Szeretsz az interneten vásárolni és a neten fizeted be a számláidat is? Habár a bankban tartott megtakarítások jóval nagyobb biztonságban vannak, mintha otthon rejtegetnél nagy mennyiségű készpénzt, de ennek ellenére nem árt néhány óvintézkedést tenni. A modern megoldások sem nyújthatnak 100 százalékos védelmet, de ha odafigyelsz a biztonságos kártya- vagy internetbank-használatra, akkor jelentősen lecsökkentheted a kockázatot. Segítünk, hogy biztonságban legyél.

Te is otthon tartod készpénzben a megtakarításaidat?

A magyar lakosság körében az elmúlt években megnőtt a bizalmatlanság a pénzintézetek iránt, főként a banki termékek drágulásának következtében. Emelkedett azoknak a száma is, akik a megtakarításaikat inkább az otthonukban, készpénzként teszik félre.

Mi a biztonságosabb vajon, a párnacihában rejtegetett pénz vagy a bankszámlán őrizgetett forintok?

A készpénz, amellett, hogy nem kamatozik, ráadásul még folyamatosan csökken is az értéke az infláció miatt, nem a legjobb megoldás.

Egy betörés vagy beázás, netán tűzeset akár teljesen lenullázhatja a félretett készpénzed. A bankban tartott megtakarítást ezzel szemben betétbiztosítás védi, ráadásul olyan rendszerek működnek ma már a pénzintézeteknél, amik alaposan megnehezítik a csalók, hackerek vagy tolvajok dolgát is, akik ellophatnák a pénzed.

A védelem érdekében te magad is tehetsz néhány olyan lépést, amivel megsokszorozhatod a biztonságot és megóvhatod magad néhány kellemetlen helyzettől.

Na de mégis mi az, amit te tehetsz a bankszámlád biztonsága érdekében, és milyen veszélyek leselkednek a számlán tartott megtakarításaidra?

Banki ügyfél biztonsági üzenetet kapott a mobiljára amikor az utcán sétált

Kérj biztonsági üzeneteket!

Magyarországon nagyon elterjedt a bankkártyahasználatról vagy az utalásról értesítő üzenetet kérni. Ha ezeket az értesítő üzeneteket beállítod, akkor azonnal látod, ha valaki ellopta a kártyád vagy bejutott az internetbankodba.

Az idő azért is kulcsfontosságú, mert a csalók gyakran egy próbavásárlással kezdik a pénzed elköltését, ami egy kisebb összeget jelent csak.

Az is praktikus, ha nem csak a teljesített tranzakciókról kapsz információt. Ha értesülsz az elutasított utalásról vagy fizetésről is, akkor már azelőtt fény derülhet a problémára, hogy a pénzedből bármennyi eltűnt volna. Az illetéktelen felhasználó már azzal leleplezi magát, hogy csak megpróbált fizetni a kártyáddal.

Az üzeneteket kérheted SMS-ben vagy mobilbankodon keresztül is. Figyelj oda a díjszabásra, mert az SMS-ek nagyon feltornázhatják a banki költségeidet, különösen, ha sokat vásárolsz a kártyáddal. A bankok az internetes vásárlást is igyekeznek biztonságosabbá tenni például azzal, hogy a fizetés teljesítéséhez ellenőrző kódot küldenek a telefonodra például SMS-ben.

Léteznek olyan pénzintézetek, ahol a kapott üzenetek után kell fizetned, de vannak havi díjas csomagok is, amik korlátlan értesítést tartalmaznak. A mobilapplikáción keresztül kapott üzenetek viszont a legtöbb esetben ingyenesek vagy elég kedvező díjszabásúak.

Ezért az SMS helyett kérj inkább push üzeneteket, amik ugyanúgy megjönnek azonnal az okostelefonodra és a legtöbb banknál várhatóan még jó ideig ingyenesek maradnak. A bankszámla-kalkulátorunkban mutatunk pár ilyen számlacsomagot!

Vissza
Havonta
számlára érkező jövedelemmel és az általad beállított tranzakciókkal kalkuláltunk.
Részletes kalkuláció
Bezár

A kalkulációhoz állítsd be az alábbi értékeket és nyomd meg a bankszámlák keresése gombot!

