Visszatérítés

A visszatérítés az egyik legvonzóbb dolog a hitelkártyában, lévén, hogy pénzt kap vissza a hitelkártya birtokosa. A visszatérítés manapság a hitelkártyák legnagyobb vonzereje.

A lényege, hogy bizonyos üzlettípusokban, vagy üzlettípusoktól függetlenül a vásárlások legalább 1 százalékát hó vagy év végén visszakapja a hitelkártya birtokosa. A visszatérítéshez szabályok tartozhatnak, pl. nem eshet késedelembe a hitelkártya birtokosa, azaz nem lehet lejárt tartozása (nem lépheti túl a fizetési határidőt).

Jellemzően 1 százalék az általános visszatérítés mértéke.

Több banknál csoportos beszedés is terhelhető a hitelkeretre, gyakran az ilyen terhelések után is jár a visszatérítés.

A visszatérítés jóváírásra kerül a hitelkeretedből, mintha befizetted volna, és szabadon elköltheted.

A visszatérítést úgy is fel lehet fogni, hogy a megadott kedvezménnyel olcsóbban vásároltál a hitelkártyáddal, mint a készpénzzel vagy a betéti bankkártyáddal.

George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
 • 30 000 Ft jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • korlátlan ATM készpénzfelvétel, feltételekkel
 • ingyenes átutalás, beszedés havi 400 000 forintig
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Információk a CIB Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk a CIB Bank fiókjairól

  A CIB Bank bankfiókjai országszerte sok helyen megtalálhatók és általában ugyanazt a kényelmet nyújtják, bármelyik fiókba mész is be. Egy pár fiók kivételével, ahol az ingatlan üzemeltetője tiltja ezt, a fiókokat kutyával is fel lehet keresni, gyereksarok és ingyenes Wi-Fi is várja az ügyfeleket.

  frissítve: 2023. december 27.
 • Apple Pay ikon
  Bankszámla

  Apple Pay: Így tudsz az iPhone-oddal és az óráddal fizetni 2024-ben

  Ebben az útmutatóban bemutatjuk az Apple mobilfizetési rendszerét, az Apple Pay-t, ami sokkal több, mint egy mobiltelefonba integrált bankkártya. A legtöbb bankkártya alkalmas az Apple Pay-jel való összekötésre az iPhone 6-ostól kezdve, sőt az almás cég okosórái is, úgyhogy akár egyből ki is próbálhatod ezt a fizetési módot. Megmutatjuk hogyan működik és miért érdemes neked is használnod. Kezdjük is a legfontosabbal!

  frissítve: 2024. június 23.
 • A CIB Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata
  Bankszámla

  A CIB Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata

  A CIB Bank ATM-jei a pénzügyi kényelem és a gyors hozzáférhetőség jegyében nyújtanak széleskörű szolgáltatásokat. Ezek a modernebb pénzügyi megoldások lehetővé teszik a banki tranzakciók egyszerű és hatékony lebonyolítását, legyen szó készpénzfelvételről vagy befizetésről. Az ATM-hálózat elhelyezkedése a városokban és vidéki területeken egyaránt biztosítja a könnyű elérhetőséget. A következőkben részletesen bemutatjuk a CIB Bank ATM-hálózatának előnyeit és szolgáltatásait, amelyek segítik a pénzügyeid kezelését és könnyebbé teszik a mindennapi bankolásodat még akkor is, ha nem vagy a CIB Bank ügyfele.

  frissítve: 2023. december 11.