölcsönök, akár egy éven belüli futamidő is előfordulhat. Bár kínálnak komoly akciókat is a szolgáltatók, érdemes megnézni, hogy valóban jól jársz-e vele. Itt nem kapsz pénzt, hanem magát a terméket kapod meg. A hitel összege tehát egyenlő a termék árával.

Hitelkártya esetén a havonta elérhető hitel összegét a bank a jövedelmed alapján határozza meg. Egy bizonyos időkereten belül, ami általában 45 nap, kamatmentesen használhatod a bank pénzét. A tartozásodat a hitelkártyára kell feltöltened. Ha a türelmi időn túl is marad tartozásod, azért viszonylag magas kamatot számít fel a bank, és a készpénzfelvétel is nagyon drága a hitelkártyáknál.

A folyószámla-hitelkeretet is a számlavezető bankod biztosítja, az összegét a jövedelmed alapján határozza meg. A hitelkeretet a jövedelmed automatikusan feltölti, de a fennmaradó tartozás után a bank kamatot számít fel. A hitelkeretnek és a hitelkártyának nincs lejárata, a hitelt újra és újra felveheted amíg te vagy a bank fel nem mondjátok a szerződést.

Fix Kamat személyi kölcsön
 • Fix kamatozású személyi kölcsön, THM: 14,41 - 21,77%
 • Most 1 500 000 forint felett online igénylésért 30 000 forint visszajár
 • 300 000 - 12 000 000 Ft hitelösszeg igényelhető
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Férfi húszezreseket tart a kezében
  Személyi kölcsön

  250 000 forint jövedelemmel ezek a legjobb személyi kölcsönök

  Személyi kölcsönre van szükséged, és ehhez 250 000 forint havi nettó jövedelmet tudsz igazolni? Megmutatjuk, hogy ekkora fizetéssel mennyi pénzt kaphatsz és hogy az egyes bankoknak milyen feltételei vannak.

  frissítve: 2024. február 15.
 • Mosolygó banki ügyfélszolgálaton dolgozó hitelügyintéző
  Személyi kölcsön

  2 millió forint személyi kölcsönt szeretnél? Íme a bankok ajánlatai

  Szükséged lenne 2 millió forintra, de vajon mi ehhez a legmegfelelőbb kölcsön? Egyáltalán milyen feltételeket kell teljesíteni, és mekkora jövedelem szükséges hozzá? Útmutatónkból megtudhatod, milyen kedvezményeket kaphatsz, milyen költségekre számíthatsz és egyáltalán hogyan tudsz személyi kölcsönt igényelni. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. február 15.
 • CIB személyi kölcsön 2024 - kalkulátor és feltételek
  Személyi kölcsön

  CIB személyi kölcsön 2024 - kalkulátor és feltételek

  A CIB Bank ügyfele vagy, és személyi kölcsönt vennél fel? Vagy arra vagy kíváncsi, hogy jobb ajánlatai vannak-e mint a te bankodnak? Megmutatjuk, hogy milyen CIB személyi kölcsön ajánlatok vannak, és hogy milyen feltételek mellett és hogyan tudod őket felvenni. Segítünk eldönteni, hogy megfelelő-e számodra a bank kínálata, és milyen előnyei lehetnek számodra.

  frissítve: 2024. február 20.