Életkorod
év

Elektronikus utalások bankon kívülre havonta

Utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Automatikus beszedések
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Rendszeres utalások
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Készpénzfelvétel és bankkártyás vásárlás havonta

Kp felvétel a bank saját ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Kp felvétel másik bank ATM-jéből
Hány darab?
db
Összesen
Ft
Bankkártyás vásárlás
Hány darab?
db
Összesen
Ft

Csak ezektől a bankoktól szeretnék bankszámlákat látni


					
Bezár

Azon dolgozunk, hogy a rengeteg bankszámla közül megtalálhasd a legjobbat.

Most kalkuláljuk a(z)
  bankszámláit...
  Mit szeretnél mobilról elintézni?
  Rendezés:
  • Bajnok bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,2
   Mi ez?
   Havi összköltség 378 Ft Kezdetben 315 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,2
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
   • 40 000 Ft jóváírást kapsz, ha új ügyfélként szelfivel nyitod meg a számlát
  • Smart számlacsomag - Alap csomaggal
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Mi ez?
   Havi összköltség 450 Ft Kezdetben 304 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   5,0
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • ECO bankszámla
   Mobilbanki ügyintézés
   4,2
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 015 Ft Kezdetben 710 Ft
   Számlanyitási akció 0 Ft
   Mobilbanki ügyintézés
   4,2
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Mobil Aktív Plusz számlacsomag
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 207 Ft Kezdetben 694 Ft
   Számlanyitási akció 35 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,1
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek
  • Privilégium "X" Díjcsomag Kedvezményes szinten
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Mi ez?
   Havi összköltség 1 575 Ft Kezdetben 1 003 Ft
   Számlanyitási akció 40 000 Ft jóváírás a bankszámlán
   Mobilbanki ügyintézés
   4,5
   Megnézem
   a bank oldalán
   Részletek

  A megjelenített adatok nem minősülnek ajánlatnak vagy ajánlattételnek és nem jelentenek teljes körű tájékoztatást, azok kizárólag informatív jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget nem jelentenek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátorban szereplő banki ajánlatok nem feltétlenül objektív összehasonlítás alapján jelennek meg. A banki ajánlatok sorrendjét befolyásolhatja a kattintások gyakorisága, a bankokkal kötött promóciós szerződés tartalma (így különösen: a promóciós díj összege, illetve a megrendelt kattintási szám mennyisége), valamint az ajánlatok megjelenésének időben történő egyenletes eloszlása miatti egyedi ütemezési célú informatikai megoldások. A kiválasztott hitelintézet által adott ajánlat eltérhet a fent megadott adatoktól, amely vonatkozásában felelősségünket kizárjuk. További részletek az Ügyféltájékoztatónkban (ITT), valamint a hitelintézetek weboldalán vagy azok ügyfélszolgálatain tekinthetők meg.
  Ezeknek a bankoknak a termékeit nem jelenítjük meg a kalkulátorainkban: Bank of China, BNP Paribas, Deutsche Bank, Duna Takarék Bank, ING, KDB Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank.

  További szöveg megjelenítése

  Állíts be limiteket!

  Akár a mobilbankodon keresztül is van arra lehetőség több banknál, hogy limiteket állítsd be. Korlátozhatod például a napi elkölthető vagy felvehető összeget, de akár azt is, hogy egy nap hányszor legyen használható a kártyád. Amikor meghúzod a határokat, akkor vedd figyelembe azt is, hogy mi az, ami a szokásaidhoz igazodik, így nem lesz számodra kényelmetlen a limit.

  Az a lényeg, hogy egy lopás esetén a tolvaj ne tudjon korlátok nélkül garázdálkodni a számládon. Egyébként a limiteket bármikor át tudod állítani a mobilbankon keresztül, mielőtt például egy-egy nagyobb kiadást kell kártyával kifizetned és utána azonnal vissza is állíthatod.

  Ne tartsd a kártyád mellett a PIN-kódod!

  Ha nem tudod megjegyezni a PIN-kódodat vagy esetleg félsz, hogy elfelejted, még akkor se tartsd ezt a számsort a pénztárcádban, a kártyád mellett. Különben, ha valaki megszerezné a tárcád, akkor azonnal hozzáférhetne a pénzedhez, egészen addig, míg észre nem veszed a lopást, és le nem tiltod a kártyát.

