Visa

A Visa egy Amerikai Egyesült Államokban megalakult és ott központtal rendelkező, de az egész világon - köztük Európában saját leánycéggel is - jelen lévő nemzetközi bankkártyatársaság. Magyarországon is képviseltetik magukat.

A Visa kártyamárkái a Plus, a Visa Electron és a Visa.

A Visa más módon működik, mint a Mastercard. Míg a Mastercard nyereségérdekelt, addig a Visa a tagbankjaik által befizetett tagsági díjból él és nonprofit módon működik. Ennek köszönhetően a tagbankok év végén visszakapják a befizetett tagdíj fel nem használt részét, ha ilyen keletkezik.

A Visa is ugyanúgy működik, mint a konkurenciái, így fizetési műveleteket hangol össze, márkát épít, fejlesztéseket végez, csalásfigyelő rendszert üzemeltet és részt vesz szabályok, szabványok, eljárások kidolgozásában, illetve összehangolja tagbankjai bankkártyás fejlődését, együttműködését.

George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
 • 30 000 Ft jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • korlátlan ATM készpénzfelvétel, feltételekkel
 • ingyenes átutalás, beszedés havi 400 000 forintig
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Raiffeisen számlacsomagok 2024
  Bankszámla

  Raiffeisen számlacsomagok 2024

  Sokak szerint a Raiffeisen bankszámlákhoz járó mobilbanknak szép, áttekinthető felülete van és könnyű használni. Megmutatjuk a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit, döntsd el te magad, hogy neked kézre állna-e. Elmondjuk azt is, hogy melyik bankszámlájukat miért érdemes választanod.

  frissítve: 2024. március 31.
 • Google Wallet logó
  Bankszámla

  Google Wallet: Minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  Ebben az útmutatóban választ kapsz arra, hogyan használhatod a Google Wallet fizetési rendszerét a mobiltelefonodról, Megmutatjuk a Google Wallet használatát és azt, hogy milyen fizetésekre alkalmas, miket lehet benne tárolni és milyen bankkártyákkal érhető el.

  frissítve: 2024. április 22.
 • Boldog nő aki a laptopján olvassa, hogy ingyenes bankszámlája van
  Bankszámla

  3 bankszámla, ahol ingyenes a számlavezetés

  Ingyenes bankszámla. Az az igazság, hogy ez jól hangzik. Bár indokolhatónak számít, hogy havidíjat fizessünk a banknak, hiszen a számlavezető rendszert akkor is üzemelteti, ha nem használjuk, vagy nyitva tartja a bankfiókjait, ahol alkalmazottakat és rezsit fizet, de miért fizessünk, ha nem muszáj? Márpedig nem muszáj. Manapság, amikor már ritka az 1 000 forint alatti számlavezetési havidíj, amikor valaki meglátja ezt az összeget a számlakivonatán vagy számlatörténetében, biztosan elgondolkodik, hogy van-e ennek alternatívája? Van, igen és éppen erről szól ez az útmutató.

  frissítve: 2024. március 17.