Mastercard Standard

A Mastercard Standard egy dombornyomású bankkártya márka a Mastercard kártyatársaság családjából. Ez a márka jelenti a leguniverzálisabb bankkártyahasználatot, hiszen készpénzfelvétel és bármilyen (online, offline) összeköttetésű elfogadóhelyen vásárlás is lehetséges a segítségével.

Ezek a kártyák éppen ezért éves díj tekintetében a legdrágábbak és pénzügyi feltételek alapján pedig a legnehezebb hozzájutni.

De ezzel a kártyával bármilyen Mastercard logóval ellátott elfogadóhelyen lehetséges a vásárlás és a készpénzfelvétel is. A készpénzfelvétel nem csak ATM-ből, de bankfiókban vagy postán is lehetséges a segítségével.

ECO számla
 • Ingyenes bankkártya éves díj az első évben
 • Bárhonnan online, egy szelfi segítségével
 • Akár 0 Ft számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Egy nő fizetési kérelmet hagy jóvá a mobilján
  Bankszámla

  Fizetési kérelem: Így lesz sokkal egyszerűbb az utalás 2024-ben

  Korábban mindenképpen meg kellett várnod, hogy az általad várt pénzt elutalják. Az azonnali fizetési rendszer egyik újdonsága, hogy te is tehetsz ezért. Megsürgetheted, illetve kényelmesebbé is teheted a feladó számára az utalást azzal, hogy előre összekészíted az utaláshoz szükséges adatokat, így neki már csak jóvá kell hagynia. Jóváhagyás után a pénzt azonnal megkapod. A fizetési kérelem ebben segít és 2024. áprilistól végre minden hazai bank között működik. Megmutatjuk hogy tudod előnyödre használni, ha szeretnéd, hogy valaki gyorsabban utaljon neked.

  frissítve: 2024. január 12.
 • Férfi MBH szép kártyát fog a kezében laptopos vásárlás közben
  Bankszámla

  MBH SZÉP Kártya – minden, amit tudnod kell róla 2024-ben

  Az MBH SZÉP Kártyák a SZÉP Kártya családba tartoznak. Ezeket a plasztikokat több bank is kibocsátja azzal a céllal, hogy a munkavállalók ezekkel költhessék el kedvezményesen adózó célzott jövedelmüket. Ismerd meg a lehetőségeidet, hogy a lehető legjobban kihasználhasd az MBH SZÉP kártya előnyeit!

  frissítve: 2024. január 1.
 • A Gránit Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata
  Bankszámla

  A Gránit Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata

  A Gránit Banknak összesen három ATM-je van országosan, de a bank a díjazással eleve más bankokhoz irányítja az ügyfeleit. Lássuk, hogyan működik egy digitális bank ma Magyarországon!

  frissítve: 2023. december 28.