Szakértői útmutatók személyi kölcsönökhöz

A személyi kölcsön könnyen megérthető és népszerű banki ajánlat az utóbbi időkben. Ez nem csoda, mert általában nincsenek kezdeti költségek, a teljes futamidőre fix a kamat és akár pár nap alatt is hozzá lehet jutni a pénzhez. Megmutatjuk, hogy a bankok mi alapján nézik meg és számolják ki, hogy mennyi hitelt kaphatsz. Bemutatjuk, hogy mik az előnyei a fogyasztóbarát személyi hitelnek és az olyan szakszavakat, mint a JTM és THM is érthetően elmagyarázzuk. Az útmutatóinkban összehasonlító kalkulátorral segítünk a döntésben, ahol pontos törlesztőket is mutatunk.

 • Lakásfelújítás keretében üvegajtót illeszt a helyére egy férfi

  Lakásfelújítás 2024 - Így lesz hozzá önerőd

  Te is felújítanád a lakásod? Sokan álmodnak arról, hogy modernizálják, korszerűsítik az otthonukat, amely így kényelmesebbé, komfortosabbá válik, és főleg olcsóbb lesz ott lakni. A lakásfelújítás izgalmas folyamat, de sok kihívást rejt mind a ráfordított energia, mind az anyagiak terén. Ehhez adunk most tippeket.

  frissítve: 2024. június 9.
 • Egy mosolygó férfi, aki sikeresen igényelt online személyi kölcsönt

  Online személyi kölcsön kalkulátor 2024

  Az elmúlt években az életünk egyre inkább az online tér felé tolódott. Online vásárolunk, és így intézzük az ügyeinket is. Mostanra a legtöbb banknál személy kölcsönt is igényelhetünk az otthonunk kényelméből, akár úgy is, hogy egyszer sem megyünk be a bankfiókba. Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy miben más az online személyi kölcsön mint a hagyományos, mik az előnyei és a hátrányai.

  frissítve: 2024. június 24.
 • Kádár kocka ami felújításra szorul

  Kádár kocka felújítása 2024: ilyen hiteleket igényelhetsz egyszerűen

  A szakemberek szerint 5-10 évente minden házon érdemes egy nagyobb felújítást elvégeztetni. Az 1990 előtt épült Kádár kockák mostanra elavultak, így rájuk fér a korszerűsítés. Ennek azonban komoly költsége van, és sokan nem is tudják kifizetni hitel vagy támogatás nélkül. Mutatjuk milyen hitelek elérhetők lakásfelújításra, és a közelgő Otthonfelújítási támogatásról is találsz információt.

  frissítve: 2024. június 2.
 • Elektromos autó ajtajában van a slusszkulcs

  Elektromos autót szeretnél? Mutatunk pár kedvező kölcsönt!

  Az elektromos autók – összhangban az uniós eladásokkal – egyre népszerűbbek Magyarországon, nem véletlenül. Ha te is szeretnéd megvásárolni a sajátodat, akkor 2024 a te éved lehet.

  frissítve: 2024. április 1.
 • Ez a férfi minden igénylési feltételt teljesített, így megkapta a kölcsönt

  Hogyan készülj fel a hitelfelvételre 4 lépésben?

  A hitelfelvétel komoly elhatározás, ezért nemcsak a lehetőségeidet kell átgondolnod, de előre fel is kell rá készülnöd. Azt javasoljuk, hogy szánd rá az időt, ne kapkodj, hozz inkább átgondolt, tudatos döntést. Mutatjuk, mire érdemes figyelned.

  frissítve: 2024. március 18.
 • Ez a pár autóhitelből vásárolt új autót

  Autóvásárlás önerő nélkül 2024-ben

  Ha autót szeretnél vásárolni, és ehhez nincs elég saját megtakarításod, akkor több lehetőség közül is választhatsz. A legnépszerűbb finanszírozási lehetőségek a személyi kölcsön és az autólízing. Mindkettőnek megvan a maga előnye, de mi most a személyi kölcsön mellett tennénk le a voksunkat. Mutatjuk miért.

  frissítve: 2024. március 5.
 • Információk a Cofidis fiókjáról

  Információk a Cofidis fiókjáról

  A Cofidis Magyarországi Fióktelepe olyan kölcsönöket nyújt, amiért egyáltalán nem kell felkeresned a bankfiókot. Megmutatjuk, miért nem, illetve hová kell menned, ha mégis bemennél egy Cofidis bankfiókba.

  frissítve: 2023. december 27.
 • Egy magyar bank és a hozzá tartozó ATM-ek

  Magyar bankok

  Itt találod a Magyarországon működő bankok listáját. Tájékozódhatsz a hitelintézetek legfontosabb adatairól, találsz információt a bankfiókok és ATM-ek számáról, a bank méretéről, tulajdonosi szerkezetéről és az elérhetőségeiről. A Részletek fülön a bankok tevékenységével is részletesen megismerkedhetsz.

  frissítve: 2024. június 6.
 • Magas jövedelemmel ennyi kölcsön is igényelhető

  600 000 forint jövedelemmel ezek a legjobb személyi kölcsön ajánlatok

  Magas jövedelemmel szeretnél személyi kölcsönt igényelni? Talán tudod, hogy így nagyobb esélyed lehet arra, hogy megkapd a kölcsönt, amit szeretnél, és több kamatkedvezményt is kaphatsz. Mutatjuk, hogy milyen futamidők mellett milyen kölcsönöket kínálnak a bankok, és mekkora lesz a havi törlesztőd.

  frissítve: 2024. április 20.
 • A férfi személyi kölcsönt vett fel, és végre elkezdte a felújítást

  7 dolog, amit tudnod kell, mielőtt felújításra igényelsz személyi kölcsönt

  A felújítás egy tipikus lakáscél, és erre a bankok lakáshitelt is kínálnak. Miért akarnál akkor felújításra személyi kölcsönt felvenni, ráadásul sokkal drágábban? Pedig nagyon is meglehet a helye a kölcsönnek felújításkor. Mutatjuk, mit érdemes átgondolnod, mielőtt igényelnéd.

  frissítve: 2024. április 30.