Számlacsomag

A bankszámlához általában kapcsolódik bankkártya, internetbank hozzáférés, de gyakran folyószámlahitel is. Számlacsomagnak, bankszámlacsomagnak azt nevezzük, amelyekben ezek már alapból benne vannak, így nem kell külön kérned.

Természetesen eldöntheted, hogy mely elemeket kéred a csomagból, illetve a bank is beleszól ebbe, például folyószámlahitelnél vagy hitelkártyánál, hiszen ezekhez hitelképesnek kell lenned.

A számlacsomagok előnyei, hogy általában olcsóbbak, mintha a bankszámlának a számlacsomagban megrendelt szolgáltatásoknak a havi díjait külön-külön összeadnád. Sőt, a csomagok egyedi kedvezményeket is tartalmazhatnak, nemcsak a havi díjakra, de a tranzakciós díjakra vonatkozóan is.

George Online Díjcsomag Kedvezményes szinten
 • 30 000 Ft jóváírás, ha új ügyfélként nyitod most meg
 • korlátlan ATM készpénzfelvétel, feltételekkel
 • ingyenes átutalás, beszedés havi 400 000 forintig
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Információk az Erste Bank fiókjairól
  Bankszámla

  Információk az Erste Bank fiókjairól

  Az Erste Bank számos bankfiókkal vár országszerte egy több mint 100 fiókból álló hálózattal. Átlagosan minden hatodik fiók már modern környezetben fogadja az ügyfeleket, és ez az arány egyre nő. A bankfiókokban érintésmentesen használhatod a bankkártyádat, ingyenes wifit használhatsz a várakozás vagy az ügyintézés során, a bankfiókba pedig előre egyeztethetsz időpontot. Akadnak pénztármentes fiókok is.

  frissítve: 2023. december 28.
 • Férfi a bankkártyáját letiltja mobiltelefonról
  Bankszámla

  Bankkártya letiltás: így csinálhatod meg a mobilodról

  A nyolc hazai nagybankból ötnél van lehetőség a bankkártya letiltás gyors elvégzésére a mobilapplikáción keresztül, a többinél fel kell hívni a bankot, hiába van a kezedben okostelefon. Sőt, ebből az ötből sem igazán letiltani lehet a bankkártyát, csak felfüggeszteni. Megmutatjuk képekkel, hogy mit csinálj és hogy hol találod meg a menüben.

  frissítve: 2023. július 16.
 • CIB Bank
  Bankszámla

  CIB Bank

  Az olasz hátterű CIB Bank legfontosabb banki adatait, történetét egyaránt megismerheted ebből az útmutatóból. Emellett szólunk arról is, hogy miben érezheted magad kiemelt ügyfélként, ha a CIB-nél bankolsz. A CIB Bank ugyanis kezdettől fogva törekedett arra, hogy megkülönböztesse magát versenytársaitól, még akkor is, amikor az elit bankból nyitott a lakossági ügyfelek felé. Ez a törekvés máig megmaradt a banknál.

  frissítve: 2024. február 16.