Visa

A Visa egy Amerikai Egyesült Államokban megalakult és ott központtal rendelkező, de az egész világon - köztük Európában saját leánycéggel is - jelen lévő nemzetközi bankkártyatársaság. Magyarországon is képviseltetik magukat.

A Visa kártyamárkái a Plus, a Visa Electron és a Visa.

A Visa más módon működik, mint a Mastercard. Míg a Mastercard nyereségérdekelt, addig a Visa a tagbankjaik által befizetett tagsági díjból él és nonprofit módon működik. Ennek köszönhetően a tagbankok év végén visszakapják a befizetett tagdíj fel nem használt részét, ha ilyen keletkezik.

A Visa is ugyanúgy működik, mint a konkurenciái, így fizetési műveleteket hangol össze, márkát épít, fejlesztéseket végez, csalásfigyelő rendszert üzemeltet és részt vesz szabályok, szabványok, eljárások kidolgozásában, illetve összehangolja tagbankjai bankkártyás fejlődését, együttműködését.

Bajnok Plusz számlacsomag
 • 40 000 Ft jóváírási akció szelfis számlanyitással
 • havi 4 darab ingyenes ATM forint készpénzfelvétel belföldön
 • jóváírási feltétellel havi 990 Ft-os számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Prémium dombornyomott bankkártyák
  Bankszámla

  Ismerd meg a prémium bankkártyák titkait!

  A prémium bankkártyák a bankok kiemelkedő ajánlatai, melyek különleges előnyöket és exkluzív szolgáltatásokat kínálnak. Ezek a kártyák általában nem csupán fizetési eszközként szolgálnak, hanem egyfajta életstílus-szimbólummá is váltak, amelyek mögött kényelem és számos prémium szolgáltatás áll, megnyitva a kapukat a luxus életmód felé. A prémium bankkártyákhoz azonban sokszor egyáltalán nem kell sok pénzed legyen, így a kiválasztásukkor számíthatnak az éves díj és a cserébe kínált előnyök és szolgáltatások is. Megmutatjuk, hogy most milyen prémium kártyák közül választhatsz.

  frissítve: 2024. január 29.
 • Információk az OTP Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk az OTP Bank fiókjairól

  Az OTP Bank hazánk egyik legjelentősebb bankfiókhálózatát üzemelteti. A több száz fiók negyede Budapesten található. Egyre terjednek a készpénzmentes bankfiókok is, de van alternatíva a készpénz befizetésére. Sok fiók akadálymentesen megközelíthető és a pénzügyi szolgáltatások mellett gyereksarok és ingyenes Wi-Fi is várja az OTP Bank ügyfeleit.

  frissítve: 2024. január 15.
 • Budapest Bank számlacsomagok 2024
  Bankszámla

  Budapest Bank számlacsomagok 2024

  Sokaknak van még Budapest Bankos bankszámlája. Bemutatjuk ezeket az ajánlatok és a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is.

  frissítve: 2024. január 1.