A K&H Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata

A K&H ATM-jei könnyű és gyorsan kezelhető pénzügyi megoldást kínálnak. A szolgáltatásokat más ügyfelek is elérhetik. A bank ATM-hálózatának széleskörű elérhetősége révén az ügyfelek egyszerűen hozzáférhetnek pénzükhöz, szinte bárhol és bármikor.

Mit mond szakértőnk?Bezár

A K&H ATM-jei könnyű és gyorsan kezelhető pénzügyi megoldást kínálnak. A szolgáltatásokat más ügyfelek is elérhetik. A bank ATM-hálózatának széleskörű elérhetősége révén az ügyfelek egyszerűen hozzáférhetnek pénzükhöz, szinte bárhol és bármikor.

Az ATM-ek lehetővé teszik a készpénzfelvételt, a számlaegyenleg-lekérdezést, valamint a befizetéseket, akár más számlájára is a bankon belül. Ezen kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálhatnak, melyekről az adott K&H ATM képernyőjén tájékozódhatsz.

A K&H Bank volt az első Magyarországon, amely befizetést biztosított ATM-en keresztül 1994-ben.

A pénzügyi tranzakciók kényelmesen elvégezhetők a K&H Bank ATM-jeinek segítségével, minimalizálva ezzel az időigényes bankfióki ügyintézést. A K&H Bank számára ezért az ATM-hálózat fontos eszköze a széles körű ügyfélszolgáltatásnak, lehetővé téve, hogy az ügyfelek gyorsan és hatékonyan intézzék pénzügyeiket anélkül, hogy sorban kéne állniuk a bankfiókokban.

 • Írta: Homa Péter
 • frissítve: 2023. december 11.
 • promóció

A K&H ATM-ek modern pénzügyi megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára, lehetővé téve, hogy gyorsan és hatékonyan kezeljék pénzügyeiket. Sőt, az automaták más bankok ügyfelei számára is használhatók. Ezek a korszerű automaták elérhetővé teszik a készpénzfelvételt, befizetést, akár azonnali jóváírású befizetést is. A K&H ATM-hálózat széles körű lefedettsége révén a kártyabirtokosok szinte bárhol és bármikor hozzáférhetnek az ATM szolgáltatásokhoz, függetlenül attól, hogy éppen melyik részén tartózkodnak az országnak. Lássuk is, melyek ezek!

Összefoglaló a K&H Bank ATM-jeiről: erre figyelj!

A K&H Bank ATM-ek nem mindegyike alkalmas azonnali befizetésre. Célszerű ezt kiválasztani a művelet előtt a K&H ATM keresőjében.

Van viszont lehetőséged arra, hogy más számlájára befizess, mint amihez a bankkártyád kapcsolódik. De csak akkor, ha a másik számlát is a K&H Bank vezeti.

Milyen funkciói vannak a K&H ATM-eknek?

 • 20 000 forintos címlet is elérhető
 • készpénzbefizetős ATM-ek is vannak a hálózatban, köztük azonnali jóváírós ATM-ek
 • mobiltelefon-egyenlegfeltöltés is lehetséges a K&H ATM-eknél
 • parkolási lehetőség is van több ATM közelében
 • sok ATM akadálymentesítve közelíthető meg
 • az ATM-ek egy része a vakok és gyengénlátók által is használható

Lista az egyes K&H ATM-ek címleteiről

A K&H Bank egy külön PDF dokumentumban tájékoztat az egyes ATM-ekben elérhető címletekről, melyet itt érhetsz el.

Ebből könnyen ki tudod választani a 20 000 forintos címlettel feltöltött ATM-eket országszerte.

ATM lefedettség országosan

A K&H Bank több mint 500 ATM-mel rendelkezik országszerte.

Ez egy nagyon komoly lefedettséget jelent, így a bankfiókokban, bevásárlóközpontokban, közlekedési csomópontokban és más közforgalmú helyeken is elérheted a K&H Bank ATM-jeit.

Az ATM-eket készpénzfelvételre és mobiltelefon-egyenlegfeltöltésére más bankok ügyfelei is használhatják.

A K&H Bank ATM keresője

A K&H Bank térképes ATM keresővel segít ezen az oldalon.

