Információk a CIB Bank fiókjairól

A CIB Bank fiókjai korszerűek és kényelmesek, el tudsz bennük mindent intézni országszerte. A fiókokban van ATM, így azt is használhatod a pénztár helyett, hiszen sok gép már képes a befizetés azonnali jóváírására is.

Mit mond szakértőnk?Bezár

A CIB Bank fiókjai korszerűek és kényelmesek, el tudsz bennük mindent intézni országszerte. A fiókokban van ATM, így azt is használhatod a pénztár helyett, hiszen sok gép már képes a befizetés azonnali jóváírására is.

Sok fiókban van gyereksarok is, ahol gyermeked elfoglalhatja magát, általában rajzolgathat az idő alatt, amíg te a pénzügyekkel foglalkozol, így biztosan nem fog unatkozni vagy téged nyaggatni. A fiókok túlnyomó többsége kutyabarát fiók, így beviheted a kedvencedet is, amíg a banki ügyeidet intézed.

Az ingyenes WiFi is része a CIB Bank szolgáltatásainak. Ha bemész a CIB fiókba, megkapod az ingyenes WiFi azonosítóját és szabadon csatlakozhatsz rá, amíg várakozol az ügyintézőre. A fióki pénztár nyitva tartása általában megegyezik a fiók általános nyitva tartásával, de van ebédszünet kora délután, amivel számolnod kell.

 • Írta: Homa Péter
 • frissítve: 2023. december 27.
 • promóció

A CIB Bank bankfiókjai országszerte sok helyen megtalálhatók és általában ugyanazt a kényelmet nyújtják, bármelyik fiókba mész is be. Egy pár fiók kivételével, ahol az ingatlan üzemeltetője tiltja ezt, a fiókokat kutyával is fel lehet keresni, gyereksarok és ingyenes Wi-Fi is várja az ügyfeleket.

A CIB Bank egy olasz tulajdonú, de mára már nemzetközi bankhálózat tagjaként nyújtja szolgáltatásait Magyarországon. Évtizedek óta élvonalbeli digitális szolgáltatásokkal vár, bankfiókjait is ebben a szellemben üzemelteti.

Összefoglaló a CIB Bank fiókjairól: erre figyelj!

A CIB Bank fiókjai korszerűnek számítanak korunk technikai fejlettsége szempontjából. Megtalálod benne az ügyfélhívó rendszert, de online is foglalhatsz időpontot, amivel megúszod a sorban állást.

Beviheted a kutyádat a legtöbb fiókba, és sok fiókban találsz gyereksarkokat is, ahol gyermeked elidőzhet, amíg te a pénzügyeidet intézed.

Fontos tudnod, hogy ha pénzt fizetnél be, vagy készpénzt vennél fel, a CIB fiókok pénztárai ebédszünetet tartanak minden kora délután egy fél óráig, illetve a pénztárak nyitva tartása eltérhet a fiók nyitva tartásától.

Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább délig, egész pontosan 12:30-ig keresd fel a bankfiókot!

Ne felejtsd el, hogy a CIB Bank egyre több azonnali jóváírós ATM-et helyez üzembe, amivel azonnal a számládra kerül a befizetett összeg.

Milyen szolgáltatásokat találsz a CIB Bank fiókjaiban?

Mindent el tudsz intézni a CIB Bank minden fiókjában. Országosan mindössze néhány fiókban van valamilyen korlátozás, ami miatt ott éppen nem tudsz jelzáloghitelt, befektetést vagy kisvállalkozói pénzügyeket intézni. Ez azonban egy nagyon csekély korlátozás, általánosságban szólva minden bankos ügyedet minden fiókban el tudod intézni.

A fiókok mintegy felében széfszolgáltatást is igénybe vehetsz.

A CIB Bank fiókjai kutyabarátak és gyereksarkot is találsz szinte minden fiókban.

Nem minden fiók nyitva tartása azonos, a bevásárlóközpontokban jellemzően hosszabb ideig is nyitva vannak a bankfiókok. Ha biztosra akarsz menni, akkor jól jöhet az online időpontfoglalási lehetőség is, melyet a CIB Bank honlapján érhetsz el.

Országosan minden ötből átlagosan 4 fiók akadálymentesen is megközelíthető.

Kézfogás szerződéskötéskor cib bankfiókban

Szolgáltatási korlátozások a CIB Bank egyes fiókjaiban

A CIB Bank országos fiókhálózatában, amely több mint 60 bankfiókból áll, minden ügyet minden fiókban el tudsz intézni, bármelyik fiók is a számlavezető fiókod.

Nagyon kevés kivétel van ez alól: jelzálog és befektetési ügyekben országosan 1 fiókban (CIB Lízing központi ügyfélszolgálat a budapesti Petrezselyem utcában), kisvállalati ügyben ezenkívül országosan további 3 fiókban nem tudsz csak ügyet intézni.

Széfszolgáltatás 14 fiókban nem érhető el országosan, a többiben mind igen.

Kutyabarát bankfiókok

Az alábbi oldalon láthatod, hogy mely fiókokba tudsz kutyával is bankügyeket intézni. Országosan 4 olyan fiókjuk van (Szentendrén, Dunakeszin, KÖKI Terminálon, és a WestEndben), ahol külső szabályozások nem, vagy nem teljesen teszik lehetővé a kutya bevitelét az ingatlanba, így a CIB bankfiókba sem mehetsz be kutyával.

