Fiatalok életkezdési támogatása

A fiatalok életkezdési támogatása a babakötvény hivatalos neve. A babakötvényről itt olvashatsz.

CIB Bank Babaváró hitel
 • 180 000 Ft jóváírással
 • Online igényelhető videóbankár segítségével
 • 11 millió forint 20 éves futamidőre
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Babaváró hitel segítségével megszületett kisbaba fekszik az apa hasán
  Állami támogatások

  Babaváró hitel 2024

  Lakásvásárlásnál a CSOK mellett a Babaváró hitel az, amit nem szabad kihagynotok, ha házastársak vagytok, és legalább egy gyermeket terveztek. A Babaváró hitellel 11 millió forinthoz juthattok, amit akár teljes egészében elenged az állam. A legjobb az, hogy nem kell előre megmondani, hogy hány gyermeket szeretnétek, ráadásul a pénzt is bármire elkölthetitek. Ki veheti igénybe, és vajon jogosultak vagytok rá? Segítünk megtudni, hogy megkaphatjátok-e a 11 milliós támogatást.

  frissítve: 2024. február 12.
 • Diákhitel kellene ennek a malacnak, ha tanuló lenne
  Állami támogatások

  Diákhitel: Minden információ egy helyen 2024-ben

  Kevés olyan főiskolás vagy egyetemista van, aki a diákhitel hirdetéseit ne látta volna még. Talán már hallottál a Diákhitel1 konstrukcióról, amivel havonta akár 150 000 forint bármire elkölthető összeget is kaphatsz. A Diákhitel2 is még igényelhető ehhez, ami kamatmentes és a tandíj fizethető belőle. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre elmondunk mindent és azt is, hogy mire érdemes figyelni. Vágjunk is bele!

  frissítve: 2024. január 1.
 • Otthonfelújítási támogatás segítségével végzett szigetelés a padláson
  Állami támogatások

  Otthonfelújítási támogatás 2024: feltételek, igénylés, szükséges nyomtatványok

  2021 elején több olyan támogatás és kedvezmény is megjelent, amit családok vehetnek igénybe. Közülük is talán a legnagyobb érdeklődést a lakásfelújítási támogatás, vagy hivatalos nevén gyermeket nevelő családok Otthonfelújítási támogatása váltotta ki. Ennek keretében az állam maximum 3 millió forinttal járult hozzá az igénylők lakásának felújításához. A támogatást gyermeket nevelő családok igényelhették 2022. december 31-ig. A 2023-ra is átnyúló bírálatok miatt akinek az igénylését már a határidő után utasították el, bizonyos esetekben benyújthatnak még hiánypótlást.

  frissítve: 2024. január 1.