Videós azonosítás

A videós azonosítás egy olyan banki azonosítási forma, amely helyettesíti a személyes találkozást. Erre 2016. július 20. óta van törvényes lehetőség Magyarországon. A videós azonosítás során teljes értékű banki szerződést köthetsz, okmányokat mutathatsz be, aláírásmintát készíthetsz.

A bankok általában telefonhívással is be tudnak azonosítani, például egy telekóddal, de ott nincs lehetőség teljes értékű ügyfélazonosításra, így például bankszámlát nem tudsz nyitni hanghívással, ha az adott banknál még nem vagy ügyfél.

A videós azonosítással azonban ezt is megteheted.

George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
 • 30 000 Ft jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • korlátlan ATM készpénzfelvétel, feltételekkel
 • ingyenes átutalás, beszedés havi 400 000 forintig
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Erste ATM készpénzfelvétel
  Bankszámla

  Erste ATM: Így használd olcsóbban a bankautomatákat

  Az Erste Banknál elérhető egy korlátlan készpénzfelvételi csomag, aminél – a csomagdíj mellett - csupán a pénzügyi tranzakciós illetéket kell kifizetni. Hazánkban egyedüliként az Erste ATM-eken címletet is választhatsz, továbbá kedvenc pénzfelvételi összeget is megjelölhetsz. Az Erste ATM-ek érintéses bankkártyával a kártya fizikai behelyezése nélkül is használhatók és mobillal, okosórával is fel tudsz venni készpénzt. Ebben az útmutatóban az Erste Bank magyarországi és külföldi ATM hálózatáról, kedvezményeiről és használatáról lesz szó, beleértve a befizetéshez és a kifizetéshez egyaránt kapcsolódó kényelmi funkciókat is.

  frissítve: 2023. december 3.
 • Már a MagNet Banknál is fizethet Apple Pay-jel, és ezzel a BAGázs Egyesület munkáját segíti
  Bankszámla

  Már a MagNet Banknál is fizethet Apple Pay-jel, és ezzel a BAGázs Egyesület munkáját segíti

  A szolgáltatás bevezetésével nem csak egy új, biztonságos, kényelmes fizetési mód vált elérhetővé a bank ügyfelei számára Apple készülékeikkel, hanem egyúttal a sikeresen végrehajtott kártyadigitalizációval egy olyan, az Edisonplatform program által díjazott szervezet munkáját támogathatják a bank pénzén, amely a hátrányos helyzetű gyermekek digitális felzárkóztatásáért dolgozik.

  frissítve: 2024. május 2.
 • UniCredit számlacsomagok 2024
  Bankszámla

  UniCredit számlacsomagok 2024

  Érdekel, hogy melyik UniCredit bankszámla a legjobb? Tudtad, hogy ha mobilbankról utalsz náluk, akkor a netbankos utalással szemben ezek teljesen ingyenesek? Segítünk megtalálni a hozzád illő számlacsomagot és a havi költségeket is kikalkuláljuk. A mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is képekkel megmutatjuk.

  frissítve: 2024. március 31.