Fedezetlen hitel

A fedezetlen hitel olyan hitel, amelynél a hitelügyletben nincs biztosítékként szolgáló fedezet. A hitel biztosítékát kizárólag a hiteligénylő rendszeres jövedelme jelenti. Ezekhez a hitelekhez nem kell ingatlan, sem egyéb vagyontárgy.

Fedezetlen hitel például a személyi kölcsön, az áruhitel, a hitelkártya vagy a folyószámla-hitelkeret.

Ezeknek a hiteleknek jellemzően magasabb a kamata, alacsonyabb az elérhető maximális hitelösszeg és futamidő is, mint a fedezetes hitelek esetében.

Ezek is érdekelhetnek

 • Takarékbank személyi kölcsön 2023 - kalkulátor és feltételek
  Személyi kölcsön

  Takarékbank személyi kölcsön 2023 - kalkulátor és feltételek

  Szeretnél az MBH Banknál (volt Takarékbanknál) személyi kölcsönt felvenni, de nem tudod, hogy milyen feltételeket kell hozzá teljesítened? Ebben az útmutatóban elolvashatod, hogy milyen kamatkedvezmények elérhetők, és mikor kaphatod meg őket. Az MBH Bank (volt Takarékbank) minősített fogyasztóbarát személyi kölcsönt is kínál, amelyet online is igényelhetsz. Mutatjuk, hogyan.

  frissítve: 2023. szeptember 2.
 • Üres pénztárca amiből még az adósság öröklése miatt is kell fizetni
  Személyi kölcsön

  Adósság öröklése: minden, amit tudnod kell 2023-ban

  Az örökösöket sokszor kellemetlen meglepetésként éri az adósság öröklésének lehetősége. Vajon tényleg lehet tartozást örökölni? Mi történik, ha nem fizetek az örökhagyó helyett? Útmutatónkból választ kaphatsz a kérdéseidre, ráadásul azt is megtudhatod, hogy hogyan előzhető meg a tartozás hátrahagyása.

  frissítve: 2023. szeptember 2.
 • Cofidis személyi kölcsön 2023 - kalkulátor és feltételek
  Személyi kölcsön

  Cofidis személyi kölcsön 2023 - kalkulátor és feltételek

  Bemutatjuk, milyen személyi kölcsönöket igényelhetsz a Cofidisnél, és melyiket mire használhatod. Megtudhatod, hogy miben térnek el egymástól az egyes Cofidis hitelek, így könnyebben ki tudod választani a neked megfelelőt. Azt is megmutatjuk, hogyan igényeld a hitelt náluk online.

  frissítve: 2023. július 18.