Videóbank

A videóbank egy fejlettebb változata a banki telefonos ügyfélszolgálatnak, itt ugyanis nemcsak egymás hangját halljátok az ügyintézővel, de látjátok is egymást.

Túl azon, hogy ez egy kényelmi szolgáltatás, gyakorlati haszna is van. Bankszámlanyitáskor, esetleg hiteligényléskor az ügyintézővel távoli felekként is szerződést köthettek, mely teljesen egyenrangú lehet a bankfióki ügyintézéssel. Vagyis így nem szükséges befáradnod a bankba.

A videóbankon keresztül az ügyintéző láthatja a személyes dokumentumaid eredetiségét vagy az aláírásod eredetiségét is. Természetesen a videóbankos híváshoz a te oldaladon is kell kamera és mikrofon, vagyis ilyen felszereltségű készülékkel vehetsz csak részt videóhívásban és még itt is szűkítheti a bank bizonyos platformokra vagy szoftverekre, illetve azok verzióira a technikai feltételeket.

Ezek is érdekelhetnek

 • Google Wallet logó
  Bankszámla

  Google Wallet: Minden, amit tudnod kell róla 2023-ban

  Ebben az útmutatóban választ kapsz arra, hogyan használhatod a Google Wallet fizetési rendszerét a mobiltelefonodról, milyen fizetésekre alkalmas, miket lehet benne tárolni és milyen bankkártyákkal érhető el.

  frissítve: 2023. február 23.
 • Két ember akiknek közös bankszámlája van
  Bankszámla

  Érdemes a párommal közös bankszámlát nyitnom? Segítünk átgondolni

  Napjainkban nagyon megosztó kérdés, hogy egy házasságban, vagy egy olyan pár esetében, akik együtt élnek, hogyan kellene kezelni a pénzügyeket. Ez a probléma egy többgyerekes családban csak tovább bonyolódik. Már az is sarkalatos kérdés tud lenni egy párkapcsolat elején, hogy mikor kell beszélni a pénzügyekről. Ki mikor fizessen, a férfi hívja-e meg a nőt, vagy inkább felezzétek a költségeket? Amikor a kettőtök között lévő kötelék elmélyül, még nehezebb problémákkal találjátok szembe magatokat, amiknek a megoldását érdemes időben tisztázni (lehetőleg még egy komolyabb konfliktus előtt). Sokféle praktika létezik megvannak a közös számla előnyei és hátulütői is. Egyénenként változik, hogy kinek mi válik be jobban. Nézzük meg, hogy milyen lehetőségek közül tudtok választani.

  frissítve: 2023. január 9.
 • Ezek kellenek a Fitbit pay használatához
  Bankszámla

  Így használd a Fitbit eszközeidet fizetésre

  Az okosórás fizetések egyik meghatározó képviselője a Fitbit és az általa kifejlesztett Fitbit Pay. A Fitbit eszközöket azonban újabban már a sokkal népszerűbb Google Pay-jel is használhatod. Ebben az útmutatóban mindkettőt bemutatjuk neked.

  frissítve: 2023. szeptember 13.