Itt úgy is ki tudsz választani ATM-et, hogy szűrhetsz a 20 000 forintos címletre, az akadálymentesítésre, a készpénzbefizetős ATM-ek-re, a mobiltelefon-egyenlegfeltöltésére alkalmas ATM-ekre, a parkolási lehetőségre és a látássérültek által is használható ATM-ekre.

Pin kód begépelése KH atm-be

A befizetős K&H ATM-ekre vonatkozó szabályok

A szolgáltatás bankfióki nyitvatartási időn túl, hétvégéken, munkaszüneti napokon is elérhető. A befizetett összeg azonnal rendelkezésre áll, de a jóváírás értéknapja hétvégén, illetve munkaszüneti napokon a következő munkanap lesz a számlakivonatodon.

Más K&H bankszámlára is be tudsz fizetni az ATM-ekkel.

Az ATM-es készpénzfelvétel fő előnye, hogy nem szükséges sorban állni hozzá.

A befizetésnek lehet díja, de az egyrészt kedvezőbb, mint a bankfióki pénztárban történő befizetés díja. Illetve a bank akciósan el is engedheti ezt a díjat. A pontos feltételekről befizetés előtt tájékozódj a banktól.

A több telephelyes vállalkozók olyan bankkártyákat is igényelhetnek, melyek megfelelő beállítások mellett csak befizetésre alkalmasak, így a vállalkozás munkatársai önállóan, akár naponta is elvégezhetik a bevételek befizetését az ATM-eknél.

A befizetésre is alkalmas ATM hálózat folyamatosan bővül.

K&H ATM használata nem K&H Bank által kibocsátott kártyával

A K&H Bank a más pénzforgalmi szolgáltatók által kibocsátott kártyákkal egy tranzakcióval felvehető összeget 150 000 forintban limitálja.

Ez azt jelenti, hogy ha a bankkártyádat nem a K&H Bank bocsátotta ki, akkor egy tranzakcióval K&H ATM-ből legfeljebb csak 150 000 forintot tudsz felvenni. Akkor is, ha a bankkártyád napi limitje ennél nagyobb és akkor is, ha még lenne több pénz felvételére is fedezeted a bankkártyád mögött.

Többször azonban megismételheted a 150 000 forintos tranzakciókat ugyanannál a K&H ATM-nél, akár egymás után is.

DCC (Dynamic Currency Conversion) a K&H ATM-eknél

A nem forint alapú bankkártyával kezdeményezett forint készpénzfelvétel esetében a K&H Bank DCC szolgáltatást is nyújt.

Ez azt jelenti, hogy a hagyományos árfolyamváltás helyett az ATM egyből a kártya devizanemében mutatja a készpénzfelvétel összegét és kijelzi az alkalmazott árfolyamot is.

Ha ezt a kártyabirtokos elfogadja, akkor biztosan akkora összeget fog látni a számlakivonatán, mint amennyit az ATM kijelez. A hagyományos külföldi készpénzfelvételek esetében ez ugyanis általában két - ráadásul időben eltérő - árfolyamváltás miatt előre megjósolhatatlan.

A kártyabirtokosnak nem kell elfogadnia a DCC szolgáltatást, választhatja a hagyományos elszámolást is. Erről az ATM-en kell nyilatkoznia.

DCC választásakor az átváltás a nemzetközi kártyatársaságok (VISA, Mastercard) és az ügyfél saját bankja által alkalmazott árfolyam helyett az Európai Központi Bank (EKB) által kiadott legfrissebb rendelkezésre álló euró devizaárfolyamon történik.

A DCC szolgáltatást csak Magyarországon kívül kibocsátott kártyákkal lehet igénybe venni, ha azt a kibocsátó bank és a kártyatársaság amúgy engedélyezi.

A kártyabirtokos a képernyőn olvasható árfolyam és kijelzett összegek ismeretében szabadon dönthet arról, hogy elfogadja-e a K&H Bank által alkalmazott DCC árfolyam szolgáltatást, vagy sem.

A 150 000 forintos idegen kártya tranzakciós limit a külföldi kártyákra is vonatkozik, még abban az esetben is, ha DCC-t választja az ügyfél.

Okoseszközös ATM használat a K&H Banknál

A K&H Bank egyes ATM-jei használhatók okoseszközökkel, így okostelefonnal, okosórával is.

Az erre alkalmas K&H ATM-eket a bank saját ügyfelei és más bankok ügyfelei is használhatják okoseszközökkel.