  A PIN-kóddal végzett műveleteket mindig a kártyabirtokostól származónak ismeri el a bank, azaz a tolvaj által ellopott pénzedért jobban kell küzdened, mintha olyan csalás történt volna, amely nem PIN-kód köteles vagy a csaló nem tudta a kódot.

  A bankoknál egyébként a legtöbbször módosíthatod a PIN-kódodat olyan számokra, amiket könnyebben meg tudsz jegyezni. Természetesen ilyen esetben fontos, hogy ne egy triviális, könnyen kitalálható verziót válassz. Ilyen lehet a születési éved vagy az irányítószámod, de a csupa nulla, vagy az 1234 is.

  Még előnyt is kovácsolhatsz abból, hogy sokan a tárcájukban őrizgetik a PIN-kódot. Írj fel egy cetlire egy véletlenszerű, négytagú számsort. Ha ezt a papírt a pénztárcádba rejted, akkor egy lopás esetén biztosan megpróbálják majd a hamis kóddal használni a kártyád, amit többszöri hibás próbálkozás után bevon az ATM.

  Ha kapsz értesítést a sikertelen tranzakciókról is, egyből leleplezed a tolvajt.

  A K&H Bank mobilappjában vagy az Erste George applikációban van arra lehetőséged, hogy pár másodpercre felvillanthasd a bankkártyád PIN-kódját. A Revolut is képes megmutatni a PIN-kódot. Ez nagyon hasznos azoknak akik ritkábban használják a kártyát vagy nehezebben jegyeznek meg számokat.

  10 módszer, hogy a pénzügyeid nagyobb biztonságban legyenek az interneten

  1. Ne dőlj be a csaló e-maileknek és SMS-eknek!

  Az internet világában már ki sem kell tenned a lábad a lakásodból ahhoz, hogy csalók áldozatává válj. Ne felejtsd el, hogy a világhálón ugyanúgy leselkedhetnek rád veszélyek, mint a fizikai valóságban.

  Elterjedt módszer például az internetes bűnözők körében, hogy egy-egy hatóság vagy szolgáltató honlapját lemásolva igyekeznek adatokat kicsikarni az emberekből. Fontos azonban, hogy a bankod soha nem kérne SMS-ben, e-mailben vagy telefonon olyan adatokat, mint a bankkártyádon található CVC kód, a lejárati dátum vagy a kártyaszám, a jelszavadról vagy a PIN-kódodról már nem is beszélve. Ugyancsak nem kérnek a bankok felhasználónevet és netbank jelszót!

  Fiatal banki ügyfél a csalásokról olvas banki weboldalakon

  A pénzintézetek azonosítás céljából általában a címedet vagy édesanyád nevét kérdezik, de semmiképpen nem kérdeznek ilyen bizalmas információkat. Ha mégis ebbe a szituációba kerülnél, akkor kérj egy elérhetőséget, amin visszahívhatod a „szolgáltatót”. Ezzel a módszerrel időt nyersz és jelentheted a bankodnál az esetet.

  Gyakran a csalók a bankod nevében valamilyen biztonsági problémára hivatkoznak és például jelszócserére vagy a kártyaadataid megadására kérnek. Szerencsére azonban szinte sosem a szolgáltató oldalának tökéletes másáról van szó. Sokszor a hamis oldal egyszerűbb, mint az eredeti vagy például az e-mail cím nem stimmel.

  Az is óvatosságra int, ha titkos az e-mail feladója, vagy ha nem szerepel a neved a megszólításban.

  Szintén elterjedt technika, hogy különböző nyereményekre hivatkozva próbálnak adatokat szerezni ezek a csaló cégek, mert erre az emberek gyanútlanabbak lesznek. Ne dőlj be a nyaralások és vásárlási utalványok, olcsó telefonok csábító képének, biztos, hogy semmi ilyesmiben nem lesz részed még a kártyaadataid megadása után sem.

  A linkekkel és csatolt fájlokkal is legyél nagyon óvatos, hiszen ezekre kattintva vírust telepíthetsz a gépedre vagy az okostelefonodra.

