Információk a Cofidis fiókjáról

A Cofidis nemzetközi szinten is a digitális banki modellt követi, azaz nem tart fenn bankfiókokat. Telefonon vagy interneten tudsz velük kapcsolatba lépni. és előzetes hitelbírálattal igényelheted a hitelkonstrukcióikat. 

Mit mond szakértőnk?Bezár

A Cofidis nemzetközi szinten is a digitális banki modellt követi, azaz nem tart fenn bankfiókokat. Telefonon vagy interneten tudsz velük kapcsolatba lépni. és előzetes hitelbírálattal igényelheted a hitelkonstrukcióikat. 

Pozitív előzetes bírálat esetén automatikusan küldik a hiteligényléshez szükséges nyomtatványokat, majd a videós vagy a személyes azonosítás, illetve a papír alapú aláírás közül választhatsz.

Ha papíralapú aláírást választasz, még akkor sem szükséges felkeresned a Cofidis bankfiókját, hiszen a hitelközvetítő partnerük időpont-egyeztetés után elmegy a kérelemért és a szükséges dokumentumokért. Pozitív bírálatot követően 2 munkanapon belül meg is kapod a pénzt a bankszámládra.

Ha a törlesztést szeretnéd fizetni, ahhoz sem kell felkeresned bankfiókot. A kölcsönt visszafizetheted csoportos beszedéssel is, ami kényelmes, hiszen nem kell rá figyelned azon kívül, hogy a számládon legyen pénz. 

Ha mégis felkeresnéd a bankfiókot, akkor azt az 1133 Budapest, Váci út 96–98. alatt találod.

 • Írta: Homa Péter
 • frissítve: 2023. december 27.
 • promóció

A Cofidis Magyarországi Fióktelepe olyan kölcsönöket nyújt, amiért egyáltalán nem kell felkeresned a bankfiókot. Megmutatjuk, miért nem, illetve hová kell menned, ha mégis bemennél egy Cofidis bankfiókba.

A Cofidis egy francia tulajdonú pénzügyi csoport, mely Európa 9 országában képviselteti magát, köztük Magyarországon, a telefonon keresztül nyújtott hitelezésre specializálódva. Összesen 11 milliónál is több ügyfele van, Magyarországon a számuk 100 000 felett van. Franciaországban 1982-ben, Magyarországon 2005-ben kezdték a tevékenységüket.

Összefoglaló a Cofidis fiókjáról: erre figyelj!

A Cofidisnek egyetlen fiókja van Magyarországon, mely Budapesten található, a Váci úton. Munkanapokon 16:30-ig tartanak nyitva, de pénteken egy fél órával korábban zárnak.

Figyelned kell arra, hogy a hónap utolsó napján csak 12 óráig fogadnak befizetéseket.

Milyen szolgáltatásokat találsz a Cofidis fiókjában?

A Cofidis bankfiókjában személyes ügyfélszolgálat is van, illetve befizetni is tudsz.

Személyes ügyfélfogadás a Cofidis fiókjában

A Cofidis egyetlen magyarországi bankfiókja az 1133 Budapest, Váci út 96–98. cím alatt található. A bankfiók munkanapokon 8 óra és 16:30 között tart nyitva, de pénteken csak 16 óráig.

Ha a hónap utolsó munkanapján mész be a fiókba, akkor figyelned kell arra, hogy befizetéseket aznap csak 12 óráig tudnak fogadni.

Akadálymentes megközelítés

A Cofidis budapesti bankfiókja akadálymentesített, így mozgásukban korlátozott ügyfelek is felkereshetik a fiókot.

A Cofidis bankfiókjában mozgáskorlátozott személyek részére kerekesszékkel, továbbá más segédeszközzel is megközelíthető, akadálymentes környezet vár. Az ügyfélszolgálaton a látássérült ügyfél vakvezető kutyával együtt is közlekedhet, a hallássérült ügyfelek pedig – előre rögzített időpontban – az általuk közreműködésre felkért jelnyelvi tolmáccsal együtt is megjelenhetnek.

A Cofidisnél a fogyatékossággal élő ügyfeleket a számukra szükséges speciális segítség biztosításában és az általuk igénybe vehető szolgáltatási módok használatában jártas, tapasztalt ügyintézők fogadják és segítik őket az ügyeik intézése során.

Szerződés aláírása Cofidis ügyintézővel

Intézd az ügyeidet telefonon vagy interneten!

Tekintettel arra, hogy a Cofidisnek nincs magyarországi bankfiók-hálózata, ezért olyan banki modellt követ, amelyben az ügyintézés személyes megjelenés nélkül is lehetséges.

A bank arra szakosodott, hogy telefonon szolgálja ki ügyfeleit, de interneten is kapcsolatba léphetsz velük, vagy pedig postai levélben is. Előzetes hitelbírálattal igényelheted náluk a különböző hitelkonstrukciókat. Ha a hitelt pozitívan bírálták el a számodra, akkor elküldik neked a hiteligényléshez szükséges nyomtatványokat, majd a videós vagy személyes azonosítás, illetve a papír alapú aláírás közül te döntheted el az ügyfélazonosítás módját.

Ha a papír alapú megoldást választod, akkor sem kell kimozdulnod az otthonodból. A Cofidis hitelközvetítő partnere időpont-egyeztetés alapján személyesen felkeres a hitelkérelmi dokumentumokért és elviszi azokat.

