A Gránit Banknál január elsejétől egyedülálló módon, online igényelhető piaci lakáshitellel kombinálva a CSOK Plusz Lakáshitel. A Banknál 2,89 százalékos éves kamattal (THM 2,98%) elérhető CSOK Plusz Hitelprogram igényléséhez szükséges jogosultsági vizsgálatot néhány kattintással el lehet végezni a bank weboldalán, a CSOK Plusz oldalon, ahol az ügyfelek nemcsak azt számíthatják ki, hogy mennyi CSOK Plusz Lakáshitelre jogosultak, hanem a CSOK Plusz Lakáshitel Kalkulátorral megtudhatják azt is, hogy ahhoz mekkora összegben vehetnek fel piaci lakáshitelt a Gránit Banktól. Ezt követően a két hitel kombinált igénylése a pár kattintással egyszerűen létrehozható digitális ügyfélfiókon keresztül akár otthonról is megoldható.

A CSOK Plusz Lakáshitel és a piaci lakáshitel együttes igényléséhez így ki sem kell mozdulni otthonról, nem szükséges sorban állni bankfiókban és nincs szükség hitelközvetítő igénybevételére sem. A hiteligénylési folyamatot egyszerű dokumentumfeltöltés segíti és az ügyfelek a folyamat minden lépésénél megkapják a szükséges szakértői segítséget telefonon, videóbankon vagy e-mailben.

„A Gránit Bank célja, hogy minden kedvezményes, támogatott hitelkonstrukciót azonnal elérhetővé tegyen ügyfelei számára, az átlagosnál kedvezőbb kondíciókkal és a fenntartható és kényelmes ügyintézést szolgáló digitális megoldásokkal. Ezért januártól a CSOK Plusz Lakáshitellel kombinált lakáshitelekre is kiterjesztette digitális hiteligénylési folyamatát, azaz integrálta a kedvezményes CSOK Plusz Lakáshitelt a piaci lakáshitel digitális igénylési folyamatába” – mondta az új innováció kapcsán Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a bank Lakossági Divíziójának vezetője.

Az 1 - 50 millió forint között igényelhető 2,89%-os kamatú CSOK Plusz Lakáshitel a Gránit Banknál egyedülállóan feltételek nélküli, évi 6,80 százalékos kamattal kínált piaci lakáshitellel egészíthető ki.

A CSOK Plusz Lakáshitel igénylése esetén a 2024.01.01-től induló akció keretében a bank nem számítja fel a folyósítási díjat és folyósításkor visszatéríti a hitelcél ingatlan értékbecslés díját. További kedvezményt jelent, hogy átvállalja a fedezeti ingatlan tulajdoni lapjainak, térképmásolatának a díját valamint visszatéríti a közjegyzői díjat 27 500 Ft-ig.

Amennyiben a CSOK Plusz Lakáshitelt piaci kamatozású lakáshitellel együtt igénylik, a piaci kamatozású lakáshitelre is vonatkoznak a CSOK Plusz Lakáshitelre meghirdetett kedvezményes díjak.

Gergely Péter
Gergely Péter pénzügyi szakértő
Linkedin
Gergely Péter pénzügyi szakértő

Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.