  Ha bármi gyanús részlet feltűnik, akkor azonnal értesítsd a pénzintézetet a lehetséges csalásról, és zárd be a weboldalt, töröld az érintett e-mailt, továbbá futtass egy vírus- és kémprogram-ellenőrzést a gépeden, mobiltelefonodon!

  Gyanús lehet a csak előrefizetéses fizetési mód is. Ha más jelek gyanúsak, de van utánvétel, akkor válaszd inkább azt!

  Próbálj csak megbízható webáruházaktól vásárolni és arra is figyelj, hogy pontosan üsd be a címüket, nehogy egy csaló másolathoz érkezz!

  2. Jelentkezz ki az internetbankodból!

  Fontos, hogy ne úgy kezeld az internetbankodat, mint a többi alkalmazást, hiszen a pénzeddel körültekintően kell bánnod.

  Az ajtót is bezárod, ha elmész otthonról, tegyél hát így az internetbankod esetében is. Ne egyszerűsítsd le a csalók dolgát azzal, hogy bejelentkezve maradsz.

  3. Vigyázz a telefonodra!

  Nem jó ötlet, ha publikus térben látványos helyre rakod a telefonodat, ráadásul oda sem figyelsz rá. Az is fontos, hogy mindig zárd le a készüléket, ha nem használod és a feloldását kösd jelszóhoz, ujjlenyomathoz vagy arcfelismeréshez.

  Rengeteg bizalmas adatot hordozhat a telefonod, ami nem jó, ha illetéktelen kezekbe kerül.

  4. Ne használd a mobilbankod nyílt WIFI-ről és ne is vásárolj így!

  Egyáltalán nem biztonságos például a plázában található nyílt WIFI-ről kapcsolódni a mobilbankodhoz vagy a fizetőkapuhoz, mert nem tudhatod, hogy milyen veszélyt rejteget az a hálózat, amire rácsatlakozol. A nyílt Wi-Fi-re nemcsak békés és hozzád hasonlóan jóindulatú emberek kapcsolódhatnak, hanem bárki, köztük például hackerek.

  Nyílt Wi-Fi hálózaton elérhető, hogy azok az adatok, amiket például a bankod számára továbbítasz, egy harmadik, illetéktelen fél számára is elérhetők legyenek. Ebben a helyzetben biztonságosabb megoldás, ha inkább a mobilinternetedet használod.

  Laptop és netbank használata kávézóból nyilvános wifiről

  5. Használj vírusirtót!

  Fontos, hogy ne csak a telefonodat, de az asztali gépedet, illetve a laptopodat is óvd a támadók ellen. A problémádat egy jó vírusirtó megoldhatja, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen program mennyi hasznos funkciót tartogathat a jelszókezeléstől kezdve egészen a védett felhőtárhelyig.

  Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy mi az az adathalászat vagy éppen a vírusirtók világában merülnél el.

  6. Legyen biztonságos a jelszavad!

  Nem jó ötlet olyan jelszót választani, ami nagyon könnyen kitalálható, még akkor sem, ha esetleg gondod van a különböző szám és betűkombinációk megjegyzésével. Ilyen veszélyes jelszó lehet a születési évszámod, irányítószámod, de az olyan triviális számsorok is mint az 1234.

  A legjobb, ha egy kis- és nagybetűkből álló, számokat és speciális karaktereket is tartalmazó kombinációt alkalmazol. Ha ilyesmit nem tudnál megjegyezni, akkor is valami nehezen kitalálható jelszót válassz.

  Gyakori, hogy az emberek mindenhova ugyanazt a kódot használják, de jobb, ha te nem ezt teszed.

  Sok telefonon már van lehetőség biometrikus azonosításra is. Ha van ilyen opció a telefonodon, használd ezt a funkciót az internetbankodhoz, hiszen rendkívül biztonságossá teszi az ügyintézést. Az is az előnyei közé tartozik ennek az azonosításnak, hogy nem kerülhetsz a jelszavad elfelejtése miatt kínos szituációba, hiszen csak az ujjlenyomatodra vagy az arcodra van szükség.

  7. Figyeld a lakatot!

  Amikor weboldalakról vásárolsz és az internetes fizetést választod, mindenképp győződj meg az utalás előtt a honlap megbízhatóságáról. A https betűsor a böngésző címsorában azt jelenti, hogy az oldal titkosított kapcsolatot biztosít a számodra, ami nagyon fontos az adataid védelmében.

