Megbízás

A bankszámlánk általában azért van, hogy pénzt küldjünk róla vagy fogadjunk rajta. Minden olyan fizetési művelet, amely a te, mint számlatulajdonos közreműködése következtében jön létre és pénzmozgással jár, az megbízást jelent a bankok nyelvezetében. A megbízás az egyenleg növekedését is hozhatja, például befizetés esetén.

ECO számla
 • Ingyenes bankkártya éves díj az első évben
 • Bárhonnan online, egy szelfi segítségével
 • Akár 0 Ft számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Revolut vs Erste Bank
  Bankszámla

  Készpénzfelvétel: a Revolut vagy az Erste az olcsóbb?

  A készpénzfelvétel egy fontos művelet, mindenkinek szüksége van néha kisebb-nagyobb összegű készpénzre. Ezért fontos lehet tudni, hogy melyikkel olcsóbb a készpénzfelvétel. Az Erste Banknak nagyon sok ügyfele van Magyarországon, de a Revolut is nagyon ismert a hazai banki ügyfelek körében. Útmutatónkból kiderül, hogy melyik bank kártyájával olcsóbb a készpénzfelvétel Magyarországon.

  frissítve: 2023. november 25.
 • Bankszámlaszám adatait keresi egy nő a banki kivonaton
  Bankszámla

  Milyen titkokat rejt egy bankszámlaszám és egy bankkártyaszám?

  A legtöbb ember bankban tartja a pénzét, ehhez pedig saját, egyéni bankszámlaszám tartozik. Azonban nem egyértelmű mindenki számára, hogy ennek a hosszú számsornak mi a funkciója. Megmutatjuk hogyan épül fel a bankszámlaszámod és a bankkártyaszámod, mit rejtenek a benne szereplő számok és hogy mit tudhatsz meg akár mások bankszámlaszámából és bankkártyaszámából.

  frissítve: 2024. február 18.
 • ATM készülék előtt áll egy férfi
  Bankszámla

  Tudj meg mindent az ATM bankautomatákról 2024-ben!

  Az ATM-ek ma már életünk szerves részeivé váltak. Nap mint nap használjuk őket, nemcsak készpénzfelvételre, hanem akár befizetésre is alkalmasak. Sőt, az ATM nem csak banki műveletekre használható. Ebben az útmutatóban megismerkedhetsz minden olyan fontos információval, amelyet az ATM-ekről érdemes tudnod.

  frissítve: 2024. január 12.