Szakértői útmutatók személyi kölcsönökhöz

A személyi kölcsön könnyen megérthető és népszerű banki ajánlat az utóbbi időkben. Ez nem csoda, mert általában nincsenek kezdeti költségek, a teljes futamidőre fix a kamat és akár pár nap alatt is hozzá lehet jutni a pénzhez. Megmutatjuk, hogy a bankok mi alapján nézik meg és számolják ki, hogy mennyi hitelt kaphatsz. Bemutatjuk, hogy mik az előnyei a fogyasztóbarát személyi hitelnek és az olyan szakszavakat, mint a JTM és THM is érthetően elmagyarázzuk. Az útmutatóinkban összehasonlító kalkulátorral segítünk a döntésben, ahol pontos törlesztőket is mutatunk.

 • Cofidis

  Cofidis

  Kölcsönt igényelni egy olyan pénzügyi szolgáltatótól, amely csak erre szakosodott? Nem lehet rossz gondolat, hát ha még kedvező ajánlatokat is kínál! A Cofidisnél megtalálhatod mindezt, és ami különösen jó benne, hogy nem kell sehová sem bemenned, mindez működik teljes mértékben online!

  frissítve: 2024. február 20.
 • Törlesztőrészletet néz laptopon férfi csodálkozva

  Újra itt a hiteltörlesztési moratórium!

  Míg korábban a kormány döntése értelmében kellett bevezetniük, most az ügyfelekért zajló egyre komolyabb verseny miatt saját üzletpolitikai érdekek alapján jelent meg a banki kínálatban, az MBH Banknál a fizetési moratórium: a hitelfelvevőknek hónapokkal később kell csak megkezdeniük kölcsönük törlesztését – hívta fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

  frissítve: 2024. február 15.
 • Ezeket az elektronikai termékeket vásárolják sokan áruhitellel

  Még hogy válságban a kiskereskedelem? – egy adat, ami mindezt cáfolja

  Soha még ekkora összeget nem folyósítottak a bankok áruhitelből, mint tavaly év végén: a kiskereskedelmi forgalom közel 8 százalékos zuhanása ellenére 2023-ban 8,5 százalékkal nőtt az ügyfelek által felvett áruhitelek összege – hívja fel a figyelmet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője arra is figyelmeztet, hogy a 0 százalékos akcióknak köszönhetően ma kisebb átlagkamaton elérhetőek az áruhitelek, mint amilyen kamatot egy-egy személyi kölcsönért fizetni kell.

  frissítve: 2024. február 15.
 • Tízezres papírpénz

  Beindult a kamatcsökkentési verseny a személyi hiteleknél

  Tavaly a folyósított lakossági kölcsönök harmada személyi kölcsön volt, miközben a lakáshitelpiac harmada eltűnt, a személyi hitel kihelyezés meghaladta a 2022. évit. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint idén a bankok egymás közötti versenyének köszönhetően végre a személyi kölcsönök kamatai is nagyot csökkenhetnek – januárban már látszanak ennek jelei.

  frissítve: 2024. január 25.
 • Hitelkártyák egy számítógép billentyűzetén

  Újabb adat bizonyítja: elfogyott a családok tartaléka

  Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 000 forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint az, hogy november végére héthavi mélypontra esett a hitelkártya-tartozás összege, nem feltétlenül jelent fordulatot – a trendek szerint a novemberi „megpihenést” erőteljesebb karácsonyi eladósodás követi.

  frissítve: 2024. február 15.
 • Információk a Cofidis fiókjáról

  Információk a Cofidis fiókjáról

  A Cofidis Magyarországi Fióktelepe olyan kölcsönöket nyújt, amiért egyáltalán nem kell felkeresned a bankfiókot. Megmutatjuk, miért nem, illetve hová kell menned, ha mégis bemennél egy Cofidis bankfiókba.

  frissítve: 2023. december 27.
 • Bankkártya egy nő kezében vásárlás után

  Hamarosan itt vannak az ünnepek, így segíthet az MBH Bank

  Az üzletekben már megjelentek a karácsonyi dekorációk, és a sokáig őszbe nyúló jó időnek is vége. Előkerülnek a sapkák, sálak, nyitnak a korcsolyapályák. Lassan valószínűleg te is átgondolod, hogy ki mit kapjon karácsonyra, hogyan és hol telnek majd az ünnepek. Ilyenkor általában megemelkednek a kiadások, de a hiteleket érdemes okosan tervezni. Mutatjuk, hogyan lehetnek segítségedre az MBH Bank személyi kölcsön konstrukciói.

  frissítve: 2024. január 10.
 • Egy magyar bank és a hozzá tartozó ATM-ek

  Magyar bankok

  Itt találod a Magyarországon működő bankok listáját. Tájékozódhatsz a hitelintézetek legfontosabb adatairól, találsz információt a bankfiókok és ATM-ek számáról, a bank méretéről, tulajdonosi szerkezetéről és az elérhetőségeiről. A Részletek fülön a bankok tevékenységével is részletesen megismerkedhetsz.

  frissítve: 2023. december 9.
 • Magas jövedelemmel ennyi kölcsön is igényelhető

  600 000 forint jövedelemmel ezek a legjobb személyi kölcsön ajánlatok

  Magas jövedelemmel szeretnél személyi kölcsönt igényelni? Talán tudod, hogy így nagyobb esélyed lehet arra, hogy megkapd a kölcsönt, amit szeretnél, és több kamatkedvezményt is kaphatsz. Mutatjuk, hogy milyen futamidők mellett milyen kölcsönöket kínálnak a bankok, és mekkora lesz a havi törlesztőd.

  frissítve: 2024. február 15.
 • Egy pár színkódról választja ki az új nappali színét

  Újítsd fel a lakásod MBH személyi kölcsönből! Íme a kedvezmények!

  Egy lakásfelújítás komoly kiadással járhat, de ha jól csinálod, akkor annyit nyersz a másik oldalon, hogy személyi kölcsönből is megérheti elvégeztetni a munkálatokat. Mutatjuk, hogy milyen költségekkel kell számolnod, és az MBH Bank milyen megoldást kínál a felújításhoz szükséges anyagi háttér megteremtésére.

  frissítve: 2024. január 10.