Moneytou Mastercard - Rakuten Viber pénzküldés

A Moneytou egy 2019-ben indult pénzküldő szolgáltatás, melyet a Mastercard és a Viber csevegőalkalmazást fejlesztő és üzemeltető Rakuten fejlesztett ki.

Elsősorban a kis összegű fizetések küldésére és fogadására, illetve pénzek bekérésére találták ki. Utóbbi funkció az azonnali fizetési rendszer (AFR) fizetési kérelem szolgáltatásához hasonlít.

A partnernek a Viber csevegőablakában, a pénztárca ikonnal lehet kezdeményezni a pénzküldést. Mindegy, hogy asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy okostelefonról küldöd, illetve fogadod, de mindkét félnél Viber regisztráció szükséges a pénz átküldéséhez.

A pénzküldés bankkártyáról bankkártyára történik, a bankkártyák mögötti számlák bevonásával, függetlenül attól, hogy a küldő és a fogadó fél milyen országban van. Azonban kizárólag Magyarországon kibocsátott, érvényes Mastercard, Maestro és Visa kártyák használhatók pénzküldésre és -fogadásra. A rendszer folyamatosan, 7x24 órában üzemel, egy tranzakció néhány perc alatt teljesül.

A szolgáltatás használatához bankkártya-regisztráció szükséges. Párhuzamosan több élő bankkártya-regisztrációd is lehet.

Az EU pénzmosás ellen irányuló törvénye miatt havonta maximálisan 200 000 forint küldhető, évente pedig összesen 1,25 millió forint. A fogadás nincs korlátozva.

A szolgáltatásban elérhető bankokról, kártyákról, a szolgáltatás áráról a Moneytou.eu oldalon lehet tájékozódni.

ECO számla
 • Ingyenes bankkártya éves díj az első évben
 • Bárhonnan online, egy szelfi segítségével
 • Akár 0 Ft számlavezetési díj
Részletek
PROMÓCIÓ

Ezek is érdekelhetnek

 • Revolut vs Erste Bank
  Bankszámla

  Készpénzfelvétel: a Revolut vagy az Erste az olcsóbb?

  A készpénzfelvétel egy fontos művelet, mindenkinek szüksége van néha kisebb-nagyobb összegű készpénzre. Ezért fontos lehet tudni, hogy melyikkel olcsóbb a készpénzfelvétel. Az Erste Banknak nagyon sok ügyfele van Magyarországon, de a Revolut is nagyon ismert a hazai banki ügyfelek körében. Útmutatónkból kiderül, hogy melyik bank kártyájával olcsóbb a készpénzfelvétel Magyarországon.

  frissítve: 2023. november 25.
 • Emberek mobiltelefonokat nyomogatnak
  Bankszámla

  Adathalászat: hasznos tippek, hogy ne lophassák el a pénzedet

  Nagy valószínűséggel nehezen tudsz megnevezni a környezetben olyan személyt, aki egyáltalán nem használ internetet vagy számítógépet. A mindenféle kütyük a mindennapok részévé váltak, és ahogy számos nagyszerű lehetőséget hoztak magukkal, úgy rejtegetnek különböző veszélyforrásokat is. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az, amire érdemes odafigyelned az online biztonságod érdekében, akkor ebben az útmutatóban találhatsz néhány hasznos ötletet.

  frissítve: 2023. december 14.
 • A Raiffeisen Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata
  Bankszámla

  A Raiffeisen Bank ATM szolgáltatásai és ATM hálózata

  A Raiffeisen Bank ATM-jei a legfontosabb, banki készpénzzel kapcsolatos műveletekre alkalmasak, így készpénz befizetésére és természetesen készpénz felvételére. Emellett a kártyabirtokosok elérnek egyéb fontos funkciókat is. Lássuk, hogyan működik egy Raiffeisen ATM!

  frissítve: 2024. január 15.