Szponzorkártya

A szponzorkártya vagy angolul affiliate card egy olyan bankkártyatípus, amelynek használatáért valamilyen jó cél érdekében egy picit többet kell fizetned, mint más bankkártyáért. Ez a pici többletteher a jó célt támogatja. Ez lehet valamilyen társadalmi szervezet, mozgalom, gyakran pedig sportcsapat anyagi támogatása.

Olyan szponzorkártya is létezik, amelynek a használata nem kerül többe, csak a bank adományoz a te kártyahasználatod után.

A szponzorkártyák egy-két kivétellel hitelkártyák, tehát bankszámlához általában nem választhatók.

ECO számla
 • 40 000 Ft jóváírás új számlanyitás esetén
 • Ingyenes bankkártya éves díj az első évben
 • Bárhonnan online, egy szelfi segítségével
 • Akár 0 Ft számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Pénztárca bankkártyával amin e-pénz van
  Bankszámla

  E-pénz, avagy elektronikus pénz - minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  Az e-pénznek semmi köze sincs a bitcoinhoz vagy egyéb kriptodevizákhoz. Az egyik legismertebb fintech, a Revolut is e-pénzt használ. Nézzük meg, hogy mennyi mindent tud az e-pénz és hogy miért használja olyan sok fintech.

  frissítve: 2024. január 1.
 • Online vásárol a bankkártya segítségével egy nő
  Bankszámla

  Ezermilliárd forintot fizethettünk bankkártyával év végén az online boltokban

  Teret vesztett a bolti forgalommal szemben az idei évben az online kereskedelem a bankkártyás fizetések adatai szerint. Ugyanakkor a BiztosDöntés.hu szakértőinek várakozása szerint a IV. negyedévben az online bankkártyás költés átlépte az 1000 milliárd forintos álomhatárt.

  frissítve: 2024. január 10.
 • Ez a férfi nagyon szereti az ingyenes bankkártyáját
  Bankszámla

  6 bank, ahol ingyenes a bankkártya

  A bankkártya szinte nélkülözhetetlen fizetőeszköz. Amióta kötelező az elektronikus fizetés biztosítása az online pénztárgépek mellé hazánkban, azóta a bankkártya a virágkorát éli, hiszen most már valóban nem szükséges készpénzt magunknál hordani. De az éves díjat még mindig sok bankkártyánál ki kell fizetni. Ezért ajánlunk neked 7 olyan lakossági bankszámlát, ahol biztosan nem kell fizetned a bankkártya éves díjat, legalább az első évben.

  frissítve: 2024. január 28.