A K&H ATM-ek előnyei és hátrányai

 • használhatók okoseszközökkel
 • más K&H számlára is lehetséges a befizetés
 • azonnali jóváírás is elérhető az ATM-eknél
 • mobiltelefon-egyenleg is feltölthető a K&H ATM hálózatban
 • nem mindegyik ATM használható azonnali jóváírós befizetésre
 • nem azonos a címletek választéka minden K&H ATM-nél
 • nem K&H Bank által kibocsátott kártyával tranzakciós limit van érvényben

Maradtak kérdéseid?

 • Milyen tranzakciókat végezhetek el a K&H ATM-en keresztül?

  Készpénzfelvétel, készpénz befizetése, számlaegyenleg lekérdezés, mobiltelefon-egyenlegfeltöltése.
 • Milyen típusú kártyákat fogad el egy K&H ATM?

  Bármely betéti és hitelkártyákat lehet használni a K&H ATM-jeiben, nem csak a bank saját kártyáit.
 • Vannak-e NEM 24 órás K&H ATM-ek?

  Ritka az ilyen ATM, a K&H ATM-ek általában még bankfiókban is elérhetők egész nap, hétvégén és ünnepeken is.
 • Minden befizetés azonnali jóváírású-e?

  Nem. Egy ATM vagy borítékos befizetéses vagy azonnali jóváírású. A borítékos befizetésű ATM-ek nem írnak jóvá semmilyen befizetést, azt a bank munkatársai teszik meg a következő munkanapon (következő banki napon), a boríték felnyitását követően.
Homa Péter
Homa Péter bankszámlaszakértő
Linkedin
Homa Péter bankszámlaszakértő

Kisgyerekkoromban a golyós számológépen szocializálódva fogtam bele a pénzügyekbe, amiből végül merő véletlenségből egy közgazdász diploma lett. Közben rájöttem, hogy a bankkártya nem csak levélbontásra alkalmas, hanem ha ATM-be dugjuk, az el is nyelheti. Ebből a felismerésből született meg több ezer szakmai cikk többféle pénzügyi-gazdasági portálon, immáron harmadik évtizede. Eretnek nézeteim tálalására végre megtaláltam végleges helyemet a BiztosDöntésnél, ahol célom, hogy közérthetően hozzam el neked mindazt, amivel megtalálod a helyed a napi pénzügyekben.

Legfrissebb útmutatóink bankszámla témában

 • 18 év alatt a diákszámlához is tartozhat bankkártya
  Bankszámla

  Bankkártya gyerekeknek - Ilyen bankkártyák elérhetők 18 év alatt

  Már az általános iskolai kor kezdetétől igényelhető bankkártya a gyerkekeknek, de a számlanyitáshoz jelen kell lennie a szülőnek is, hiszen jogilag csak nagykorú személy nyithat számlát. Ebből az útmutatóból megtudhatod, hogy milyen választék áll ma rendelkezésedre, ha bankkártyát szeretnél a gyermekednek.

  frissítve: 2024. június 9.
 • Diáklány szemüvegben és az iskolai cuccaival
  Bankszámla

  Ezért fontos a gyermeknek a diákszámla

  Már gyermekkorban is érdemes bankszámlát nyitni, mert sok mindenben képes segíteni a gyermekeknek is a mindennapokban. A pénzügyi tudatosság és a pénz kezelésének fejlesztése, önfejlesztése kulcsfontosságú lesz majd később a gyermekek felnőtt élete során. Egy diákszámla ráadásul még olcsó is, ami segít könnyebben begyakorolni a felnőtt korban amúgy is elkövetkező napi pénzügyeket.

  frissítve: 2024. június 7.
 • A kedvezményes devizaváltással sokat spórolhatsz
  Bankszámla

  Devizaváltás olcsóbban - így spórolhatsz rajta 2024-ben

  A devizaváltás kérdésköre a nyaralásokon szokott elsősorban előkerülni. Pedig hasznos lehet akkor is, ha rendszeresen vásárolsz külföldi webáruházakban vagy akkor is, ha devizában szeretnél takarékoskodni. Azt mi sem tudjuk megmondani neked, hogy mikor tudsz a legkedvezőbben devizát váltani, de azt igen, hogy pillanatnyilag hogyan tudsz a legjobb feltételekkel devizához jutni. Olvasd el ezt az útmutatót, és kezdj el sokat spórolni a devizaváltáson!

  frissítve: 2024. július 12.