  Egyébként egy kis lakat jel is szokott szerepelni a címsorban, ha biztonságos oldalról van szó. Ha nem titkosított a kapcsolat, akkor rendeld meg inkább más oldalról a választott terméket.

  8. Használj külön számlát!

  Ha biztosra akarsz menni, akkor internetes vásárláskor inkább ne használj olyan számlát, amin nagyon sok pénzt tartasz.

  Sok bank kínálatában már megtalálhatók a webkártya számlák, amire rá tudod tenni azt az összeget, amit internetes vásárlás során szeretnél elkölteni, de akár egy alacsonyabb díjszabású hagyományos számlát is fenntarthatsz erre a célra, vagy előre feltölthető, prepaid bankkártyát is, amilyen a Revolut. A magyarországi számlák között ma már azonnal utalhatsz.

  9. Olvasd el az apró betűt is!

  Számtalan internetes cég ajánl a felhasználók számára ingyenes kipróbálási lehetőséget, ami 1-2 hónapra szól. Gyakori ez a lehetőség olyan szórakoztató oldalak esetén, ahol újságokhoz, könyvekhez, filmekhez vagy zenékhez juthatsz hozzá korlátlanul egy meghatározott havi díjért cserébe.

  Attól függetlenül, hogy valóban minőségi szolgáltatást is kaphatsz a pénzedért, sokszor alkalmaznak ezek az oldalak egy kis trükköt.

  Az ingyenes első hónap ellenére már a regisztrációkor meg kell adnod a bankkártya-adataidat. Ha esetleg elfelejtenél leiratkozni a szolgáltatásról, akkor akár figyelmeztető e-mail nélkül is levonják a következő hónap díját a számládról. Ez ellen remekül véd az egyszer használható kártyaszám.

  Ha tehát tényleg csak kipróbálni szeretnéd a szolgáltatást, akkor ne feledkezz el az apróbetűs részek elolvasásáról sem, és tartsd fejben, hogy meddig kell törölnöd a fiókodat ahhoz, hogy ne kelljen kifizetned a következő hónap díját.

  Frfi aggódik az internethasználat közben a veszélyek miatt

  10. Milyen veszélyt rejtegethet még az internet?

  Nem csak a felbukkanó hackerek vagy vírusok miatt lehet veszélyes az internet és nem csak az okozhat problémát, ha valaki bejut a mobilbankodba. A közösségi oldalakra felkerülő rengeteg személyes adat és fénykép, olyan lehetőséget teremt a bűnözők számára, ami korábban nem volt elérhető.

  A nyaralásról feltöltött képeid árulkodnak róla, hogy éppen nem tartózkodsz a lakásodban, a mindennapok során készített fotók pedig elárulják, hogy milyen értékek találhatók a házban.

  Nagyon fontos, hogy ha nem is mondasz le az életed megosztásáról, arra mindenképpen figyelj oda, hogy ki láthatja az általad közzétett tartalmat és azon mit mutatsz be az életedből.

  Kérj segítséget!

  A megelőzés mellett az is fontos, hogy akkor se ijedj meg ha már megtörtént a baj. Ha nem találod a kártyádat, gyanús üzeneteket kaptál vagy pénz tűnt el a számládról, akkor azonnal lépj kapcsolatba a bankoddal.

  A pénzintézet le tudja tiltani a kártyádat, ezzel használhatatlanná téve a bűnözők számára. Akkor is jelentsd a kártyád eltűnését a lehető leghamarabb, ha úgy gondolod, hogy a PIN-kódod biztonságban van.

  Fontos, hogy konkrét, bebizonyosodott csalás esetén akkor is tegyél rendőrségi feljelentést, ha a bankod netán lebeszélne erről, vagy azt mondaná, hogy ők is megteszik. Az első lépés azonban ne a rendőrség, hanem a bank felhívása legyen, ahol tiltsd le a bankkártyádat!

  A pénzintézetek is folyamatos ellenőrzés alatt tartják a banki tranzakciókat. Ha bármilyen gyanús tevékenységet észlelnek, akkor fel fognak hívni adatot egyeztetni. Fontos azonban, hogy ilyenkor nem kérik sem a jelszavad, sem a kártyád adatait. Ha mégis ilyesmivel találkoznál akkor csalókkal van dolgod.