Befizetés a Cofidishez bankfiók használata nélkül

Ha hiteltörlesztést szeretnél fizetni, azt is megteheted a bankfiók felkeresése nélkül. Többféle lehetőség közül választhatsz.

A klasszikus eseti átutalás mellett a rendszeres átutalás is választható, továbbá csoportos beszedési megbízást is indíthatsz a bankszámlád terhére. Ez utóbbi a legkényelmesebb megoldás, hiszen teljesen automatikusan zajlik. Egyetlen dologra kell csak figyelj, ez pedig az, hogy a számládon legyen elegendő pénz.

A bankkártyás online törlesztőrészlet-fizetést is választhatod, de ehhez előzetesen egyeztetned kell a telefonos ügyfélszolgálattal a 06 1 354 5000 telefonszámon, szerdai napok kivételével munkanapokon 8 és 18 óra között, míg szerdai munkanapokon 8 és 20 óra között.

Több bank is kínál rá lehetőséget, hogy a Cofidis csekket mobilapplikációval tudd befizetni, közülük kettő is univerzális, azaz attól függetlenül használható, hogy melyik banknál van a bankszámlád. Az egyik ilyen a Simple mobilalkalmazás, a másik pedig az iCsekk applikáció.

A Cofidis bankfióki lefedettsége országosan

A Cofidisnek egyetlen bankfiókja van Magyarországon, ez az 1133 Budapest, Váci út 96–98. alatt található. Hétfőtől csütörtökig 8 és 16:30 között tart nyitva, pénteken pedig 16 óráig.

A bankfiók személyes felkeresése helyett javasoljuk az előző fejezet szerinti bankfiókmentes ügyintézési formulákat.

A Cofidis bankfiók előnyei és hátrányai

 • a Cofidis modellje szerint minden ügyet személyes felkeresés nélkül is el tudsz intézni
 • a bankfiókjuk akadálymentesített
 • a hallássérült embereket hozzáértő kollégák fogadják
 • országosan csak egyetlen bankfiókjuk van, Budapesten
 • a fiókban egyetlen napon sincs hosszabb nyitvatartás, mint a munkaidő vége
 • a hónap utolsó munkanapján befizetést csak délig fogadnak

Maradtak kérdéseid?

 • Hogyan írjam alá a Cofidis hitelszerződést, ha messze lakom a bankfióktól?

  A Cofidis rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy ne kelljen felkeresned a fiókjukat. Lépj velük kapcsolatba telefonon az 06 1 354 5000 telefonszámon, szerdai napok kivételével munkanapokon 8 és 18 óra között, míg szerdai munkanapokon 8 és 20 óra között és beszéld meg velük, hogy neked hogy a legkényelmesebb az ügyintézés.

 • Nyithatok bankszámlát a Cofidisnél, hogy arról fizessem a törlesztőrészletet?

  Nem. A törlesztőrészletet készpénzben csekkel, vagy másik banknál vezetett bankszámláról egyenlítheted ki.

 • Kaphatok hitelkártyát a Cofidisnél?

  Egyelőre nem.

 • Van-e készpénzes befizetési lehetőség a Cofidis bankfiókban?

  Igen. Arra figyelj csak, hogy a hónap utolsó munkanapján befizetést csak 12 óráig fogadnak el.

Homa Péter
Homa Péter bankszámlaszakértő
Linkedin
Homa Péter bankszámlaszakértő

Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.

Legfrissebb útmutatóink személyi kölcsön témában

 • Ez a hölgy megkapta a nyugdíjas hitelt, és nagyon boldog.
  Személyi kölcsön

  Hitel nyugdíjasoknak: Így kaphatsz hitelt nyugdíjasként

  A nyugdíjas éveikre sokan stabil pénzügyi háttérrel szeretnének készülni, de az élet bármely szakaszában lehetnek olyan terveink, amelyek megvalósításához hitelre van szükség. Legyen szó lakásfelújításról, a régi autó cseréjéről, orvosi beavatkozásról vagy akár az unokák támogatásáról, a személyi hitel megoldást kínálhat. A bankok nyugdíjasok számára is nyújtanak hitelt, néhány feltételre azonban érdemes figyelned.

  frissítve: 2024. június 30.
 • Az esküvő költségei igen magasak lehetnek, de a személyi kölcsön segíthet
  Személyi kölcsön

  A nagy nap költségei: esküvő hitelből

  Az esküvő minden pár közös életének első nagy kiadása. Nem aprópénzről beszélünk, a nagy nap költségei ugyanis többmillió forintra rúghatnak. Ez az útmutató azt járja körül, mikor érdemes hitelből fizetni az esküvő költségeit, és milyen hitelt használhatsz hozzá.

  frissítve: 2024. július 4.
 • Lakásfelújítás keretében üvegajtót illeszt a helyére egy férfi
  Személyi kölcsön

  Lakásfelújítás 2024 - Így lesz hozzá önerőd

  Te is felújítanád a lakásod? Sokan álmodnak arról, hogy modernizálják, korszerűsítik az otthonukat, amely így kényelmesebbé, komfortosabbá válik, és főleg olcsóbb lesz ott lakni. A lakásfelújítás izgalmas folyamat, de sok kihívást rejt mind a ráfordított energia, mind az anyagiak terén. Ehhez adunk most tippeket.

  frissítve: 2024. június 9.