Szakértői útmutatók egészségpénztárhoz

Évente 150 000 forintot visszaigényelhetsz az adódból az egészségpénztári számlával. Viszont ennél sokkal többet tudnak az egészségpénztárak. Akár pár száz forintért egészségbiztosítást kaphatsz több pénztárnál. Ha lakáshiteled van, akkor a törlesztésbe is besegít a pénztár az adókedvezményen keresztül. Részletesen bemutatjuk, hogy mi mindenre használhatod ez egészségpénztári számlát és hogy milyen önsegélyezési szolgáltatásokat nyújtanak. A pénztárakat egyenként is mind bemutatjuk, hogy kiválaszthasd a számodra legjobbat.

 • OTP Egészségpénztári kártyák

  Mostantól még könnyebben gyarapíthatod forrásodat az OTP Egészségpénztárral

  Az egészségpénztár legfőbb előnyéről, a 20% adó-visszatérítésről már biztosan hallottál. De arról talán még nem, hogy a „Kártyaösszekötés” funkciónak hála sokkal egyszerűbben juthatsz az „ajándék” forráshoz, ami évente akár közel 150 000 Ft is lehet, és amit felhasználhatsz egészségügyi kiadásokra, például szemüvegre, fogászatra, gyógyszerre. Próbáld ki te is! Legyél az OTP Egészségpénztár tagja, és kösd össze online a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal!

  frissítve: 2024. január 29.
 • Pénzügyi tanácsadó laptopon megmutatja az egészségpénztár előnyeit

  Magasabb összegű egészségpénztári szolgáltatásokat hoz az új év

  A minimálbér emelése mindig örömhír az alkalmazottként dolgozóknak. Az emelés ráadásul egy sor egyéb változást is magával hoz, hisz a minimálbér összegétől függhetnek egyes banki és egyéb díjak, kedvezmények. Nincs ez másként az egészségpénztáraknál sem, ennek pedig bizonyára örülnek majd az öngondoskodók.

  frissítve: 2024. január 10.
 • Csalás malacperselybe pénzt rak

  Lépj december 31-ig, hogy akár 150 000 forinttal növelhesd a családi kasszát

  Létezik egy olyan rizikómentes megtakarítási mód, mellyel 20%-kal gyarapíthatod a forrásodat. Ez az egészségpénztár, amivel évente akár közel 150 000 forinttal is növelheted a megtakarításodat. Lépj év végéig! Ne maradj le a lehetőségről! Ráadásul most nyereményjátékban is részt vehetsz, amivel akár további 150 000 forinthoz juthatsz!

  frissítve: 2024. január 10.
 • Számla lefényképezése mobillal

  Egészségpénztárral megtakarítani egyszerűbb, mint gondolnád

  Sokan vannak úgy, hogy hallottak ugyan arról, hogy megéri anyagilag egészségpénztáron keresztül rendezni az egészségügyi kiadásokat, legyen szó egy új szemüvegről vagy egy fogászati kezelésről, de mégsem vágnak bele, mert bonyolultnak érzik az ezzel kapcsolatos ügyintézést. Így viszont elesnek évente akár közel 150 ezer Ft pluszforrástól! Ezért most megmutatjuk, hogy milyen egyszerű az OTP Egészségpénztárral az élet! Ráadásul most 2 nyereményjátékkal is kedvez tagjainak a Pénztár!

  frissítve: 2024. január 10.
 • Egészségpénztárral szűrővizsgálatra is mehetünk

  Most lépjen, ha szeretne minél többet visszakapni az adójából!

  Az év vége az egészségpénztárak életében mindig nagy hajrával telik. Ilyenkor kell még egy kicsit felrázni és cselekvésre bírni a tagokat, hogy minél előbb fizessék be a pénztárba, amit idén oda szántak, és számolják el a fiókban pihenő számláikat. Az aktivitás a pénztári tagoknak is érdeke, hisz akár 150 ezer forint visszakapott adóról beszélünk - hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi összehasonlításokat végző portál szakértője.

  frissítve: 2023. november 29.
 • Lakás vásárlást tervező fiatal pár

  Így kerülhetsz közelebb a saját otthonod megvásárlásához

  A saját otthonban megkezdett új élet mérföldkő az ember életében. Ám a jelenlegi ingatlanárak mellett kihívás ezt megvalósítani. Ezért mutatunk egy megbízható anyagi segítséget: az egészségpénztári tagságot!

  frissítve: 2023. november 29.
 • Fogászati kezelés

  Szeretnél 150 000 Ft támogatást a fogászati kiadásaidhoz? Itt a megoldás!

  Arról talán hallottál már, hogy egy egészségpénztár tagjaként jelentős összeget kaphatsz az egészségügyi kiadásaidhoz. És azt tudtad, hogy a különböző fogászati kiadásokra is több forrásod lehet pénztártagként? Például fogtömésre, fogimplantátumra vagy fogszabályozóra. Mutatjuk, hogyan juthatsz akár közel 150 000 forinthoz pusztán némi odafigyeléssel, és az OTP Egészségpénztárral.

  frissítve: 2023. november 29.
 • Diákok beszélgetnek az egyetem előtt

  Felvették egyetemre vagy főiskolára a gyermeked? Így csökkentheted a tandíját és az egyéb kiadásokat!

  Egy gyermek felsőfokú tanulmányai jelentős kiadást jelenthetnek a családnak, gondoljunk csak a tandíjra, az albérletre vagy kollégiumra. Azonban van egy kevesek által ismert megoldás, ami mérsékeli ezeket a költségeket. Egészségpénztári tagként ugyanis nem csupán az egészségügyi kiadásokra lehet több forrásod, hanem gyermeked tanulmányi kiadásaira is, például a tandíjra, 2023-ban maximum 232 000 Ft/év/gyermek összegben.

  frissítve: 2023. november 29.
 • Boldog mosolygó család ölelkezik

  Pénzügyi öngondoskodás egész életünkben? Így is lehetséges!

  Az elmúlt évek váratlan eseményei sok mindenre ráébresztettek bennünket, többek között a pénzügyi öngondoskodás fontosságára. Életünk különböző szakaszaiban természetesen más és más lehet az anyagi cél, egy dolog azonban mindig fontos: az egészség megóvása. Ezért ezúttal egy olyan „befektetési formát” ajánlunk, amivel épp ehhez kaphatsz pluszforrást, évente akár közel 150 ezer forintot!

  frissítve: 2023. november 29.
 • Üres kórházi váróterem

  Nagyobb biztonságra hajtanak az egészségpénztári tagok

  Hiába a magánorvosi szolgáltatásoknál tapasztalható áremelés, a lakosság növekvő mértékben támaszkodik a magánegészségügyre, köszönhetően az állami ellátórendszer gyengeségeinek. Ezzel együtt nő az öngondoskodás szerepe is, és a páciensek növekvő mértékben fizetnek egészségpénztáron vagy egészségbiztosításon keresztül. Ugyanakkor a felhasználásban egyre óvatosabbak.

  frissítve: 2023. november 29.