Megújuló hitelkeret

A megújuló hitelkeret lényege, hogy a hitelkártya-birtokos által befizetett összegek, melyekkel visszafizeti a tartozását, újra felhasználhatók, egészen a hitelkeret széléig.

Vagyis nagyon hasonlít a használata a folyószámlahitelhez.

ECO számla
 • Ingyenes bankkártya éves díj az első évben
 • Bárhonnan online, egy szelfi segítségével
 • Akár 0 Ft számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Ez a nő megtalálta a legjobb bankszámlát
  Bankszámla

  Melyik a legolcsóbb havidíjú bankszámla 300 000 Ft jövedelemmel?

  A bankszámlák közötti választásnál alapvetőnek számít a jövedelem, mert a bankok valószínűsítik, hogy azt náluk is költöd el, így különféle kedvezményeket tudnak adni ezért cserébe. 300 000 forint már egy nagyon jó havi jövedelem arra, hogy előnyös bankszámla kedvezményekhez juss, vagy legalábbis ne fizess túl sokat a bankszolgáltatásokért. A BiztosDöntés.hu teljes szakértelmével segítünk választani a bankszámlák közül.

  frissítve: 2024. március 17.
 • OTP Junior számlához tartozó bankkártyát tart egy diáklány a kezében
  Bankszámla

  OTP Junior: Így lehet ingyenes a bankszámla tanulóknak

  Összeszedtük, mit kínál ma az OTP Junior a tanulóknak. Nem csak pénzről szólnak ezek a lehetőségek, pontosabban a pénzről is, csak éppen másképp. Ha nem múltál még el 26 éves, mindenképpen érdemes belevágnod a kedvezményes lehetőségekbe. Nézzük, mit tud az OTP Junior számla!

  frissítve: 2024. február 20.
 • A K&H Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata
  Bankszámla

  A K&H Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata

  A K&H ATM-ek modern pénzügyi megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára, lehetővé téve, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljék pénzügyeiket. Sőt, az automaták más bankok ügyfelei számára is használhatók. Ezek a korszerű automaták elérhetővé teszik a készpénzfelvételt, befizetést, akár azonnali jóváírású befizetést is. A K&H ATM-hálózat széles körű lefedettsége révén a kártyabirtokosok szinte bárhol és bármikor hozzáférhetnek az ATM szolgáltatásokhoz, függetlenül attól, hogy éppen melyik részén tartózkodnak az országnak. Lássuk is, melyek ezek!

  frissítve: 2023. december 11.