Digitális bankkártya

A digitális bankkártya egy olyan bankkártya, amelyet a mobilalkalmazásba mobilfizetési (mobiltelefonnal fizetési) célból regisztrálsz, telepítesz.

Erre a bankodnak felkészültnek kell lennie.

Olyan alkalmazásba, mint a Google Pay és az Apple Pay, csak akkor tudod regisztrálni a kártyádat, ha a bank és a szolgáltató megállapodtak egymással.

A digitális bankkártya látszólag a meglévő fizikai bankkártyád mása, azonban valójában mégsem azonos vele. Külön adatcsomagokkal (tokenekkel) működik, elkülönülhet a lejárati ideje a fizikaitól és külön kell letiltani is. Más limitekkel lehet használni őket és más lehet a díja is a kettőnek.

Persze lehet, hogy a bank együtt kezeli a kettőt a fentiekben, így nem fogod észrevenni a különbséget a két kártya között.

Bajnok Plusz számlacsomag
 • 40 000 Ft jóváírási akció szelfis számlanyitással
 • havi 4 darab ingyenes ATM forint készpénzfelvétel belföldön
 • jóváírási feltétellel havi 990 Ft-os számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Információk a K&H Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk a K&H Bank fiókjairól

  A K&H Bank a bankfiókok tekintetében eléggé széles körű lefedettséggel rendelkezik Magyarországon. A bankfiókokban korszerű, digitális, azaz papírmentes ügyintézés várja az ügyfeleket, továbbá sok fiók bankpénztár nélkül üzemel. Ezekben a fiókokban ATM-es befizetés és kifizetés segíti az ügyfeleket, ahogy egyébként a bankpénztárral rendelkező fiókokban is. A fiókok zöme akadálymentesen is megközelíthető.

  frissítve: 2023. december 29.
 • K&H számlacsomagok 2024
  Bankszámla

  K&H számlacsomagok 2024

  A K&H Bank szolgáltatásai mindig is jók voltak és ez így van a bankszámláiknál is. Könnyen átlátható és szerethető mobilbankjuk van, aminek több funkcióját is képekkel bemutatjuk. Segítünk kiválasztani a hozzá illő K&H-s számlát.

  frissítve: 2024. március 31.
 • Lány diák bankkártyát tart a kezében
  Bankszámla

  Minden, amit a diák bankszámlákról érdemes tudnod - kalkulátor és feltételek

  Most nyitnád meg az első bankszámládat? Megmutatjuk, hogy most milyen diák számlacsomagok közül választhatsz és hogy melyik banknál mi ingyenes.

  frissítve: 2024. április 18.