  Ha nem sikerül az egyeztetés, akkor a pénzintézet letilthatja a kártyád, ami kellemetlen szituációt okozhat, ha mégsem csalásról volt szó. Például a bank gyanús eseménynek észlelheti, ha hirtelen egy távoli országban használod a kártyád úgy, hogy előtte nem jelezted neki, hogy különlegesebb helyre mennél nyaralni. Európán kívül minden ország különleges helynek számíthat.

  Összességében a bankszámla- és bankkártyahasználat egy rendkívül biztonságos és kényelmes módja a csekkbefizetéseknek, utalásoknak vagy a vásárlásnak. Annak ellenére, hogy egy bankszámlán nincs akkora veszélyben a pénzed, mintha otthon őrizgetnéd a fiókban, mégsem árt, ha felelősségteljes és óvatos vagy.

  Kiemelten fontos a jelszavad, a bankkártyaadataid és a PIN-kódod védelmét biztosítani, amire szerencsére rengeteg módszer létezik.

  A megelőzés mellett az is lényeges, hogy baj esetén is megőrizd a hidegvéred és azonnal cselekedj. Szerencsére azonban egy kis odafigyeléssel elkerülheted a bankszámládat ért támadásokat, de ehhez a te aktív közreműködésedre is szükség van.

  Végül még egy tipp: ha OTP-s vagy, akkor tudj arról, hogy letilthatod a belépést a netbankba és a mobilapplikációba, ha fennáll a veszélye annak, hogy a belépési adatokat adathalászok szerezhették meg. Ezt a Beállítások menüpontban az OTP internet- és mobilbank belépés letiltása menüponton át teheted meg. Ezt követően te sem fogsz tudni belépni, de a belépési lehetőséget vissza lehet állítani a telefonos ügyfélszolgálaton vagy bármelyik OTP bankfiókban.

  Összefoglaló a banki adataid biztonságáról

  Fontos ébernek lenned a banki adataid biztonsága tekintetében! Az adataidat védjed és ha olyan telefonos vagy e-mail megkeresést kapsz, hogy valamilyen veszély vagy probléma miatt meg kell adnod a bankkártya kódodat vagy a netbank belépési adataidat, akkor fogj gyanút!

  Ne adj ki semmilyen adatot és ne telepíts semmilyen programot a gépedre a csalók kérésére, még akkor sem, ha azt mondják, hogy a banktól vannak.

  Ha a bankod nyújt ilyet, az ismeretlen weboldalaknál használj egyszer használatos bankkártyaszámot!

  Maradtak kérdéseid?

  • Miért veszélyes látra szóló számlán tartani a megtakarításomat?

   Azért, mert a bankkártyád megszerzett adataival elvihető a pénzed. A megtakarításod tedd olyan bankszámlára, amelyhez nem kapcsolódik bankkártya.
  • Miért ne a rendőrségre menjek először, ha kártyacsalást észlelek?

   A rendőrség nem tudja letiltani a bankkártyádat, így addig még elvihetik a pénzed. Először tiltsd le a bankkártyádat és csak utána menj a rendőrségre!
  • Mit tegyek, ha a bankomnál nincs egyszer használatos kártyaszám?

   Válaszd a Revolutot, ahol teljesen ingyen használhatod ezt.

  Gergely Péter
  Gergely Péter pénzügyi szakértő
  Linkedin
  Gergely Péter pénzügyi szakértő

  Hiszek abban, hogy stresszmentesebb és jobb életünk lehetne, ha átgondolt pénzügyi döntéseket hoznánk. Ebben szeretnék segíteni. Folyamatosan keresem a megoldást azokra a problémákra, amiket a legtöbben nehezen tudnak maguktól megoldani, és ahol egy jó döntésnek komoly hatása van. Úgy gondolom, hogy a pénzügyek világa az, amiben a legtöbbet tudok segíteni. 2010 óta azon dolgozom, hogy segítsek tudatos és biztos döntéseket hozni a BiztosDöntés.hu-n. Előtte a BankRáció.hu alapítója és ügyvezetője voltam.