A kutyabarát CIB bankfiókok nyitva tartásáról és elérhetőségeiről a www.kutyabarathelyek.hu oldalon is tájékozódhatsz.

A kutyákat a következő szabályok betartásával lehet bevinni: csak pórázon vagy hordozóban vihetők be és csak akkor, ha egészségesek, szobatiszták, továbbá veszettség ellen be vannak oltva. Veszélyes ebnek minősülő kutyák nem mehetnek be a bankfiókokba!

Fontos azt is tudnod, hogy a kutyád viselkedéséért minden esetben te felelsz!

Gyereksarok a CIB fiókokban

Országosan mindössze 2 fiókban nincs lehetőség arra, hogy gyermeked játsszon, rajzolgasson, amíg te a bankügyeidet intézed.

A többi fiókban, tehát gyakorlatilag majdnem minden CIB fiókban a gyermekedet leültetheted a sarokba és kitűnően elfoglalhatja magát, amíg te a pénzügyeidet intézed, fél szemmel vigyázva rá is.

18 óráig nyitva tartó fiókok

A CIB Bank több fiókja is este 6 óráig várja az ügyfeleket. Ezek a fiókok jellemzően a fővárosi bevásárlóközpontokban találhatók.

Viszont minden CIB fiók szerdánként tovább is nyitva tart a szokásosnál, így 17 vagy 18 óráig.

Ugyanakkor pénteken a legtöbb bankfiók általában egy órával korábban zár.

Online időpont foglalás

A CIB Bank lehetővé teszi, hogy a bankügyeidet sorban állás nélkül is elintézhesd. Ehhez időpontot kell foglalnod a kiválasztott CIB fiókba.

Az időpontfoglalási felületet itt éred el.

Akadálymentes megközelítés

A CIB Bank legtöbb fiókja (14 kivételével) akadálymentesen megközelíthető és használható. Az akadálymentesített fiókok listáját a CIB Bank bankfiók keresőjében éred el. A térkép jobb felső sarka feletti szűrés gombot használva tudod előhívni ezt a szűrési opciót, s így listázhatod ezeket a fiókokat.

A CIB Bank bankfiók lefedettsége országosan

Több mint 60 fiókjával a CIB Bank jelen van a vármegyeszékhelyeken, továbbá a bő 10 legnagyobb magyar városban.

A bankfiókok majdnem fele Budapesten található.

A CIB Bank bankfiók keresője

A CIB Bank bankfiók keresőjét itt találod.

A térkép feletti szűrés gombbal tudsz szűrni azokra a bankfiókokra, melyek az alábbi szolgáltatásokat nyújtják: jelzálog specialista, befektetési tanácsadás (Magnifica), kisvállalati sarok, gyereksarok, akadálymentesített, Wi-Fi, pénzváltás, széfszolgáltatás.

Azt is kiszűrheted, hogy melyik fiók van most nyitva. Figyeld az órát, hogy a nyitva tartás végéig tényleg oda is érsz-e a bankfiókba.

A CIB Bank fiókok előnyei és hátrányai

 • online időpontfoglalási lehetőség bármelyik CIB fiókba, sorban állás nélküli kiszolgáláshoz
 • gyereksarokkal rendelkeznek a fiókok
 • kutyabarátak a bankfiókok, kivéve, ahol az ingatlan üzemeltetője tiltja ezt
 • ingyenes Wi-Fi a bankfiókokban
 • alapvetően csak a fővárosra és a vármegyeszékhelyekre koncentráló bankfiókhálózat
 • kevés fiók tart nyitva 18 óráig
 • minden fiók pénztárában ebédszünet van 13 órakor
 • nem minden fiók közelíthető meg akadálymentesen

Maradtak kérdéseid?

 • A CIB Bank fiókjai általában meddig tartanak nyitva?

  Jellemzően 16 óráig, pénteken 15 óráig minden bankfiókot nyitva találsz. Minden szerdán egy órával tovább nyitva tartanak a bankfiókok, így 17 vagy 18 óráig. Vannak minden nap 18 óráig is nyitva tartó bankfiókok.

 • Bevihetem a kutyámat a CIB fiókba?

  Ahol az ingatlan üzemeltetője nem tiltja (ez 4 fiók országszerte), ott igen. A CIB Bank fiókjai minősített kutyabarát helyek, a Kutyabarathelyek.hu portál által kidolgozott feltételrendszernek megfelelnek.

 • Minden ügyemet el tudom intézni minden CIB fiókban?

  Jellemzően igen. Kisvállalkozói sarkot országszerte 4 fiókban nem találsz mindössze. Befektetési és jelzáloghitel ügyintézőt, pénztárat, bankszámla- és bankkártya-ügyintézést minden CIB fiókban találsz.

 • Mit tegyek, ha már bezárt a bankpénztár?

  Ebben az esetben ellenőrizd az ATM-et, hogy ott be tudsz-e fizetni azonnali jóváírással. Ezek az ATM-ek magas pénzkiadó nyílással rendelkeznek. Készpénzfelvételre természetesen mindegyik ATM alkalmas.

Homa Péter
Homa Péter bankszámlaszakértő
Linkedin
Homa Péter bankszámlaszakértő

Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.