Jutalék

A jutalék jellemzően egy százalékos mértékű terhelés a bankszámládon vagy egyéb banki konstrukció esetében, melyet a bank számít fel.

Ez azt jelenti, hogy a jutalék pontos összege a tranzakció összegétől függ. Általában százalékban tünteti fel a bank a hirdetményében (kondíciós listájában), de néha ezreléket használnak (‰). Ezért érdemes pontosan figyelni a jutalék feltüntetésénél, mert ha alul két nulla van a százalékjelben, az tized százalékot jelöl.

Bajnok Plusz számlacsomag
 • 40 000 Ft jóváírási akció szelfis számlanyitással
 • havi 4 darab ingyenes ATM forint készpénzfelvétel belföldön
 • jóváírási feltétellel havi 990 Ft-os számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Információk a MagNet Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk a MagNet Bank fiókjairól

  A MagNet Bank nagyon kevés bankfiókot üzemeltet országszerte, nem is céljuk az országos lefedettség elérése. A Sopron Bank 2022-es megvásárlásával ugyan bővült a bankfiókjaik száma, de az igazi erősségük a digitális csatornákon keresztüli kiszolgálás és a nyilatkozat nélkül is érvényes országos ingyenes ATM készpénzfelvétel havi 150 000 forintig. Bankfiókjaik jó része akadálymentesen is megközelíthető.

  frissítve: 2024. április 13.
 • Információk a CIB Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk a CIB Bank fiókjairól

  A CIB Bank bankfiókjai országszerte sok helyen megtalálhatók és általában ugyanazt a kényelmet nyújtják, bármelyik fiókba mész is be. Egy pár fiók kivételével, ahol az ingatlan üzemeltetője tiltja ezt, a fiókokat kutyával is fel lehet keresni, gyereksarok és ingyenes Wi-Fi is várja az ügyfeleket.

  frissítve: 2023. december 27.
 • A Gránit Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata
  Bankszámla

  A Gránit Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata

  A Gránit Banknak összesen három ATM-je van országosan, de a bank a díjazással eleve más bankokhoz irányítja az ügyfeleit. Lássuk, hogyan működik egy digitális bank ma Magyarországon!

  frissítve: 2023. december 28.