Kondíciós lista

A kondíciós lista, más néven hirdetmény a bank hivatalosnak számító dokumentuma arról, hogy az egyes hiteleknek, megtakarításoknak és fizetési műveleteknek mennyi a díja, melyet a bank felszámít, azaz mennyit von le érte a bankszámla-egyenlegedből.

A banki termékek szerződéseihez köthető általános szerződési feltételek vagy üzletszabályzatok külön része ez a lista és tartalmazhatja a kedvezmények, akciók vagy bizonyos ajánlatok vagy más banki konstrukció feltételeinek pontos leírását, feltételeit.

Külön érdemes figyelni benne a lábjegyzetekre vagy megcsillagozott pontokra, melyek fontos részleteket jelölhetnek.

UniCredit Fix Kamat személyi kölcsön
 • Legalább 250 000 forint havi nettó jövedelemnél kamatkedvezmény
 • 2 000 000 forint 7 évre 37 808 Ft havi törlesztőrészlettel, THM 15,27%
 • Online igénylésnél 1 500 000 forint felett 30 000 forint jóváírás
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Személyi kölcsön segítségével megvásárolható háztartási gépek
  Személyi kölcsön

  Személyi kölcsön - kalkulátor és feltételek

  Ha gyorsan pénzre van szükséged autóvásárláshoz, felújításhoz vagy bármi máshoz, akkor a személyi kölcsön jó megoldás lehet. Megmutatjuk, hogy milyen törlesztőre és kezdeti költségekre számíts és a kedvezményes ajánlatok feltételeit is elmondjuk.

  frissítve: 2024. április 13.
 • Cetelem személyi kölcsön 2024 – kalkulátor és feltételek
  Személyi kölcsön

  Cetelem személyi kölcsön 2024 – kalkulátor és feltételek

  Tudtad, hogy a Cetelemnél nemcsak áruhitelt vehetsz fel, de a bank személyi kölcsönöket, köztük fogyasztóbarát személyi kölcsönt is kínál? Itt elolvashatod, hogy milyen feltételek mellett elérhetők, és kiválaszthatod a legszimpatikusabb Cetelem személyi kölcsön ajánlatot. Azt is megmutatjuk, hogyan igényelheted a kölcsönt online.

  frissítve: 2024. február 20.
 • 5 millió forint készpénz tízezresekben
  Személyi kölcsön

  Te mit vennél 5 millió forint személyi kölcsönből? Íme a bankok ajánlatai

  5 millió forint olyan összeg, ahol nem is annyira egyértelmű, hogy milyen kölcsönt vegyél fel rá. Ez az a határ, ahol már a jelzáloghitelt is érdemes lehet megfontolni, de a személyi kölcsönt is épp ilyen összegekre találták ki. Ebben az útmutatóban azt mutatjuk meg, hogy milyen törlesztőt kell fizetned, ha a személyi kölcsönt választod, és hogy mi mindentől függ a törlesztő nagysága.

  frissítve: 2024. február 15.