Fedezetlen hitel

A fedezetlen hitel olyan hitel, amelynél a hitelügyletben nincs biztosítékként szolgáló fedezet. A hitel biztosítékát kizárólag a hiteligénylő rendszeres jövedelme jelenti. Ezekhez a hitelekhez nem kell ingatlan, sem egyéb vagyontárgy.

Fedezetlen hitel például a személyi kölcsön, az áruhitel, a hitelkártya vagy a folyószámla-hitelkeret.

Ezeknek a hiteleknek jellemzően magasabb a kamata, alacsonyabb az elérhető maximális hitelösszeg és futamidő is, mint a fedezetes hitelek esetében.

Fix Kamat személyi kölcsön
 • Fix kamatozású személyi kölcsön, THM: 14,41 - 21,77%
 • Most 1 500 000 forint felett online igénylésért 30 000 forint visszajár
 • 300 000 - 12 000 000 Ft hitelösszeg igényelhető
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Ennél több pénzt is lehet a gyorskölcsön segítségével igényelni
  Személyi kölcsön

  Gyorskölcsön kalkulátor 2024

  Elromlott az autó, vagy beázott a lakás? Vagy más, előre nem látható kiadásod támadt és nem tudod miből fizesd ki? Megoldást jelenthet a gyorskölcsön, ami egy azonnal felvehető hitel. Lépésről lépésre megmutatjuk, hogy miben más ez, mint egy normál személyi kölcsön. És vajon jól jársz vele? Ebben is segít dönteni ez az útmutató.

  frissítve: 2024. január 1.
 • Bevásárlóközpontban hömpölyögnek a vásárlók
  Személyi kölcsön

  Érdemes áruhitellel vásárolnom, vagy jobban járok a személyi kölcsönnel?

  Előfordulhat, hogy olyan terméket szeretnél megvenni, ami túl drága ahhoz, hogy beleférjen az aktuális havi költségvetésedbe. Ilyenkor kerülhet képbe az áruhitel vagy a személyi kölcsön. Áruhitelt szinte minden nagyobb bevásárlóközpontban, műszaki üzletben, bútorboltban vagy lakberendezési boltban fel tudsz venni, sok helyen akár azonnal. A hitelhez jutás gyors és egyszerű, de vajon megéri ezt választanod? Ebben az útmutatóban azt járjuk körül, hogy mikor célszerű a vásárláshoz áruhitelt felvenned, és mikor személyi kölcsönt.

  frissítve: 2023. október 11.
 • Üres pénztárca amiből még az adósság öröklése miatt is kell fizetni
  Személyi kölcsön

  Adósság öröklése: minden, amit tudnod kell 2024-ben

  Az örökösöket sokszor kellemetlen meglepetésként éri az adósság öröklésének lehetősége. Vajon tényleg lehet tartozást örökölni? Mi történik, ha nem fizetek az örökhagyó helyett? Útmutatónkból választ kaphatsz a kérdéseidre, ráadásul azt is megtudhatod, hogy hogyan előzhető meg a tartozás hátrahagyása.

  frissítve: 2024. január 1.