Visa

A Visa egy Amerikai Egyesült Államokban megalakult és ott központtal rendelkező, de az egész világon - köztük Európában saját leánycéggel is - jelen lévő nemzetközi bankkártyatársaság. Magyarországon is képviseltetik magukat.

A Visa kártyamárkái a Plus, a Visa Electron és a Visa.

A Visa más módon működik, mint a Mastercard. Míg a Mastercard nyereségérdekelt, addig a Visa a tagbankjaik által befizetett tagsági díjból él és nonprofit módon működik. Ennek köszönhetően a tagbankok év végén visszakapják a befizetett tagdíj fel nem használt részét, ha ilyen keletkezik.

A Visa is ugyanúgy működik, mint a konkurenciái, így fizetési műveleteket hangol össze, márkát épít, fejlesztéseket végez, csalásfigyelő rendszert üzemeltet és részt vesz szabályok, szabványok, eljárások kidolgozásában, illetve összehangolja tagbankjai bankkártyás fejlődését, együttműködését.

Bajnok Plusz számlacsomag
 • 40 000 Ft jóváírási akció szelfis számlanyitással
 • havi 4 darab ingyenes ATM forint készpénzfelvétel belföldön
 • jóváírási feltétellel havi 990 Ft-os számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Budapest Bank számlacsomagok 2024
  Bankszámla

  Budapest Bank számlacsomagok 2024

  Sokaknak van még Budapest Bankos bankszámlája. Bemutatjuk ezeket az ajánlatok és a mobilbankjuk legérdekesebb funkcióit is.

  frissítve: 2024. január 1.
 • Egyéni vállalkozó bankszámlaszerződést köt bankfiókban
  Bankszámla

  Bankszámla egyéni vállalkozóknak - kalkulátor és feltételek

  Olyan egyéni vállalkozó vagy aki nem áfakörös? Netán a kata adózást választottad? Van egy jó hírünk! Nem kell drága céges bankszámlát nyitnod, hanem egy elkülönített lakossági számla bőven elég. Segítünk megtalálni a legolcsóbb ajánlatot és elmondjuk, hogy mire figyelj oda.

  frissítve: 2024. április 18.
 • Információk a Gránit Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk a Gránit Bank fiókjairól

  A Gránit Banknak két bankfiókja van országosan, mindkettő Budapesten helyezkedik el. Ebben az útmutatóban elmondjuk, hol találhatod meg ezeket, de elmondjuk azt is, hogy hogyan tudod megkerülni a fiók használatát és helyette hogyan használhatod ki a digitális Gránit Bank előnyeit.

  frissítve: 2023. december 27.